دوستان سربازی از ساعت چند تا چنده ؟
من دفترچمو پست کنم چقدر طول میکشه تا اعزام بشم ؟
اونایی که میرن دنبال معافیت پزشکی دیرتر اعزام میشند ؟
ببخشید سوالا زیاد شدها !:46:
Printable View
من دفترچمو پست کنم چقدر طول میکشه تا اعزام بشم ؟
اونایی که میرن دنبال معافیت پزشکی دیرتر اعزام میشند ؟
ببخشید سوالا زیاد شدها !:46:
طبق قانون خدمت سربازی 24 ساعته هست ، اما تایم اداری معمولا ساعت 7 الی 2 بعد از ظهر هست ( بستگی به موقعیت خدمتی ، یگان ، فرمانده ، وضعیت یگانتون و نوع نیرویی که توش هستین داره )نقل قول:
قسمت اولشو که دوستمون پاسخ دادن.نقل قول:
قسمت دومش:
با توجه به زمان حال سریعا اعزام میشی.بین 2 تا 8 ماه حدودا.شما فکر کنم دیپلم باشی یه مقدار دیرتر از لیسانسه ها اعزام میشی چون نیروی دیپلم بیشتره.
اگر بری دنبال معافیت پزشکی بالطبع به دلیل کمیسیون ها و این کاغذ بازیها اعزامت عقب میوفته(اگر معاف نشی).
بچه ها من هم یه سوال دارم:
آیا با دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح(وظیفه ها) پر کردن دندون و عصب کشی رایگانه؟
بله رایگانه ، تنها هزینه ای که می پردازید پول دارو هست اون هم با کسر مبلغ بیمهنقل قول:
آیا با دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح(وظیفه ها) پر کردن دندون و عصب کشی رایگانه؟
نقل قول:موقع سربازی من با اون دفترچه یه عمل جراحی اضطراری انجام دادم...هزینش بیرون حدود 2 میلیون بود...ولی برا من رایگان شد...:31:نقل قول:
وضعم خیلی خراب بود,هزینش هر چقدر هم بود ناگزیر باید میپرداختم ولی خداروشکر هم از لحاظ جراحی و هم از لحاظ هزینه همه چیز به بهترین شکل انجام گرفت.
ارتش بهترین پزشک ها رو داره...:46:
البته این هیچ چیز جای سلامتی رو نمیگیره...:20:خدایا شکرت.
یعنی 20 روز دیگه میاد خلاص شیم بعد 17 ماه که زندگیمون رو پاوس دادند و اطلاعات ذهنمون رو پاک کردند ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه هم برگه هایی که از +10 گرفتم (برگ سبز و سفیدی که پرینت کرد) توش انیجوری تاریخ زده بود هم خود اصل برگه ها که پست برام آورد در خونه !نقل قول:
که البته میگن تاریخ اعزام برگ سبز یعنی زمانی که بری نظام وظیفه تا پادگان آموزشی رو برات مشخص کنن و بگن امروز یا فردا یا فلـان روز برید اینجا
ولی تو برگ سفید اونایی که آدرس پادگان آموزشی رو مینویسه و تاریخ و ساعت حضور میزنه فکر نکنم دیگه لازم باشه قبلش نظام وظیفه هم برن
امروز کلی تلاش کردم از طریق سایت پلـیس و شماره گویا و خود شماره تلفن های نظام وظیفه آمارشو بگیرم که دستم به جایی نرسید و نتونستم ارتباط برقرار کنم
پلیـس +10 هم مسئول نظام وظیفه اش خیلی شوته !
همیشه هم سرش شلوغه و گیج میزنه طرف !
فکر کن هم باجه نظام وظیفه هست هم کارت سوخت :18:
نقل قول:
بكــــش ديگه پس ...
من مثلا تهران بیوفتم ساعت 2 میرم خونه دیگه !؟نقل قول:
چیکار میکنیم تا ساعت 2 آخه ؟ اونجا کتاب هم میشه خوند ؟:31:
كسي نيس بدونه تو اين شرايط بايد چي كار كرد؟نقل قول:
من 4 روز بيشتر وقت ندارم همه كسري ها تا 15 ام همين ماه بايد ثبت بشن :41:
عزیز من درست نمیدونم ولی شنیده بودم که باید رفت بنیاد ایثارگران و اونجا ثبتش کرد.نقل قول:
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
افتادی وسط یه مشت پت و مت.نقل قول:
شما همون 19 ام برو.اگر هم گفتن بگو تو برگ سفیدم زده.
میرفتی از یه پلیس+10 دیگه ای می پرسیدی.
باشه عزيز ميپرسم شايد اينجا كه شما گفتيد باشه.نقل قول:
ببین دوست عزیز خدمت اصلا اینجوری نیست که به خواست خودت شرایطت ردیف بشه (مگه با استفاده از بند پ درست و حسابی)نقل قول:
ولی در حالت معمول باید سعی کنی با شرایط مختلف و پیش بینی نشده ای که برات رقم میخوره کنار بیای
چون اولا ممکنه هر جایی با شرایط زمانی مختلف بیفتی
هم اینکه کارت تایم آزاد کم داشته باشه یا حتی خیلی زیاد
خلاصه اینکه به قول گفتنی خدمت جایی نیست که بگی نمیخوام و نمیام و نمیخورم و خوشم نمیاد و ...
خدمت جایی هست که فقط باید سعی کنی به بهترین نحو اطلاعت کنی (اینو خیلی از کسایی که همین الان سرباز هستن میگن !)
یعنی شاید باورت نشه !نقل قول:
ولی خیلی اوضاع پلیـس +10 محلمون داغونه !
اتفاقا خودمم به سرم زد برم جای دیگه بپرسم ولی اولا واقعا وقتشو ندارم (چون مسیر طولانی میشه)
دوما هم این پسر خالمون هم میگفت واسه اونم تاریخ اعزام برگه سبز و سفیدش انگار فرق داشته !
ولی کماکان درام تاشمو میکنم از نظام وظیفه بپرسم ولی خطاش همیشه اشغاله !
رفتن 2 بستگی به خیلی موارد داره که بهت گفتم ، مثلا تو اداره ما 90% افسر ها و درجه دار ها ساعت 2 میزنن بیرون ، اون 10% هم جاهایی که کار اداری شون زیاد هست تا 3-4 نگه میدارن بعد میرننقل قول:
تا ساعت 2 شما اعم از انواع حمالی های رایگان ، بیگاری ، جور کادری کشیدن و خیلی موارد دیگه رو انجام میدی !
سلام
برای ما که در شرف رفتن به سربازی هستیم خیلی مفید میتونه باشه...
ممنون
آقا خشم شب هنوز هست؟ منظورم با رگبار وارد شدن و اشک آور و .... من از یک نفر شنیدم گفت نه من خدمت کردم خشم شب نداشت این جوری. راسته؟ یا هنوز به همون شدت قبلش هست؟
تو ارتش که همچین چیزی نیست.نقل قول:
من شنیده بودم تو بقیه جاها هم طی این سالها ، چندین نفر سکته کردن و دیگه از این کارا نمیکنن.
دوستان که تو بقیه ارگانها هستن بیان نظر بدن.
دوستان چجوري ميشه تو شهر محل سكونت خدمت كرد؟:31: آشنا ميخواد يا نه؟:5::5:
خشم شب رو همه ازش ميترسن. نميدونم چيه آخه. باحاله كه :31:
شما مثلا داريد واسه جنگ آماده ميشيد وقتي شب يهو به قول خودشون دشمنه حمله كنه ديگه خواب و بيدار حاليش نيست. ميزنه ميتركونه!
واسه ما بدبختا چون يكم شيطوني كرده بوديم يه چيزي تو اين مايه ها زدن. خشم شب كه البته از طرف يكي ازاين آدمهاي عوضي انجام شد. يكي كه كلا مريضي داشت كه سربازا رو اذيت كنه( يه بار هم درگيري شديدي بين اون و دو تا سرباز پيش اومد كه فرستادنش از اردوگاه رفت پسره هم فرستادن بهداري. خلع درجه شد يارو!
ولي كلا اين داستان خشم شب اينه كه اول منور ميندازن بعد چند تا تير هوايي(واسه ما اينطوري بود) بعد ميان بين چادرها و البته داخل چادرها گاز اشك آور ميندازن!!!
حالا يكي نيست بگه آخه موجودات بي مغز! اومديم و خشم شب زدين . تو اون تاريكي كه ادم فقط 45 دقيقه طول ميكشه كه با نور ماه و ستاره دور و وردش رو يكم ببينه اين سرباز بدبخت چطوري آمده باش بره 200 متر اونور تر آماده باش وايسته؟؟؟
:19:
البته من چادرم كنار بود و رديف اول. بيشتر رديف آخري ها رو ميرفتم چك ميكردن. من با خيال راحت پا شدم. رفتم
صبح كه شد ديدم يه كپسول گاز اشك آور تو چادمونه كه عمل نكرده و الا ميتونستم شرط ببندم با مشكل تنفسي كه من دارم 100% خفه شده بودم !!!!!
:13:
دوستان یک سوال داشتم
من امریه یه جایی هستم و در اونجا تعهدی دادم و نامردا یک فرم دادند و سریع گفتن وقت نیست برید محضر رسمیش کنید منم درست نخوندمش
حالا که خوب می خونم میبینم که انگار ترکمنچای رو امضا کردم !
نوشته با اطلاع کامل از مفاد مقررات مربوط به مشمولین وظیفع مامور در ... متعهد به رعایت کامل مفاد ان شده و ملزم میگردد پس از طی دوره خدمت ضرورت به مدت یکسال تمام در هر محلی که ... معین فرمایند بنحو احسن انجام وظیفه نمایم و در صورت استنکاف ملزم به پرداخت خسارات بشرح مندرج در شرایطو مقررات مربوطه میباشم
ضمنا ... اختیار و اجازه غیر قابل عدول میدهم کارت پایان خدمت مرا به مدت یکسال پس از پایان خدمت تسلیم نماید
پایینش نوشته بدینوسیله گواهی میشود اقای ... باشمخصات فوق الذکر تعهدات بالا را پذیرفته اند و این تعهد نامه در دفترخانهبشماره ... در دفاتر رسمی ثبت گردیده و امضای نامبرده گواهی می شود
مهر و امضای رئیس دفترخانه
یعنی واقعا باید یک سال اضافه خدمت کنم به من اونموقع گفتن اگر بخواهیمت به صورت قراردادی باهات 1 ساله کار میکنیم:18:
خسارتش هم 2 برابر دریافتی هامه
حالا می فهمم چرا حقوق ما رو کردن 230 تومن و هر چی بهشون میگم حقوق سربازای دیگه اونجا حدود 100 تومنه میگن نه درسته
میخوان منو بزارند تو منگنه .
به ما که لیسانسیم 57 تومن دارن میدن چطوری به شما 230؟؟؟نقل قول:
واقعا بد اشتباهی کردی که نخوندی ولی نوشته کارتت دیر میاد.فکر کنم منظورش اینه که اگه کارت گیر باشه کارتتو دیر میفرستن ولی از یه جا برد کردی چون کارت پایان خدمت میاد در خونتون نه دست اونا.ولی مواظب باش که ازت خسارتی چیزی نگیرن و خیلی باهوش عمل کن.
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
اگه 10 صفحه اخیر رو میخوندید به جواب میرسیدید.نقل قول:
خدمت در شهر خودت به 3 عامل شانس و پارتی و مدارک ربط داره.
1-مثلا شانسی میوفتی تو یه نیرویی مثلا ارتش.بعدش میندازنت شهر خودت که واسه تهرونیا طبق گفته رئیس نظام وظیفه تهران اکثرشون رو میندازن تهران.
2-پارتی که یعنی اگر داشته باشی نباید غم هیچی رو داشته باشی و از قبل خودت رو تو شهر خودت ببین.
3-اگر مدارک تک پسری یا متاهل بودن هم داشته باشی به احتمال خیلی قوی میوفتی شهر خودت.
و اما اگر اینا رو نداشته باشی باید مثل خیلی از دوستان تو جاهای مختلف خدمت کنید.
موفق باشید.
جالبیش اینه که فقط استان ما این تعهدات مسخره رو گرفته وبقیه بچه ها تو اموزشی از همین سازمان تعهدی ندادند .230 تومن : این جور اشتباها زیاد پیش میاد و معمولا اخرین روز که برای تسویه حساب میری از حلقومتون می کشن بیروننقل قول:
از این می ترسم که اونا سوئ استفاده کنند مجبورم کنند دو برابر همین پولو پس بدم در حالی که اگر حقوق منم همون 57 باشه کل 16 ماهش میشه 912 تومن دوبرابرش نهایتش کار میکنم دو تومن می دم یک سال زندگیم رو می خرم ولی اگر همین 230 رو حساب کنند میشه 7 - 8 میلیون که عمرا با کار کردن نمیشه
جناب asemuna حالا که دوباره متن رو خوندم فهمیدم چه کلاهی سرت رفته.
به نظرم بذار خدمتت تمام شه بعد برو شکایت کن.اگر بری با یه وکیل مشورت کنی بهتره.قضیه یه کم بودار شده و حساب عمرت هست.
دیروز رفتم +10 و البته یه ساعتی که طرف یکم سرش خلوت تر بودنقل قول:
هم برگه سفید هم برگه سبز رو دادم بهش و گفت باید 18 ام بری نظام وظیفه دسته بندی بشی و 19 ام هم بری پادگان
حالا سوالم از دوستان اینه که برگ سبز رو باید به نظام وظیفه تحویل داد و برگه سفید رو به پادگان ؟
در واقع تا حالا از دوستان کسی بوده موقع اعزام اول نظام وظیفه نرفته باشه ؟ یعنی شده همچین چیزی ؟
بله منم از اکثر بچه هایی که دارن ارتش خدمت میکنن شنیدم یه همچین چیزی نیست!نقل قول:
فقط یکشیون میگفت تو اردو خشم شب زدن و این بنده خدا هم یهو یه چند نفر دیگه از بالای تپه پرت کردن پایین (احتمالا مثلا شوخی بوده دیگه) طرف هم پاش گیر کرده به سنگ تیز و داغون شده...
خدمتای حالا همه آسون شده الان هر کی می تونه بره
کلا هر دو برگ پیش خودت باید بمونه و روزی که میری پادگان میدی به مسئول پذیرش تا برات پرونده تشکیل بده.نقل قول:
فقط روز اعزامت برگ سبزتو میگیرن تا اسما رو بخونن و آخر کار بهت پس میدن.
در ضمن حتما روز اعزامت برو نظام وظیفه.
نقل قول:
سلام دوستان
من 1/4 اعزامم ، بعد هر جا تونستم برای پذیرش اقدام کردم
دفاع - سپاه - امریه
تکمیلی رو گذروندم
میخوام بدونم اولا دفاع بهتره یا سپاه
دوما الان نتیجه چی مشه
کجا میوفتم من بالاخره
الان چند جا دیگم هست برم ثبت نام کنم؟!
تشکرات
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
سلام علیکم
بررسی کردم دیدم 2 جا زده پذیرش نیرو بدون قید داستن کارت پایان خدمت
گفتم به دوستان اطلاع بدم ، اقدامش ضرری نداره
1- دفاع 2 اطلاعات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم به همین نتیجه رسیدم که همون 18 ام برم نظام وظیفهنقل قول:
اینجوری خیال خودمم راحت میشه
فقط به نظرت کله رو کی کچل کنم ؟
نوشته با 4 بزنید، ولی میگن بعضی جاها گیر میدن...
با 2 بزنم خوبه ؟
17 ام کچل کن.:31:نقل قول:
با 4 بزن. 2 دیگه خیلی سفید میشه سرت.
معمولا تهرونیا اعزامشون خوب میوفته.فکر کنم نیرو مازاد بودی درسته؟
سلام. بین سرباز دیپلمه با سرباز فوق دیپلم یا لیسانس چه فرقی هست؟؟؟ یعنی امتیازای سرباز تحصیلکرده چیه؟؟؟ مثل کچل کردن و کسری خدمت.. تو قانون جدید تغییری کرده یا نه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید... :11:
فوق دیپلم با لیسانس انچنان تفاوت محسوسی ندارند.نقل قول:
ولی دیپلمه چرا..رک بگم. دپلمه میره برجک-آبدارچی میشه-دائم پست میده یا خیلی شانس بیاره میره یه جا راحت مثل بهداری که اونم حمالی های خودشو داره.
ولی بقیه هم به نوعی دیگر حمالی میکشن ازشون.مثلا پست لیسانسا خیلی خیلی کمتره و اگرم باشه یه مقامی داره.بعضیاشون هم با سربازا یه جورن و سختی های اونو تا مقداری می کشن.
ولی یه چیزی بگم.در کل همه سربازن و این درجه ها ارزش انچنانی ندارن.
ممنون که جواب دادی... فقط کچلی رو نگفتی با کسری تو قانون جدید؟؟؟ آخه من دانشجو کاردانی پیوسته ام بخاطر یه سری مشکلات شاید ادامه ندم برم خدمتنقل قول:
موی سر بستگی به ارگانی هستش که توش میوفتینقل قول:
ارتس
سپاه
نیروی انظامی
هر کدوم قوانین خاص خودش رو نسبت به موی سر دارن که باز هر کدوم پادگان های خاص خودشون رو دارن که فرمانده اون لشکر تیپ یا پادگان چه تصمیمی گرفته...
چون من در ارتش بودم این طور بود که...
دیپلم ها و زیر دیپلم ها صفر کامل همین که سیاهی مو نشون داده شد میره میزنه
فوق دیپلم شماره 4 و کمی بیشتر ..
لیسانس و بالا تر موهای مرتب اما نه زیاد پرپشت حدود 20 و 22 اینا...
در ارتش درجه فوق دیپلم گروهبان یک هستش و لیسانس ستوان 2 هستش..
+
وضعیت کسری ها هم به کلی دگرگون شده حتما دفترچه رو مطالعه کن...
+
توصیه میکنم درست رو تموم کن بعد برو خدمت ...:46:
دوستمون در بالا در مورد مو گفتن.ولی به نظر من با همون 4 بزن.نقل قول:
ولی درست رو تمام کن.حیفه.حیف عمر و وقتت.
کسری هم که به غیر بسیج همش ول شده فعلا.
منظورم این بود امروز فردا با 2 بزنم که تا روز اعزام هم یکم بلندتر شده باشه هم با حس کچلی بیشتر آشنا بشم :31:نقل قول:
از چه لحاظ میگی تهرونیا اعزامشون خوب میوفته ؟
نه، نیرو مازاد نبودم...
معمولا بعد از اموزشی میندازنشون شهر خودشون.چون رئیس نظام وظیفه تهران این حرفو زده و خیلی از دوستام که بچه تهرون بودن افتادن شهر خودشون.نقل قول:
ولی بچه های جنوب اعزاماشون بد میوفته.یا زاهدان یا بندر عباس و بوشهر.:41:
من اول تیرماه اعزاممه ... با مدرک کارشناسی ارشد .
به احتمال زیاد نیروی انتظامی میفتم ...
میخواستم ببینم کلاً پادگانهای نیروی انتظامی برای آموزشی کدوم شهرها هستند .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوست عزیز شما به احتمال خیلی زیاد آموزشی میوفتید شهید ادیبی مزرن آباد یا مالک اشتر اراک...چون مالک اشتر چندین سال که از نظر امکانات بهترین پادگان نیروی انتظامی هستش و خیلی دارن بهش می رسن ( دلیلش رو نمی دونم ولی میگن اراک رو می خوان به یه قطب نظامی تبدیل کنند ).البته همه اینا زمانیه که شما نیروی انتظامی باشید.نقل قول:
نقل قول:
سلم دوستان
این سوال منم پاسخ بدید
خدا خیرتون بده
دفاع یا سپاه
کدوم بهتره