1مگ-محدود-شبانهنقل قول:
Printable View
1مگ-محدود-شبانهنقل قول:
یه ضرب المثل معروفیه که میگه:خودم کردم که لعنت بر خودم بادنقل قول:
باید از این ضرب المثل استفاده کرد از ضحی تخلیه کردم گرفتار اینا شدم الانم حقمه
این ضرب المثل که ساخت خودمه اینم لینکشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دست خودم نبوده یه هویی دیدم از تو ماناماد سردراوردم وگرنه 100 سال حاضر نبودم توی این شرکت مسخره بیام گرچه الانم پشیمون نیستم همشون از یه قماشن .الانم تنها دلیلی که باعث شده تخلیه نکنم یکی پینگ پایینشه که جدیدا رفته بالا و دلیل دوم ارزون بودن سرویس های نامحدودشه فقط همین وگرنه دلیلی برای موندن ندارم.
1مگ محدود همکنون
عذر میخوام ها ولی این ترفند ها قدیمی شده :n02:! speed limiter میزاری رو 1 کیلوبایت بعد تیکشو بر میداری /نقل قول:
میخوای من برات عکس دانلود 900kb بزارم .
این تاپیکت مصادف شده با اون 4روزی که من نبودمنقل قول:
اخه چه فرقی میکنه هممون مشکل داریم فقط حالتاش فرق میکنه غیر از اینه؟
دوست عزیز نمیخوام که دروغ بگم خودم هم از این سرعت تعجب کردم. در ضمن اون کاری که گفتید بنده تا حالا انجام ندادمنقل قول:
شما از مخابرات اشتراک داری؟نقل قول:
نه والانقل قول:
همه چیز مخابرات رو میشه تحمل کرد به جز شارژ دزدیش .
اینا دیگه چه دزدایین همین الان اینقدر ازم کم کرد(تو 2ساعت)اصلا دانلود هم نداشتم مطمئنم یه کاری با نتم کردن که اینقدر شارژ میخوره
با 3036 تماس بگیر بهشون بگو زیاد کم میکنه اگر چرت و پرت گفت الان دیگه بهترین موقعیته که ازشون شکایت کنی.من اگه جات بودم درنگ نمیکردم .حتما پیگیر شو نزار حقت رو بخورن.نقل قول:
بابا رفتم اونجا داد و بیداد کردم اما چه فایده سه تا منشی گذاشتن اونجا فقط چرت و پرت تحویلت میدن عین خیالشون هم نیست فقط هم من نبودم چند نفر دیگه اونجا بود که شکایت داشتننقل قول:
درود به این غیرت :-Dنقل قول:
رفتی دهنشون رو سرویس کنی، مورد عنایت قرار نگرفتی؟ (بعبارتی گـ...زمحل شدن :-D )
وضعیت من همچنان خوبه :-D
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
:n21::n21::n21::n21::n21::n21:یه پشتیبانی داشت که گوشیو بلند میکرد که الان همون پشتیبانی هم پرید(نبودنش بهتر از اینه که گوشیو بلند کنه و جوابتو بده)دیگه خودشونو راحت کردن:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
دوستان دو سه روزه من SNR خطم اوفت شدیدی پیدا کرده
و همینطور Line Attenuation خطم افزایش داشته و سرعت پیج باز کردن و پینگم هم زیاد شده.
شما هم همین مشکل و دارید یا فقط من این مشکل و دارم ؟
مگه فرقی میکنه بود و نبودش انصافاََ > به نظر منم نبودش بهتر از بودنشه ، حداقل اعصابت راحتِ ، چرندیات یارو رو نمیشنوی.نقل قول:
2-3 ساعت پیش زنگ زدم خانمی بود اندازه بچه 10 ساله بارش نبود کلا بیخیال شدم ، شنبه صبح میرم تبدیل میکنم از 1 مگ نامحدود به 128 /:sq_19:
ماهی 40 تومنم حرومشون باشه.:sq_10:
من تو این دو تا سایت شکایت کردم ، یکی از دوستان میگفت نتیجه گرفته . گرچه بعید میدونم ، دست همشون تو یه کاسست
داداش از چه سایتی لینک مستقیم اینو که داری دانلود میکنی میگیری منم میخوام :n02:نقل قول:
لینکش رو از یو تیو p برداشتمنقل قول:
سایت فایل گیر هم لینک رو مستقیم کردم.
بفرما لینکش تا 6 روز آپ هستش:
[احسنت به نکته ظریفی اشاره کردینقل قول:
وضعیت امشب، خدا رو شکر :n02:نقل قول:
درود بر مخابرات :n02:
خوش بحالت نامحدود داری نمیتونن ازت دزدی کنننقل قول:
فکر کردی همین که دارم ماهی 48919 تومن میدم، خودش دزدی نیست؟ :n09:نقل قول:
الدزدیه بالاقسام المتکثره :n02:
والا ما هر وقت تماس گرفتیم با جمله هایی مثل اپدیت ویندوز رو غیر فعال کن ، انتی ویروس رو عوض کن، ویندوز xp نصب کن ، کابل lan رو عوض کن ، مودم رو کنار مویایل نزار و ....مواجه شدم .دست خودشون هم نیست .رفتن چند نفر رو از جنگل اوردن به اسم این که مدرک مایکروسافت و it و ccna دارن .دیروز داشتم به یارو میگفتم این مقداری که میگی به کیلوبیت هست یا کیلوبایت گفت متوجه منظورت نمیشم .توی تعرفه ها نوشته اشتراکی اونوقت اپراتور میگه dedicated هستند و اگر سرعتت کمتر از اسمی هست سیم کشی مشکل داره و باید کارشناس بفرستیم تا چک کنه و 20000 تومن هم حق کارشناسی میگیره که یه چرت و پرتی تحویلمون بده . .حالا شما از اینا چه انتظاری دارید؟نقل قول:
واقعا متاسفم
چی سرویسی دارن شما دوست عزیزنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1مگ-شبانه-محدودنقل قول:
دلمون خوشه اینتر نت داریم توی ایران
تعرف های گرون
سرعت پایین
قطعی زیاد
دزدی از حجم کاربرا
پیشتیبانی داغون
شرکتای اینترنتی یکی از یکی بدتر
اخرین کشور از لحاظ سرعت اینترنت توی جهان
خارجی ها کجا ما کجا خیلی بدبختیم
وغیره.............
بازم بگم یا کافیه:n27::n22::n04::n03::n14::41::41::9::9:: 4::45::42::42::44::44::32::29::34:
دوستان کدوم از شرکت هایی که اینترنت مخابرات رو ارائه میدن از بقیه بهتره؟من که الان مخابراتم از کجا میتونم بفهمم تحت پوشش کدومشون هستم؟
به ترتیب از خوب به بد:1-ضحی(اشنای اول) 2-اکسین 3-مانامادنقل قول:
*اینطور که میگن اکسین پشتیبانیش از همه بهتره و اگه اینطور باشه اکسین از ضحی بهتره
*جایگاه پردیس هنوز مشخص نشده
*برو تو سیترا یوزر پس رو وارد کن اگه وارد شد=ضحی اگه وارد نشد=ماناماد یا اکسین یا پردیس
دانلود
128 نامحدود
سرعت بین
4-20 متغیره
اینم وضع پینگ ما با سرور IBS ، کل روز همینطور:n28: :n21: :
صبح میرم شرکت اگر درستش کردن میمونم رو همین 1 مگ ، غیر این حالت قرارداد فسخ میکنم 128 چهار گیگ میگیرم
تا جایی که میدونم مشکل مربوط میشه به پهنای باندشون . لعنت بر پاس ماناماد ، متاسفانه فیبرنوری انحصاری دادن دستشون :exclamati
ویرایش :
رفتم ، هیچ جوره زیر بار فسخ قرارداد زودتر از پایان نمیرن ، تجربه شد از این به بعد فقط ماهانه تمدید کنم .:n24:
منطفه ما بعید میدونم تا 4الی 5 ساله دیگه فبیرنوری بشه
سوال:اگه بخام پورتمو ازاد کتم مخابرات سریع ازادش میکنه؟؟؟؟
سلام
دونا سوال...
1. این قسمت سایت سیترا کسی جواب گرفته؟ من که شماره موبایل رو وارد کردم ولی هیچ وقت مسیجی دریافت نکردم.... شما چی؟
2. آخرش ساعات رایگان دانلود تا کی هستش؟ (ضحی کیش ) ... تا ساعت شش یا هفت؟ اینجوری که این عکس میگه باید تا ساعت هفت رایگان باشه؟
درود فراوان.
گفتم یه سری به دوستان قدیمی بزنم.
شماها که هنوز درگیرین با مخابرات:n08:
بابا ول کنین این شرکت پیزوری رو:n07:
خودتون باعث میشین کیفیت خدامتش رو بالا نبره:n24:
128 نامحدود پارس آنلاین - سرعت امروز
128 نامحدود مخابرات سرعت دان 11 الی 20
ایمان جان یه اسپید تست بگیرنقل قول:
speedtest.net
میخام ببینم روی چند بستن برات
سلام.بهترین کار شکایت از این نمایندگی به سازمان تنظیم ومقررات و سازمان بازرسی مخابرته.شاید بعضی از دوستان به حق بگن خیلی ها شکایت کردن اما رسیدگی نشد درست هم میگن ولی دوستان وقتی شکایات از این نمایندگی از خیلی خیلی بالاتر رفت هر دو سازمان بازرسی مجبور میشن با این نمایندگی کلاه بردار برخورد کنند.مخصوصا از قسمت فروشش شکایت کنید.(قطع کردن تلفن روی مشتری):n24:و بگید هیچ وقت خودشون را معرفی نمیکنند تا بعدا اگه کاربری خواست ازشون شکایت کنه تو دردسر نیوفتن.نقل قول: