[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین
Printable View
جالبه من نمیتونم سایتشون رو باز کنم... من 2 3 ماه پیش فراهوش داشتم... اون زمان اینجوری بود... شبا تایم اوت فراوون.... تازه روزاشم واسه من کمی تا قسمتی تایم اوت داشت... الان تعرفه های جدیدشو ندیدم...نقل قول:
منم از ماتریکس میرم، همیار پینگش خویه؟ من برای بازی آنلاین میخوام اصلا سرعت دانلود مهم نیست برامنقل قول:
ماتریکس.... 38 هزار واسه این دادم، خداااااااا
یعنی ممکنه ارزونش کنن؟!نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
خوبه که زیاد بدنیست-A! پینگشم یکم بالاست فکر کنمنقل قول:
ن باباااا این از خدا بی خبرا گرونش نکنن خویه :| اینقد افتضاح شده دیگه حتی نمیشه ارزونترین سرویسشو گرفت، من ک ماه دیگه صبام :/نقل قول:
آخه شما ک خبر نداری! اولا همونطور ک گفتی پینگ بالاس منم بازی انلاین میکنم پینگ برام مهمه، دوما این سرعت ماله سرویس 1mb هست ولی ذره اییییی با سرویس 128kb فرق نداره :|نقل قول:
پینگ ماتریکس یک سال پیش .... یادش بخیر اون موقع ها.......
فرق نداره چون سرویس 128 هم 2مگ به بالا میبندننقل قول:
الان برای شما بالای 2مگ بستن
خب همینش مسخرست دیگه، شما چه 20 هزار بدین چه 40 هزار تومن هیچ فرقی ندارهنقل قول:
خوب خوبه که شما 20 تومنی بگیرنقل قول:
البته منظورم این بود که سرعتش فرق نداره! والا با 20 هزار تومن 3 گیگ بیش تر نمیدن! کلا مزخرف شده ماتریکس من که میرم صبا می گیرم!نقل قول:
اینترنت کشور تا 2 3 ماه آینده کلا اختلال هست... خودت خسته نکن اخوی...نقل قول:
اها حتما منظورت به خاطر انتخابات؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بله... یه سری به بقیه تاپیکا بزنی میبینی اوضاع همه جا خرایه... نه پ ر و ک س ی درست کار میکنه... نه HTTPS .... سایتای به درد نخور وطنی هم که هر شرکتی بگیری کارتو راه میندازه...
من آسیا تک دارم 1مگ حجم 10 گیگ نوشته بود 1 تا 9 صبح رایگان
ولی بعد چند مدت با کمالتعجب دیدم حجمم تموم شده :n04::n04:
بعدش فهمیدیم از 1 تا 9 نیست الکی نوشته(خود کارمنداشون هم گفتن 1 تا 9 هست) به هرحال حجمش الکی تموم شد (ازمون دزدیدن :4:) :n03: الان از 2 تا 8 گذاشتم درست شد:n01:
اینو گفتم که اگه کسی از آسیا تک استفاده میکنه حواسش باشه:n11:
اره رفیق اصن به این دقت نکرده بودم :| مرسی از تذکرت البته من به هر حال از ماتریکس میرم چون قیمتاش نجومی شده....نقل قول:
اقا آسیاتک داری شما اوضاعش چطوریه؟؟؟ پینگش در چه حده؟ سرعت شبانه چی؟؟نقل قول:
اقا شما آسیاتک داری چجوریه اوضاعش؟؟؟ پینگش خوبه؟؟؟ شبانه چی؟؟نقل قول:
من اسیاتک دارم1تا9 رایگانهنقل قول:
همگی دو عدد شاخ بزاریم رو سرمون !!
ماتریکس ارزون شد ! ولی نسبت به تعرفه جدید ! ولی نسبت به تعرفه قبل گرون شد !!!
پینگش بالاس اسیاتک/الان 4.2.2.4 حدود208 هست که حالت خوبش هست الاننقل قول:
سرعت شبانه هم بسته به سرویسی که میخری هست و بسته به مرکز مخابرات تقریبا در حد همون اکانت هست البته بسته به مرکز مخابرات هم داره
واااااااااای من نمیدونم چرا کشور ما اینجوریه آخه؟؟؟؟؟ یه دفع همه قیمت ها سر به فلک میذارن بعد یهو ارزون میشن ماهم دلمون خوشه ک مثلا ارزون شده ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بی زحمت یه تست speedtest میذاری دوست عزیز؟؟؟؟ واینکه شبانه راضی هستی الان نسبت به سرویست؟نقل قول:
راستی قیمتاش همینه که اینجاست؟؟؟ >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست های اسپید تست معتبر نیست چون اینترنت ایران پایدار نیست و هر لحظه یه تستی میده یه بار خوبه تستش یه بار بده پس منبع خوبی برای مقایسه نیست پینگ بهترهنقل قول:
اره
البته بدون در نظر گرفتن آبونمان مخابرات و ماليات و عوارض محاسبه گرديده است
آبونمان چطوری محاسبه میشهنقل قول:
البته بدون در نظر گرفتن آبونمان مخابرات و ماليات و عوارض محاسبه گرديده است
مقدار ثابته؟
برای اینترنت مخابرات چنده؟
:n16:
فکرکنم1000باشه/قبلا1000بودنقل قول:
با مالیات و عوارض هر سرویسی حدود2-5 6تومن فکر کنم اضاف بشه
کسی از دوستان از 2020 اینترنت داره؟ سرعتش چطوره؟ شبانه رایگان داره؟
تعرفه ها ش وسوسه کننده هست
من ندارم ولی از کسایی که دارم نصیحت گرفتم سمتش نرم!نقل قول:
دوست عزیز تو این مملکت هرچی ارزون بود 99% یه عیبی یجاییش هست :|
یه سوال آخر رفیق، شما خودت الان چ سرویسی به چ هزینه ای داری؟نقل قول:
بالاخره از کجا بگیرم!!! یکی میگه آسیاتک یکی میگه شاتل یکی پارس آنلاین!!!!!نقل قول:
بعد وقتی میری توی تاپیکهاشون میبینی همه مینالان ( این چند روز اخیر بکنار که سراسری بود)
یه وضعی هستها!!!!
والا من خودمم دنبال ی چیز خوب هستم ولی ماشاالله زدن رو دست هم این شرکت ها، من خودم ماتریکس دارم خداییش قطعیش کمه یکم پینگش بالاست ولی دانلودش خوبه، البته جدیدا قیمت برده بالا، اگه قیمت برات اهمیت نداره ماتریکس پیشنهاد بدی نیست...نقل قول:
البته حواست باشه اینترنت ی ک شانسی هم هست، ممکنه ی ISP تو مرکز مخابراتتون خوب باش جای دیگه نه، بهتر از اطرافیانت تحقیق کنی...
من فعلا 2048 ماهانه 10 گیگ ماهی 41 تومننقل قول:
نقل قول:شما باید تحقیق کنی ببین کدوم شرکت در مرکز مخابرات شما سرویس دهی اش خوبه/اینجور نیست که مثلا من بگم اسیاتک خوبه و توی همه مرکز اسیاتک خوب بوشهنقل قول:
مرکز مخابرات یا پیش شماره تلفنت را بگو تا اگر دوستانی هستند که در مرکز مخابرات شما از جایی سرویس دارن راهنمایتتون کنند
دوستان نرخ هاي جديد 20 نت رو ديدين؟
512, 8 گيگ كه قبلا 15 تونن بود رو برداشتن به جاش 4 گيگ 512 رو كردن 15500!!!
بعد نامحدود هم فقط اينترانت گزاشتن خبري از اينترنت نيست
من ميگم بياييد همگي 20 نت رو تحريم كنيم تا ديگه تو تعيين نرخ و خدمات كم فروشي نكنه
تا اونجایی که من یادمه تعرفه به قیمت 15 تومن و 8 گیگ حجم در 512 بیست نت نداشت. (من منظورم از بعد از عید هست قبلش رو نمی دونم )نقل قول:
ولی نامحدود رو درست می فرمایید حذف کردند.
این قیمتی که یکپارچه شده یعنی سازمان رادیویی زده چی؟؟؟؟؟؟
مگه طبق اون نباید شرکت ها ارائه بدن واسه چی قیمت ها رو روز به روز بالا میبرن؟
من تا 30 اسفند پارسال 8 گيگ 512 با قيمت 15000 داشتمنقل قول:
دروووووووود
دوستان کسی اینترنت 512 نامحدود مخابرات رو داره؟؟؟
اگه کسی هست لطفا بگه سرعت دانلودش چند هست
پس بعد از عید برداشتنش !نقل قول: