اقا یکی نیست جواب این پست بده؟؟؟ اکثر سوالات تو این تاپیک مثل سوال منه ولی هیچکس جواب درست حسابی نمیده..اگه کسی نمیدونه این مشکل از چیه بگید که ملت برن یه فکر دیگه کنن..:13:نقل قول:
Printable View
اقا یکی نیست جواب این پست بده؟؟؟ اکثر سوالات تو این تاپیک مثل سوال منه ولی هیچکس جواب درست حسابی نمیده..اگه کسی نمیدونه این مشکل از چیه بگید که ملت برن یه فکر دیگه کنن..:13:نقل قول:
نقل قول:
اینقدر جواب ندادید تا 1کی از مشکلاتم حل شد
فقط این یکی را کمکم کنید:
نقل قول:
چه در سون و چه در اکس پي ،2روزه ديگه در حالت bridge کانکت نميشه
ولي تا تنظيم ميکنم روي pppoe سريع ميره تو نت
ارور 691 ميده-در صورتي که يوزر و پسم را درست وارد ميکنم
1-حالت bridge با pppoe چه فرقی با هم دارن؟؟
2-آیا میشه موقعی که با کامپیوتر از اینترنت استفاده میکنم wlan مودمم رو قطع کنم؟؟:19:
نقل قول:
با اجازه از اساتید
1- تا جایی که ما فهمیدیم اگر در حالت Bridge باشی فقط یک کامپیوتر (در صورتی که مودمت روتر هم باشه) می تواند به اینترنت متصل شود اما اگر بخواهی همزمان چند کامپیوتر را از یک مودم به اینترنت متصل کنی باید PPPoE باشد ... البته یه بحث مربوط به آدرس Mac هم دارد که گویا در PPPOE از آدرس Mac مودم استفاده می شود اما در Bridge از آدرس Mac کامپیوتر.
2- ما که از این کارا زیاد کردیم اتفاق خاصی هم نیفتاده .... فقط اینترنت قطع می شود
منم مشکل شما را دارم ... یه جا خوندم اگه از صبانت اینترنت گرفته باشی و یکبار از Bridge استفاده کرده باشی آدرس Mac کامپیوتر در سرور آنجا ضبط می شود و دیگر نمی شود با دستگاه دیگری کانکت شد مگر اینکه بهشان بگویید آدرس Mac شما را حذف کند....نقل قول:
به هر حال اگه از جای دیگری اینترنت گرفتید یا مثل من تا حالا از تنظیمات Bridge استفاده نکردید تازه می شید مثل من
پس از کلی جستجو در اینترنت یک سری راه پیدا کردم اما هنوز خودم تست نکردم... امشب اونها رو تست می کنم اگر جواب داد تو همین فروم میزارم برای آیندگان
ولی من می خواهم بدونم تو کشوری که این همه مهندس کامپیوتر دارد کسی نمی دونه راه حل چیه
من خودم کلی سوال راجب مودم دارمنقل قول:
سلام..من مودمم tp link 8901 .. حالا میخوام با گوشیم که htc ویندوز داره با وایرلس مودم کانکت بشم..قبلا تنظیمات مودم روی bridge بود با گوشی کانکت میشد یعنی دقیقا مودمو میشناخت و انتن کامل میداد ولی نمیشد از اینترنت با گوشی استفاده کرد..بعد شنیدم که باید مودمو بزارم حالت pppoe ..اینکارم کردم بازم همونجور شد..کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟ تنظیمات گوشی یا مودم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید..
ولی مشکل شما از گوشیه-شاید چون ویندوزه 1تنظیماتی داره
من با 96 مثل هلو با وایرلس 8910میره تو نت
نقل قول:توضیح ساده تر اینه که حالت bridge مثل کانکشن دایل آپه و برای کانکت شدن باید کانکشن بسازی، ولی حالت pppoe اینطوره که وقتی کامپیوتر رو روشن کنی سیستمت خودش کانکت میشه.نقل قول:
سلام-من چند وقتی با adsl که گرفتم یک مشکلی دارم بدین صورت که باید وقتی می خواهم به اینترنت وصل بشوم حتما دوشاخ را از پریز تلفن جدا کتنم در غیر این صورت چرغ مودم تقریبا 5 ثانیه روشن خاموش می شود بعد تا 15 چرغ خاموش می شود وبا اینترنت وصل نمی شود من یم اسپلینتر هم به مودم وصل کردم اما فایده نداشت ----به نظر شما مشکل از کجاست-----متشکر
اسپلیتر برای تلفن هست و مودم احتیاجی به اسپلیتر نداره .نقل قول:
با یه اسپلیتر خوب امتحان کنید
سلام
میشه باسه جمع اوری خط از رانژه خودمون اقدام کنیم مخابرات یا حتما باید isp بره من الان 2 هفته ای میشه درخواست دادم به isp هنوز هیج اقدامی نکردن
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
دوستام من یه وایرلس linksys wag52g2 a دارم
اکثرا رو بیج هست
صبانتی میدونن چرا
چون ماها 2 کانکشن داریم
منم چون لپ تابه تو خونه هم میچرخم
از رو بریج اکانت باز میکنم
پریشب رو poee خود وصل گذاشتم
بعد دوباره برداشتم مشکلی نبود
اما دیشب و امروز هرکار میکنم کنکت نمیشه یا 3 چراغ نمیشه چه کنم
الان ورژن نرم افزارشم به 1.0.19 رسوندم بازم فرقی نمیکنه
رست و تنظیم مجدد هم کردم
رو بریج خوبه ولی رو خود وصل نه
چه کنم
سلام دوستان
یه سوال در حد لالیگا دارم.اونم اینه که وقتی برای adsl ثبت نام می کنید باید یه قبض تلفن بدبد تا پورت رو رو اون ببندند.
خب میشه په قبض تلفنی رو که قطع شده رو بدم؟(69 تومن بدهی داره هنوز ندادمش و یک طرفه شده)
نقل قول:
سوالت در حد دسته 3ایران هم نبود
نخیر-مخابرات زرنگتر از این حرفهاست
برای رانژه طرف باید بره مخابرات تا تایید بشه
اون وقت مخابرات میفهمه و دستتا میذاره تو پوسته گردو
شرکت اینترنتی هم بخاطر اینکه تا اونجا رفته دیگه پولتا پس نمیده
کسی اگه بلد نیست حداقل بگید تا 1فکر دیگه بکنمنقل قول:
چه در سون و چه در اکس پي ،2روزه ديگه در حالت bridge کانکت نميشه
ولي تا تنظيم ميکنم روي pppoe سريع ميره تو نت
ارور 691 ميده-در صورتي که يوزر و پسم را درست وارد ميکنم
سلام.آقا من کلن خیلی از نصب مودم چیزی سر در نمیارم.چون همون بار اول خودم مودم رو نصب نکردم.بعد از اینکه خط تلفن رانژه شد،یه نصاب اومد نصبش کرد.یه درایور هم بهم داد که هر وقت ویندوز عوض میکردم،فقط همون رو نصب میکردم و اینترنت میومد.
حالا من الان یه لپ تاپ گرفتم که ویندوز سون 64 بیتی روشه.مودم من هم AM 602 .
می خواستم بدونم که قبل از نصب درایور چه کارهایی باید انجام بدم؟درایور مودمم رو برای ویندوز سون 64 بیتی از کجا گیر بیارم؟
ممنون.
سلامنقل قول:
من هم همین مودم و سون 64 بیتی دارم، این پست رو بخونید، درایوری که با سون 64 بیتی هم کار کنه تو همین پست هست:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5040747&postcount=3
سلام به همه دوستان
بین دو مودم زیر کدام بهتر است ؟
1- LINKSYS WAG54G2
2- LINKSYS WAG120N
اگر مودم وایرلسی که بهتر از اینا هست میشناسید نیز معرفی کنید ( حداکثر بودجه : 80 هزار )
در ضمن میخواستم بدونم فرق روتر با مودم چیست ؟ مثلا فرق WAG120N با WRT120N چیست؟
ممنون از همگی
به نظر من شما لینکسیس رو بیخیال شوید و یه tp-link 8960 یا 8970 بخرید خیلی بهتره لینکسیس ها مشکلاتش زیاده و اینایی که شما اسم بردی امکاناتش تکمیل نیست.قیمتشم حدود75تومن.
سلام.
یه برنامه درست حسابی می خوام که مقدار bytes in و bytes out رو نشون بده و بتونه ip رو هم عوش کنه. از این internet tools ها منظورمه
از این برنامه های چند کیلوبایتی ساده نمی خوام. یه چیز حرفه ای باشه و همه کاره باشه
اگه سوالم رو جای اشتباهی پرسیدم ببخشید
ممنون
حذذذذذذذذذف شوددددددددد
یعنی هیچ تنظیماتی به گوشیت ندادی؟؟؟ اقا دمت گرم..برو تو تنظییمات وایرلس گوشیت ببین هرچی هست بگو شاید بتونم یکاریش کنم...ممنون:20:نقل قول:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
من از پارس گرفتم..از همون اول Bridge بود ولی بعد گذاشتم رو pppoe افاقه نکرد..حالا اگه شما چیزی فهمیدی به ماها هم بگو...دمت گرم:10:نقل قول:
منم روی گوشیم تنظیمات خاصی انجام ندادم، فقط سرچ میکنم و وایرسل رو پیدا میکنه.نقل قول:
N79 دارم.
من از شاتل سرویس گرفتم، از اول با pppoe کانکت میشدم.
سلام
من مودم وایرلس برای ADSL سفارش دادم ولی کارت شبکه برای کامپیوترم ندارم ، به من گفتند که باید کارت شبکه تهیه کنم حالا یا معمولی یا وایرلس .
من دیروز یک چیزی دیدم و خریدم به اسم :
l 50Mbps Wirekess 802.l lb/g/n
High Gain USB Adapter
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وسیله کار کارت شبکه وایرلس رو انجام میده ؟؟؟
دوستان فقط خواهشا سریع جواب بدین که اگه اینطور نیست برم امروز پسش بدم چون فردا میام ایران .
من این رو حدود 30 تومن خریدم . اگه نه یک مدل خوب پیشنهاد بدین ، وایرلس یا معمولی تا از همین دوبی که ارزون تر هست بگیرم.
درضمن صحبتم در مورد لپ تاپ نیست .
پیشاپیش خیلی ممنونم .
سلام. يه مشكل برام پيش اومده اميدوارم بتونين حلش كنين.
چراغ لينك مودم من روي خطمون روشن نميشه. اولش من فك ميكردم كه مودم خرابه ولي مودم رو دادم تستش كردن چراغ لينكش چشمك زد تا ثابت موند. ولي زماني كه وصلش ميكنم به خط خودمون چراغ لينك هيچ حركتي نميكنه. حتي چشمكم نميزنه. حدود 12 روز هم از درخواست رانژه من ميگذره و مطمئنم كه خطمون رانژه شده. سيم كشي داخل ساختمونم سالمه سالمه. زماني كه مودم رو روشن ميكنم مثل اين ميمونه كه اصلا مودم رو به خط تلفن وصل نكردم.
حالا به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟؟
ميشه مشكل از اينجا باشه كه شركت مودمموساپورت نكنه؟؟؟؟
لطفا راهنماييم كنين.
اينم بگن كه حدود 8 ماه پيشadsl داشتم و بدون هيچ مشكليم وصل شد ولي 8 ماه سرويس نداشتم تا الان كه دوباره رفتم گرفتم و اين مشكل برام پيش اومده.
حالا ميگين چيكار كنم؟؟؟ مشكل چيه؟؟
مطمئنی که اسپلیتر رو درست وصل کردی؟ من یه بار اسپلیتر رو اشتباه وصل کردم همینجوری که میگی شد.نقل قول:
هی زنگ میزدم شرکت میگفت که تو سیستم من نشون میده که مودمتون خاموشه، بعد یهو گفتم نکنه اسپلیتر رو اشتباه وصل کردم، رفتم چک کردم دیدم سر و ته زده بودمش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
درستش که کردم وصل شد.
کلی ضایع شدم. یه همچین اشتباهات ضایعی یه وقتا پیش میاد.
شما یا آیدی منو اد من پی ام بده یا همینجا پیغام خصوصی بده من بهتون بگم چکار کنی درست شه.نقل قول:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
خوبه فقط سیدی نصب روشه یا اتومات ویندوز میشناسه؟نقل قول:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
احتمالا خط رانژه نشده. با مودم دوستتون امتحان کنید ممکنه مشکل از سیمکشی یا نبودن اسپلیتر روی تلفن ها باشه.نقل قول:
سلام
مشکل کانکت نشدن در مودم ایسوز 604 برام پیش اومده که طبق اموزشهای تنظیمات داخلی مودم عمل کردم که هیچ نتیجه ای نداره و کانکت نمیشه چراغ رانژه ثابته و چراغ لن چشمک زنه و تنظیمات رو مو به مو مثل اموزشی که برای مودم 602 هست انجام میدم ولی به اینترنت کانکت نمیشه !
راهی سراغ دارید تا این مشکل رو برطرف کنم؟؟ و برای ست کردن ایپی در لوکال ارا چه ای پی باید وارد کنم ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط p_p_k
سلام. يه مشكل برام پيش اومده اميدوارم بتونين حلش كنين.
چراغ لينك مودم من روي خطمون روشن نميشه. اولش من فك ميكردم كه مودم خرابه ولي مودم رو دادم تستش كردن چراغ لينكش چشمك زد تا ثابت موند. ولي زماني كه وصلش ميكنم به خط خودمون چراغ لينك هيچ حركتي نميكنه. حتي چشمكم نميزنه. حدود 12 روز هم از درخواست رانژه من ميگذره و مطمئنم كه خطمون رانژه شده. سيم كشي داخل ساختمونم سالمه سالمه. زماني كه مودم رو روشن ميكنم مثل اين ميمونه كه اصلا مودم رو به خط تلفن وصل نكردم.
حالا به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟؟
ميشه مشكل از اينجا باشه كه شركت مودمموساپورت نكنه؟؟؟؟
لطفا راهنماييم كنين.
اينم بگن كه حدود 8 ماه پيشadsl داشتم و بدون هيچ مشكليم وصل شد ولي 8 ماه سرويس نداشتم تا الان كه دوباره رفتم گرفتم و اين مشكل برام پيش اومده.
حالا ميگين چيكار كنم؟؟؟ مشكل چيه؟؟
نقل قول:[/QUOTE]تقريبا دو هفته از درخواست رانژه ميگذره به احتمال 90% خط رانژه شده. سيم كشي داخل ساختمون هم سالمه چون روي سيم كشي ورودي ساختمون هم مودمو امتحان كردم بازم مشكل پا برجا بود.ولي اسپيليتر روي خط نيست. 8 ماه پيش هم بدون اسپيليتر نصبش كردم مشكلي نداشت. يعني ميشه از نبود اسپيليتر باشه؟؟؟. فقط يكي از دوستانم با adsl كار ميكنه كه مودم اونم مثل خودمه. پس فرقي نميكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا خط رانژه نشده. با مودم دوستتون امتحان کنید ممکنه مشکل از سیمکشی یا نبودن اسپلیتر روی تلفن ها باشه.
نقل قول:
نمیدونم. ولی حتما رو هر دستگاه تلفن یه اسپلیتر یا میکرو ...تر بگذار، adsl رو مکالمه تلفنی نویز ایجاد میکنه، و استفاده از تلفن هم adsl رو مختل میکنه. حتما از اسپلیتر یا میکرو...تر استفاده کن. قیمتی هم نداره، 2-3 هزار تومنه. اولین باره که میشنوم کسی adsl داره و از نویز گیر(اسپلیتر یا میکرو...تر) استفاده نمیکنه. اون وقتها وقتی همزمان از تلفن و اینترنت استفاده میکردی، تلفن خش خش نمیکرد؟
فکر کنم اگه با شرکتی که adsl رو ازش گرفتی تماس بگیری بهت میگه که خط رانژه شده یا نه.
نمیدونم ، بازش نکردم . پس این به تنهایی کار کارت شبکه وایرلس رو انجام میده ؟؟نقل قول:
تبدیله دیگه بجای کارت شبکه.نقل قول:
کاشکی زودتر گفته بودین میگفتم یه مودمم برا من بیارید:31: رفتم یه مودم معمولی همینجا خریدم.
مودمو همونجا بخرید بهتره.
آره دوست عزیز. این آداپتور وایرلس به usb هستش. به تنهایی نه تنها کار کارت شبکه رو انجام میده بلکه نسبت به کارت شبکه مزایایی هم داره.نقل قول:
اگه کارت شبکه داشته باشی در صورتی که کامپیوتر اصلی که مودم بهش متصله رو خاموش کنی با اون یکی کامپیوتر نمیتونی به اینترنت وصل بشی ولی اگه آداپتور وایرلس به usb داشته باشی در صورتی که کامپیوتر اول خاموش باشه بازم کامپیوتر دوم میتونه کانکت بشه.
:11:
نقل قول:
آقا من کل اینترنت را گشتم ... تمام راه های موجود را هم چک کردم ....کم کم 30 تا راه را تست کردم ..
آخر سر به نرم افزار خود مودم رسیدم .. رفتم تو سایتش دیدم ورژن نرم افزار جدیدش اومده و دیدم تو این ورژنش اینو نوشته ... من هم دانلود کردم و ورژن مودم روتر Asus G31 را آپدیت کردم .. اینم متنی که نوشته بود :
Add function MAC-IP binding for connected PC in the DHCP server of router
حدس بزنید چی شد ... درست شد ... الان دارم زندگی می کنم :31:
سلام دوستان..یکی از دوستام مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته که دارای 4تا لن هس+وایرلس هم داره..من کانفینگش کردم و با لن مشکلی واسه کانکت نداریم..اما وقتی میخواد با لپتاپ کانکت شه NO INTERNET ACCESS میشه.(مثلث زرد رنگ) لپتاپ سورس و میشناسه یعنی من میتونم از لپ تاپ و بی لن به مسیر198.168 برم.security هم روی personal 2 هستش با پسورد13رقمی و اسم sdd رو MASTER گذاشتیم..اا همچنان مشکل دارم..میشه کمک کنید؟vpi/cpi هم همون مقداری هس که با لن وارد کردم..ویندوز7هم رو هر دو تا دستگاه نصبه
ممنون
نقل قول:
من یادمه به یه همچین مشکلی روی ویندوز سون برادرم برخوردم ... فکر کنم که شما هم لازمه همین کار را انجام دهید ... چک کنید برای وایرلس مقادیر IP , Subnet , gateway , DNS وارد شده یا نه .... شاید فقط برای لن شما وارد شده باشد ... کلا سون همیشه سعی میکنه یه جوری با مشکلات کنار بیاد برای همین ممکنه هیچ پیغامی نده اگه مشکلتان برطرف نشد خودش یک گزینه برای پیدا کردن مشکل دارد ...
موفق باشید
غلطه چون ربطی نداره به روشن یا خاموش بودن کامپیوتر HOST - تنظیمات کانکشن روی مودم تنظیم میشه و فقط به برق احتیاج داره نیازی به روشن بودن کامپیوتر اول نداره!نقل قول:
Amin.Da
saeid6441نقل قول:
من یادمه به یه همچین مشکلی روی ویندوز سون برادرم برخوردم ... فکر کنم که شما هم لازمه همین کار را انجام دهید ... چک کنید برای وایرلس مقادیر IP , Subnet , gateway , DNS وارد شده یا نه .... شاید فقط برای لن شما وارد شده باشد ... کلا سون همیشه سعی میکنه یه جوری با مشکلات کنار بیاد برای همین ممکنه هیچ پیغامی نده اگه مشکلتان برطرف نشد خودش یک گزینه برای پیدا کردن مشکل دارد ...
موفق باشید
balaban25نقل قول:
سلام
من مودم 2640U دارم با لپ تاپ با کابل میتونم به اینترنت وصل بشم ولی با وایرلس مودم مشکل دارم طوری که میتونم وایرلسو پیدا کنم ولی وقتی کانکت میشم اینترنت ندارم و میزنه no internet access !!!!!! کابل رو جدا کردم و توی ستینگش هم رفتم ولی بازم نشد :(
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
fmpsنقل قول:
دوستان ممنون از کمکتون ولی یه کامپیوتر با وایرلس وصل میشه اما اون یکی وصل میشه اما یه مثلث زرد روی کانکشن میاد که نوشته limited or no connectivity توی توضیحش نوشته:
you might not be able to access the internet or some network resoursec.this program occurred becuase the network did not assign a network adrees to the computer.
حالا چیکار کنم؟
و اما راه حل این دوستان :نقل قول:
اونو زدم وقتی وایرلس رو روشن کردم خودش پیدا کرد و کانکت شد ولی باز هم NO Internet Accsess
1- اگه از ویستا یا 7 استفاده میکنید کافیه این فایل رو بگیرید نصب کنید و دستگاه رو ریست کنید :
Fix this problem
Microsoft Fix it 50357
کد:http://go.microsoft.com/?linkid=9708108
2- اگه ویندوز XP SP 2 یا قدیمی تر استفاده میکنید بهتره , IP , SubNet Mask , Gateway رو بصورت دستی بدن !
سلام
من میخواستم سرویس eco256 بگیرم ولی اینطور که از بحثها متوجه شدم مشتریانی که 128 میگیرن هم سرعتشون مثل 512 هستش. حالا به نظزتون eco256 بگیرم یا eco128? مودم هم میخوام بیسیم بگیرم...از شاتل بگیرم بهتره یا خودم بخرم؟
در ضمن دوستانی که کارت طلایی دارند لطفا پ.خ بفرستند.
ممنون
به نظر من Symphony از همشون بهتره
نظر شما چیه؟
سلام--من اسپلیتر را امتحان کردم مشکلی نداشت دوباره وصل کردم فایده نداشت-- واین که مشکل جدیدی که پیش امده که وقتی تلفن خانه زنگ می خورد ارتباط من با اینترنت قطع می شود----واقعا دیگر کلافه شدم از وقتی اینترنت پرسرعت گرفتم----------------نقل قول:
سلام دوستان من یه مودم symphoni دارم که از طریق ویندوز کانکت میشه و به --- هم میتونم کانکت بشم ولی با مودم Asus G-31 که 4 پرت هست و وایرلس و کانکشن تو خوده مودم انجام میشه نمیتونم به --- کانکت بشم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟