سلامنقل قول:
بدون ساب یعنی لذت و هیجان =0
همه فکر میکنن ساب بستن یعنی گوم گوم کردن و لرزش و ویبره بازی.نه میشه از ساب خوب یه نمه بیس عالی سوار بر موزیک گرفت و رنج رو کامل کرد.
کاش اینو قبلا به من هم گفته بودید.
سلامنقل قول:
بدون ساب یعنی لذت و هیجان =0
همه فکر میکنن ساب بستن یعنی گوم گوم کردن و لرزش و ویبره بازی.نه میشه از ساب خوب یه نمه بیس عالی سوار بر موزیک گرفت و رنج رو کامل کرد.
کاش اینو قبلا به من هم گفته بودید.
سلام
از دوستان کسی 117 الپاین داشته یا باهاش کار کرده؟
اینکه میگن همش بنکینگ میکنه سرعت خوندنه usb خیلی کم هستش کلا کار باهاش عذابه زاسته یا نه؟
چون این موضوع رو از چندین نفر که باهاش کار کردن شنیدم
میخوام برای تیبا فعلا دوتا باند بگیرم و به پخش فابریک خودش ببندم و بعدا هم یه پخش بگیرم و بعدانتراا :n27: یه امپ هم بگیرم. اهل ساب که نیستم فقط میخوام یه چیزی که کیفیت صدای خوبی داشته باشه و سردرد نیاره و و خسته کننده نباشه.
بودجه هم 300-400 برای باند فعلن میتونم بدم :n18:
اخلاقمم جوریه که وقتی اهنگ میزارم اصلا توجه نمیکنم خواننده چی میگه:n31: فقط به صدا و ریتم اهنگ و بیس و تریبل اینجورچیزا دقت میکنم :n01:
با تشکر از دوستان :n16:
سلام باند بیضی یا گرد ؟ اهل سوراخ کردن تاقچه عقب هستین یا نه ؟ :n02:نقل قول:
سلام:n18:نقل قول:
اره بابا سوراخش میکنم مهم نیست :n02:
منظورتون اینه کامپونت ببندم رو تاقچه؟ من صدای کامپونت رو تا حالا اصلا نشنیدم کیفیت که خب مسلما داره ولی از لحاظ بیس چی خیلی خیلی کم نیست؟
:n18::n16:
نه، منظور ایشون دقیقا چیزی بود که گفتن.نقل قول:
باند ها بعضی ها بیضی هستند و بعضی دیگه گرد (که کمپوننت ها هم از این دسته هستند)
ایشون پرسیدن که گرد میخوای یا بیضی.
و یک سوال هم خودم بپرسم از اساتید:
اگه 2 تا باند مستقیم به پخش وصل باشه، و 2 یا 4 تای دیگه به امپلی متصل باشه ، مشکلی پیش میاد!؟
*مثلا ممکنه باند هایی که روی آمپلی هستند تاخیر داشته باشن و باعث بهم ریختگی صدا بشن!؟
نه ! ولی خب اون خروجی پخش کنار آمپلی فایر اصلا به گوش نمیاد !کار بیهوده ای هست - مگر اینک بخوای صدا فراگیر بشه که اونم با دو دست کامپ یا کواک برای عقب و جلو میشه !نقل قول:
سلام به دوستان گرامی و اقا حمید من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:n16:
میخام میدرنج بخرم رفتم عباسی اونجا هر کی مارکی که خودش داشتو پیش نهاد میکرد و میگفت برند دیگه اشغاله
به نظر استادان گرامی کدوم برند بهتره (mtx-power sound-digital audio-dragster)
سلام دوستان
اقا منبع اين دمپينگ و عايق صدا و حرارت و ... كجاست؟
فوم، ابر، شونه تخم مرغ ي ...
ممنون
با سپاس:
آقا حمید"
hpf را تا 100 روی یخش تنظیم کردم گین آمپ را تا 3.5 بردم بالا
حالا به نظر شما اگر hpf را تا 125 بذارم از اون ور گین را بیارم روی 4 به نظر شما منطقیه ؟
یا اینکه روی تنظیمات دیگه پخش کار کنم؟
با تشکر