این Roman هرکاری بکنی اخر بازی میمیره؟
حتی اگه Dimitri رو بکشیم؟
Printable View
این Roman هرکاری بکنی اخر بازی میمیره؟
حتی اگه Dimitri رو بکشیم؟
نه اگه ديميتري رو بكشي kate ميميره
من واقعا نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان!!!!
i love you:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
دوست من روی خود فایل نوشته سیو ؛ منظورم این بود سیو چه مرحله ای است.نقل قول:
بای بای
اساتید محترم یه سوال؟
من سیو رو میذارم اما بازی لود نمیکنه. میگهplease check your hard اما من جاشو درست گذاشتم
کمک کنید.
نقل قول:
چطوري گذاشتي؟؟ آخه يه قلقي داره كه اون پوشه اي كه با نام user_e000004e20a66cdc هست رو مستقيم داخل پوشه ي savegames كپي كني. اين كارو انجام دادي؟؟؟
راستي خواهش ميكنم عزيزم. كمكي ديگه بود در خدمتم بنده. :11::11::40::40:نقل قول:
اره دوست عزیز ولی اون خودش یه پوشه مشابه همین پوشه ای که ذکر کردید داره من اونو پاک کردم و اینو ریختم ولی اون خودش دوباره پوشه ای رو که پاک کردم میسازه و به پوشه ارسالی شما کاری نداره.
ترو خدا کمک کنید.
شما يه كار ديگه انجام بدين. فايلهايي كه داخل اون پوشه هست رو كپي كن تو اون پوشه اي سيستمت به طور اتومات ميسازه. بعد اون پوشه ي من و كلا پاك كن. انگار بشه فقط پوشه ي پيش فرض سيستمت به اضافه دو تا فايلهاي سيو.نقل قول:
این کار هم فایده نکرد بازم میگه Check your hardنقل قول:
helppppppppppppppppppppppp:42::42::42:
بابا ما تو کف موندیم HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
والله من راه ديگه اي به ذهنم نميرسه جز اينكه هاردم رو واست آپلود:31: كنم تا بتوني حالش و ببري.نقل قول:
اين بازي باب ويندوز xp هست من روي ويستا نصب كردم اما اصلا رزولوشن بازي افتضاح بود ضمنا براي ويستا بايد سيستمتون خيلي قوي باشه تا بازي رو با وضوح بالا بازي كنيد
رزولویشن ربطی به ویندوز نداره و مربوط میشه به مانیتورتون. مگر اینکه منظورتون از کلمه ی رزولویشن چیز دیگری باشه!نقل قول:
اين بازي باب ويندوز xp هست من روي ويستا نصب كردم اما اصلا رزولوشن بازي افتضاح بود ضمنا براي ويستا بايد سيستمتون خيلي قوي باشه تا بازي رو با وضوح بالا بازي كنيد
همينطور كه دوستمون گفتن ربطي به ويندوز نداره. و اينكه صد در صد بايد در ويندوز ويستا يا seven سيستم قويتري داشته باشيد. اگر در XP رم 2-3 گيگ جواب ميده بايد در ويستا 5-6 گيگ رم داشته باشيم تا بتونيم بازي رو راحت اجرا كنيم. آخه خود ويندوز ويستا رم خورش خيلي بالاس :31::31:، مقدار حافظه ي مقيمش نسبت به XP خيلي زياده.:20:نقل قول:
ساكسياس من هم مثل شما مشكل اجراي سيو دارم و مجبورم بازي رو از اول شروع كنم تا انتقام رو انتخاب كنم
کسی نیست کمک کنه؟ یعنی باید از اول بریم؟ بابا یه جوانمرد پیدا شه و help کنه.
HELPpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
بابا ما كه هر چي Help كرديمت اومدي گفتي نشد كه :31: :31:نقل قول:
از اين جوانمردي بيشتر ديگه :11:
نقل قول:
دست شما درد نکنه من کی توهین کردم؟
اصلا من قد این حرفا هستم؟
توهین به شما نباشه خوب شاید یکی دیگه از شما بیشتر بلد بود:31:
پس لطفا اونایی که میدونن کمک کنن.
شما سرور ما هستي :11:نقل قول:
خوب منم تو چند صفحه قبل گفتم كه اساتيد بيان و مشكلت رو حل كنن. چون من چيزي ديگه به مغزم نميرسه:24:
برو بکس من 54% بازیرو رفتم الان هم دیگه تو نقشه ماموریتی نیست که انجام بدم آخرین ماموریتمم که انجام دادم این بود که می رین یه جای تقریبا خلوت یه ماشیم دیگه می اد یه آدمرو که دستاش هم بستست میدازه پایین بعد یارو ارو کشتم بعد از اون خیچ ماموریتی نیست رو نقشه انجام بدون با موبایل هم به هرکی زد می زنم 95% روی پیغام گیر
یعنی بازی تموم شد؟؟؟
(دمو آخری بازی رو یکی از دوستان که تموم کرده بگه اولش چطور شروع می شه تا بدونم)
نقل قول:
منم تقريبا همينجام اما يه ماموريت ديگه دارم. فكر كنم همين ماموريتي كه گفتين ميندازش پايين يارو رو هست.
اينطور كه متوجه شدم آخرش بايد با Dimitri معامله اي كني كه يا انتقام رو انتخاب ميكني يا معامله. اين آخره بازي هست. :20:
اگه اسم سازندگان بازی اومده بازی تموم شدهنقل قول:
راستی من اصلا این رو ندیده بودم برای این پچ کرک اومده؟
1 ماه و نیم پیش ریلیز شده این پچ ولی من کرکی براش گیر نیاوردمکد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
من همون 1 ماه و نیم پیش این خبر رو اعلام کردم و برام سوال پیش اومد که چرا اسم نسخه ی پچ تغییر نکرده، در حالی که حجم تقریبا 2 برابر شده.نقل قول:
1 ماه و نیم پیش ریلیز شده این پچ ولی من کرکی براش گیر نیاوردم
همون کرک قبلی رو امتحان کنید، ولی مسئولیت اجرا نشدن بازی با خودتون!
نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt44.rar
نه اسم سازندگان بازی نیمود (شما مطمئنی بعد از آخرین ماموریت (مامورین های اصلی بازی) اسامی سازندگان بازی نمایش داده می شه؟؟)
نه من اون آخرین ماموریتی که انجام دادم انداختن یارو به پایین نداشت
فقط روی طرف که هدف می گرفتی قرمز می شد آبی می شد که من رفتم نزدیکش دکمه ی F رو زدم هیچی نشد اینه که فرستادمش او دنیا حالا نمی دونم (به اسم یارو توجه ای نکردم) حالا چی شده؟؟؟
============
راستی این دختره که عکسش روی پک بازی هم هست طی بازی من اصلا ندیدمش کی؟؟؟ اصلا تو بازی هست یا فقط الاکی عکسشو انداختن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نديدمش :31:
اين يه كمي شبيه gf اوليه نيكو نيست :13:نقل قول:
راستی این دختره که عکسش روی پک بازی هم هست طی بازی من اصلا ندیدمش کی؟؟؟ اصلا تو بازی هست یا فقط الاکی عکسشو انداختن؟
نه بابا نیستنقل قول:
به نظر من ای همینجوریه و فیک هست.:8:
این همونی نیست که بعدا پلیس از آب در میاد؟؟؟نقل قول:
تو کدوم ماموریت؟؟؟؟ (من که چنین چیزی یادم نمی آد!)نقل قول:
---------
راستی کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
نقل قول:
نه اسم سازندگان بازی نیمود (شما مطمئنی بعد از آخرین ماموریت (مامورین های اصلی بازی) اسامی سازندگان بازی نمایش داده می شه؟؟)
نه من اون آخرین ماموریتی که انجام دادم انداختن یارو به پایین نداشت
فقط روی طرف که هدف می گرفتی قرمز می شد آبی می شد که من رفتم نزدیکش دکمه ی F رو زدم هیچی نشد اینه که فرستادمش او دنیا حالا نمی دونم (به اسم یارو توجه ای نکردم) حالا چی شده؟؟؟
نه پليس در نمياد، يه رابط در مياد.نقل قول:
سلام
من بازيو نصب كردم. ولي وقتي اجراش ميكنم يه صفحه مثل عكس زير مياد بعدشم ميره و هيچ اتفاقي نميفته. چيكار كنم؟
واسه منم همين صفحه مياد اما بازي اجرا ميشه به صورت كامل. شما سيستمت مشخصاتش چيه؟شايد يه قطعه ي سخت افزاريت واسه بازي كافي نباشه. و يا اينكه دي وي دي هاي بازيت مشكل داشتن موقع نصب.
سيستم من 3 گيگ رم، 9400 كارت گرافيك ، 3.2 هم سي پي يو. واسم به صورت كامل مياد.
اون مشكلم حل شد ولي حالا وقتي ميره توي بازي همون اول اين پيغامو ميده:
اين ارور رو دقيقا نميشناسم اما احتمال ميدم كه بازي بد نصب شده.
بابا من تو اوايل بازي گير كردم.كمك كنيد لطفا
جايي كه براي اولين بار سوار مترو ميشيد تا واسه vlad يه ماشينو از 2 نفر بدزديد و ببريد به نقطه ي زرد رنگ روي نقشه.ماشينو ميدزدمو ميبرم به همون جا. چندتا گاراژ هست ولي باز نميشن.نميدونم بايد چيكار كنم.
كمك:41:
بابا من تو اوايل بازي گير كردم.كمك كنيد لطفا
جايي كه براي اولين بار سوار مترو ميشيد تا واسه vlad يه ماشينو از 2 نفر بدزديد و ببريد به نقطه ي زرد رنگ روي نقشه.ماشينو ميدزدمو ميبرم به همون جا. چندتا گاراژ هست ولي باز نميشن.نميدونم بايد چيكار كنم.
كمك
كمك
كمك
دوستاني كه تو نصب بازي مشكل دارن برن تو تاپيك اختصاصيش پست اول كامل تو ضيح داده شده
راك استار با اين پورت كردنشه رسوا كرد خودشو :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313