اوه اوه عجب تهديدي كردي ايرانسل رو. كاشكي با اين چيزا درست شه:46:نقل قول:
اوه اوه عجب تهديدي كردي ايرانسل رو. كاشكي با اين چيزا درست شه:46:نقل قول:
ببین حسین جاننقل قول:
برا داداشم هم همینطور بود ینی براش قبض نمیومد!!!
ولی چون تو فرم اولیه درخواست ریز مکالمات کرده بود براش حساب میکردن!!!!!
شما هم زنگ بزن به 130 بگو من ریز مکالمات نمیخوام!!!! لطفا برام حذفش کنید!!!!
نقل قول:
ولی حالا دیگه خیلی زور داره ماهی 2000 تومان پول بدی 4 تومان هم بندازه . من که فک کنم ایرانسل به نفعشه از بهمن طرح هاشو عوض کنه وگرنه تا عید ورشکسته .
ظاهرا بعضیا بد برداشت کردن!!!!
ببینم کسی شومارو مجبور کرده که تو طرحا شرکت کنین؟؟؟؟؟
من خودم اصلا تو طرح شرکت نکردم!!! نمیخورن ادمو که؟؟؟
به نظر شما شرکت کردن در همین طرح های قرمز ! هم با صرفه نیست ؟
مرسي عزيز. ببينم چي ميشه.نقل قول:
ولي فكر نكنم اين اپراتور 130 جوابگو باشه. همش اهنگ پخش ميكنه و ميگه مدت زمان انتظار شما بيش از 5 دقيقه هست. تازه بعد از 5 دقيقه خودش قطع ميشه.
iهک شده ایرانسل تا حالا چند بار!
باگ شنود هم داره!!!
فقط به درد مجانی بازی میخوره ولا غیر!!!
زنگ زدم اپرانور میگه مشکل شبکه هست باید یک سیم کارت دیگه بخرید! دیگه انتن اون ها نمیاد! سیم بازگشت بخرید توش واستون 8900
شارژ میگذاریم! ولی تهران 8900 هست!!! شهرستان هستی باید 10 000 بخری! باز 8900 فقط میذیم! اون پولی هم که تو سیم کارت بود سوخت میشه!!!
این اتفاق واسه هر کدوم از سیم کارت ها ممکنه از این به بعدم پیدا بشه!!!
جالب اینه که خودشون میگن نمیتونیم مشکل رو پیدا کنیم
دوستان نميدونم شما هم شنيدين يا نه . اخبار اعلام كرد از ابتداي سال آينده اپراتور سوم هم كارشو شروع ميكنه !!! و اينم گفت كه از دو اپراتور اول و دوم پيشرفته تره . من فكر ميكنم ايرانسل زودتر بو برده ميخواد برا بهار 87 بتركونه كه اپراتور سوم كم بياره .
نقل قول:
داداش حالا چرا انقدر عصباني هستي ؟ مگه ايرنسل ماله باباته كه ناراحت ميشي ؟ كسي ما رو مجبور نكرده ولي اين آخره نامرديه . اگه شما زياد اس ام اس نميزني عوضش خيلي ها براشون خيلي مهمه
آره من اینو 1 ماه بعد از اینکه ایرانسل بیاد شنیدم.نسل سوم رو پشتیباینی میکنه. یعنی اینترنت پر سرعت و مکالمه تصویری.نقل قول:
عجب حالی میده مکالمه تصویری:8:. بالاخره این دوربین جلو هم بدر ما ایرانی های می خوره:46::8:
دلتون خوشه ها؟!!!نقل قول:
فکر میکنین دولت اجازه میده که 3g را به این راحتی براش فعال کنه؟
یا مثلا اینترنت بالای 128 را بده؟؟؟؟؟؟
ضمن اینکه اونطور که بوش میاد اپراتور سوم چینی هستش!!! (دیگه خودتون تا آخرشو بخونید!!!!!)
نکتهی مهم تر مسئله انتن گذاریه!!!!
ایرانسل با هزارویک بدبختی تونسته اینقدر انتن نصب کنه اونوقت چطوری به اپراتور سوم اجازه نصب دکل میدن؟
(اگه خواستین خبر کاملش هم براتون میزارم)
يه mms رو ببين چه مسخره بازي در اوردن. اونوقت اميد به نسل سوم داري ؟! تو نسل اول دومش گير كردن!
دولت مخالفت کرده بود با چینی ها.نقل قول:
ضمن اینکه اونطور که بوش میاد اپراتور سوم چینی هستش!!!
چنان هزینش بالا خواهد بود که کسی جرات نکنه زیاد استفاده کنهنقل قول:
مکالمه تصویری.
بعدشم مطمن باشید این ایرانسل هم یه شرکت خارجی توش دخالت داره ! بیکار نمی شینه اینم میاد روی نسل 3
کشکی نیست ! ولی یا میاد یا یه کارایی می کنه که مشتری هاشو نه تنها از دست بده ، بیشتر هم بشه
اپراتور سوم مهر ماه میاد !
جنگ بین ایرانسل و اپراتور X خواهد بود.
شما چرا راه دوري ميريد وقتي MMs ما به اين فلاكته و نرخ هاي زياد ايرانسل كه بدون تعرفه طرح هاش هيچ بازده اقتصادي براي جيب مردم نداره! از اون بدتر همراه اول! بعد فكر مي كنيد Video Call بياد براي 1 تار مو كه بخواي ببيني بايد كلي پول بدي كه بنظر بنده خود طرف از نزديك ببيني بصرفه تره!
خوب اینم خبرشنقل قول:
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: موضوعات اينتركانكشن و انتقال شماره بين اپراتورها در تمام پروانههاي اپراتورهاي تلفن همراه در نظر گرفته شده و اپراتور سوم نيز بايد اين قابليت را داشته باشد.
"محمود خسروي" در گفت و گو با آژانس خبري تلفن همراه (همنا) افزود: در اين زمينه برنامهريزي لازم شده تا هر زمان كه رگولاتوري درباره اجرايي شدن آن تصميم گرفت، امكان آن فراهم باشد.
وي اظهار داشت: مجري پروژه اپراتور سوم هنوز مشخص نشده و چون حجم كار سنگين است، پذيرفتن آن از سوي متخصصان امر به سختي صورت ميگيرد.
خسروي تصريح كرد: اسناد پروانه و چارچوب مزايده تعيين شده و هر زمان كه مجري آن مشخص شود، از كمك ITU و تجربه اپراتورهاي خارجي هم در اين زمينه استفاده خواهد شد.
وي همچنين از اعمال دستورالعملهاي محدوديت MMS و اينترنت 128K در پروانه اپراتور سوم خبر داد و گفت: براي عرضه MMS و اينترنت بيش از 128K هماهنگيهاي لازم صورت خواهد گرفت تا طبق ضوابط و مقررات كشور اجرا شود.
خسروي افزود: عرضه اين سرويسها بايد طبق قوانين كشور باشد كه جزئيات آن نيز در پروانه ديده شده و با مشخص شدن آنها، دستورالعملهاي مورد نياز در پروانه لحاظ ميشود.
تو خود حديث مفصل بخوان ...نقل قول:
محدوديت Mms و اينترنت 128k در پروانه اپراتور
بابا مثه اينكه اصل قضيه رو فراموش كردين . اصلا اپراتور سوم هر گهي باشه مسئله اينجاس كه ايرانسل سر كل كل باهاش بهار 87 ميتركونه
طبق قوانيني كه براي شروع به كار اپراتور سوم در نظر گرفته شده اوپراتور اول و دوم حق ندارند تا يك سال بعد از شروع فعاليت اوپراتور سوم اقدام به راه اندازي تكنولوژي 3g بكنند ولي بعد از يك سال اين محدوديت برداشته ميشه بنابر اين من فكر نميكنم ايرانسل كم بياره و حتما به فكر 3g خواهد بود تا از بازار رقابت عقب نمونه.
يه مطلب الان ديدم اگه تكراري بود ببخشيد يك شركت اقدام به فروش انلاين كارت شارژ ايرانسل كرده و شما با داشتن عابر بانك هر بانكي ميتونيد از اونجا كارت شارژ بخريد با قيمت روي كارت.
اينم آدرسشکد:www.935936.com
بچه ها ماله منم 90000 ریال الکی الکی اضافه کردن
به هر دری هم زدم فایده ای نداشت البته بعضی ایز بچه ها میگن تو قبض درست میشه انشاا...
اين سايــــــــــت ماله شركت ايرانســــــله؟:blink: نكنه پول كسر كنن بعد كد شارژ سيم كارت ندن :38: !!؟نقل قول:
نه اين مربوط به ايرانسل نيست فقط يه شركت خصوصي كه كارت شارژ ايرنسل رو به صورت آنلاين ميفروشه.نقل قول:
در ضمن نترس من خريدم اول امتحان كردم بعد مطلبو گذاشتم ولي فكر كنم فعتا با كارت هاي بانك سامان و پارسيان كار ميكنه و تا چند وقت ديگه همه كارت ها.
واقعا عاليه چون من واسه اينكه كارت شارژ به قيمت واقعي رو بخرم مجبور بودم تا نمايندگي ايرانسل برم جاهاي ديگه 5500 يا حتي 6000 تومن ميفروشن
Hessam جان دستت درد نكنه واقا منم همين مشكلو داشتم :40:نقل قول:
خواهش ميكنمنقل قول:
خب من امیدوارم مشکل شما برطرف بشه ولی میخوام یه چیز جالب و عجیب و در عیت حال شیرین رو بگم.نقل قول:
روزی از روزها که من فقط 5000 تومن شارژ داشتم، بعد از برقراری یک تماس طولانی، مانده حساب گرفتم و دیدم شده 1500 تومن که داااااااااااااااااااااااا ادم در اومد، که چرا و چطور ابقدر کم شده، کمی دقت کردم، خشکم زد، کف کردم و قش نمودم. دیدم اعتبار من شده 150000 تومن، دقیقاَ 10000 تومن به شارژم ازافه شده، من که باورم نمیشد و نمیشه. آخه چه جوری اینطور شده؟ یعنی اشتباه شبکه بوده؟ یا من یه جایزه بردم؟
نمیدونم ولی هرچی بوده خیلی خوب بوده...
شما تاحالا همچین چیزی دیده بودین؟:20::20::31::31:
یه چیز از طرف خودت تبرک کن بفرست این ور شاید گیر ما هم اومد :دی
اقا تکلیف کسانی که 150 تومن دادن و سیم کارت خریدن چیه ؟ که الان شده 75 تومن؟
75 تومن اکثر مشترکین ضرر کردن. ایرانسل فقط به فکر فروش سیم کارته و دیگه هیچ.
از خرداد تا الان در شهر یزد یه دونه دکل هم اضافه نکردن و تا الان من مواقعی که خونه هستم به هیچ عنوان نمیتونم صحبت کنم و باید برم پشت بوم. یا حیاط..!!
شهرهای اطراف یزد هم هنوز وصل نشدن.
ام ام اس هم که نداره.
جی پی ار اس هم به درد نمیخوره چون خیلی گرونه...
برای من هم حدود 17 تومن به قبضم اضافه کرده که نمیدونم از کجا اومده...
وا قعا" داره اعصاب خورد کن میشه....
نقل قول:
قا تکلیف کسانی که 150 تومن دادن و سیم کارت خریدن چیه ؟ که الان شده 75 تومن؟
عزیز تکلیفی وجود نداره
همراه اول هم یه زمانی یه میلیون قیمتش بود الان شده 280 هزار تومن
خوب اونا که باید بیشتر داد و هوار کنن که ما ضرر کردیم (ینی کسانی که همون روزای اول سیمکارت همراه اول خریدن)
در ضمن به زودی فکر کنم سیم کارت مجانی بشه (البته باید همراه اول!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تصویب کنه اینو)
mms را ایرانسل قطع نکرده!!! دولت قطع کردهنقل قول:
ام ام اس هم که نداره.
جی پی ار اس هم به درد نمیخوره چون خیلی گرونه..
جی پی ار اس که دیگه از این ارزونتر نمیشه!!!
کیلوبایتی 1 قرون!!! (دیگه چی میخوای؟)
من نوکرتم کاش اینجوری بود.:46:نقل قول:
دعا می کنم بازم از این اشتباهات رخ بده.:20:
mms رو به درخواست یا بهتر بگم دستور وزارت ارشاد قطع کردننقل قول:
gprs هم به قول داش مهدی 1 قرون (منظورش 1 تومن بید) هست.
من خودم وقتی بیرونم با گوشی کانکت میشم و خیلی خوبه.
5 شنبه و جمعه ها هم که مجانی !!!
خوبه که...:8:
البته ماجرای مجانی شدن سیم کارت حالا حالا هــــــــــــــــا جا داره واسه کار....
عزیز اطلاعاتت خییلی قدیمیه ها؟؟!:20:نقل قول:
1- جی پی ار اس در روزهای عادی برای تمامی مشترکین دائمی و اعتباری 5 ریال!!!
در روزهای پنجشنبه و جمعه و شبهای کلیه روزهای هفته 1 ریال= 1 قرون!!!
اون ماجرای پنجشنبه و جمعه برای دوران پاییز بود الان دیگه هیچ چیز مجانی نیست!!:5:
بهتره بريد اينجا كه با طرح هاش زده ببينيد :نقل قول:
کد:http://www.irancell.ir/Layer2/?id=181
من موهام سفید شد ولی نتونستم به سه رقمی ها زنگ بزنم !
کسی میدونه که چه جوری میشه مثلا با 119 تماس گرفت؟
اولش 021 بزن درست ميشه تهران نميدونم ولي مشهد من هر شماره سه رقمي ميخوام بگيرم اولش 0511 ميزنم راحت ميگيرهنقل قول:
سلام
يه سوال كوچولو
ايرانسل براي Message Delivery از سيم كارت هاي اعتباري پول كم مي كنه؟؟؟
ممنون:46::10::46::10:
با سلام , دوستان جديدن 1 مشكلي واسم پيش اومده كه sms هام Send نميشن :41: شماره همه مسیج سنترهاي ایرانسل امتحان كردم بازم درست نشد:41:
نه هیچ هزینه ای نداره می تونی خودت امتحان کنی:5:نقل قول:
این قضیه هر کیلو بایت ایرانسل یه قرون چی بود تو جی اس ام نوشته بود؟؟ منظورش همون شبها و پنجشنبه جمعه ها بود؟؟؟
اتفاقا غیر از روز ها یا شبهای پنج و جمعه هستش فکر کنم !
بچه ها امروز اخبار اعلام کرد از سال دیگه سیم کارت همراه اول با قیمت 120 هزار تومان عرضه میشه جریان چنن ؟