این خبر قدیمی هست ولی دیدم گذاشتنش خالی از لطف نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این خبر قدیمی هست ولی دیدم گذاشتنش خالی از لطف نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن maskot جان شما مثل اینکه هنوز نگرفتی چی شد؟ قصد جسارت ندارم ولی باید تو ضیح بدم که مخابرات فخیم مازندران الان چند راه بیشتر نداره:!
1-مشترکای اضافی رو بندازه بیرون!!!
2-سرعت ها رو برا همیشه واقعی کنه.
3-پهنای باند رو اضافه کنه که تو پست های قبلی در موردش بحث شده! اونا نهایتا یک خط stm1 که حدودا 155 mb/ps هست اضافه کردن که همونطور قبلا توضیح داده شده اگر بخواد بین تعداد کاربرا تقسیم بشه کلا چند کیلو بایت به سرعتامون اضافه میشه (که مطمعنا میتونه همه ما رو از این وضعیت نجات بده!:n08:) تازشم اگر سرعتا بخواد به حالت قبل برگرده وضعیت بدتر هم میشه.
دوست عزیز من نگفتم قراره مثل قبل بشه گفتم از این وضع درمیاد مشابه همین اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد و سرعت ها به مدت یک ماه واقعی شده بود ولی در نهایت مخابرات سرعت ها رو مثل قبل کرد قبل اون هم اتفاق های از این دست به طرق مختلف افتاده بود که در همشون مخابرات دوباره به وضع سابق بازگشت وقتی می گم تجربه مخابراتتون کمه به خاطر اینه:n02: سرعت ها اگه به صورت معقول هم تفکیک بشه باز هم خوبه مثل 5-6 ماه پیش که 128 تا 60 می رفت 256 تا 100 و 512 تا 240 با همین قیمت های الان پس بازم میگم مخابرات اینطور نمی مونه شاید طول بکشه تا مثل سابق بشه ولی میشهنقل قول:
منم واقعا امیدوارم. ولی فک میکنید خارج از این 3 راه حل مخابرات راه دیگه ای هم داره؟ برام جای سواله که چطوری این گندی که بالا آوردن رو درست میکنه؟ یعنی با یه خط STM1 همه مشکلات فعلی حل میشه؟؟؟نقل قول:
کسب رتبه دوم دیتای مخابرات مازندران در سطح کشور
مخابرات مازندران در ارزیابی عملکرد دیتا در سطح کشوری با بیش از 230 هزار پورت اینترنت پرسرعت مخابرات و 122 هزار و 822 مشترک ADSL حائز رتبه دوم گردید.
به گزارش روابط عمومی مخابرات مازندران، مهندس باباجانی مدیرعامل مخابرات مازندران با بیان عملکرد دیتای مخابرات استان مازندران در سال 91 ضمن تقدیر از تلاش همه کارکنان کسب رتبه دوم کشوری در بخش عملکرد دیتا را تبریک گفت.
مهندس باباجانی در ادامه، عملکرد دیتای استان در بخش پورت منصوبه مخابرات را در پایان سال 91، بیش از 99 هزار شماره اعلام و تعداد مشترکین اینترنت پرسرعت مخابرات مازندران را با افزایش 70 هزار تایی، بیش از 122 هزار مشترک اعلام نمود. همچنین مدیرعامل مخابرات مازندران با بیان اهمیت سرویس دهی دیتا به سازمانهای دولتی و خصوصی از وجود 3430 مشترک سرویس G. (G دات) در استان خبر داد.
لازم به یاد آوری است، مهندس پور رنجبر مدیرعامل مخابرات ایران نیز از مدیرعامل و کارکنان مخابرات مازندران در کسب رتبه دوم عملکرد دیتا در سطح کشور تقدیر و تشکر نمود.
من هم به نوبه خودم از تمامی شما غارنشینان تشکر میکنم!
دوست مطمینا مثل قبل با 128 به سرعت 380 شاید نرسید ولی از این حالت 8 هم خارج میشه ولی سرویس هارو دیگه مثل هم نمی کنن و بین 128 و 512 فرق میزارن شاید این طول کشیدن هم به خاطر این باشه که برا تفکیک سرویس های محدود از نا محدود مثل چی گیر کرده باشن چون الان بزرگترین مشکلشون عدم توانایی تو تفکیک سرویس محدود از نا محدود هست چون عملا هر دو سرویس سرویس حجمی هستنقل قول:
اقای درزی شما که اینهمه ادم تو مخابرات داری و ازشون اطلاعات میگیری نمیتونی بهشون بگی تو پنل اعلامیه بزنن که علت به وجود اومدن مشکل چیه و کی هم رفع میشه؟
اگه واقعا مشکلی وجود داشته باشه باید اعلامیه بزنن تا مشترکا منتظر رفع مشکل بمونن و تغییر ISP ندن.
الان بهترین راه اروم کردن مشترکا تنها یه اعلامیه تو پنل هستش.
اگه واقعا سرعت ها رو واقعی کردن سریعتر بهمون بگن تا به فکر راه چاره باشیم.
نه این که با دروغ مشترکا رو نگه دارن.
الان با این سرعت به جای فیلم باید بریم عکس دانلود کنیم.عکس هم زیاده همون فایل تکست خوبه.
حالا باز خوبه من از اینترنت بیشتر برای سرگرمی استفاده میکنم،وای به حال اونایی که باهاش کسب درامد میکنن.
بچه ها عجب سطح دانش بالایی دارن این کارمندای مخابرات ! زنگ زدم به ۲۰۲۰ ببینین چه حرفه ای بعد از نیم ساعت انتظار جواب دادن :
* من ×کارمند
*سلام
×سلام بفرمایید
*ببخشید الان یک هفتس سرعت من شده ۶ کیلوبایت
×آقای محترم شرکت زیر ساخت به ما پهنای باند نمیده
*گناه من که ۲۱ تومن دادم این ماه چیه !
×انتخاب خودتون بوده به ما ربطی نداره
*ببخشیدا ولی من میرم مخابرات نمیگن شرکت زیر ساخت میگن دستگاه فیبر نوری خرابه
×نمیدون ولا !
*ببخشید تقریبا میشه بگین کی درست میشه این وضعیت ؟
×نیمدونم ولا
*ببخشید من الان اگه از شرکت های خصوصی مثل شاتل و ... نت بگیرم بازم وضعیت همینجوریه ؟
×اینو دیگه نمیدونم ولا
* :| میشه بفرمایید شما چیه میدونین ؟
×آقا مزاحم نشو ((گوشی رو قطع کرد !))
* :n15::n29:
سلامی دوباره دیروز با پسرداییم که تو تهرانه صحبت میکردم اونم مخابرات داره ظاهرا چند هفته پیش اونها هم دچار این افت سرعت شده بودند و به تازگی سرعتش به همون وظعیت قبلی یعنی 300 تا 400 برگشته.
با صحبتهای اون من امیدوار شدم که تا یکی دو هفته آینده بایستی سرعت ها به حالت قبلی برگرده . من که دیگه نگران نیستم شما هم زیاد خودتون رو درگیر نکنین و کمی صبر چاشنی کنین.!:n26:
مخابرات تهران از اول سرعتاش واقعی بود،از اون حرفا بودا،تهران 300-400 هیچ موقع سرعتش نبود،برید داخل تاپیک اینترنت مخابرات تهران سرعتا رو ببینید همه واقعی هستش :n09:نقل قول:
جلل خالق!نقل قول:
من 3 ساله روی خط دیگه شاتل دارم همچین چیزی ندیدم
زجری که مخابرات تو این 3 ماه هدیه کرد به من تو این 3 سال نکشیده بودم!:n23:
به من زنگ زده بودنقل قول:
روزبه خان شما مگه نت مخابرات داري هي مياي اينجا جو ميدي و نظر واهي ميدي.نقل قول:
تستتو ميزاري هي واقعي واقعي ميكني.اين كلمرو تازه ياد گرفتي!!!!:n21:
جالب دیشب موقع رایگان
که سرعتشون بین 10 تا 15 کیلوبایت بود گرفتن نت رو قطع کزدن مبادا از اینکه یه کاربر بیاد تا صبح بزنه دانلود
اخه سرعت 10 کیلوبایت سرعته که شما میاد اونو قطع میکنید؟
سامانه رسیدگی به شکایت های مخابرات اینو بهم جواب داد
شرح:
این چه مسخره بازی سر ما در میارین به خدا اگه میتونستم یه کاری میکردم از شر شما راحت شم
اینترنت که نباید انقدر قطع وصل بشه
ما خر که نیستیم به این آشغال میگین اینترنت اونم پر سرعت
بابا بیخیال
افغانستان اینترنتش از اینجا سریع تره
پاسخ:
باسلام
بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.
همون جوابی که وقتی برق میره زنگ میزنیم به ما میدن " مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند" کلا فقط همینو بلدن
كلا ديشب قطع بود.واسه منم قطع بود 512 دارم!نقل قول:
بله عزیز جان من نت مخابرات هم روی یک خط دیگه دارم،به اولین صفحات تاپیک مراجعه کنید ببینید پستای ما رو،شما که تازه اومدی به ما می گی نظر ندهنقل قول:
روزبه خان
من الان میخام سرعت دانلودم بین 300 الی 400 باشه باید کدوم سرویس مخابرات رو بگیرم.که شبانه هم سرعتش بالا باشه؟
سه شنبه اقا سه شنبه درست میشه
همه چی خوب میشه :n02:
با سلام،در حال حاضر هیچ سرویس مخابرات سرعت 300-400 نمی ده،حداکثر سرعت 2 مگ 250 هستش،اگه 300-400 بخواین باید از isp ها سرویس بگیرید.نقل قول:
امروز صبح اینترنت قطع بود گفتم حتما دارن درست میکنن.
ولی هنوز سرعت همونجوریه.
من هنوز نفهمیدم چه ربطی داره اگه واقعی کردن سرعت ها رو چرا 2 مگ محدود من باید فیکس 120 باشه :n03:
محدودیت سرعت اینترنت را برطرف کنید عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای مهمترین دغدغه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را وجود انحصار در تامین و توزیع پهنای باند اینترنت و نیز محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت عنوان کرد و گفت: یکی از درخواست ها از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که محدودیت دسترسی به اینترنت را به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی بردارد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از آی تی آنالیز؛ محمودرضا خادمی، با اشاره به درخواست فعالان این بخش از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم اظهار داشت: یکی از دغدغه های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت تامین و توزیع پهنای باند اینترنت در کشور است که از وزیر آینده ارتباطات و فناوری اطلاعات می خواهیم به این انحصار خاتمه دهد و تامین و توزیع پهنای باند اینترنت با حفظ نظارت حاکمیت به بخش خصوصی سپرده شود و یا حداقل بخش خصوصی در کنار بخش دولتی بتواند در این فضا فعالیت و رقابت کند.
وی چالش دوم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را مربوط به از بین رفتن جایگاه اولیه رگولاتوری عنوان کرد و گفت: برگرداندن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جایگاهی مقتدر و مستقل به نحوی که سایر نهادها نتوانند در کار این سازمان دخالت کنند از دیگر خواسته هایی است که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات پروانه ای و صدور مجوز برای فعالیت بخش خصوصی مرتفع خواهد شد.
مهندس خادمی رفع محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت را از دیگر مواردی برشمرد که برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه و رسیدن به 10 میلیون کاربر اینترنت پرسرعت الزامی است و تاکید کرد: با محدودیت سرعت اینترنت تا سقف 128 کیلوبیت بر ثانیه این اهداف محقق نخواهد شد.
عضو سابق هیات رئیسه کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای با تاکید براینکه باید کف سرعت اینترنت به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی نیز دسترسی به یک مگابیت برثانیه تعریف شود، خاطرنشان کرد: در این صورت می توان بسیار سریعتر به اهداف برنامه پنجم توسعه دست یافت.
وی با اشاره به دیدار نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور با محمود واعظی گزینه پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در دیدگاهها و برنامه های محمود واعظی نگاه مثبت به بخش خصوصی و اعتماد به این بخش دیده میشود؛ به طور کل، به نظر می رسد کم کردن تصدی دولت و سپردن امور به بخش خصوصی در کلیت دولت جدید وجود دارد.
خادمی با تاکید بر نگاه کلان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مقوله ICT و اینکه وی ICT را محور توسعه و اداره کشور قلمداد کرد افزود: نگاه وزرای دولت نهم و دهم در این زمینه محدود بود و بسیاری از مشکلات این بخش نیز به همین دیدگاه برمی گشت.
سلام دوستان امروز زنگ زدم واسه هم دانشگاهیم تو مخابرات باغ فردوس ازش پرسیدم که وضعیت چرا اینجوریه ؟ گفت ولا اینا زرتی زرتی سرویس میدادن حالا هم کمبود پهنای باند یقه شون رو گرفته . گفت تو مخابرات همه در موردش بحث دارن . گفت امروز هم واسه این مورد جلسه داشتن . گفت دارن پهنای باند میخرن که تا طی کردن زمان و مراحل اداری زمان میبره که معلوم نیست شاید یه هفته یا یه ماه طول بکشه معلوم نیست . گفت می خوان با یه سری کارهای تشویقی از مشترکین بابت این قضیه عذر خواهی کنن . اما به من پیشنهاد کرد که برو شاتل بگیر . گفت بیشتر همکارای ما تو مخابرات شاتل دارن .
:n16:
مملکت ........که میگن اینه دیگه.عزیزان حقمون همینه.بر پیشانی تک تک ماها ازقبل نوشتن که...............
من که دیگه این سرویس رو دارم جمع میکنم.خیلی خیلی تو ای مدت بهم خوش گذشت که تو این فروم و بین هم استانی های عزیز بودیم.بدی و چیزی از ما دیدید حلالمون کنید.
تو این مملکت هیج وقت چیزی به اسم خوب و خوب شده و نمیدونم ارزونتر شدن و اینا وجود خارجی نداره..
موفق باشید دوستان
حداقل تا سه شنبه صبر کن.نقل قول:
هر کی یه جور حرف میزنه.
اصلا معلوم به حرف کی میشه اعتماد کرد.
با تماسی که با یکی از مسئولین بلند پایه مخابرات مازندران داشتم وقتی دلیل افت سرعت اینترنت و حل نشدن اون پس گذشت یکماه رو پرسیدم در جواب اذعان داشتند کاملا حق باشماست و این مدت حتی به 2 ماه هم میرسه که این مشکل به تهران برمیگرده و ما هرروز در حال پیگیری هستیم و حتی امروز هم نتونستن مشکل رو رفع کنن
وقتی پرسیدم آیا تو این هفته مشکل حل میشه گفتن ما هم نمیدونیم ولا ؛ انشالله که حل میشه ؛شما فقط دعا کنید :n04:
ضمنا در مورد برگشت سرعت به روال سابق هم به من امیدواری دادند و گفتند که یکی از اهداف ما اصلا همین هست که سرعت خوبی به مشترک بدیم .
در نهایت نتیجه میگیریم سرعت ها یکروز خوب خواهد شد اما اون زمان چه روزی هست خدا میدونه شاید ظهور امام زمان!
هر کشوری خوبی و بدی های خودشو داره از وقتی انقلاب شد مردم بیچاره شدن کمکم دارن نابود میشننقل قول:
پس یعنی قضیه روتر و مشکلات نرم افزاری که اقای درزی میگفتن همش کشک بود؟نقل قول:
یکی نیست به ما جواب قطعی بده.
هر کی یه جور میگه.
نقل قول:
راستش نپرسیدم چون میدونستم اول از همه میگفت از کجا شنیدی و اینکه بدون شک این حرف رو رد میکرد.
چون وقتی گفت مشکل از تهران هست و دست ما نیست دیگه خیلی از سوال ها رو نمیشد پرسید.
چند روز بگذره بازم تماس خواهم گرفت.
ضمنا از دوستان میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا شکایت کنند تا شاید فرجی شد.
عزیز اشتباه به عرض شما رسوندن:n15:نقل قول:
همه بیچاره نشدن اکثر مردم بیچاره شدن 10-15 درصد واقعا خوشبحالشون شده!:n23:
یک اتقاق رو میشه پیش بینی کرد ، اینکه سرعتها به حالت قبل برنمیگرده و اگرهم طی چند روز آینده سرعت افزایشی داشته باشه مسلما در حد محدوده ... چون وقتی پهنای باند داشتن قدرشو ندونستن! الان هم برای خریدش مطمئنا مشکلات فراوانی دارن بعد از خرید سفت و سخت میگیرن تا به راحتی از دستش ندن !!
در ضمن این هم یادتون باشه که مخابرات توی سایت رسمی خودش و یا توی پنل خودمون ، اطلاعیه ایی مبنی بر وقوع مشکل و افت سرعت نداده ! سرعتها هم تقریبا واقعی هستن پس شکایت کاربران هم مسلما تاثیری نداره !
عزیز بنده 4 ماه کاراموز مخابرات بودم خیلی ببخشید ایشون میخواست سرش گرم شه اومده یه سری چرت و پرت گفته , شما زنگ بزنی مخابرات اگه با یه آدم که دانشش رو داره صحبت کنی و بگی مشکل از روترتون بوده ؟میخدنده بت ! چون تو اتاق سوئیچ چیزی به اسم روتر وجود نداره اون سیستمی که باهاش نت میدن به ملت اسم دیگه ای داره که حضور ذهن ندارم , روتر به معنی مسیریاب هست که شبکه های بیسیم و کابلی رو یه هم متصل میکنه اگه بر فرض اینکه این مشکل از یه روتر بوده باشه باید اینترنت کاملا قطع بشه نه اینکه افت سرعت داشته باشهنقل قول:
با احترام
اين روزا از شنيدن هيچ كلمه اي مثل كلمه واقعي پريشون نمي شم. واقعي يعني حق ماست كه سرعتمون اين باشه.نقل قول:
سرعت اسمي ، سرعت رسمي، سرعت اصلي ... نمي دونم!
من ميگم اين يه برنامه طراحي شده بوده. چند ماه سرعت بالا دادن دون پاشيدن بعد ميگن سرعت همينه كه هست.
پهناي باندي كه ميخرن كه مثل چيزي كه مي فروشن كه گيگي نيست! كه ترافيكشون تموم بشه! پهناي باند هم اگه مي خواست در اثر فروش زياد كم بياد خب كم كم اينطور مي شد. يعني يه دفعه از سرعت 400 كه نمي شد 30!
به نظر من بهترين كاري كه ميشه كرد اينه كه همين چيزي كه الان هست رو در نظر بگيريم. در مقايسه با ساير شركت ها ميشه سرويس ها رو مقايسه كرد.
1 مگ نامحدود مخابرات كه 120 سرعت ميده با 256 نامحدود شاتل هم قيمت هست. ممكنه شاتل مزايايي داشته باشه مثل اينكه سرعت بالاتري بده عوضش مخابرات نوسان كمتري داره و شب و روز تقريبا سرعت يكساني ميده و كاري نداره چقدر دانلود مي كني.
به نظر من برنامه شون نبود ... نظر من اینه که این اتفاق به دلیل بی برنامگی و بی سیاستی اینا اتفاق افتاد .. درسته که برای مدت زیادی به نفع کاربران شد اما الان داریم سختی میکشیم ..نقل قول:
اين روزا از شنيدن هيچ كلمه اي مثل كلمه واقعي پريشون نمي شم. واقعي يعني حق ماست كه سرعتمون اين باشه.
سرعت اسمي ، سرعت رسمي، سرعت اصلي ... نمي دونم!
من ميگم اين يه برنامه طراحي شده بوده. چند ماه سرعت بالا دادن دون پاشيدن بعد ميگن سرعت همينه كه هست.
پهناي باندي كه ميخرن كه مثل چيزي كه مي فروشن كه گيگي نيست! كه ترافيكشون تموم بشه! پهناي باند هم اگه مي خواست در اثر فروش زياد كم بياد خب كم كم اينطور مي شد. يعني يه دفعه از سرعت 400 كه نمي شد 30!
به نظر من بهترين كاري كه ميشه كرد اينه كه همين چيزي كه الان هست رو در نظر بگيريم. در مقايسه با ساير شركت ها ميشه سرويس ها رو مقايسه كرد.
1 مگ نامحدود مخابرات كه 120 سرعت ميده با 256 نامحدود شاتل هم قيمت هست. ممكنه شاتل مزايايي داشته باشه مثل اينكه سرعت بالاتري بده عوضش مخابرات نوسان كمتري داره و شب و روز تقريبا سرعت يكساني ميده و كاري نداره چقدر دانلود مي كني.
درسته پهنای باند گیگی نیست احتمالا در حد صدها ترابایت و شاید بالاترهم باشه ولی هرچی هم باشه محدودیت داره ..
من از ابتدای سال از 256 نامحدود استفاده میکردم و انصافا ماهانه کمتر از 200 گیگ دانلود نمیکردم !! اگر هم بخوام نقل مکان کنم اینو مطمئنم این رکورد رو توی هیچ شرکت دیگه ایی نمیتونم تکرار کنم !
الان هم اگه اعلام کنن همینه که هست خیلی بهتره تا اینکه همش امروز و فردا میکنن !! حداقلش اینطوری بهتر تصمیم گیری میکنیم که اینکه یا منتظر بمونیم یا تصمیم دیگه ایی بگیریم ..
آیا میشه روی همین خطم که اینترنت دارم یه سرویس دیگه هم بگیرم؟ این 3 ماهه 128 نامحدود هست و نمیخوام لغوش کنم. میخ.ام فعلا یه 512 محدود بگیرم.