الان هم روال به صورت قدیمه بازم یه بار ورداشتنقل قول:
باز گذاشت
دیگه شرایطی نداره
بسته داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت حجم دانلودی از شاتلند همچنان 10 هزار از تو پنل میشه خرید
Printable View
الان هم روال به صورت قدیمه بازم یه بار ورداشتنقل قول:
باز گذاشت
دیگه شرایطی نداره
بسته داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت حجم دانلودی از شاتلند همچنان 10 هزار از تو پنل میشه خرید
رفقا این طرح که حتی جشنواره هم براش گذاشته بودن حذف شده:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه اتفاق جالب برام رخ داده لطفا اگه بتونین شما هم تست کنین
یه فایل کوچیک با حجم 4.5 مگ رو انتقال میدم به شاتللند
یبار حجمش میشه 5.5 مگ
یبار میشه 6 مگ !!!
این یعنی چی ؟!
مثلا این فایل :
حجم اصلیش 4.56 مگ هست
انتقال دادم به شاتللند شده این :
یبار دیگه انتقال دادم شد این :
بله دیدن ضرر میکنن حذف کردن !نقل قول:
تا جایی که میشه فایل ها رو زیپ کنید ، mp3 رو اگه حساسید به هیچ وجه مستقیم ریموت نکنید چون به فایل ضربه میزنه و بازه زمانی از اهنگ (اخراش) یا تکرار میشه یا خالی میشه.
چون قرار نیست دیگه سرعت بالاتر از سرویس خریداری شده باشه گفتن برشدار :n24:نقل قول:
مگه قرار نبود این ارت و اکو و کوفت و زهر مار حذف بشه؟! زنگ زدم برای وایر لس میگه فقط روی ارت 7 و 8 میدیم!
نقل قول:
واقعاً بهترین و مقرون به صرفه ترین طرح ارایه شده تو کل شرکتا بود برای 3 دسته افراد بود:
1-کسایی که مصرف بالا ندارن ولی سرعت مهمه براشون پس پول اضافی برا حجم و طرح های سرعتی مسخره نمیدادن
2-کسایی که نمیخواستن پول اضافی برای ترافیک شاتل لند بدن
3-کسایی که مثه من دانلود زیاد میکنن چون سرعت خوبه و لیچر شاتل لندم رو سرویس هست یه دانلود شبانه ام که بزاری روش واقعاً باب دانلوده
من دیروز این طرحو خریدم دارم استفاده میکنم واقعاً عالیه این طرح، خدا کنه برش گردونن ماهه بعدم همینو بگیرم:n28:
عهههههههه راست میگی برا منم اینجوریه فایلو انتقال میدم تو شاتل لند بعد دانلود میکنم حجمش زیاد میشه:n04:نقل قول:
شاتل سرعت رو باز می زاره ؟ یا همونو می فروشه؟(با همین طرح های جدید )
سلامنقل قول:
درسته من هم همین مشکل رو خیلی وقته دارم به همین دلیل هم نمیتونم فایل ها رو اسپلیت کنم ، و بعد دانلود کنم ، چون برای join فایل ها به هم میچسبن ، وقتی یک چیز اصافه به تیکه ی اول از قبل چسبیده شده باشه فایل اصلی خراب میشه
اگه اسپلیت رو با winrar تو سرور مجازی بکنید موردی ندارهنقل قول:
ولی اینی که مثلا اپرا خودش اسپلیت میکنه مورد پیدا میکنه
ولی تو فایلایی ویدیویی و اینا هیچ مشکلی نداره
- - - Updated - - -
همون سرعتی رو میخرین که نوشتهنقل قول:
سرعت رو به هیچ وجه بالاتر از سرعتی که میخرین باز نمیذاره
من الآن یه لینک از یوتیوب دادم به سروری در خارج از کشور که لیچ می کنه و حجم فایل 29 مگ بود.مستقیم که کردم لینکش رو دادم به شاتل لند و حجمش شد 33 مگنقل قول:
راستی با این روشی که گفتم دانلود از ترافیک داخل حساب میشه؟
وقتی فایل رو انتقال میدی به شاتلند صد در صد ترافیکت داخلی میشه!نقل قول:
بله این مشکل رو همه ماها داریم که رو هر حجمی اضافه میکنه ولی خب اصل فایل رو بیشتر فایلا خراب نمیشه
فایلایی که حساسن مشکل پیدا میکنن
سلام
دوستان توی سایت شاتل ترافیک داخلی رو محدود کرده به 500 سایت به اصطلاح منتخب ولی تعریف سازمان تنظیم مقررات در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیز دیگه ای هست :
من چند روز پیش باشون تماس داشتم و گفتن که اصلاح میکنن این قضیه رو و این واسه قبلا بوده ولی گویا دروغ گفتننقل قول:
-10-1ترافيك داخلي: برابر مفاد مصوبه شماره 1جلسه شماره 248مورخ ،1395/9/21منظور از ترافيك داخلي، هر ترافيك
با ميزباني در داخل كشور است.
من ازشون توی سامانه 195 شکایت میکنم شما هم این کار رو بکنید.
سلامنقل قول:
ممنون
متاسفانه سایتی ندیدم با winrar اسپلیت کنه چون winrar خودش تعمیر میکنه ، متاسفانه خودم هم سرور مجازی ندارم
من قبلا دو تا فایل ویدئویی رو هم اسپلیت کردم (001,002) اونها هم به مشکل خوردن تیکه ی اول اسپلیت نمایش داده میشه بقیش دیگه ویدئو متوقف میشه
دوستان کسی نمیتونه از سرویس های جدید تست بزاره که ببینیم کیفت در چه حدی هست
شاتل سرویس 3072 با حجم 75 گیگابایت هم به سرویس های خودش اضافه کرد
این از پینگشنقل قول:
inging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=50
پکت لاست بشدت بالا
شب از ساعت ۹ به بعد عملا سایتای خارجی از کار میافتن از کندی
سرعتش هم که همون سرویس خریداری شده کمتر میشه بیشتر نه
این از وضعیت شبانه فن آوا :n27: بعید میدونم این حجمایی که نوشتن برای یک شب باشه.
کسی از محدودیت شبانه شاتل خبر داره؟
من تازه از فن آوا گرفتم این که عملا هیچ فرقی با نامحدود بودن نداره من شبی 30 یگ هم دان کنم بازم سقف رو نمی تونم پر کنم ......نقل قول:
ببخشید یعنی چی برای یک شب !؟ مثلا سرعت 16 مگ بگیری شبی 1265 گیگ دانلود کنی :n10:نقل قول:
ماهانه است اندازه اش هم خوبه . فک میکنم بیشتر هدف اینه که احیانا اگه سقف سرعت ها باز باشه طرف یه سرویس 2 مگ نگیره شبانه رو بزنه بترکونه .
شاتل شبانه رو حذف کرده!؟
تو قسمت تعرفه ها در مورد شبانه چیزی ننوشته
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl2/adsl2-price-list/
احتمالانقل قول:
بسته نامحدود ۱۰ تومنی رو هم حذف کرده
لایو جلسه مدیریت های وب رو شنیدید؟
گفت پارسال 2 بار هزینه های مخابراتی شون 25 درصد کاهش پیدا کرده
در مصوبه اخیر مجدد هزینه های مخابراتی 25 درصد کاهش پیدا کرد
دو بار یک بار 30 درصد و 50 درصد هزینه انتقال و اینترنت رو براشون کاهش دادند.
تازه چند تاشو گفت و بقیه رو نگفت...
فقط ببنید...
چندین بار و چند بار کاهش قیمت داشتند در هزینه های شرکت های اینترنتی اما هیچیش به ما نرسید و همش رو شرکت های اینترنتی خوردند رفت.
اینقدر تخفیف بهشون دادند اما به کاربر ندادند تا در نهایت وزارت خونه مجبور شد تا سرعت و قیمت رو فیکس کنند به اجبار...
دست وزارت خونه درد نکنه که جلوی اینها ایستاد . خیلی بی انصاف بودند که این همه تخفیف میگرفتند اما هیچی به کاربر نمی رسید و خون ما تو شیشه بود
حقشون هست انشالله شرکت های اینترنتی درآمد شون کم بشه
خیلی خوبه که شما سرعت 16 مگ 80 تومنی رو بگیری صبحا تو یوتوب کلا بچرخی ...شبا هم 1 ترا و 265 گیگ می تونی بگیری .....به نظر من مناسبه مگه اینکه جور دیگه ای می خواستین حجم داشته باشیننقل قول:
دوستان فرق سه سرویس 4مگ شاتل تو چیه ؟
یکی 40تومن هست یکی50تومن یکی 400-500ت !
شبانه رایگان رو همه سرویس ها برداشتن ؟
سلام خدمت دوستان
برای فسخ قرارداد شاتل اقدام کردم (سرویس جشواره ای 144 گیگ 1.5 ساله که فک کنم 100 تومان یا همین حدود بود) و گفتند باید هزینه فسخ قرارداد رو بدید
دوستان کسی متن قرارداد رو داره؟
ظاهرا هیچ جای پنل امکان دسترسی به متن قرارداد نیست یا حداقل بنده پیدا نکردم
تو پنل که یک ۴مگ بیشتر نیستنقل قول:
کدوم لیستو میگین؟
بله احتمالا برداشتن
دوستان توی تعرفه های جدید حجم باقیمانده به دوره بعد انتقال داده میشه؟
نقل قول:
این یعنی اینکه مثلا برای سرعت 8 مگابیت که 632 گیگ ترافیک شبانه در یک ماه اعلام کرده باز نصف این ترافیک بین الملل هستش که میشه 316 گیگ.
یعنی تقریبا شبی 10 گیگ.
و برای سرعت 16 مگابیت هم میشه 632.5 گیگ ترافیک بین الملل در ماه که میشه شبی تقریبا 21 گیگ
اگر غیر از اینه دوستان بفرمایند.
نهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دو سه تا مطلب هست کسانی که می خوان سرویس جدید بگیرن شاید به دردشون بخوره
سرویس ها دقیقا به سرعت اسمی محدوده.
حجم معرفی شده در سرویس دقیقا نصفش رو رو تو پنل کاربری نشون می ده یعنی همون اینترنت. نه داخلی.
حجم به دوره بعد منتقل نمی شه.
تمام سرویس هاشون هم شبانه دارن فقط 10 تومن گرونتره که دیگه به صرفه نیست به نظرم چون سرعت اسمیه به نظرم هر کی دنبال شبانه هست بره اون 10 تومن بده برا شاتل لند و لینک هاشو آپلود کنه تو آپلود سنترش به صرفه تره.
ولی خداییش تر زدن تو سرعت رفتن یاد دوران قدیم افتادم. هر جوری حساب می کنم به نفع شرکت هاشده چون حجم واسشون معنی چندانی نداره مهم پهنای بانده که همه رو محدود کردن و مثل قدیم باز نیست.
دوستان منظورتون از سرعت اسمی و سرعت باز چیه که تو پست ها میگید؟
مثلا وقتی سرعت 8 مگ میگیریم شب باید با سرعت 1 مگابایت دانلود کنیم مگر غیر از این باید باشه؟
به این میگن سرعت اسمی؟
در طرح قدیم اگه مثلا سرویس ۱۲۸ میخریدین چون سرعت بر حسب کیفیت خط باز بود و خط تلفن تا ۱۶ میکشید سیستم بر مبنای ۱۶ بسته میشدنقل قول:
ولی الا بر حسب همونی که میخرینه چ خط بکشه نکشه
مثلا ۵۱۲ بخرین میشه ۶۴ کیلو این میشه اسمی قبلی میشد باز
و با این حساب پول بیشتر باید بده کسی که سرعت میخاد
دوستان گرانقدر...
در نظر دارم توضیحاتی رو بابت سرویسی که از طرحهای جدید شاتل برام از روز یکشنبه ۱۸ آذرماه فعال شده ارائه بدم:
سرویس من Fair2048-1 با سرعت دومگابیت به مدت یکماه و دارای دانلود شبانه با حد آستانهمنصفانه ۶۵گیگ (۳۲.۵گیگبینالمللی)
قیمت این طرح ۲۵تومان هست که بخاطر شبانهدار بودن ۱۰تومن بیشتره که میشه ۳۵تومن!
البته با احتساب مالیات و عوارض شهرداری میشه ۳۸۱۵۰تومن!!!
وضعیت اطلاعات ست شده از روی مودم:
که مشخصه محدود شده سرعت روی همین ۲مگابیت! یعنی روی سرعت اسمی!
در پنل شاتل میزان حجم رو نمیزنه ۶۵گیگ! بلکه میزنه ۳۲.۵گیگ!
میزان مصرف رو هم در سه زمینه اعلام میکنه:
» ترافیک «منتخب» رایگان حساب میشه که شامل نماوا، فیلم نت، پلان، کاناپه، مایاپس، زوم ایرانسل و شاتلتالک هست.
» ترافیک «ویژه ایران» نیمبها حساب میشه که شامل شاتللند و ۵۰۰سایت اعلامی هست.
» ترافیک «اینترنت» هم سایر موارد هست که از حجم بصورت عادی کم میشه.
همچنین وضعیت پینگ 8.8.8.8:
با توجه به اینکه سرعت ۲مگابیت یعنی ۰٫۲مگابایت یعنی ۲۴۴٫۱۴کیلوبایت:
پس تست سرعت دانلود با IDM با ۳۲ کانکشن:
و تست سرعت دانلود با IDM با تک کانکشن:
حالا شاید افرادی تککانشکن IDM رو قبول نداشته باشند!! پس دانلود با مرورگر کروم که گفته میشه تککانکشن دانلود میکنه:
همچنین تست تککانکشن از سایت زیر:
در آخر هم تست با اسپیدتست و با سرور پیشنهادی خودش که در ایران بود:
با سروری که انتخاب کردم مثلن در آمریکا:
و با سروری که انتخاب کردم مثلن در فرانسه:
نکات:
۱. تمامی این موارد بالا روی سرویسشبانه برای من هیچ فرقی با غیر از اون نداشته.
۲. در تست IDM من لینک از سایت سافت۹۸ گذاشتم که جزو ۵۰۰ سایت ایرانی نیست و طبق قانون شاتل که گفته فقط ۵۰۰سایت اعلامی رو داخلی در نظر میگیره ولی باز هم من که روی سرور خارجی تست کرده بودم همین میزان سرعت دانلود رو داشتم.
۳. سرویس قبلی من آسیاتک و همین سرویس ۲مگ بود. چون من اونجا سرویسهای قدیم رو استفاده میکردم، سرعت وبگردیم مثل قبل هست ولی دانلودم بخاطر اسمی شدن سرعت کمتر شده! ولی با اینحال تا اینجای کار الان با شاتل نسبت به قبل که آسیاتک داشتم ثبات بیشتر و احساس بهتری دارم.
۴. مراحل خروج از آسیاتک رو در تاپیک مربوطهاش نوشتم. اما راهاندازی شاتل رو خیلی خوب دیدم چون قطعی آسیاتک خورد به پنجشنبه پس عملن شنبه مخابرات کارش رو انجام داد و یکشنبه هم شاتل راه افتاده بود بدون دردسر.
۵. باز هم اگر دوستانی خواهان تستهای بیشتری هستن اطلاعات رو اعلام بفرمایند تا انجام بدم.
یادش بخیر با ۱۹ تومن سرعت داشتیم
حالا برای داشتن همون سرعت باید بیشتر بدیم:n03:
این سرعتای کیلو بایت تو این زمونه اصلا منظقی نیست برای کار:n28:
داداش یه سوال داشتم ازت من 7_8 ماه پیش که مشترکش بودم وقتی چیزی تو اپلود سنتر ریموت میکردم دانلود میکردم رایگان حساب میکرد ( از 5 ترابایت ایران کم میکرد)نقل قول:
الان شما گفتی نیم بها حساب میشه یعنی اگه از شاتلند دانلود کنیم دیگه از ترافیکمون کم میکنه؟!:n03:
امروز 2 باره ثبت نام کردم بیام شاتل حالمو گرفتییی
سلام.نقل قول:
وقتی بسته شاتللند (با اسم بسته ویژه ایران-۵ترا ترافیک) رو که ماهی ده هزار تومان هست رو بگیری شاتللند (شامل تمام قسمتها)و نماوا و... کاملا رایگان حساب میشه.
درصورتی که این بسته رو خریداری نکنید شاتللند نیم بها حساب میشه...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
سلام
دوستان این شاتل لند چیه ؟چه فایده ای داره ؟آیا مشترکین سایر آی اس پی ها هم می تونند استفاده کنند؟چه شرایطی داره؟