لینک بالا مشکلی نداره که!:n13:نقل قول:
Printable View
لینک بالا مشکلی نداره که!:n13:نقل قول:
دقیق نمیدونم چون خودم تغییر سرویس ندادم اما به پشتیبانی بزنگ ببین چی میگن :n06:نقل قول:
این تعرفه ها که هنوز اعمال نشدن
چرا دیگه اعمال شده از اول تابستان تا الاننقل قول:
خوب من الان میخوام 2 مگ 8 گیگ شارژ کنم میزنه 33 تومن! این تعرفه ها برای مشترکهای جدیده؟
اون تعرفه هایی که تو سایت زدن بدون آبونمان و مالیاته ، اما اونی که تو شارژ آنلاین زده با مالیات و.... ستنقل قول:
دوستان !!
من الان با پر*کسی نمیتونم از چیلترینگ رد بشم و صفحه دوست داشتنی پیوندها میاد !!!!!!!
این چیه قضیش؟ پر*کسی ها هم از کار افتاده؟؟؟
آره برای منم اینطوری شده،حتی همین سایت p30world رو میخوام بیارم بالا همین پیوندها میاد،باید دوباره واردش بشم.نقل قول:
نقل قول:آره مال منم بعضی وقتا اینطوره :n17:نقل قول:
حسابگر 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با سروز های ایرانی افتضاح نمیشه بازی کرد
برای شما هم فیل شکنها از کار افتادن؟
نه مشکلی نداره.(مخابرات)نقل قول:
سلام
انگار مخابرات سرعت 512 یک به هشت رو به 60 برگردونده :n15:
قبلا تا 72 میرفت!
جدیدا تو قسمت قانون مینویسه 512U8
قبلا فقط مینوشت 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ من شده 1 مگ!!!!!!! :n27:
بیشتر از 150 یا 160 نمیره!!!!!منم باید برم.
همین الان هم تست کردم،قندشکن کار نکرد.
برای حذف یک isp و رفتن به یک isp دیگه باید چی کار کنم..؟ چقدر زمان می بره..؟
نقل قول:واسه منم کار نمیکنه. :n03: عصبیم کرده دیگهنقل قول:
من فری gate 740 دارم
**--** شما از چی استفاده میکنی؟
بسته به شرکت های isp متفاوته.نقل قول:
باید بری از هر دو شرکت سوال کنی. با تلفنم جوابتو میدن احتمالاً:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
**--** شما از چی استفاده میکنی؟
از آخرین نسخه U استفاده کن :n01:نقل قول:
سلام دوستان ببخشید بازم مزاحمتون شدم.من میخوام تا چند روز دیگه اینترنت بگیرم..........لطفا کمکم کنید اینترنت با این مشخصات:نامحدود با دانلود روزانه حداقل 1گیگ.یعنی توی 12ساعت بتونم یک گیگ دانلود کنم.و حداکثر ماهانه 22هزار تومن میتونم بدم.ممنونم میشم کمکم کنید.
آسیاتک نگیر هر کجا گرفتی کارتو راه میندازه..پیشنهاد من مخابراتنقل قول:
ممنونم که جواب دادی ولی میشه لطف کنی وتعرفه های مخابرات کرمانشاه رو قرار بدی.چون توی سایتشون ننوشته...
نامحدود 512 باید 26 تومن باشه 1 مگ هم 45 تومننقل قول:
نه.26 نمیتونم بدم.
اگه 256 نامحدود بگیرم زیر 20تومن میشه که این عالیه .اگه 1به 8 حساب کنیم پس میشه 32ک.ب برثانیه.یعنی در هر دقیقه میتونم1920ک.ب دانلود کنم که درهر ساعت هم میتونم115م.ب دانلود کنم ودر 12ساعت1.38گ.ب دانلود کنم.
پس یعنی این به دردم میخوره درسته؟
چون من میخوام در طی 12ساعت حداقل 1گ.ب دانلود کنم که اگه اینطور باشه حدود 300مگ هم اضاف میاد...
همینه یا تئوریش با عملیش فرق داره؟؟
معمولا افت سرعت دارن مخصوصا تو این چند ماه اخیر..مثلا آسیاتک سرویس 512 اون روی 20 هست..البته بستگی به منطقه هم داره به نظرم یک ماه موقتی بگیر ببین چه جوری هست..نقل قول:
دوستانی که 2 مگ محدود مخابرات دارن،سرعتتون چنده؟برا من 100 بیشتر نیست!
سرعت بد نیست
دو مگ محدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سالی میشه همچین چیزی ندیدم بودم:دی
این IP عالیه تنها بدیش اینه که اکثر سایتها رو باز نمیکنه :n15:نقل قول:
دقیقا:n06:نقل قول:
اون لحظه که این عکس رو گرفتم ، آیپی 2.185 پینگش بین 700 و 350 تغییر میکرد....قطعی هم زیاد داشت:n09:
البته خود 2.185 هم چند مدل داره...افتضاح و متوسط مایل به بد.......همین 2 تا رو کشف کردم فعلا:n02:
دوستان میدونم اینجا جاش نیست اما خواهشا جواب بدید
من همین امشب ویندوز نصب کردم (7 - 64bit) کرکش هم کردم با استارت ویندوز مودمم شروع به کار میکنه و با سرعت 15-16 کیلو بایت اطلاعات دریافت میکنه درحالی که نه توی اینترنتم و نه چیزی دانلود میکنم
این مشکل داره روانییم میکنه میترسم ویندوزم آسیب ببینه خواهشا کمکم کنید
اگه برنامه ای چیزی هست که میتونه نشون بده که چه برنامه هایی در حال حاضر از اینترنت استفاده میکنن معرفی کنید
ببین جیزی اپدیت نمیشه مثل ویندوز اپدیتر انتی ویروس .....نقل قول:
با استفاده از برنامه bandwith monitor میتونی ببینی چه برنامه های دارن از اینترنت استفاده میکنن
دوستان میشه بپرسم شما ساعت 1:30 شب که میشه چی دانلود میکنید ؟
سایت های مبتزل Server Too Busy ارور میدن ... Stop J*Gh :n27:
پینگ میشه Time Out خالی 1 شب به بعد ...
مخابرات استان کرمانشاه رکورد پینگ را شکست ! این حال و روز اینترنت مخابراتچی های کرمانشاه هستش که مثلا سرعت 512 بهمون لطف کردند و دادند بخدا ادم باید خجالت بکشه که اسم خودش را مدیر - رییس یا وزیر بذاره و این اینترنت را به مردم قالب بکنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتخاری دیگر :
دوستان ببخشید باید چیکار کنم پینگم با سرورای ایرانی کمتر شه؟حسابگرم زنگ که زدم به پشتیبانی اسم پینگ آوردم 3 تا کارشناس عوض کردن هیچ کدوم نمیدونستن پینگ چیه:n06: واقعا که پارس آنلاین چه پشتیبانی خوبی داشت
پینگ با فارس نیوز
هیچی دستتو رو به هوا کن دو حالت دارهنقل قول:
1 دعا میکنی همشون به فا ..... برن
دعا میکنی که یه زره به اینها شعور و دانش بده
امین
اینهم اینترنت رایگان مخابرات که از نیمه شب به کاربرها تقدیم میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه شکایت از این اینترنت مسخره را به کجا باید برد ؟ نهادی یا مسوولی سایتی چیزی نداره این صاب مرده ؟
تا اونجایی که من میدونم فقط این کرمانشاه بی صاحب که اینقد اینترنتش تخ..........یه لامصب پارس آنلاین تهران ترکونده که از هر لحاظ دانلود و آپلود و پینگ یا شمال کشور که پینگشون با کشورای خارجی فرق نداره!نقل قول:
والا من زندگیم شده پینگ
ایکس باکسم که دو سه ماهی میشه کلا قید نت رو زده
----- دارم و سیسسکم دارم تایم اوت داغونم کرده
فقط مونده سایت ها که بعضی سایت ها رو میرم اگه ف ی ل تر نباشه تحریم شده هست یا لینک دانلود ها سرعتشون پایینه
خلاصه ..........:n14: