اگه انصرافی یا اخراجی از دانشگاه باشی 6 ماه و اگه درست تموم شده باشه 1 سال فرصت داری تکلیف خدمتت رو مشخص کنینقل قول:
Printable View
اگه انصرافی یا اخراجی از دانشگاه باشی 6 ماه و اگه درست تموم شده باشه 1 سال فرصت داری تکلیف خدمتت رو مشخص کنینقل قول:
سلام
هم رزمان عزیز:
تحت پوشش بهزیستی کمکی در مسائل مربوطه سربازی میکنه؟؟ مثلا خودمون رو به شهر خودمون انتقال بدهیم!!(قبلا داداشی ازش برای معافیت استفاده کرده ومن نمی تونم)
تحت پوشش بهزیستی بودن یکی از آیتم های در شهر خود خدمت کردن هست ولی صد در صد نیست،ولی شما تمام مدارک لازم رو با خودت ببر و ارایه بدهنقل قول:
خودم به شخصه یک مورد دیدم تو آموزشی که از این مورد تحت پوشش استفاده کرد و هیچ نتیجه ای نگرفت
سال نو همگی مبارک:n16:
درخواست تعویق دادم به نظرتون معمولا موافقت میکنند؟
بله امکانش خیلی زیادهنقل قول:
به درخواستتون موافقت میشه
سلام
دوستان بنده الان فقط خودم تنها موندم کنار پدر و مادرم
پدرم 72 سالشه و کلا مشکلات قلبی و دیابت داره ....
برادر بزرگم موقع کنکورش کفالت پدرم رو بعهده گرفته الان حدود 5 یا 6 سالی هست ازدواج کرده معلم هم هست که از شانس من میتونست معافیت رو بدونه کفالت به دست بیاره
برادر وسطی هم سربازی رفته
خواهرام هم همه ازدواج کردند
هیچ راهی نیست بنده معافیت بگیرم
یک کلام نه!نقل قول:
مگر اینکه اگه معافیت پزشکی داداشت 100% هست بره اونجوری معاف شه که شما کفیل شی که اونم داداشت قبول نمیکنه.
برای مادربزگ و اینا هم اگه شرایط داشته باشی میتونی اقدام کنی.
دوستان سلام. میخواستم بدونم من صفر اول شماره حساب رو تو برگه درخواست وارد نکردم و شماره حسابم 12 رقمیه. میخواستم بدونم این صفر ابتدایی که ننوشتم مشکل ساز میشه یا نه؟
من 14 اسفند دفترچه رو ارسال کرده بودمنقل قول:
19 اسفند برگ سبز آماده شده بود، به تاریخ اول تیر 93
درخاست تعجیل دادم که بعد از 4 روز اس ام اس اومد که با درخواست تعجیل شما موافقت شده است.
صفرهای اول مزوبط به شماره حساب های بانک سپه هستش که بزاری یا نزاری تفاوتی نداره. (موقع وارد کردن شماره حساب توسط اپراتور بانک، هرچقدر عدد باشه وارد میشه، بقیه خود به خود صفر وارد میشه)نقل قول: