قبلا قول دادن تا۲۲بهمن کل شهرها پوشش نسل سه داده میشه...باز تو خصوصی شد اواخر اسفند...باز یه جادیگه منبع دیگه گفتن بهار سال آینده...[emoji23]
میترسم بره تا۱۴۰۴[emoji13]
و من الله توفیق
وطنم پاره ی تنم[emoji90]
Printable View
قبلا قول دادن تا۲۲بهمن کل شهرها پوشش نسل سه داده میشه...باز تو خصوصی شد اواخر اسفند...باز یه جادیگه منبع دیگه گفتن بهار سال آینده...[emoji23]
میترسم بره تا۱۴۰۴[emoji13]
و من الله توفیق
وطنم پاره ی تنم[emoji90]
پسر خالم زنگ زده بود همراه اول گفته بودن تا آخر سال تمام کشور به 4gمجهز میشه:n08:نقل قول:
همینکه 3gرو کامل پوشش بدن خودش زیاده.4جی میخوایم چیکار:n27:
همراه اول داره خوب پیش میرهنقل قول:
شهرxرو ۹۰درصد پوشش دادن زنگ زدم چرا تولیست نیست گفتن تا وقتی پوشش صد در صد نشه تو لیست قرار نمیدیم...
نه مثل ایرانول...[emoji53]
فرستاده شده از P8ِ من با Tapatalk
دیشب
با بسته شبانه
از ساعت 2 تا 8
7600 مگابایت دانلود داشتم
سرعت هم مدام کم و زیاد می شد
هیچ پیشرفتی تو پوشش تهران نمی بینم ....
سلام
خیلی ضعیف عمل کرده همراه اول توی ارتقا از E به نسل سه .(جهار پیشکش) هنوز تو تهران خیلی مناطق E هست واقعا متاسفم،هیچ حق انتخابی نداریم.الان حدود 10-12 روزه بسته یک ماهه فعال کردم نهایت 400 مگ تونستم استفاده کنم و سرعت شدیدا پایینه.
اون از قیمت ایرانسل .اینم از سرعت همراه اول....
نقل قول:
از اسپویلر استفاده کنید تصاویر FULL HD نذارید اینجا...ملت اینترنت حجمی دارند باعث خوردن حجم میشه از کاربران این عمل شما....
ایرانسل دیده بسته خریدن ملت خبری نیست کلی هزینه کرده برنامه تلوزیونی شبکه3 تبلیغات بسته هاشو کنه :n31:
دوستان فردا ساعت 11 تا 12 ظهر اولین تحریم یک ساعته ایرانسل
همه در این ساعت سیمکارت ایرانسلمون رو خاموش میکنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای استفاده از 4g باید سیم کارت رو تعویض کرد؟
بله باید سیک رو عوض کرد ولی با این قیمت بسته ها فکر نمیکنم منطقی باشه اینکارنقل قول:
محدوده نمک آبرود هم 4جی شد البته به صورت آزمایشی باید باشه
ولی حیف که نمیخوام بسته بخرم
حیف ....
عمرآ نمیصرفه مگه ما رو گنج نشستیم
اینترنت فقط مخابرات
بدون محدودیت هر چقدر که دلتون میخواد دانلود کنید من خودم ماهیانه سی چهل یا شایدم بیشتر دانلود دارم.
دوست عزیزنقل قول:
3G و 4G و ... واسه دانلود فیلم و سریال و ... نیست که بشه با سرویس ADSL مقایسه کرد! اتفاقا گرون کردن بسته ها تنها خوبی که داشت این بود که کیفیت شبکه خیلی بهتر شد .
اگه گرون کردن بسته ها باعث شده که کسی واسه دانلود فیلم و ... از اینترنت موبایل واسه این مصارف استفاده نکنه خیلی هم اتفاق خوبی هست !
دوست عزیز کیفیت شبکه اونقدرها هم خوب نشده. و وب گردی همچنان ایده آل نیست البته دانلودش بهتر شده
بعدش اگر برای دانلود نیست چرا ایرانسل بسته یک ماهه 50 گیگی میده نکنه باهاش وب گردی می کنن؟
الان خیلی جاها نسل چهار رقیب vdsl هستش نه adsl . بله عزیز
کیفیت شبکه حداقل واسه من که هر روز تو تهران در حال رفت و آمد هستم در مقایسه با یک ماه پیش خیلی بهتر شده ... یه سری نقاط هم که تست میکردم مثل شرق تهران ( تهرانپارس) و غرب تهران (هایپراستار) بهترین سرعت و کیفیت رو میده . پینگ آمریکا و اروپا زیر 100 میلی ثانیه . اما متاسفانه مناطق شمالی تهران اوضاغ خوبی نداره.نقل قول:
اگه منظورتون پوشش هست که بله افتضاخه ... خیلی جاها گوشی سوئیچ میکنه رو GPRS و EDGE ... چون تعداد دکل ها 3g و 4g کم هست و همین باطری گوشی رو نابود میکنه!
در مورد بسته ها درسته که بسته 50 گیگ میده اما قیمتش بالاست ! کسی هم که نیاز داره با اینترنت 3 جی و ... دانلود کنه باید هزینه بالاش رو بپردازه .
3 جی و 4 جی تو سرعت رقیب VDSL هست اما هر کدام را بهر کاری ساختند.
اینفوگرافیک: اینترنت چند؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
SONY XPERIA Z3
پس فلسفه ی بسته های پرحجم برای مدت محدود چیه؟ فرضا 24 گیگ شبانه یکماهه برای وبگردیه؟نقل قول:
از یه طرف زرنگی شرکت ایرانسل هست که از حماقت ملت استفاده می کنه. می دونه در اکثر مناطق تجهیزات مناسب نصب نکرده و علاوه بر اون پهنای باندش هم کافی نیست بااین بسته می تونه پول مفت پارو کنه چون 100% کسایی که این بسته رو می خرن نمی تونن و نخواهند توانست تمومش کنند بعلاوه بازاریابی و تبلیغات مجانی برای نسل سه انجام میدهنقل قول:
از طرف دیگه عمق عقب موندگی اپراتورهای موبایل ماست که بجای فرهنگ سازی برای استفاده درست از نسل های جدید اولین و تنها ترین فکرشون کلاهبردای از مشترک هاشون هست.
دوست عزیز ایرانسل دزد و کلاهبردار هست شما بجای اینکه فرهنگ استفاده از نسل های 3 و 4 رو از کشورهایی که اون رو ایجاد کردن بگیری به تعرفه ایرانسل استناد میکنی؟!!
اگه منطقی حساب کنید هزینه تجهیزات و شبکه نسل های جدید تو هیچ جای دنیا صرفه اقتصادی برای استفاده بصورت دانلود حجیم رو نداره مگه با پرداخت تعرفه بالا دیگه تو ایران که جای خودش رو داره
تعداد شهرهای تحت پوشش 3G هر سه اپراتور رو بگین
سلام
من اینترنت ایرانسل تو روز بالای 400 هستش میخواستم ببینم این بسته های 24 گیگی 2 تا 8 صبح ایا سرعتش مثل همین هست یا خیر ؟
ممنون
معمولا سرعت شبانه بهتر از روزانه استنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
یه سوال برام پیش اومده شما چند پست بالاتر گفتید نمیتونیم کامل از بسته استفاده کنیم چطور ممکنه تو سی روز نشه 24 گیگ رو کامل مصرف کرد مگه سرعت رو محدود میکنن؟ با این سرعت من تو دو روز تمومش میکنم:n02: و یه سوال دیگه میشه وقتی حجم تموم شد دوباره یه بسته دیگه خرید یا باید یکماه کامل بشه؟
تست 4G شهسوار (تنکابن)
البته آنتن نصف بوده موقع انجام تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.net/my-result/a/1117067320
محدود نمی کنند ولی سرعت ثبات نداره برای من سه هفته خوب بود و سرعت دانلود روی 8-10 مگ بود ولی هقته اخر افت کرد. همه جا هم همین سرعت رو ندارندنقل قول:
بله هر وقت تموم شد می تونید بسته جدید بخرید حتی قبل از اتمام بسته هم می تونید
با سلام خدمت دوستان عزیز. ما امدیم. اول از افزایش تعرفه ها عذر میخواهم. به شدت در حال پیگیری هستیم. مردم تبریزو اردبیل و زنجان و ارومیه از وضعیت شبکه گزارش بدهید.
خوش اومدی داداشنقل قول:
هرمزگان جاسک احیانا خبری ندارید؟ ممنون
سلام. جاسک اماده بهره برداری است.
مرندو شبسترو مراغه و اهر و کلیبر و سراب اماده باشند.
دوستان لطفا پیغام خصوصی ندهید. خیابان قونقای تبریز در چه وضعی است. پوشش تا اول خطیب خوب می باشد.
سلام مهندسنقل قول:
نسل ۴ تو اهواز و نسل ۳ تو بقیه شهر های خوزستان هم خبری نشده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نسل 4 اماده است ولی دو سایت در نصب برنامه گیر کرده اند. 5 شهر این استان در حال تست است.
تاریخ دقیقی مشخص نکردن؟نقل قول:
اخرین بار گفتید میلاد پیامبر اکرم ولی خبری نشد
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی تازه میخوان تجهیزات نصب کنن؟ چون چیز جدیدی نمیبینم روی دکل هانقل قول:
سلام
عزیز تهران خ شوش شرقی خ ابراهیمی ارج، سیگنال 4 جی خیلی ضعیفه (-95) آیا همه bts ها برای 4 جی فعال نشدن. میدونید bts های این منطقه کجاها هستن؟ کی فعال میشن؟
ضمنا شما توی ایرانسل سمتی دارید؟
از فردا در اهواز اگه سیم 4g داشته باشید میتوانید وصل شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وایمکس نیوز - از اول دی ماه تعرفه استفاده آزاد از اینترنت موبایل به 0.5 ریال برای سیم کارت های دائمی و 0.75 ریال برای سیم کارتهای اعتباری کاهش یافت، همزمان با اعمال این کاهش تعرفه، اپراتور دوم تلفن همراه تعرفه بستههای اینترنت خود را تا بیش از دو برابر افزایش داد.
جنجال افزایش 2 برابری نرخ بستههای اینترنت اپراتور دوم 20 روزه شده است؛ احتمالاً مشترکان ناراضی تاکنون تصمیم خود را برای تطبیق نیازشان با حجم و قیمت بسته پیشنهادی ایرانسل، تغییر اپراتور یا تغییر اپراتور اینترنت گرفتهاند.
این کاهش نرخ مصرف آزاد و افزایش توآمان نرخ بستهها به شدت با اعتراض کاربران ایرانسل مواجه شد و مشترکان این اپراتور با حضور در صفحه شخصی وزیر در شبکه اجتماعی خواستار رسیدگی به موضوع شدند و از طریق صفحه رسمی این اپراتور در شبکه اجتماعی اینستاگرام اعتراض جدی خود را نشان دادند.
حتی در این باره برای نخستین بار، کمپینی برای اعتراض و مقابله با افزایش قیمت یک اپراتور در شبکههای اجتماعی از جمله فیس بوک و اینستاگرام نیز شکل گرفت که روز 10 دی ماه را روز بدون ایرانسل نامیدند و از مشترکان این اپراتور خواستند که در این روز سیم کارت های خود را خاموش کنند.
اینکه این کمپین تا چه حد در شبکه تاثیر گذار بوده و توانسته خواسته مشترکان را به سمع و نظر مدیران اپراتور برساند، تنها از سوی اپراتور قابل احصاء و اعلام است؛ اما آمارهای غیررسمی حکایت از کاهش 10 درصد تماس های ورودی و خروجی ایرانسلی به شبکه یکی از اپراتورها در روز 10 دی ماه دارد.
در پی این اعتراض ها، معاون رگولاتوری به عنوان نهاد مقررات گذار و نظارتی بر عملکرد اپراتور اعلام کرد که تعرفه های جدید در چارچوب قانون و حدود اختیارات اپراتور بوده و مجاز است.
برخلاف این اظهار نظر، چندی نگذشت که وزیر ارتباطات در صفحه خود در یک شبکه اجتماعی، به اعتراض شدید کاربران پاسخ گفت که این پاسخ حسن ختام وزیر در موضوع افزایش دو برابری تعرفه بسته های اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه بود. محمود واعظی به مشترکان توصیه کرد: «براساس نرخ های مختلف اپراتورهای فعال، اپراتور خود را انتخاب و سرویس های مورد نظر را دریافت کنند. دو اپراتور دیگر تغییری در نرخ بسته های خود نداشته اند.» وی سپس جدولی از مقایسه تعرفه بسته اینترنت یک ماهه 3 اپراتور را منتشر کرد.
این واکنش وزیر حتی نظر معاون رگولاتوری را نیز تغییر داد؛ غلامرضا داداشزاده که پیش از این موضع منفعلی درباره تعرفه جدید بستههای ایرانسل اتخاذ کرده بود، این بار با چرخش نظر 180 درجهای یکباره شکست ایرانسل را پیش بینی کرد.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: ایرانسل بیش از حد تعرفهها را افزایش داده و ضرر خواهد کرد. ایرانسل فکر کرده میتواند فضای رقابت را مدیریت کند اما احساسمان بر این است که نخواهد توانست. این کج سلیقگی ایرانسل باعث از دست دادن مشتری میشود. ایرانسل فکر میکرد که در این فضای رقابتی میتواند به صورت مقطعی بستههایش را دو برابر افزایش بدهد اما از سوی دیگر، اپراتورهای اول و سوم بستههایشان را در سقف نگه داشتند تا مردم روی آنها سوئیچ کنند. اگرچه ایرانسل با افزایش دو برابری تعرفه بستههای اینترنتی اش کار خلافی انجام نداده است اما این اپراتور، نخستین بازنده فضای رقابتی بین اپراتورهای تلفن همراه شد»
در پی اعتراض مشترکان، ایرانسل پس از اعلام نرخ جدید بستهها، در دو نوبت دیگر نیز بستههایی با حجم و قیمت کمتر اعلام کرد؛ اما با توجه به پافشاری اپراتور در قیمتگذاری هر گیگ 10 هزار تومان، نتوانست رضایت کامل معترضان را جلب کند.
اکنون و حتی پس از پشت سرگذاشتن «وعده 10 دی»، مطالب صفحات اینترنتی وزیر و اپراتور از فروکش کردن اعتراضهای شدید مشترکان حکایت دارد. همان طور که انتظار میرفت موضوع هرچقدر هم که مهم باشد اما دارای دوره زمانی است و اساسا در زندگی روزمره امروز، کاربران وقت زیادی ندارند که برای چنین موضوعاتی صرف کنند.
اما در بین بازخوردهای کاربران نکات قابل تاملی وجود دارد؛ اینکه بسیاری از معترضان از خداحافظی با سیمکارتهای ایرانسل و مهاجرت سخن گفته و رفتهاند.
در حالیکه هر 3 اپراتور خواهان افزایش تعرفه اینترنت موبایل بودند، اما افزایش دوبرابری تعرفه بسته های اینترنت ایرانسل و بازخوردهای آن، مشترکان و حتی دو اپراتور دیگر را غافلگیر کرد.
اگرچه به نظر می رسد در مطرح کردن و اطلاعرسانی موضوع افزایش تعرفه، ایرانسل پیشمرگ دو اپراتور دیگر شده؛ اما در هر حال این اقدام آگاهانه یا ناآگاهانه ایرانسل، فرصت مغتنمی را برای 2 اپراتور دیگر در توسعه بازار فراهم کرده است.
آنها اکنون با هوشیاری از وضع موجود، با اتخاذ روشهایی، عدم افزایش تعرفههای خود و به صرفه بودن قیمت هایشان را اطلاعرسانی میکنند.
اکنون مشترکان ایرانسل دو راه پیش رو دارند، اینکه بمانند و مصرف و هزینه خود با نظر اپراتور تطبیق دهند یا کار سخت را انتخاب کنند و اپراتور خود یا اپراتور اینترنت خود را تغییر دهند.
با توجه به گذشت 20 روز از آغاز ماجرا به نظر می رسد مشترکان ناراضی تاکنون تصمیم خود را گرفته باشند؛ به نظر می رسد ایرانسل و مشترکانش دوره جنجالی را پشت سر گذاشته اند و از این پس بار دیگر شرایط به حالت عادی درآمده است.
دوست عزیز دو سایت در ان منطقه 4g است. سایت مجاور شما حتی نسل 3 هم نیست. شما از 2 کیلومتری سیگنال دارید.نقل قول:
سلام آقا رضا خوش اومدین
چند روزه که شهرقدس غرب تهران ۳جی یافت میشه اما پوشش داخلی دانشگاه آزاد هنوز قوی نیست، خارجی هم متوسط.