دوستان به سوالات پیش و پا افتاده ما هم جواب بدید.نقل قول:
*همه دارن از سیستم های 4~5 میلیونی صحبت میکنن، آدم خجالت میکشه همچین سوال هایی بپرسه:n03:
دوستان به سوالات پیش و پا افتاده ما هم جواب بدید.نقل قول:
*همه دارن از سیستم های 4~5 میلیونی صحبت میکنن، آدم خجالت میکشه همچین سوال هایی بپرسه:n03:
سلام دوسته من راستش من 206 ندارم و اطلاعی ندارم از اون اگه نه حتما راهنماییتون میکردمنقل قول:
اما اونجور که معلومه کراس اور نداره تیوتر و باند خودش به پخش وصله .
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من مسافرت بودم و چند روزی خدمتتون نبودم. عید قربان رو هم با تاخیر خدمت همگی عزیزان تبریک عرض میکنم.:n16:
در مورد قطعاتتون من خیلی موافق به هزینه برای امپ نیستم.(تو چپاسخ قبلی هم خواستم بنویستم ارزش ندارن که نونش جاافتاده :n02:)ولی میتونید یه 6604 تهیه کنید.اما ساب رو نمیتونه درایو کنه و باید برای ساب هم به فکر یه امپ جدا باشید.
این ست برای داشتن یه موزیک تو ماشین در حد قیمتی خودش خوبه اما اگر بخواهید صدای باکیفیت تری داشته باشید بهتره قطعاتتون رو ارتقاء بدین.
خودتون الان از صدا راضی هستید؟
ان شاءالله فردا کلیه محصولات گلیدن موجود خواهد شد و قیمتهای دقیق رو بنده سوال میکنم و خدمتتون عرض میکنم.فقط شما و دیگر دوستان لطف کنید نوع قظعه ای رو که میخواید بنویسید. مثلا کامپ چه مدلی یا چه رده ای؟نقل قول:
حمید جان عرض ارادت.نقل قول:
کل مطالبتون رو مطالعه و استفاده کردم.امیر حسین عزیزم هم که واقعا سنگ تموم گذاشتن اما من آخرش برات 200.4 و زیرو dc میگیرم.میخوای بخواه نمیخوای هم بخواه:n19:
با سلام :
آقا حمید پشت آمپ من که مسیو هستش دور ولوم گین اگه اشتباه نکنم از عدد 0.2 داره تا 4 حالا در حالت خوب و ایده آل اون جهت ولوم باید به سمت کدوم عدد باید بره ؟ خروجی پخش 4 ولته
با تشکر
نقل قول:
ما مخلصیم :n40:
میگم حالا اگه PP بخوایم یعنی نمیگیری برامون ؟:n24:
مرسی همچنین تبریک به شما و سایر دوستان، خب والا تنها مشکل تو وضوح صدا هست، که وضح خوبی به نظر من نداره، کیفیتش بد نیست، خب پس با صحبتهای شما بهتره کلا تعویض کنم ،من زیاد با ساب موافق نیستم ، بیشتر قصد دارم یه ضبط با کیفیت البته حتما پنل رنگی و باندهای خوب بعلاوه یه آمپلی ببنم. خیلی هم نمیخوام هزینه کنم به نظر شما یه سیستم خوب با این سه قطعه چی بخرم خوب هست؟ مرسی از راهنمایات.نقل قول:
دوستان یه پخش تصویری خوب معرفی میکنید ترجیحا 2din انشالله که ماشینمون رو دیر تحویل بدن پولمون به این هم برسه ( اگر 1din هم هست که ارزش خرید بالاتری داره لطف کنید بگین)
این مشخصات رو داشته باشه
1- بلوتوث و USB و AUX و اگر شد کارت SD هم بخوره ( آخری خیلی مهم نیست )
2-قابلیت اتصال به دوربین عقب
3-کیفیت صدای خوب ( حداقل در حد همین 8019)
4-حداقل 3 جفت RCA
5-بشه با هزینه معقول روش نویگیشن راه انداخت
6-بشه با هزینه معقول شبکه های تلویزیونی رو روش گرفت (این خیلی مهم نیست)
7-حدالامکان کابل ها و رابط ها همراهش باشه مجبور نشم پول یه پخش رو خورد خورد بدم اکسسوری بخرم
8-صداش تیز نباشه
9-توی نور آفتاب قابل استفاده باشه
-------------------------------------------------
نظرتون در مورد DNR 8035BT کنوود چیه؟
میشه از نویگیشن موبایل روی این پخش ها استفاده کرد؟
سلام.نقل قول:
باید کاملا بسته باشه یعنی روی 4 ولت.
ارادت.همونطور که دیشب عرض کردم pp تموم شده و کلش از قبل به نوعی پیش فروش یا به سفارش کنار گذاشته شده بود.من خودم دو جفت برای دو نفر از دوستان که یکیشون از بار قبلی و یکی دیگه هم از حدود 3 ماه پیش خریدشون رو قطعی کرده بودن گرفتم.شما هم بهت قول میدم همین dc راضیتون میکنه.نقل قول:
بدون ساب یعنی لذت و هیجان =0:n03:نقل قول:
نوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه فکر میکنن ساب بستن یعنی گوم گوم کردن و لرزش و ویبره بازی.نه میشه از ساب خوب یه نمه بیس عالی سوار بر موزیک گرفت و رنج رو کامل کرد.
به نظر من از ساب قافل نشو.یه ساب 10 تو باکس کوچیک صدای خیلی خوبی بهتون میده. یه جفت کامپوننت هم جلو داشته باشید طاقچه هم تعطیل.لذت گوش دادن به موسیقی خوب رو با این روش واقعا میچسبه.
شما پقدر بودجه دارین؟
حمید جان دو دین پایونیر میتونی بگیری.بالاترین مدل وجدیدترین.8850bt اگر موجود باشه فکر کنم 2 باشه قیمتش.یه مدل پائینترش هم 5850bt هست که حدود 1350-1400 هست.هر دو 7 اینچی و سه خروجی 4 ولت دارن.نقل قول:
درود گرامی، والا خیلی نمیتونم هزینه کنم ولی اونچه که مهمه قصد بستن سیستمو دارم . حالا که شما میفرمایید بدون ساب معنایی نداره اگر امکانش هست شما یه سیستم مناسب با قیمت مناسب معرفی کنید نهایتا اینه که طی چند وقت قطعاتشو میخرم، :n02: فکر کنم ضبط و باندهای خودمم باید میفروشم. ضبطتم deh-x2750 و باندای عقب 6965s و باندای جلو هم که g104sr . سپاسنقل قول:
تا 2 خوبه بین 8850 پایونیر و 8035 کدوم بهتره؟نقل قول:
فک کنم 8035 باید جنش صداش مثل 8019 خودم باشه
صدای پایونییره که تیز نیست؟
8035 وای فای داره فک کنم.
روی کدوم میشه نویگیشن با نقشه های ایران راه انداخت و حدودا چقدر هزینه میبره؟