آره باید همین کارو کرد چون دیگه اکانت رو نمیشه چک کرد ببینی کم میکنند یا نه
امشب 3 - 7 میگذارم دیروز برای ساعت 7 به بعد بود که کم کرده بود
دیگه ما مشترکای قدیمی انقدر صبانت هر مدتی یکبار مانع میزاره جلومون قهرمان دو میدانی و پرش از مانع شدیم :n08:
Printable View
آره باید همین کارو کرد چون دیگه اکانت رو نمیشه چک کرد ببینی کم میکنند یا نه
امشب 3 - 7 میگذارم دیروز برای ساعت 7 به بعد بود که کم کرده بود
دیگه ما مشترکای قدیمی انقدر صبانت هر مدتی یکبار مانع میزاره جلومون قهرمان دو میدانی و پرش از مانع شدیم :n08:
اینا میخوان x33 جایزه بدن قیمت ماشینم که رفته بالا مجبورن پولشون رو اینطوری جور کنن دیگه ! :wac:
بد بخت اونی که ماشیونو میبره سر دو روز چپ میکنه میره اون دنیا :n10:
آخه بدبختی اینه که این حجمهای خورده شده و ترافیک از دست رفته بر نمیگردند.
حالا اگه شما از ۳ تا ۷ نتیجه گرفتی، لطفاً فردا در همین تاپیک نتیجه رو اطلاع بده.
پریشب 3 تا 8 بود دیشب 2 تا 7 زمان درستش حالا امشب که ریز مصرف رو نشون نمیده مشکوک میزنه 3 تا 7 میزارم. شاید دیدی فردا کل شبانه رو ازم کم کرده باشه !نقل قول:
این صبانت انگار نمیخواد درست کنه.خوب بابا میخوام ببینم چقدر از شارژم مونده برم 1 گیگی شارژ کنم :n29:
سرعت شبانه هم طبق معمول پایین اومده.این 6 ماه سال زیر 1 گیگ میاد.:n14:نقل قول:
ریز مصرف درست شده برید چک کنید
برای من که دیشب 3-7 گذاشتم چیزی کم نشده
1660 مگ گرفتم
تایید میشه ریز مصرف درست شده.چه عجب صبانت قیمت حجم 1 گیگ اضافه رو پایین آورده شده 4500!! قبلا 5300 که بود.:n07: الان 1 گیگ زدم بلافاصله اضافه کرد به 100 مگ باقی مانده...نقل قول:
از امشب هم چک میکنم ببینم 2 تا 7 کم میکنه چون اصلا حال و حوصلشو ندارم خود هم نوش جونشون.:n30: (به چه وضعی افتادیم)
فکر کنم بالاخره تعطیلات تموم شد و درستش کردند. امشب همون ۲ به بعد رو امتحان کنید. وقتی چند مگابایت گرفتید، ریزمصرف رو چک کنید.
قیمتش که خیلی وقته از 5300 شده 4500 !نقل قول:
الان واسه من درست شده 2 تا 7 .
یعنی شما ساعت 2 صبح بیدارید که بخواید چک کنید؟! :n04:نقل قول:
آره بابا ببین این صبانت ما رو به چه وضی انداخته ساعت خواب همه رو به هم زده :n27:نقل قول:
نه. فقط در مواقعی که اینجوری از حساب کم کنه پیگیری میکنم. ممکنه شب یه لحظه بیدار بشم و بعد بررسی کنم. قبلاً که رمز و نام کاربری شبانه جدا بود، اصلاً نیازی به این کارها نبود. از وقتی که سیستم رو تغییر دادند، مشکلات عجیب و غریب این مدلی هر چند وقت یه بار دیده میشه... خوشحال و خندان میخوابی، صبح که از خواب بیدار میشی و ریزمصرف رو میبینی، برق از سرت میپره... :weird:نقل قول:
مخصوصاً چند وقت پیش که هر چی شبانه دانلود میکردی از روزانه کم میشد.
عیدی صبانت به کاربراش:
شارژ نیم گیگ از 2200 به 2500 افزایش یافت !
رونوشت به اون دوستی که هی پیگیر عیدی صبانت بود. بفرما تحویل بگیر. خدمت شما. :n02:نقل قول:
دوستان من الان adsl از مخابرات دارم و اصلن ازش راضی نیستم و قصد دارم از صبانت اینترنت بگیرم . شما ازش راضی هستید ؟ بیشتر منظورم سرعتشه ؟
در ساعت رایگانش تقریبن چقدر دانلود می کنید ؟
من فعلن واسه شروع شاید اون طرح 7 تومنی با یک گیگ شارژ رو بگیرم تا اینترنت شبانه شو امتحان کنم . دوستان می تونند نظرشون رو بگن ؟
سلام. سرعت شبانه سرویس 2 مگ صبا نت الان چنده ؟
آره والا.....نقل قول:
من شخصا راضی هستم. متوسط 1.5 گیگ دانلود میکنم، البته با لینک مستقیم.نقل قول:
نقل قول:
1.5 گیگ که من با این وضع داغون مخابرات دانلود می کنم ! (تا 2-3 ماه پیش که وضع بهتر بود شبی 2.5-3 گیگ دانلود می کردم ولی الان 1.5)
شما با چه طرحی اینقدر دانلود می کنید ؟ 256 ؟
نه همون 128 . البته اسما 128 هست سرعتش 1 مگ و یا بیشتر هست.نقل قول:
نقل قول:
قبلا" نزدیک 4 گیگ دانلود میکردم ولی الان نزدیک 10 روزه شبی 7 تا 7.9 گیگ دانلود میشه !:n10:نقل قول:
ولی خوب منطقه به منطقه فرق میکنه !
سرویس 2 مگ دارم.
الان دوستانی که سرویس روزانهشون ۲ مگابیت و یا ۴ مگابیته، شبا سرعت دانلودشون چقده؟ به همون اندازه روزانه؟ اگه اینجوریه که من هم این یکی رو کنار بذارم و برم سراغ سرویسهای ۲ مگ و ۴ مگ.
در صبانت بالاترین سرعتی که برای دان استریم و آپ استریم خط در مودم داده میشه چنده؟
USمعمولا روی 512بسته میشه.نقل قول:
DSهم بستگی به مرکز پخش پهنای باند شهرتون داره. اگرتا4مگ باز باشه، معمولا روی سقف اون بسته میشه.
در غیر اینصورت روی2مگ میبندن. در بیتشر جاها مخابرات(به تازگی) پهنای باند سقف رو،2مگ در نظر گرفتن!!!
سلام دوستان .
به طور کلی صبانت خوبه دیگه ؟ ( سرعت - پشتیبانی - قیمت - شبانه و ... )
درخواست بدم چن روز وصل میشه ؟
سلامنقل قول:
صبانت بستگی داره سرحال باشه یا نه!
در حال حاضر گوش شیطان کر، سرحال هستش و فعلا مشکلی نیست.
البته بازم دارم میگم بستگی به حالش داره همین چند ماه پیش سرعت خیلی پایین بود ولی الان خوبه. حالا ممکنه بعد از چند ماه یا حتی چند هفته دوباره خراب بشه
دوستان قدیما یه باگ بود تو صبانت که میگفتن بعد تموم شدن اعتبار میشه رایگان استفاده کرد یا یه همچین چیزی شاید من اشتباه متوجه شدم میشه راهنمایی کنین؟
اگه هست میشه بگین چجوری؟
با تشکر
چرا امشب سرعت شبانه کم شده؟چرا:n28:
آره سرعت دانلود در حد 15-10 کیلوبایت در ثانیه هست
سرعت دانلود شبانه سرویس 2 mb چند هست ؟ لطفا" اونایی که دارن اطلاع رسانی کنند .
سلام دو ستان.
سرعت سرویس 512 تو روز و شب چقدره و پشتیبانیشون خوبه؟
دو شبه که سرعت من به همون سرعت قبل رمضون برگشته و با 220 دانلود میکنه
بقیه هم سرعتشون خوبه؟؟
شما سرویستون چیه 128 ؟ یا 2 m ؟نقل قول:
مال ما تغییری نکرده سرعت !
مال منم با 6-8 تا لینک به زور میرسه به 120-130
بعضی مواقع هم دور و بر 80 میشه
سرویسم 128 هنقل قول:
زنگ زدم نمایندگی گفتن سرعت دانلود همه سرویس ها روی 2 مگ تنظیم شده پس فکر نکنم زیاد تفاوتی بکنه
از رمضون تا 3-4 روز پیش ماکزیمم سرعتم 120 بود ولی الان خیلی بهتر شده و با 220 دانلود میکنه
هر شب تقریبا 3.5 گیگ میشه دانلود کرد
من قبل از ساعت 1 به اینترنت وصل میشم و بعد 1 دانلود رو شروع میکنم.......این خیلی رو سرعت تاثیر داره
دوستان لطفا راهنماییم کنید.من الان 2 ساله صبانت دارم از 3 ماه پیش سرعت شبانه افتضاح شده و من این ماه مجبور شدم نامحدود بگیرم( نامحدود حجمی 15 گیگ).ولی بعضی از شما میگید سرعت سرویستون خوبه میخواستم بدونم باید کار خاصی انجام بدم تا درست شه ؟؟ ممنون
نامحدود حجمی 15 گیگ??:n13:نقل قول:
اره جدیدا گذاشتن.. منم نمیدونم این دیگه چه مدلشه! نامحدود یعنی اینکه باید محدودیتی نداشته باشه ولی اینا معنیشو نفهمیدن هنوز! این سرویسم طوری هست که مثلا بعد از 15 گیگ ترافیک سرعت میرسه به 12 13 کیلوبایت سرعت دانلود..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]