هر روز تعرفه ها گرون تر و قطعی و پاسخگویی بدتر از اون ، باید فکر اساسی کنن مسئولین ، البته اساسا به کارهای اساسی اعتقاد ندارن !
Printable View
هر روز تعرفه ها گرون تر و قطعی و پاسخگویی بدتر از اون ، باید فکر اساسی کنن مسئولین ، البته اساسا به کارهای اساسی اعتقاد ندارن !
منم تا الان ۴ ۵ بار بیشتر در طی ۶ ماه شبانه فعال نکردم اونم برای آپدیت بازی هام از اوریجین و استیم و یوپلی بودهنقل قول:
نیازی نیست میزان دانلود جنابعالی رو بدونم جناب کاراگاه وقتی از دانلود دفاع میکنی!!!!
من با خارجی ها بازی میکنم و تا ۳ ۴ باهاشون هستم آخر هفته به خاطر اختلاف زمانی کاراگاه گجت!!!!
سیمکارت برای دانلود نیست ولی برای بازی هست به خاطر تکنولوژی LTE که پینگ خوبی داره دانشمند!!!!
تو شهر ما سیمکارت برای بازی نیست شمارو نمی دونم.
در ضمن تا 3 4 بازی می کنی دیگه مشکل از خودته 1 درصد ایران هم نصف شب بازی نمی کنن..اونم انلاین.
اون موقع مال ما دانلودر هاست
این محدودیت حجمو کلا بردارن الآن بهتره باور کنید الآن مصرف طوریه که اگه محدودیت حجم نداشته باشیم کمتر مصرف میکنیم :n02:
آدم وقتی پول واسه بسته نامحدود شبانه میده حالا هرچقدر که قیمتش هست میخاد 1 ریال باشه یا 1 میلیون فرقی نمی کنه این حق رو داره توی اون بازه زمانی فعال بودن بسته هرکاری که دلش خواست بکنه حالا بعضیا دانلود می کنن بعضیا بازی می کنن دیگه نه به وزیر ربط داره نه به بعضی کاربرای بی سواد ... در ضمن از اسم بسته نامحدود مشخصه که واسه چی ارائه شده نامحدود ساعت 2 شب اینو ارائه دادن که کاربرایی که میخوان دانلود کنن بخرن نه کسایی که میخان بازی کنن فکر نکنم کسی که بازی می کنه اینترنت نامحدود احتیاج داشته باشه کلا نیم درصد افراد هم شب دانلود نمی کنن با سیمکارت که اونم قطعا فشار به شبکه وارد نمی کنه
محتوای مخفی: اسپم . ترول
این انجمن مدیر نداره ؟
واقعا کسی نیست این صحبتهای بچگانه رو از تاپیک حذف کنه ؟
اومدیم اینجا چهارتا مطلب مفید بخونیم
نیومدیم که دعوای دخترانه ی چندتا بچه دبیرستانی رو ببینیم
----
----
دوستان دقت کردین سرعت دانلود از سرور های مختلف متفاوته
مثلا من با اسپید تست سرعت هشت مگابیت میگیرم اما وقتی با شونزده کانکشن چیزی دانلود میکنم مجموعا سرعت دانلودم به دو مگابایت در ثانیه هم میرسه
اهکنقل قول:
چی شد تو که دانلود نمیکردی حالا شدی دانلودر؟:n08:
خوب خودت مچ خودت رو رو کردی و لو رفتی
فشار به شبکه که اومده فشار به کسایی که دوست دارن همه چی دانلود کنن هم اومده ظاهرا از کامنت ها:n31:نقل قول:
نه داداش به هرکی دانلود می کنه میگن دانلودر(2تا8)
زرشک:n08:
قشنگ معلومه فشار به کی اومده
نقل قول:
کسی که بخواد دانلود کنه دانلود می کنه حالا ایرانسل نشد جای دیگه .. کامنت ما فشار رو نشون داد کامنت شما هم ادبت رو :n09: