ویدئو جالبی بود البته طرح من ۲۵۶ هست نصف این سرعت هم شبانه ندارهنقل قول:
Printable View
ویدئو جالبی بود البته طرح من ۲۵۶ هست نصف این سرعت هم شبانه ندارهنقل قول:
اگه منظورت شبانه همون ساعات رایگانه از ساعت 1 تا 7 .ویدئو من ماله این ساعات نبوده ساعت 20/22 دقیقه بود یعنی سرشبی و ساعات غیر رایگان که هیچ ترافیکی نیست و به قول اقای ملک جعفریان هیچکی هجوم نمیاره واسه دانلود تو این ساعت و در نتیجه سرعت باید خوب باشه نه اونی که تو فیلم هستنقل قول:
محتوای مخفی: خب ظاهرا باید دوباره پیشنهادم رو بگم
من می گم بگیم همونطور که خودشون می گن سرعت ها رو محدود کنن روی مثلا 90 ولی متناسب با هر طرح بازه ی زمانی رایگانشو بیشتر کنن
برای مثال طرح طلایی که شبانه باید بتونیم 4.9 گیگ دانلود کنیم حالا اگه محدود کردن روی 90 باید به اندازه یی که بشه 4.9 گیگ دانلود کرد زمان رایگان رو اضافه کنن (کاملا قابل محاسبه است)
من حساب نکردم که با سرعت 90 کیلوبایت چند ساعت طول می کشه 4.9 گیگ دانلود کرد ولی هرچی شد میشه بازه ی زمانی رایگان طرح طلایی.
و همچنین سایر طرح ها مثل نقره ایی و برنزی
وسلام
مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ...
اه بابا این یعنی چی آخهههه هرچی پست می دم اینو می گه
خب اگه می خوایین تایید کنین همین الان تایید کنید دیگه برای پس فردا که پست ندادم
نخواستیم اصلا ، حالم بهم خورد.
اسپم زیاد شده اینطوریش کردننقل قول:
این صفحه خود شرکت مخابراته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجا برای طرح 128 این را نوشته در ساعات شبانه
سرعت دانلود1024كيلوبايتسرعت اپلود256كيلوبايت
تنهای جایی که گفته شده سرعت ها محدود هست همین سایته
چرا تو ایشون همین حرف هاشون را در مورد محدود کردن سرعت تو خود سایت شرکت مخابرات نمیگن؟
این را کجا نوشته تو سایت خود مخابرات؟نقل قول:
ا وقتی طرح های جدید شبانه نداره
منم از دیروز دارم گلومو پاره میکنم همینو بگم بعد چون اسم طرح 256 هست یه عده بیسواد میگن شما توقع زیادی دارید و باید 256 تقسیم بر 8 کنی که 32 میشه سرعت دانلودت !!!نقل قول:
چطور تو این یه سالی که مشترک مخابراتم همچین برنامه ای نبوده ؟ وقتی ظرفیت ندارید بیخود این همه مشترک میگیرید که حالا اینجور کم فروشی میکنید
با این تفاسیر فرق این دو با هم چیه؟ :n13:نقل قول:
اگه دقت کرده باشید همه این مشکلات از زمانی شروع شد که زیر ساخت بدلیل بدهکاری و بدحسابی پهنای باند اینا روکم کرد . یعنی پول رو نقد از ما گرفتن ولی پرداخت نکردند. الان هم تاوان این مدیریت ضعیف که چه عرض کنم افتضاح رو یوزر بیچاره باید بده. وگرنه تا 2 الی 3ماه پیش مین طرح خانواده تا 2 مگ باز بود ولی الان بزور شده یک مگ اونهم در ساعات روز. مگه یوزرهای مخابرات توی این مدت کوتاه چند برابر شدن؟ متاسفانه دروغ گفتن یا نگفتن بخشی از واقعیت هم برای همه مدیران و کارمندان امر بدیهی شده . برای درست کردن یه ساپورت ساده این اقا داره وعده چند ده روزه میده!
الکی به جون همدیگه نیوفتید . اگر میتونید فقط برید از مخابرات . تحریم بزرگترین تنبیه برای این شرکت سراپا دروغ و مشتری آزاره . مطمئن باشید تحریم جواب میده.
دقیقا . فکر جناب مهندس هر شب میان اینجا در جواب سوالاتی که پرسیده میشه چرا محدودیت میزارین برمیدارن میگن شما بگو چه کار کنیم . کاری از دستمون بر نمیاد .نقل قول:
اخه اقای مهندس چرا عاقل کند کاری که باز اید پشیمانی . مخابرات میاد این همه میفروشه . بعد حالا که کم اوردن میاد میگه چه کار کنیم .
مسعود جان تو این صفحه فقط برای کمپین شبانه نوشته شده برای بقیه طرح ها شبانه نداره البته یک دو سه ماهی هست فکرکنم این جوریهنقل قول:
اما دوستانی که ازقبل گرفتن مثل بعثت کمپین های نوروزی اشنای خانواده وهمین 256 128 512 که ازقبل گرفتن هنوزشبانه پابرجاست
ولی این صفحه برای کاربرای جدیده
راستی مگه کمپین تموم نشده بود؟
الان ملت منتظرن که جناب مهندس بیاد؟؟؟؟
الآن میاد:n24::n24::n24:نقل قول:
نقل قول:
الان ملت منتظرن که جناب مهندس بیاد؟؟؟؟
اگه بیاد هم کل حرف هاش اینه
سلام همه اینترنت شبانه رایگان دارن؟
شمارتون را پیام کنید بررسی کنم
سرعت کمه .طلایی داری ؟باید 256 باشه
بدید بررسی کنم :n08:
سرعت کمه؟نقره ای داری ؟باید 128 باشه
خب همگی شبتون بخیر :n02:
اره . جناب مهندس جومونگش رو دید . الان دیگه میاد :n09:نقل قول:
جومونگشو ک دید مسواکشم بزنه میادش:دی
راستی یک سوال سرعتو به قرار دادی هم نباید برگردونن مثل سابق همون اوایلی ک سرویس گرفیت شبانشو باید برگردونن و علت این محدودیتشونم اینه که فقط بفروشن یا به عبارتی غالب مردم بدبخت کنن!
و همچنیننقل قول:
شبانه همه هجوم میارن سرعت ها میاد پایین
مشکل از شرکت ارتباطات زیر ساخته
سرعتها درست شده
ضریب اشتراک 1 به 8 (تعریف ضریب اشتراک 1 به 8 == سرعت 2048 کیلوبیت که میشه 256 کیلوبایت که چون 1 به 8 میشه 32 وچون ساعت رایگان همه می زارن رو دانلود میشه 4 و چون شرکت ارتباطات زیر ساخت پهنای باندمونو کم کرده می شه 0.5 کیلوبایت )
دیدین همه چی درسته ؟
دوباره می گم
من می گم بگیم همونطور که خودشون می گن سرعت ها رو محدود کنن روی مثلا 90 ولی متناسب با هر طرح بازه ی زمانی رایگانشو بیشتر کنن
برای مثال طرح طلایی که شبانه باید بتونیم 4.9 گیگ دانلود کنیم حالا اگه محدود کردن روی 90 باید به اندازه یی که بشه 4.9 گیگ دانلود کرد زمان رایگان رو اضافه کنن (کاملا قابل محاسبه است)
من حساب نکردم که با سرعت 90 کیلوبایت چند ساعت طول می کشه 4.9 گیگ دانلود کرد ولی هرچی شد میشه بازه ی زمانی رایگان طرح طلایی.
جناب مهندس الان داره شبکه دو رو نیگاه میکنه الاناس که بیاد. در ضمن سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تلفن گویای 195 رو اعلام کردند واسه ثبت شکایتها مخصوصا گرون فروشی اینترنت.و اعلام کردند نباید گرون فروشی کنن شرکتها. چون هیچ تغییر قیمتی صورت نگرفته
گرون فروشی نمی کنند فقط حقه بازی می کنند:n21:نقل قول:
سلام دوستان
مهندس عذر خواهی کرد و گفت نمی تونه امشب بیات.انشاا... فردا شب.
مهندس گفتن امشب نمیتونن بیان. و عذر خواهی هم کردن. (شماره منو چون شماره خطمو مسج کرده بودم داشتند). صرف نظر از همه ماجراها "عذرخواهیشون" حرکت خیلی تاثیرگذاری روی من بود.
گرون فروشی نمیکنند؟!!!!! من دارم واسه یه ماه اعتبار زمانی (فقط زمان میخرم نه حجم) 8000 تومن پول میدم این گرون فروشی نیست؟ طوری که سه چهار ماه پیش 4200 بودنقل قول:
حرفی برای گفتن نداشت دوستان صحبت هایی که میخواست بکنه پیش بینی کرده بودننقل قول:
وای چقدر ناراحت شدمنقل قول:
نه که حالا اگه میومد هم همه چی حل میشد.
تورم خورده به اینترنتنقل قول:
شماره تلفن برای شکایت از تقلب حقه بازی دبه کردن نداد
برای سومین بار به علت تایید نشدن
حرف خاصی هم نمونده بود . دیشب همگی جواب هامونو گرفتیم . خیلی شیک ضایع شدیم!
حتما تو شبکه 2 چیزی را دید و شنید که رفته درست کنه تا فردا برای خودش دردسر نشه وگرنه برای چی خلف وعده کنه
بابا حداقل میخوایین پست رو تایید کنید بعد از تایید بیاریدش پست آخر
وقتی 10 صفحه میوفته عقب تازه یادشون میوفته باید تایید کنن. :n24:
رفتم 195 واسه ثبت شکایت اینایی که تو عکسه دیدم. به نظر تون کدوم بهتره واسه شکایت از مخابرات اخه همشو داره موندم کدومو انتخاب کنم
َشبکه دو چی نشون میداد مگه ؟ ربطی به نت داشت؟نقل قول:
عدم رعایت کیفیت خدمات مطابق قرارداد رو بزن ولی توش همه ی اینا رو بنویسنقل قول:
مخابرات مال خودشونه اینو فقط برای شرکتهای مظلوم خصوصی گذاشتننقل قول:
من نمی دونم یک سری ازدوستان که این همه می گن اومدن ایشان هیچی رو حل نمی کنه ازهمه زودترخودشون اینجا چکار می کنند
ازدیشب تا حالا فقط چندین ایدی جدید ساخته شده وجالب اینجاست ازهمه چیزی این تاپیک هم خبردارن خیلی بهترازبقیه حداقل شهامت اشته باشید با ایدی اصلیتون بیاین
بچه ها خدا وکیلی با لحن بهتر و با احترام بیشترهم می شه صحبت کرد
یکی می گه مدرک دانشگاهیش رو ازکابل گرفته یکی می گه الان داره فلان کاررو می کنه هرکی یک چیزی برای خودش می گه
این اقا هم می تونست مثل تمام مدیران دیگه هیچ وقت اینجا نیاد خودتون خوب می دونید ازدست هیچ کدوم ازما هم کاری برنمی یاد پس الکی جو ندید
حالا هم چه امدن ایشان چیزی رو حل کنه چه نه با توهین و مسخره بازی هیچ چیزی حل نمی شه
در مورد اینترنت و ارتباطات صحبت میکردن و گفتن پهنای باندمون شده 110 گیگابیت بر ثانیه که قبلا بوده 71 و الان بین شرکتهای فروشنده توضیع شده و خیلی چیزای دیگهنقل قول:
البته چند مورد دیگه هم هست دورش خط نکشیدی
کلا بزن 90% موارد شکایت رو مخابرات داره اون 10% باقیمونده هم انشاا.. تا آخر امسال قرار انجام بده که دیگه تکمیل باشه
پس باید رو ما هم تاثیر داشته باشه . البته میدونم که نداره!
بابک جان اینایی که میان اینجا به مهندس توهین میکنن هنوز به سن قانونی نرسیدن.بیخیال بابا مهندس اینا رو میدونه تحویلشون نمیگیرهنقل قول:
اینا هنوز حق رای ندارن.میان در مورد مسائل بزرگترا حرف می زنن.نقل قول:
دوستان به دل نگیرین خواستم کمی جو عوض بشه.والا کوچیک همتون هستم.