با خیلی از هیروها میشه زدشنقل قول:
مثل chose night
6 میکنه با یه 1 دیگه....
با گارد هم خوب میشه زد :8:
کلا" هیرم های بشی تو بازی شاخن
Printable View
با خیلی از هیروها میشه زدشنقل قول:
مثل chose night
6 میکنه با یه 1 دیگه....
با گارد هم خوب میشه زد :8:
کلا" هیرم های بشی تو بازی شاخن
نزن این حرفو Chaos Knight اصلا شانسی نداره روبروش (دراگون وقتی 6 کنه 2تا اتک به Chaos Knight بده کپیاش نفله میشن بعدم یه جوری میگی 1 میکنه انگار دراگون Bash نداره :31: )نقل قول:
باز گارد یه چیز همون گارد هم آرمور کم میکنه آرمور خام دراگون آخر بازی 20 میشه :27:
اونی که شما میگی واسه افراد ناشیهنقل قول:
آدم همیشه باید از پشت خنجر بزنه
اونی که تو face تو 6 کنه دیوانگیه
تو فارم 6 بعد بپر بیا تو
جدا" اگه پایه باشی یه دست میزنیم:31:
ببین من تا حالا آنلاین بازی نکردم تا 1 هفته دیگه ADSL وصل میشه اونوقت یه دست میزنیم :10:نقل قول:
(مودمش اینجاس فقط مونده بیان وصل کنن اگه بدقولی نکنن:11: )
دراگون نایتو که با هوسکار راحت میشه زد چه تو 1به1 چه تو 5به5
من 1به1 شرط هر پولی که بگید هسکار جلوی دراگون میزنم با هر پلیری که بخاید
داد ما که نمیگیم نمیشه زدنقل قول:
هر هیرویی یه ضد داره
البته نا گفته نمونه فقط هیرو شرط نیست
آیتم زنی و dny کریپ خیلی مهمه که طرف پا نگیره:10:
ترول اول بازی شاخ نیست، و مطمئن باش اگه Players خوب باشن، هرگز ترول Pick نمیکنن و اگر تیم مقابل برداره، همون اول بازی 3-4 بار گنگ میکنن. Farm رو هم که بیخیال شو، 2 تا Ward میذارن...!نقل قول:
+
آره خیلی شاخ شده. راحت میتونه گنگ کنه و زدنش هم سخته. Level یکش همه جوره بکار میاد، میتونه بهتر از Blood دنبال هیروهای Low hp کنه که میخوان در برن...
نقل قول:
چوز نايت كپي هاي 90 درصد داره و خاله بازي نيست كه دراگون بزندش 2 ميكنه ميكشه وسط كپي هاش و يه بش 4 ثانيه ميزنه دو تا كيريتيكال بده طرف ذوب ميشه ،حتما ميدوني كه كيريتيكال چوز بعد از كيريتيكال سايه از همه قويتره و انگار داري با 4 تا هيرو درگيري ميكني
با اينكه هيرو قوي هست اوبسيدان،سولكيپر،اسكلت،في سلس،مورلاك ، تركسس ،شب رو و خيلي ها ميتونن بزننش ، اگه خواستي راجع به چگونگي زدنش بحث كني بگو بنويسم براي چي ميزننش( چون هميشه روي حرفهات بحث داري):20:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
نقل قول:
من زياد طرفدار تروي نيستم اما اول بازي هم شاخه به اندازه خوش و اگه بخواد پا بگيره چون اولش دور زنه ميتونه يونيت بزنه و حتي ديناي كنه و بعد هم كه آيتم بزنه كه ديگه حريف از بش در نمياد
دادا ما الان هرچی بگیم طرف دیگه قبول نمیکنه بذار آنلاین بازی کردن یاد بگیرم با هر هیرویی خواستی بیا من دراگون بعدش میفهمیم خاله بازی چیه :31:نقل قول:
یعنی یچیز میگی یه چیز میشنوییا..بینهایت باحال شده اون یکش که واقعا قوی شده ..خلاصه خیلی حال داده به این بریکر تو این پچ ایس فروگنقل قول:
اسپيد بريكر(شقول خودمون چون با لول يك شق ميكنه روي حريف ) هم لول 1 ديگه شماره نميندازه و بدون وقفه با اسپيد زياد ميدوه ، دو روز پيش 5 به 5 بازي ميكرديم و وقتي به اسپيد بريكر ميرسيديم و نميتونست بزنه 1 ميكرد و به راحتي در ميرفت
هر هرویی خواستم؟نقل قول:
تازه دوباره مثل قبل شده پتچهای خیلی قبل هم همینجوری بود البته یکمی فرق داشتنقل قول:
مثلا کیو برمیداری به منم یاد بده سری بعدی تو گیم نت خواستم بازی کنم بلد باشم بزنمش :20:نقل قول:
اقا این گارنا پچ چند می خواد برا دوتا؟
بستگی داره کدام روم بری روم - 3 4 5 b هست
همه رومهای ایران E بازی میکنننقل قول:
فقط روم ۴ و ۵ B هست که این ۲تا روم واسه تازه کارها هست:31:
زد دراگون؟ گوبلین lol بابا درس بازی کن , نیازی نیس بگی حتما یکی زدش برداری , درضمن دراگون اول بازی به شدت استان خورش ملس هست , دمیجش هم پایین هست راحت میتونی کریپ ها رو a بدی پا نگیره , دیگه دست خودتهنقل قول:
والا ما رووم 4 بازی میکنیم اونجا نوباش از های لول کمترهنقل قول:
آره مگه اینکه اینطوری بزنیش تنها راهش همینه :31:نقل قول:
اگه شاخ بشه نمیشه جلوشو گرفت :20:
من خودم فکر کنم Ursa و Guard بتونن بزننش:19:
حرف شما رو قبول دارمنقل قول:
یارو ۲ ساله بازی میکنه فک میکنه دیگه پلیره رندوم میزنه میبینه ۱ هرو زاخار واسش افتاده،۲زار هم بازی باهاش بلد نیست،
این طوری میشه که بازی به طور رسمی به ...... میره:2::4:
ببين عزيز من اصلا قصد كل كل ندارم فقط هر كدوم از هيرو هايي كه نوشتم رو خواستي بگو تا بهت بگم چطوري مثل خيار دراگون رو ميزنهنقل قول:
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
با حال چيه بابا اين يارو ديگه كلا باگ شده رفته پي كارش ،ديگه اگه بش نكني و لول نزني 1 ميكنه ميپيچه:27:نقل قول:
آقا ما کوچیکتیم من اصلا عددی نیستم قصد کل کل هم ندارم جدی میگم ادعام هم نمیشه :10:نقل قول:
درباره ی اون هیروهایی که گفتی بگو چطوری میشه با سول کیپر دراگونو زد؟:46:
گفتم كه اهل چك و چونه زدني :31:نقل قول:
يه چند تا هيرو كه اول بازي هم فشارش ندن رو برات ميزنم با دليلش
1 ) فيسلس : گفتم با دليل ولي همه ميدونن كه فيس فول آيتم همه رو ميزنه:21:
2 ) خرسي : با اون خرسش و اون هلت بالاي خودش و خرسش و توي جلبك كردن خرسش انگار دو تا هيروي استرنج بسيار قوي بريزن سرت
3 ) اسكلت كينگ : اين بنده خدا كه كلا كارش حال دادن به هيرو هاي بد قلق هست و با يه سيتنيك وقتي كيرتيكال ميده هلتش كاملا پره:27: لول يك خفني هم داره و آنخ هم كه ....
4 ) بابا يونيت ( لايف استيلر ) : خوراكش قرار گرفتن روبروي استرنج هاست و براي استان دراگون لول 1 داره و لايف سگي هم هست و كلا همه جوره ميزنه
5 ) مورلاك ) كه آرمور ميكشه و راحت ميزنه
6 ) رايزور : لول 6 اين بنده خدا آرمور كم ميكنه و لول 2 هم كه اتك ميكشه و با مانتا و آقانيم و فيز بوت مياد دنبالش و اون اتك كشيده شده رو به خودش بر ميگردونه
7 ) گرگي : سر لول 6 گرگ ميشه و با اتك اسپيد بالا و پتك بش و دو پتك ( شمشير قرمز ) به راحتي هر چه تمام تر ميزنه
8 ) بگذريم از وايپر كه به خاطر لول 1 كه اسلو ميكنه و لول 2 كه 96 تا اتك + ميده و لول سه كه ريترن هم هست و لول 6 مثل خيار ميزنه و هم اول بازي نميزاره طرف پا بگيره و اينقدر ديناي ميكنه كه اصلا آيتم نياره بالا و بعد منتا شمشير سبز كيريتيكال له ميكنه و آهو هم 1 ميزنه و 70 درصد اتك اسپيد كم ميكنه و خيلي هاي ديگه كه از حوصله بحث خارجه
در اينكه دراگون تانكه شكي نيست ولي خيلي ها ميزننش اين هم واسه اينكه ناراحت نشي و كل كل رو هم ادامه ندي :11::11::11::11:
توي مپ جديد لول 3 كپي 70 درصد داره كه اصلا اول بازي جلوش پا نميگيره و اگه فول آيتم هم ميگي كه باز هم همون كپي 70 درصد عاليه و با دو پتك و كيريتيكال و باترفلاي مانكي و سيتنيك يا سنگ ياشا ميزنه ديگه و لول هلتش هم كه ديگه خيلي عاليه و به راحتي پرش ميكنه و لول 6 رو هم بايد مد نظر داشته باشينقل قول:
در ضمن اكثر دور زن هاي اگليتي اول بازي نميزارن پا بگيره و اينقدر ديناي ميكنن كه نميتونه اصلا پا بگيره و بايد پشت تاور بازي كنه و به قول معروف اول بازي خيلي فشار ميخوره
باور كن من هم ادعايي ندارم و فقط اينقدر توي اين گيم نت لعنتي با مشتريهام سر اين مسائل بحث كرديم كه ديگه عادتمون شده
به قول معروف چش و چال مايي :10:
Guard رو معلوم نیستنقل قول:
اما اینو بهت بگم اگه قراره رو در رو باشه 3 تا هیره هست که هیچ , با اطمینان کامل میگم هیچکس جلوشون دووم نمیاره ,
Ursa
Troll
Slark
اگه قرار باشه آیتم فول باشن و جلو هم واستن , اصلا واسادن جلوشون احمقانس! خواستین هم توضیح میدم
آره ترول اگه فول آیتم بشه شاید بتونه فیسلسو هم بزنه اما اسلارک مردنیه فقط به درد تک به تک میخوره تو بازی تیمی دوتا لول روش بزنن کارش تموم میشهنقل قول:
یورسا هم که دیگه شوخی نیست خودت بهتر میشناسیش :31:
Ursa که حرف توش نیست همه میشناسن چه سگیه :دی
ترول از اتک 4 به بعد اتک اسپیدش تند میشه , خودش دستش روون میشه , یهو دقت میکنی دستش رو نمیبنی اصلا!...
و اسلارک , اسلارک اتفاقا هیرو های الگیلی رو آب میکنه , چون هرچی تو سینش وایسی , الگیلی تو کمتر میشه , دمیج و اگلیلی اون میره بالا , میشه گفت الیگلی میدزده , حالا فرض کن جلوش واسی! یهو دمیج سفیدش از تاینی میزه بالا
این 3 تا هرو رو ورداری به مین 20 نمیرسه که بازی دادی خواستی بگو بازی کنیم تو حرف خیلی چیزا هست تو عمل مهمه 3 تا هرو اگیلیتی اول بازی مچیه که بازی خیلی اگیلیتی باز باشن 20 مین طول میکشه وگرنه قبل اون همشون لفت میکنننقل قول:
من باشم جلوشو زئوس
اسون
دووم میرم
بعید میدونم بیشتر از 20 مین بازی طول بکشه:10:
Zeus چطوری Ursa رو میخواد بزنه؟ :18:نقل قول:
من هم بعيد ميدونم بتونه !!!!!!!!!!!! يه 30 در صد ميزنيو تبديل ميكني به پيپ و لولهاش ديگه درد نداره و با ونگارد و هارت هم كه ديگه كلا دميج نميخوره و 6 ميكني و با يه لول 1 و يه لول 2 فقط 2 تا ميخوره:21:نقل قول:
عزیزم شما وقتی داری از اول بازی شروع میکنی قرار نیست فوا ایتم باشی گفتم به پایرش ربط داره مشتاقی ببینی چه جوری میزنه این ترکیب اون ترکیب رو یه روز رو بگو انلاین شیم شب اون موقع معلوم میشه
Cao-Cao عزیز گرفتم چی گفتی , حرفت متین هست درست هم میگی , بحث سر فول آیتم زدن بود زیر رو یه نگا بنداز :
وگرنه هیرو اگیلی اول بازی حساب بانکی هست اگه بخواد واسه فارم کنه که فول آیتم بشه , همین Ursa رو اگه از اول بازی باشه , درخته راحتِ راحت میزنتش , درکل خودمم قبول دارم بازی خیلی پارامتر ها داره , چه 1v1 چه 5v5 , اما مهمترینش تو بازی تیمی به نظر من اینه که بیشتر بازی کنای ایرانی که میبینیم فکر اول بازی نیستن , اول بازی بیشتر جلو هم وا میستن فقط فارم کنن , که حالا یه هیرو فارمر بود بیشتر ایتم بست به بقیه هم میگه نوب , کمتر کسی دیدم بره وارد بکاره , یا گنکر باشه , یه بازی 2نفر رفته بودن پایین , منم رفتم پایین 3تا شدیم گفتم گنک , ونج بودم , همه واسادن فحش دادن! هاست rmk داد میگف تیممون ضعیف شده! درکل تو بازی های تیمی هیچی مهمتر از مچ بودن نیست!نقل قول:
Ursa
Troll
Slark
اگه قرار باشه آیتم فول باشن و جلو هم واستن , اصلا واسادن جلوشون احمقانس! خواستین هم توضیح میدم
شما تو کدوم روم بازی کردید ؟نقل قول:
روم های 1 و چندتا روم دیگه خیلی حرفه ای بازی میکنن !
بحث فول آیتم که جداست. اما اول بازی یه هیرو اینتل اگه باشه، مثل دمون، یه هکس، یه سیخ، بقیه هیروها دوتا اتک، تموم!نقل قول:
کلا بازی تیمی به همین میگن. همون دمون، اگه ساپورتش نکنن، میشه گوشت بازی، Ursa تک گیرش بیاره، قبل اینکه طرف یه لول بزنه، کارشو تموم میکنه.
یا مثلا همون درخت که خودتون اشاره کردین. کلا بازی تیمی مهمه. هرکی واسه خودش بره، یا هیرو مید بجا اینکه بیاد گنگ، فقط فارم کنه، هیچی...!
کلا تو ایران هیچی رو حساب کتاب نیست. 100 بار شده اول بازی Kill گرفتیم، گفتم سریع بریم جمع کنیم چون هیروهای جلومون همینایی بودن که شما گفتین، طرف لاس زده، بازی طول کشیده و Troll آیتم زده، هیچی! بازی برده رو باختیم...
وارد هم که کسی شعورش نمیرسه. شده از اول بازی پولمو دادم وارد خریدم، نشده آیتم ببندم، بقیه به من فحش دادن که تو چرا آیتم نداری...!
درسته , کلا تو ایران خیلی کم ریپلی تیم های بزرگ رو نگاه میکنن , ریپلی های اونا رو ببینی اصلا کف میکنی , یه ونج با یه میرانا تو یه بازی MYM بود , تا مین 10 لول 4 بودن , فقط میرفتن گنک اصلا ترکیبشون با این ترکیب های ما خیلی فرق میکنه
من معمولا روم 2 high lvl میرمنقل قول:
شما تو کدوم روم بازی کردید ؟
روم های 1 و چندتا روم دیگه خیلی حرفه ای بازی میکنن !
دوستان چند روزه این گارنا من مشکل داره
تو لابی روم یا تو بازی هستم بعد چندین دقیقه دیگه هیچ پیام تو لابی برام نمیاد،هیچ هاستی رو نمیتونم ببینم.ناچارم از روم در بیام ۲باره برم تو
واسه شما هم همینطوریه؟
درستهنقل قول:
ببین دوست من شما سطح بازی رو نمیتونی تو ایران محک بزنی ایران خیلی بازیکن پرو داره ولی تیمی بازی نمیکنن خیلی کم پیدا میشه در اختیار تیم باشن همه تو فکر کیل زدنن و اینکه نمیرن ولی در صورتی که شاید استراتژی تیم ایجاب کنه شما بری وسط بمیری فقط
شما باید ببینی اونی که داره فارم میکنه ایا تو یه بازی پرو که کله مپ وارده تو فارم خودتم گنک میشی اونجام میتونه فارم کنه یا انقدر میمره که اعصابش خراب میشه و افت میده
این مهمه تو گیم
من خودم با یه سری از دوستام رووم 4 هستیم نوباش کمتر از بقیه روماسنقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
مشگل از گاراستنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
من تقریبا توی همه رومهای ایران بازی کردم و همیشه همین مشکل ها را داریم %90 بچه های توی رومهای ایران
نوب هستند:13:
تازه یک چیز دیگه رفیق من با اینترنت ایرانسل آنلاین می شم همیشه تو روم های ایران لگ دارم حالا جالب اینجاست
که اگه برم توی روم های یک کشور دیگه اصلا از این چیزا خبری نیست:27:
البته الان دارم توی روم 5 کشور ------- بازی میکنم پچی که اونا بازی میکنند 1.24d هست البته نوب هم دارند اما
حدود %20. lag dly dc و از این چیزا هم راحت شدم هیچ وقت هم cp نمی کنند چون پینگ همه
0 یا 1 هست خلاصه دارم یک نفس راحت می کشم:8:
منم خیلی وقته روم اروپا بازی می کنمنقل قول:
تو روم اروپا همیشه هم اخرین پچ و ورژن رو دارن
وقتی مپ جدید میاد دیگه همه قبلیو یادشون میره بر خلاف رومای ایران که 1 ماه طول میکشه تا همه دانلودش کنن
دیشب تا 3 بیدار بودیم، دیگه بچه ها اسرار کردن یه دور دیگه هم Host شدم، اما هیچ کی نبود Join بده، همه یا چت میکردن یا afk! (تنها کاری که توش خوبن!)
خلاصه بعد از 20 دقیقه، 4v4 استارت دادم، Mode رو هم Only Mid زدم:دی آی خندیـــــــدیم:27: خیلی حال داد.
4v4 only mid??????????????????????????????????????????????? ?????????????????نقل قول:
lol:31::18: