خط که فقط به اینترنت وصله و اصلا از تلفن استفاده نمیکنم مستقیم و بدون اسپیلیتر.نقل قول:
Printable View
خط که فقط به اینترنت وصله و اصلا از تلفن استفاده نمیکنم مستقیم و بدون اسپیلیتر.نقل قول:
چه نوع مودم هایی مخابرات پیشنهاد می کند ؟
این مودم های مخابرات چه قیمتی هستند ؟
چه نوع مودم هایی مخابرات پیشنهاد می کند ؟
این مودم های مخابرات چه قیمتی هستند ؟
فرق آن چنانی نمی کنه،نقل قول:
تی پی لینک ها مودم های خوب و نسبتا ارزانی هستند.
مخابرات تهران چه مدلهایی را پیشنهاد می کند ؟نقل قول:
d-linkنقل قول:
کلا این مخابرات همه چیزو ساپورت میکنه:n02:
سعی کن از مارک هایخوب و معتبر بخرینقل قول:
من مرداد سال پیش گرفتم ۲ روزه فعالش کردن رو خط تلفن.سمت پونک مرکز مخابراتی پیام نورنقل قول:
ولی تا ۱ ماه دیگه داریم میریم سمت شهرک راه آهن و مرکز مخابراتیش شهید حق شناسه که نمیدونم اون منطقه از نظر پورت و اینترنت خلوت هست یا نه.ولی ۲ تا ۴ ماه بعد از ثبت نام خیلی زیاده!امیدوارم اونجا خلوت باشه حداکثر یک هفته ای وصل کنن.اگر کسی از دوستان جدیدا اونجا اینترنت گرفته چند روزه فعال کردن روی خطش؟
یعنی مخابرات تهران خودش فقط D-link را قبول دارد ؟نقل قول:
یعنی اگه از مخابرات کارشناس برای نصب بیاد حتما مودم D-Link می آورد ؟
لطفا راهنمایی کنید . باتشکر
دوست عزیز مخابرات با همه ی مودم ها سازگاری داره من ی مودم داشتم مارکش معروف نبود ولی باهاش راحت وصل میشدم و توی کیفیت اینترنتم هیچ تاثیری نداشت ولی بهت پیشنهاد میکنم tp-link بخرنقل قول:
مخابرات منطقه گفته برای نصب خودمان کارشناس می فرستیم ! و خود کارشناسمان مودم می آورد و آموزشش را هم می دهد.نقل قول:
دنبال این هستم بدانم اگر مخابرات مودم خوبی ارائه نمی کند خودم تهیه کنم .
از راهنمایی شما ممنونم
سلام .کسی از درخواست اینترنتی برای افزایش پهنای باند استفاده کرده ؟ نیاز به مراجعه حضوری نداره؟
منظورتون از خوب بودن چیه؟نقل قول:
اکثر مودم ها تو یک رنج قیمت امکانات یکسانی دارن
حالا می مونه بحثه قیمت که از کجا بگیری
مخابرات هاوایی میدهنقل قول:
یعنی قبلا که هاوایی میداد سی دی های آموزشیشم هاوایی پیشنهاد داده و از اون آموزش گذاشته
در مورد کیفیت ایناش منم اطلاعاتی ندارم
اما بهتره خودت تهیه بکنی و از مارکای شناخته شده مثل همین d-link . tp-link . asus . linksys استفاده بکنی. ارزونتر نسبت به کارایی همون d-link . tp-link دوستان گفتن
سلام.. ۵۱۲ مخآبرات دارم ولی سرعت در حد لاک پشت قبلا ایجا یکی از بچه ها IP دستی داده بود که سرعتش خوب شده بود ، IP روون و پر سرعت را میخواستم ممنون
من بهمن گرفتم ۱هفته ای وصل شد الانم اگه پورت داشته باشه همینقدر طول میکشه.نقل قول:
دوست عزیز پر سرعت کم سرعت نداره، آب از جای دیگه ای قطع هست.نقل قول:
ولی روال در شبکه برای ست کردن DNS این گونه هست که توصیه میشه شما از یک DNS خارجی و یک DNS ایرانی رو با هم دیگر استفاده کنید.
DNS های خودت رو این گونه ست کن :
DNS 1
8.8.8.8
DNS 2
217.218.127.127
خط نویز نداره مطمئنم چون غفط به نت وصله از تلفن استفاده نمیشه .نقل قول:
حالا باید چکاری انجام بدم ؟
بعضی از دوستان از سرعت خوب خودشان صحبت می کنند . در ضمن از آشنایان و همسایکان هم می شنوم سرعت خوبه .
اما تعدادی دیگر از سرعت لاک پشتی صحبت می کنند و می گویند سرعت افتضاح است !
واقعا چه خبر است ؟
اگر مشکل سراسری است پس چرا تعدادی راضی و تعدادی ناراضی !
دوستی را می شناسم که در همین هفته گذشته فقط چند صد گیگابایت دانلود کرده است !
و دوستی دیگر می گوید یک سایت را هم نمی تواند باز کند ؟!
این تناقض یعنی چه ؟؟
این تناقض یعنی این که ما تو ایران زندگی میکنیم:n09:
بخاطر اینکه وضعیت مناطق مخابراتی مختلف با هم فرق میکنه، البته وقتی وضع کل شبکه خراب میشه تاثیرش رو همه جا میگذاره.نقل قول:
ضمن اینکه با بالا ترین حجمی که مخابرات بصورت عادی میده(2 مگ) و در ایده آل ترین شرایط هم نمیشه هفته ای حتی نزدیک به صد گیگ دانلود داشت چه برسه به صدها گیگ.
بگذریم که در شرایط عادی خیلی از این حرفها هم کمتره .
این تناقض به نظر من به این دلیله که مخابرات به صورت رندم سرعت کاربرارو کم میکنه یک روز میبینی تقریبا اوضاعت خوبه فرداش نمیتونی یک صفحه باز کنینقل قول:
اینجوری هم پهنای باند کمتری رو به شما به اسم اختلال میدن هم همگانی نیست که همزمان همه با هم شاکی باشن و صداشون در بیاد
یکی میگه خوبه یکی میگه خرابه
در مجموع اینترنت مخابرات اشغال ترین اینترنت موجود هست
یه روز خوب یه روز آشغال
یه روز سرور های خارجی در حد سرور هاس داخلی
یه روز سرور داخلی در حد جلبک
اخه چرا لیاقت ما بیشتر ار این اینترنت لاکپشتی است
آقا این مخابرات خفه کرده منو دیگه ، از مخابرات به کدوم ISP کوچ کنم بهتره؟؟؟؟ ..
یک موردی که هست ISP های دیگه ها که از مخآبرات میگیرن پس و اون ها هم باید همین مشکل را داشته باشند آیا ؟
من پارس آنلاین دارم از 128 تا 2 مک سرعت 300 تا 400 میده ولی گهگداری پینگش بالاستنقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
128 نامحدود گرفتی ؟نقل قول:
128 تا چند گیگ اولش سرعتش 300 ?
قیمت هم بدی ممنون میشم
512 مخابرات تهران بطور متوسط سرعت دانلود چند می دهد ؟
دوستان من کرجم وقتي با ک ر يو وصل ميشم بعد دو دقيقه لينک adsl خاموش ميشه واسه شمام اينتوريه?
کار خاصی نمیشه کرد اگر از isp باشهنقل قول:
تنها کار فقط پیگیری
سلام من تهران هستم از لحاظ سرعت اینترنت 1 مگ و 2 مگ چطوری هست مخابرات سرعت دانلود 100 مگ به بالا بهم میده یا خیر اگر این دو سرویس بخرم ؟
شبها ساعت 12 به بعد افت سرعت دارم یا خیر ؟
بهم بگید کدام شرکت سرعت شبانه رایگان خوب جواب داده وکسی ازیت نکرده تو سرعت
دوستان من میخوام تغییر پهنای باند بدم ولی این صفحه باز نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتشون و بخصوص این صفحه چند روز اخیر زیاد داون میشه ...مشکل از شما نیست و باید یک مدت صبر کنید و دوباره تست کنید.نقل قول:
والا به خدا خسته شدیم دقت کردید هیچ کشوری به اندازه ایران مشکلات اینترنتی نداره و صحبت نمیشهنقل قول:
هفته ای فقط 2 الی 3 بار مقامات مختلف دارند در این مورد حرف میزنند این همه حرف میزنند که چی؟ تو عمل هیچ تغییری به وجود نیومده و نمیاد کو؟؟؟
بسته به خدا اینقدر این مشکلات هست که نه تنها درستش نکردند نمیکنند یا نمیتونند دارند شونه خالی میکنند و مشکلات را به هم پاس میدهند این یعنی افتضاح تمام دولت و....:n21:
همیشه یک فرقی بین کشور توسعه یافته و در حال توسعه هست که بله فرقش همینه حال فردا باز ساعت اخبار میشه میگند ما گل و بلبلیم و...دنیا داره خاک میخوره ما ....:n09:
از همه بدتر این ادعاشون منو کشته اینو دیگه نگو ,منت هم گاهی اوقات تو خبرهاشون میگدارند :n15:
دوستان یه راه حل فضایی دارید که این گوگل مپ کار کنه ؟!
دو هفته است می خوام یه آدرس رو سرچ کنم جواب نمی دی:9:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به خاطر https باشهنقل قول:
درست نمیگم؟
از چیز شکن استفاده کن . اگه نشد از html basic گوگل استفاده کن.نقل قول:
مگه گوگل مپس html basic هم داره؟!!!!!!!نقل قول:
آره روی Https باز میشه هیچ کاریش ام نمیشه کرد که شیفت کنی روی http !
قند شکن درست حسابی فری یا پولی چی درست حسابی الان کار میکنه الان ؟
اگر نامحدود میخوای دور شرکت های دیگه رو خط بکش و به مخابرات بچسب. محدود همیشه 300 ولی نامحدود نمیدونم 12 گیگ یا 20 گیگ سرعت 300 بعد سرعت واقعی میشه که مثلا 128 نا محدود قیمتش حدود 28 تومنه و اصلا نمی صرفه.نقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
128 نامحدود فکر کنم سرعت 15 باشه مخابراتنقل قول:
256 سرعت میشه دو برابر و میشه 30
برای بقیه هم همینطوری برو بالا!:n02: