من گزارشگر زاپنی و دانلود کردم اما اصلا هیجانی نداره مثل 1999 نیست یه جوری 3 میزنه موقع گزارش
پچ گیمینگ اکسسم استقلال پیروزی نداره
Printable View
من گزارشگر زاپنی و دانلود کردم اما اصلا هیجانی نداره مثل 1999 نیست یه جوری 3 میزنه موقع گزارش
پچ گیمینگ اکسسم استقلال پیروزی نداره
من یک توضیحی درمورد این بخش lod بدم احتمالا خیلی از بچه ها بصورت دقیق متوجه عملکردش نشدن .نقل قول:
lod مخفف "لول آو دیتیل " یا همون سطح جزئیاته شما با تنظیم اسلایدرهای مختلف میتونید سطح گرافیکی جزئیات بخش های مختلفو تعیین کنید به عنوان نمونه اگه دقت کرده باشید میبینید که از دوربین واید لباسهای بازیکنانی که روی شورت ورزشی شون قرار داره قابل تشخیص نیست و فقط توی ریپلی ها میشه این مساله رو تشخیص داد اما با این برنامه با تغییر اسلایدر سوم ( s3 که مخفف سوویچ 3 هست ) به سمت راست میتونید لباسهای untuck رو قابل تشخیص کنید ( عدد 0.050 تقریبا برای این اسلایدر مناسبه ) و به همین شکل با بقیه اسلایدرها بقیه جزئیات مثل چهره و ..... رو واضح تر کنید البته اینکار احتیاج به کارت گرافیک قوی داره .
همونطوریکه میبینید ما دو قسمت ریپلی و گیم پلی داریم که شما با توجه به نیازت میتونی هرکدومو خواستی تنظیم کنی .
دوستان این ارور مال چیه ؟ بعد که کیت سرور رو می ریزم و بازی رو میخوام اجرا کنم این ارور رو میده بعد که ok میزنی میره تو بازی
چیکارش باید کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تو دي وي دي يكي از بازي هاي جديدت Directx رو نصب كن درست ميشهنقل قول:
واسه کم شدن سرعت پاسها کدوم گزینه را باید تغییر بدیم.؟؟نقل قول:
:11:سلام اساتيد فوتبال
من يه چند وقتي هست به فوتبال رو اوردم و با دوستم بازي ميكنم معمولا هم ميبازم:31:
البته اگه هيچكدوم سيستم نچنيم من ميبرم اما اون سيستم ميچينه و من چون بلد نيستم فقط نگاه ميكنم
اگه ممكنه يه سيتم بهم معرفي كنين لطفا با عكس كه جاي بازيكنا رو هم واسم مشخص كنين لطفا
سيستم طوري باشه كه بشه باهاش پاس هاي توي عمق رو دفع كرد چون دوستم شگردش اينه
و توي اين سيستم سعي كنيد بهترين راه گل زدن هم بهم بگين چيه
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون:11:
دوستان میشه لطف کنند و پچ gamingacess رو یه جایی غیر از سایت خودش برای دانلود بزارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آرمین جان مشکل کیت سرور حل شد ؟
با سلام
دوستان برنامه ای برای ادیت MasterLeague پیدا کرده اید؟
ممنون
آرمین جان میشه راهنمای کار کردن با gdb رو بزاری؟
kitserver-9.11-by-juce-robbie
kserv: bug-fix (in 9.1.0, this module wasn't working correctly with 1.1 or 1.2 exe, if there was no Edit Data. And also could cause crashes)
updated documentation, new installer
lodmixer: support for "active player" LODs
منبعنقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/18377581/881c73d/Kitserver_9.11_by_juce___Robbie_www.pespatchs.com_.rar.html
نقل قول:
کد:http://www.pespatchs.com
سلام به دوستان pes باز...
آقا ما یه مشکل خانمان سوز برامون به وجود اومده...
الان من رفتم برا فصل سوم تو مستر لیگ که میزنه به خاطر مشکلات مالی باید تعدادی از بازیکن ها رو ریلیز کنی!
همه بازیکنان خوب تیمم رو یهو میندازه بیرون!!!
میخوام ببینم الان راهی داره که من این مشکل رو حل کنم؟
مثلا کد تقلب بزنم پول باشگاه زیاد بشه یا کار دیگه ای بشه کرد؟
خیلی از بازیکنای اضافی رو خودم ریلیز کردم ولی مشکل حل نشد...
لطفا کمک کنید.....
سلام بچه ها من دارم نسخه PC رو بازی میکنم میخواستم بپرسم که با کدوم دکمه میشه تکل سرپا انجام داد و توپ رو گرفت
مثلا توی فیفا لا همون دکمه ای که میشوتی تکل هم میکنه
مورد اینکه کدوم دکمه رو باید بزنم تا دروازهبان از دروازه بیاد بیرون و سریع توپ رو بگیره؟
ممنون
با دکمه پاس (ضربدر)(x) تکل سر پا میزنه برای بیرون اومدن دروازه بان هم باید دکمه پاس در عمق رو بزنی (مثلث )نشنوم کسی اینجا فیفا بازی کنه ها :thumbsdowنقل قول:
با این برنامه میشه برای چندومین بار که میزارم دوستان دیگه هم توی پست های قبلی گذاشته بودندنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?zzmnzgmjh5o
فعلا می خوام این جدید رو دانلود کنم ببینم چی میشه مردیم امسال از بس کیت سرور دانلود کردیمنقل قول:
باشه چشم.. با اجازه اساتیدنقل قول:
کیت سرور به مثابه یک پل ارتباطی میان هارد کامپیوتر شما و فضایی از اون با بازی PES هست که شما با کپی کردن فایل های گرافیکی توی فولدری به نام کیت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازی میشید بطوری که هیچ تغییری در خود فایل های اصلی به وجود نمیاره در واقع باید به هوش جویس صد آفرین گفت که چنین چیز جالبی رو برای ویرایش در نظر گرفته کیت سرور شاید یکی بهترین ابزار برای ویرایش هست بین همه بازی ها نه فقط PES چون از معدود ابزاری هست که به فایل های نصب شده کاری نداره و در اونها ایجاد تغییر نمی کنه کیت سرور مثل یک روکش می مونه که هر لحظه می تونی این روکش رو بزنی کنار و هسته اصلی خود بازی نمایان بشه. در کل کسانی که به هر دلیلی نمی تونن یا نمی خوان یا علم این رو ندارن که از کیت سرور استفاده کنن واقعا بی بهره می مونن از یک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان دیگه خیلی ها استفاده می کنن یکی از قسمت هایی که در کیت سرور هست فولدر GDB هست که یک شاخه اختصاصی برای لباس تیم ها هست این GDB خوبی داره که خیلی مرتب تر و تر و تمیز تر میشه و شناسایی کیت ها بسیار ساده و مدیریت کیت ها رو فوق العاده سهولت می بخشه. شما اگه نتونید از GDB استفاده کنید باید از همون فولدر img فایل های bin شامل کیت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطی بریزید. هیچ مدیریتی هم نمی تونید روی کیت ها داشته باشید.
اما GDB یک فضای مرتب و طبقه بندی شده و دارای نظم و نظام هست فولدر GDB حاوی فولدری به نام uni هست که داخلش یک فایل متنی با عنوان map هست. این فایل مهمترین چیزی هست که در حین کار با gdb شما باید بهش توجه کنید. در واقع این فایل متنی رو که باز کنید توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کیت یک تیم رو می تونید درج کنید به طور مثال فرض می کنیم کیت سرور شما خام هست و هیچی توش نیست به طور مثال می خواهید کیت تیم ملی روسیه رو وارد بازی کنید اولا باید gdb فولدر روسیه رو داشته باشید که همیشه داخل یه gdb فولدر حتما این 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb یعنی 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازیکنان خانگی و خارج از خانه شما می تونید در هر جایی از که زیر مجموعه فولدر uni باشه این gdb فولدر رو کپی کنید. اگه gdb فولدر روسیه رو درست توی همون فولدر uni و کنار همون فایل مپ کپی کنید باید ادرس به این شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کیت روسیه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهید کیت روسیه رو وارد کنید باید حتما بدونید که شماره کیت روسیه 23 هست بعد از 23 یه ویرگول هست بعد یک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقیقا آدرس gdb باید نوشته بشه که چون توی ریشه کپی کردیم فقط باید اسم gdb فولدر روسیه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسیه به این شکل : rusia (املای اشتباه) نوشته بشه باید همین کلمه رو عینا داخل تگ بنویسد یعنی باید دقیقا هم خوانی داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه ای که داخل تگ می نویسید
حالا فرض می کنیم شما می خواهید سلیقه به خرج بدید و gdb فولدر ها رو مدیریت کنید و طبقه بندی کنید بهترین طبقه بندی اینه که توی فولدر uni دوتا فولدر باز کنید:
National و Club می تونید برای مدیریت بهتر داخل هر کدوم از این فولدر ها فولدر هایی دیگه ای باز کنید مثلا داخل National فولدر هایی با اسامی : Asia و Europe و America و Africa ایجاد کنید و حتی همین طبقه بندی سلیقه ای رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بدید حالا مثلا وقتی gbd فولدر ایران رو گیر آوردید درست توی فولدر آسیا کپی می کنیدو و بعد فایل map رو باز می کنید و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ایران رو وارد می کنید اول شماره ایران (هنوز نمی دونم) بعد ویرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اینا " تایپ می کنید و بینش آدرس محلی که کپی شده رو می ذارید طبیعی هست که باید این متن رو بین اون تگ بنویسید : National\Asia\Iran ملاحضه می کنید که دقیقا اسامی فولدرها به ترتیب اومده شما کیت ایران رو توی 100 تا فولدر تو در تو هم که بذارید فقط باید مسیرش رو بذارید. و در آخر فایل map باید سیو بشه بعد می تونید به داخل بازی برید و شاهد حضور لباس جدید باشید. نمی دونم این آموزش تا چه حدی می تونه براتون قابل استفاده باشه ولی من سعی کردم به زبانی ساده توضیح بدم کسی اشکالی داشت بگه تا توضیح اضافه بدم. موفق باشید.
اینم مثل قبلیه ، من دانلود کردم ولی وقتی اسم config-sample.txt رو به config.txt تغییر میدم درست میشه و تمام قسمتاش کار می کنهنقل قول:
من موندم چرا مال شما کار نمی کنه ، راستی از کرک بازی نیست ؟؟
خوشبختانه این جدیده کار کرد به درستی دقیقا اسم اون فایل رو تغییر دادم درست شد نمی دونم چرا جویس همچین می کنه یعنی خودش نمی فهمه نباید به انتهای فایل غبارت سمپل رو اضافه کنه؟نقل قول:
دو تا سوال دیگه راجع به pes داشتم ممنون میشم دوستان کاردرست پاسخ بدن:
1-پچی وجود داره که آدم نصب کنه و تیم های فوتبال در pes 2010 همه لایسنس بشن؟
الان من وقتی میرم لیگ انگلیس خیلی از تیم ها مثل چلسی اسم و لباس الکی دارن و مثلا تو لیگ که باهاشون بازی میکنی تو ورزشگاه خودشون نیستن...
پچی هست این مشکلات رو حل کنه و راحت هم نصب بشه؟ اسم تیم رو چلسی کنه و ورزشگاهش رو به استمفربریج تغییر بده!
2-الان من با منچستر رفتم مستر لیگ لباس دومش مشکی هست راهی هست این لباس رو صورمه ای یا مثلا سبز کنم؟
کلا لباس تیم رو چه طوری میتونم ادیت کنم؟ بدون نرم افزار نمیشه؟
------------
چرا قابلیت پاک شدن پست رو ندارم؟!
مدیران محترم زحمت بکشن این دو تا رو پاک کنن
---------------
آرمین جان ممنون از توضیحت فقط:
1- gdb تیمها رو با کدشون از کجا میتونم گیر بیارم؟
2-این 4 تا رو (ga gb pa pb) میشه دقیق بگی کدومشون چه لباسیان؟
-------------------------
یه مشکلی هم دارم اونم اینه که من پچ زیاد دانلود کردم و رو بازی اجرا کردم.ولی الان یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که تو مسترلیگ میرم رو اسم بازیکنام dont send میده و از بازی میپره بیرون.
خواهشا یکی کمک کنه؟
آره داداش اين پچو از يكي از لينكاي زير دانلود و نصب كن به بيشتر خواسته هات مي رسينقل قول:
کد:http://uploaded.to/file/h23ds8
کد:http://www.--------------/14979649/PESEdit.com-2010-Patch-1.01.rar
کد:http://rapidshare.com/files/310513216/PESEdit.com_2010_Patch_1.01.rar
سلام دوستان من یه سوال در مورد مسترلیگ دارم انتظار ندارین که 839 صفحه رو برای یافتن جواب چک کنم
ببینید در pes2009 تو مسترلیگ اولش تیم میساختیم و از لیگ زیرگروه شروع میکرد و ...
اما در pes2010 چنین چیزی پیدا نمیکنم. آخه شروع مسترلیگ با بارسا و منچستر چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟
اگر اشتباه مبکنم لطفا راهنمایی کنید. آیا روند قبلی هم در این نسخه وجود داره؟
سلام. یه triner برای pes 2010 که واقعا محشره.
اپشن ترینر
[HTML]Options
-------
Numpad 0: 99 Kick
Numpad 1: 99 Dribbling
Numpad 2: 99 Balance
Numpad 3: 99 Power
Numpad 4: 99 Speed
Numpad 5: 99 Stamina
Numpad 6: +5 Score 1
Numpad 7: +5 Score 2
Numpad 8: 0 Score 1
Numpad 9: 0 Score 2[/HTML]
دانلود:
کد:http://www.newtech.ws/supportgame/Trailerdvd/ProEvolutionSoccer2010.rar
سلام.نقل قول:
سلام دوستان من یه سوال در مورد مسترلیگ دارم انتظار ندارین که 839 صفحه رو برای یافتن جواب چک کنم
ببینید در pes2009 تو مسترلیگ اولش تیم میساختیم و از لیگ زیرگروه شروع میکرد و ...
اما در pes2010 چنین چیزی پیدا نمیکنم. آخه شروع مسترلیگ با بارسا و منچستر چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟
اگر اشتباه مبکنم لطفا راهنمایی کنید. آیا روند قبلی هم در این نسخه وجود داره؟
شما میتونی مثل من بری و یکی از تیمهای we utd یا pes utd که ماله خود کنامی هست رو ادیت کنی و با اونها مسترلیگ رو بری که وقتی تو انتخاب تیم در مستر تیم ساختگیت رو انتخاب میکنی بعدش باید مثلث بزنی تا بازیکنانی مثل ordaz . dodo و ... بیان جای اونها.
طبیعتا برای اینه که سهوا روی فایل تنظیم قبلی اوررایتش نکنی!نقل قول:
بالاخره آپدیت بازی توسط کونامی منتشر شد . تصویر پایین رو من از کامپیوتر خودم گرفتم همونطوریکه میبینید ویژگیهای این آپدیت رو نشون میده :
در ضمن حجم این آپدیت حدود 15 مگ میشه .
از کجا بگیریم این فایلو...؟
از تویsystem setting/download
-----------------
منم دانلودم تموم شد.
نقل قول:
سوال اول و نمی دونم باید بگردی :5:
سوال دوم
pa لباس اول تیم
pb لباس دوم تیم
ga لباس اول دروازه بان
gb لباس دوم دروازه بان :10:
منم دانلود کردم
حالا این فایل کجا سیو میشه ؟
رو خوده بازی اینستال میشه.
من فایل اپدیت دانلود کردم ولی کیت سرور همه چی دیگه عوض نمیکنه
به عکس نگاه کنید اسکوبورد کار میکنه آرم لیگ ها عوض شده ولی logo تیم ها مثل اوشه :19::19:
کمک کنید
نمیشه ابن آپدیت و پاک کرد ؟
کیت تیم ها هم دیگه کار نمیکنه
چیز بدرد بخوری اضافه نمیکنه مشکلات اصلی رو باید درست کنه
خودمونیم اگر این شرکت konami توی ایران بود اینقدر پیشنهاد و انتقاد خوب بهش میشد که کل دنیا انگشت به دهن بمونن
ما ایرانی ها توی انطور چیزها معرکه هستیم
سلام من روش کامل ساخت فیس رو میدونم ولی هر کاری میکنم فیس خودم رو بسازم ولی شبیه نمیشه باید چیکار کنم
بازیکنای دیگه خوب میشه
منم به این مشکل بر خوردم یکی کمک کنه چی کار کنیم؟!!!:41:البته برا من یه مشکل عجیب هم داره اونم اینه که بعضی از تیمها دروازهباناشون لباسشون درسته و کل تیم خرابه و بیشتر تیمها هم که کیتشون داغون شده!!!نقل قول:
پیشنهاد می کنم اوناییی که از کیت سرور استفاده می کنن فعلا این پچ آپدیت کونامی رو نگیرن چون همه چی کنفیکوون مییشه!!...
دوستان عزیز
پیشنهاد میکنم از پچ گیم اکسس استفاده کنین
چون همه چیزش درسته
ضمنا شما بازی اورجینالتون رو هم دارین و دیگه اینطور نیست که با نصب پچ کلا همه چیز تغییر کنه
در واقع شما 2 مدل pes2010 دارین
خیلی جالبه
سایتش برای من باز نمیشهنقل قول:
کسی جای دیگه آپلود نکرده؟