با مرورگر waterfox مشکلم حل شدنقل قول:
به خاطر مرورگر کروم لعنتی بود.خاک بر سر گوگل کنم با این مرورگرش.
نمیدونید چقدر اذیت شدم:n14:
Printable View
با مرورگر waterfox مشکلم حل شدنقل قول:
به خاطر مرورگر کروم لعنتی بود.خاک بر سر گوگل کنم با این مرورگرش.
نمیدونید چقدر اذیت شدم:n14:
اینها که اصلا پینگ نمیدن ! میگه host is ofline !نقل قول:
dns مخابرات باید حدود 50 تا پینگ بده
سلام دوستان شاعت شبانه 99 درصد رایگان مخابرات طبق همون تابستونه(2 تا 7) یا با توجه به عقب کشیدن ساعت الان از یک تا 6 ریگان هست؟
طبق ساعت رسمی محاسبه محاسبه میشهنقل قول:
Sent from my HTC One
به خاطر حفظ امنیت پینگش رو بستن!نقل قول:
سلام
امروز از مخابرات زنگ زدن. نمی دونم از کدوم قسمت بودن. فرمودند:
به دلیل مشکل در سیم مخابرات محل ما نمی تونن data rate را بالا ببرن. و اگر data rate بالا بره باعث کم شدن snr می شه! من اطلاع دقیقی از صحت این موضوع ندارم ایا این مورد واقعیت داره؟
سلام.
تو ساعت رایگان چند گیگ میشه دانلود کرد؟
لازم نیست داداش بری مخابرات برای یوزر و پسوردنقل قول:
کافیه بری وارد پنلت توی مخابرات بشی
اونجا سرویس ها را بزنی - یوزرت همونجا هست ! روش که بزنی- بعد پایینش نوشته عوض کردن رمز عبور ! خودت رمز عبور خودتو بزن ! دیگه هم مخابرت رفتن نمیخواد
دوستان پشت صحنه میگن کار یاد ملت نده ! چشم :n02:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
راستش این گزینه را خودم هم دیده بودم ولی امتحانش نکردم و فکگر میکردم کار نمیده چون آخه موقع ثبت نام خودش pass سرویس را میگرفت ازمون و سرویس بعد از دو روز که فعال شده فکر کردم این هم مثل موقع ثبت نام یه چیز الکگیه و اصلا امتحانش نکردم =)))
با این همه خیلی ممنون دوست من ولی امروز رفتم و پسور را گرفتم و اومدم سرویسرا رو مودمگ ست کردم و در عین ناباوری دیدم سرویسم رو 5 مگ بسته شده در حالی که باید رو 10 بسته بشه !!!!!
جالبه هر چگی هم به مسئولین مرکگز استقلال میگفتم که شما باید خط را تا 10 باز بذارید زیر بار نمیرفتن و میگفتن در صورت باز بودن پهنا تا 10 میره و من هی میگفتم وقتی شما رو 5 محدود کردی محاله تا 10 بره و زیر بار نمیرفتن !!!
حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که این مشکل را داشته باشه و درستش کرده باشه ؟؟؟؟
سلام خدمت اقای توسلی.اول از همه بگم من از مخابرات کرمانم دوستم تا 15 شهریور سرویس داشته امروز میخاست تمدید کنه (کلا مخابرات ما پورتا رو جمع نمیکنه) بعد امروز که میخاست تمدید کنه اینو برای نوشته بود این یعنی خطش از رانزه در اومده؟؟؟؟ (چون از ما هم مثل شما پلوتون هست پرسیدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا این مخابرات شورشو درآورده . مرتب قطعی میده .سرعت رو هم که در حد لاکپشت پایین آورده . تازه مشکلاتی عجیب و غریبی هم واسم درست کرده .
یه مدت طولانی بود که به انجمن ها دسترسی نداشتم . یعنی آدرس رو که میزدم روی conneting و یا waiting قفل میکرد و هر چقدر هم که ریفرش می کردی فایده نداشت . با "هیتلر باز کن " به راحتی انجمن رو باز میکرد !!ابتدا فکر میکردم مشکل از پی سی ورلد باشه ولی به تدریجا مشکل خیلی شدیدتر شد تا اونجا که تقریبا از هر ده تا سایتی که میزدم( حتی مجاز) 9 تاش باز نمیشد . آرزوم شده بود یه بار صفحه " پیوندها " رو ببینم .
بعد فکر کردم مشکل از ویروسه . با هزار بدبختی کل هارد رو فرمت کردم ولی همون دیشب متوجه شدم که هیچی عوض نشده .
دیگه کاملا یقین دارم مشکل از مخابراته . با این قیمت سرسام آورش با اون سرعت مسخره و پاسخگویی در حد صــــــــفر . . .
دیگه چاره ای واسم نمونده . تصمیم گرفتم قطعش کنم و از یه راه دیگه وصل بشم به نت . با توجه به اینکه خط تلفن ما فیبر نوری هست ، کسی از دوستان پیشنهادی داره ؟ رایتل چطوره ؟ وای مکس ؟
با تشکر . . . . .
اینم اینترنت ما :
سلام
عذر میخوام این ساعت سامانه پلوتون رو چطوری میشه تصحیح کرد من با پشتیبانی تماس گرفتم برای اختلاف 20 دقیقه ایش با ساعت ایران، گفتن ارجاع میدن درست میشه الان ساعت روی 6:10 مونده و تغییر نمیکنه
با 2020 تماس بگیرید سوال کنید از تو سامانه نمیشه متوجه شدنقل قول:
به سیستمتون دی ان اس بدیدنقل قول:
دی ان اس سرور مخابرات مشکل داره
چندین بار اعلام کردیم ظاهرا کسی پاسخگو نیست
Sent from my HTC One
درود بر شما ...نقل قول:
اگر هزینه زیاد برای شما مهم نیست پیشنهاد میکنم از وایرلس استفاده کنید... وایمکس یک فناوری سوخته به حساب می آید و ارزش ندارد... استفاده از 3G هم برای دانلود پیشنهاد نمیشود.
سلامنقل قول:
دقیقا متوجه منظورتون نشدم . وایرلس ؟ چه جور وایرلسی ؟
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بفرمایید ؟
دقیقا به منم همین ج را دادننقل قول:
دوستان چه جوری میشه تو مودم 2730u سفید دی ان اس ست کرد؟؟؟؟ ایا تاثیری داره؟؟؟؟؟(پینگم خیلی نوسان داره در حدی که یه بار پینگ 4.2.2.4 زیر 100 و گاهی بالای 500 هست)
استفاده از اینترنت بی سیم (وایرلس) آنتن وایرلس بر روی پشت بام نصب میشود و شما سرویس مورد نظر را به صورت بی سیم از ISP دریافت میکنید.نقل قول:
اینکار قانونی هست ؟نقل قول:
درودنقل قول:
وایرلس خوب اصفهان چه شرکتی پیشنهاد میدید ؟
قیمت ها چطور هست ؟
بله دوست عزیز چرا قانونی نیاشد... ارائه سرویس اینترنت به روش های مختلقی انجام میشود از جمله به صورت بی سیم ...نقل قول:
درود بر شما...نقل قول:
بر اساس تحقیق های فراوان و مختلف از ISP های موجود شرکت عرش رایان را پیشنهاد میکنم که به تازگی خود بنده با این شرکت قرارداد امضا کردم. قیمت سرویس های بیسیم قطعا گران است ولی در مقایسه با کیفیت بالا همچنین مقایسه با شهر های تهران این شرکت قیمت های مناسبی دارد.
محتوای مخفی: عرش رایان
شما روی آیکون شبکه راست کلیک کنید(وایرلس یا کابل) بعد گزینه پروپرتیس را بزنید.بعد از اون از گزینه هایی که توی صفحه تیک خورده روی internet protocol version 4 دابل کلیک کنید و دن ان اس ست کنیدنقل قول:
من با این دو تا دی ان اس خیلی خوب جواب گرفتم
208.67.222.222
208.67.220.220
یا
8.8.8.8
8.8.4.4
غیر از اینها هم بازم هست که من تستشون نکردم،میتونید توی گوگل سرچ کنید
Sent from my HTC One
برای dns این برنامه رو نصب کنید خودش بهترین Dns ها رو شناسایی و ست میکنه
وضعیت اینترنت دو روزه بدجوری داغونه.الان هم یه آی پی غیر از مخابرات داده به من. 46.143.221.1
سلام
دوستان نظرتون در مورد اشنای اول یا همون 2020 چیه؟ من شاتل دارم میخوام دو مگ 1 ساله بگیرم ب نظرتون می ارزه؟ راضی هستید؟
دانلود از سرور داخلی خوبه.2 مگ رو احتمالا 3 مگ میبندن برات یا 5 مگ که سرعت دانلودت میشه 320 یا 650نقل قول:
وضعیت سرور خارجی خیلی خرابه پینگ هم بعضی جاها خیلی بالاست
ممنون از جوابتون
دانلود شبانه 1 تا 7 هست یا 2 تا 7 ؟ سرعت دانلود شبانه چنده؟
طرح های 5 مگ و 10 مگ دانلوود شبانه ندارن؟
قیمتایی ک تو سایت زده مثلا 2 مگ 3 گیگ 14 تومن!!! اینا مالیاتم بهش اضافه میشه؟
2 تا 7.سرعت روزانه و شبانش فرقی نداره.نقل قول:
5 مگش فکر نکنم داشته باشه ولی میتونی طرح ولادت تا ولایتو بگیری که سرعتش 10 مگه و شبانش 99 در صد رایگان حساب میشه (طرح با مودمش 90 درصد تخفیف داره)
طرح های بالاتر از 16 تومن شبانه داره.ببین تو سایت 2 تا قیمت داره یکی پایین اون جدوله که مشخصات طرحو نوشته و یکی هم پایین تر که با مالیات قیمت رو نوشته
شبانهنقل قول:
طرح زرین از ۲ تا ۶
کمپین از ۱ تا ۷ و
عید تا عید از ۲ تا ۷
ممنونم
حالا کدوم طرحاش بیشتر می ارزه؟ این طرح ولایت سرعت دانلودش چقده؟
من خودم مودم دارم ، مودمی ک میدن قیمتش حدودا چنده اگه بخوایم بفروشیم!!!
دوستان عزیز که میخواهند در حال حاضر سرویس های مخابرات را ثبت نام کنند اصلا به این موضوع اطمینان نداشته باشند که خط آنها بالای 2 مگ بسته شود حتی اگر طرح های شما بالای 2 مگ باشد ... من به شخصه در هفته گذشته برای 7 نفر سرویس مخابرات ثبت نام کردم متاسفانه پورت هیچ کدام از آنها بالای 2 مگ بسته نشده حتی با مراجعات حضوری و غیر حضوری اتفاقی خاصی رخ نداده است.
نقل قول:
خب یعنی چی؟ این ک اسمش کلاهبرداری میشه!!! پول همون سرویس رو میدن ولی 2 مگ بسته میشه؟
... نه دوست عزیز این که نوع حمایت از حقوق مصرف کننده است !!!!! شاید شانس یک نفر بگه مثلا خط روی 5 مگ بسته شود... کلا در مخابرات هیچ چیزی مشخص نیست ...نقل قول:
نقل قول:
خب دوباره میگم یعنی همون هزینه رو بده ولی روی دو مگه بسته بشه؟ خب با این وضع چرا بریم 10 مگ مثلا بگیریم همون دو مگ رو میگیریم !!!
والا شهر ما که همه رو روی 3 مگ میبندن.حالا طرح زرین باشه ، کمپین باشه ...نقل قول:
واقعا کمپین 1 تا 7 ئه ؟ مطمئنی ؟نقل قول:
اقا اینو فراموش کردید جواب بدید !!!
نقل قول:
بله دوست عزیز ... من پیشنهاد میکنم اصلا از مخابرات سرویس نگیرید.نقل قول:
ممنون از نظرتوننقل قول:
دوساله شاتل دارم و 3 ماه 3 ماه تمدید میکنم. الان 1 مگ 8 گیگ سه ماهه شاتل دارم حدود 51 هزارتومن هر سه ماه میدم سرعت دانلود صبح ها و در خلوتی 280 و همین حدوده و شبونه اش سرعتش خیلی کمتر میشه ، بازم نمی ارزه از مخابرات بگیرم؟
شما این مواردی ک میگید تو خود شهر اصفهان هست؟ من تو استان هستم و از خود شهر اصفهان نیستم اخه!!!