یه سوال تو قسمت Become A Legend چه قدر باید تمرین کنی تا لااقل بری رو نیمکت تیم؟
Printable View
یه سوال تو قسمت Become A Legend چه قدر باید تمرین کنی تا لااقل بری رو نیمکت تیم؟
معمولا بعد از 6 7 تا بازی میری رو نیمکتنقل قول:
و معمولا تو بازی های اول از دقیقه ی 70 80 میای تو
بعدش اگه خوب کار کنی فیکس میشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما بعد از 3 بازی وارد بازی می شید و اون اوایل در دقایق 75 به بعد وارد بازی می شید بعد این چند بازی که بعد 75 وارد بازی شدید اگه دزست بازی کرده باشید و امتیازتون تو بازی از 7.5 کمتر نباشه بعد 5 الی 8 بازی از نیمه ی دوم وارده بازی می شید و بعده دو بار بازی کردن اگه امتیازتون از 5.7 پاین تر نبود تو تیم بازیکن فیکس می شید.
سلام محسن جاننقل قول:
با عرض معذرت از شما من باید اینجا رو اصلاح کنم که ...
بعد 6 7 بازی نیست بلکه بعد سه بازی اولیه توی فصل اول هست یعنی فصل 2008-2009 .
بقبه موارد درست هست و ازتون ممنون هستم که توجه کردید .
بازم ازتون معذرت می خوام .
موفق باشید :10:
آبدیت پچ جدید گیم اکسس. GamingAccess Community Update 4.0 --> 4.1
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=43435
تو رو خدا یه فایل بدید که نقل و انتقالات به روز انجام شده باشه؟؟؟؟
خوب مثلا به چه دردی میخوره؟؟؟:13:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
سلام محسن جان
با عرض معذرت از شما من باید اینجا رو اصلاح کنم که ...
بعد 6 7 بازی نیست بلکه بعد سه بازی اولیه توی فصل اول هست یعنی فصل 2008-2009 .
بقبه موارد درست هست و ازتون ممنون هستم که توجه کردید .
بازم ازتون معذرت می خوام .
اما من بعد از 6-7 بازی وارد زمین شدم
احتمالا به خاطر عملکرد ضعیفم بوده
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما فایل زیر رو دان کنید ....
این هم لینکش :
فقط برای ورزن 1.4 .کد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
این هم لینک پچ 1.4:
فقط توی جای خالی کلمه P A T C H رو بدون فاصله بنویسید .کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/-----/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
سلامنقل قول:
شما وقتی بال رو شروع می کنید تو سه بازی اول تو لیست بازیکنان اصلی و نیمکت نشین نیستید شما تو این سه مسابقه فقط تمرین می کنید اگه خوب بازی کرده باشید که اون موقع از بازی 4 به بعد از دقیقه ی 75 به بعد وارد زمین می شید و اگه به تدریج پیشرفت کنید بازیکن فیکس می شید اما اگه شما توی این سه بازی خوب عمل نکرده باشید احتمال داره که نیمکت نشین باشید و در مواقع خیلی ضروری از شما استفاده کنند اون هم به اجبار به تو مثال شاید یه بازیکن مجروح بشه و اخرین تعویض باشه و تمام بازیکنان خوب داخل بازی باشند اون موقع از شما استفاده می کنند .
موفق باشید :10:
این که حجمش خیلی بالاست
من فقط یه فایل کوچیک میخوام که نقل و انتقالات به روز باشه؟؟؟؟
میشه یه چنتا سایت یا وبلاگ در این مورد یا ادیت 2009 بدید؟؟؟
دوستان قیمت این بازی چنده.برای کنسول ps3 .
با تشکر
تو شیراز حدود 60 تومن هست اهواز رو نمیدونمنقل قول:
.................................................. ....
دوستان یه مشکلی که دارم اینه که تو مستر لیگ یه باز بازی رو دو نفره کردم یعنی دونفر بودیم تو یه تیم بازی میکردیم حالا هرچی یک نفرش میکنم باز بازی بعد که میشه 2 نفره هست و باید برم تو پلیر ستینگ و باز 1 نفرش کنم چیکار کنم که دیگه 2 نفره نشه؟تو ستینگ بیرون از بازی هم دسته 2 رو غیر فعال کردم ولی بازم فایده نداشت
من کیت سرور رو که نصب میکنم بعضی تیمها سیاه میشه لباسشون چیکار کنم ؟
یهنی یکی از شماها نمی خواد که فایله سیوش رو برا من آپ کنه و بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" که!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
نقل قول:
اینم واسه شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپشن من بوندسلیگا و استقلال پرسپولیس رو هم داره
من احتمال 90% دادم که فایلهای بازی تو بوندسلیگا و استقلال پرسپولیس نداره : دی
کسی نبود به ما بگه این پولایی رو که توی قسمت become a legend به دست میاریم به چه دردی میخوره؟؟نقل قول:
کسی میدونه رزولوشن این بازی برای کنسول PS3 چقده؟
1080p یا 720p؟
به درد بخش network میخوره تو حالت افلاین کاربرد ندارهنقل قول:
اول که بستگی به تلویزیون یا مانیتورتون داره که 1080 رو ساپورت کنه یا نه بعدشم پشت جلد بازی زده که تا چند رو ساپورت میکنه مال 360 که فکر میکنم 720 باشهنقل قول:
متاسفانه من این بازی رو ندارم والا خودم پشت جلدش رو نگاه میکردم. دوستانی که این بازی رو دارند بیزحمت پشت جلدشون رو یک نگاهی بندازند بیان به ما هم بگن...نقل قول:
سلام
من کیت سرور ورژن 1.4 krauser رو نصب کردم
لیگ ها اومدن و استقلال و پرسپولیس هم هستن
اما اسم هاشون درست نیست
ضمنا نقل و انتقالات هم ناقصه
مثلا برباتوف توی منچستر نیست
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم منظور شما ادیت فایل هست ؟
این لنک ادیت فایل :
اما در مورد تیم های استقلال و پیروزی krauser اسم بازیکنان این دو تیم رو درست نکرده و درست کردنش رو به عهده ی ما گذاشته .کد:http://arminkrauser.persiangig.com/edit-file-march-update.zip
شما باید cv0f 1.4 رو نصب کنید این هم لینکش :
موفق باشید :10:کد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
با تشکرنقل قول:
من همه ی مراحل بالا رو انجام دادم
تیم ها و لیگ ها هم اومدن
اما مثلا توی منچستر برباتوف نیست و ولبک هست
شما cv0f رو بعد دانلود بايد آنزيپ كني توي مسير مخصوص خودش كپي كني توي CommonAppData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download بايد كپي كنينقل قول:
اگه اون رو به يه تيم رجيستر كردي ابتدا از اون تيم در بيار.بعد در اديت پلير برو روي بازيكن و دكمه مثلث يا همون Y رو بزن ديليت ميشه.نقل قول:
----------------------------------------------------
دوستان مستر ليگ باز.اين پيشرفت هايي كه ميگين به 99 يا 95 مي رسه بعد چند سال هستش ؟من خيلي طلبه شدم اين kaiser رو كه آرمين ميگه پيدا كنم اما سرچ كردم توي هيچ جا نيست اين كي مياد تو new commer ؟
----------------------------------------------------
دوستان كسي فايل گزارش بازي به زبانهاي ديگه بجز انگليسي و فارسي رو دارن؟اگه بذارين يا لينك بدين كه دعا گو خواهم بود...
لطفا اگه کسی برنامه oedit 3d رو داره بده
بچه ها بهترین تیم ملی و باشگاهیتون چیه توی این فوتبال من ایتالیا و اسی میلان شما چطور ؟؟
و سیستمتون چیه ؟ من 2-4-4 که اینطوریه 4 تا دفاع یه هافبک دفاعی یه هافبک درست وسط زمین دوتا هافبک دیگه یکی گوشه راست یکی گوش چپ و دو تا فوروارد نزدیک به هم شما چطور ؟؟؟
سلام دوستان
من بعد از دو فصل بازی تو مستر لیگ وقتی برای اولین بار میخوام دو لیگ قهرمانان بازی کنم بعد از 10 ثانیه میپره بیرون و کلا خارج میشه نمیدونم چرا اینطوری شده پچ 1.4 با کرک 1.2 هم نصب کردم و cv04 هم نصب کردم اگر کسی میدونه چیکار باید کنم ممنون میشم راهنماییم کنه.
سلام دوستان عزیز
من یه گل تو مد بال زدم می خوام شما هم نگاش کنید :
این هم لینکش :
موفق باشید :10:کد:http://upload.--------.com/6/1245644780.zip
خوب توی بخش network به چه دردی میخوره؟؟نقل قول:
محمد جان فقط 2 تا بازيكن Newcomer هست كه گزارشگر اسماشون رو تلفظ مي كنه يكي همين كايزر هست كه يك هافبك كامل هست تمامي پست هاي هافبك رو بلده : DMF SMF CMF WB AMF البته فقط و فقط همين پنج تا پست رو بلده. غير از اينها يك خاصيت منحصر به فرد داره ضربات شروع مجددش مثل بكهام هست شما فقط بكهام و همين كايزر رو با اين استايل مي تونيد توي PES 2009 ببينيد. حتي ضربات كرنر رو هم خاص مي زنه و بدنش مثل بكهام ميشه موقع سانتر از كرنر. از اينها گذشته يك ضربه آزاد زن قهار هست كايزرمنحني رشد جالبي داره و بصورت يكنواخت تا 94 رشد مي كنه بزرگترين ايراد كايزر قيافه نه چندان جالب اون هست كه موهاش وزوزي و پيشونيش كم مو هست به طور كلي اصلا قيافه با نمك و دوست داشتني نداره. دومين بازيكن خاص بازيكني آرژانتيني به نام Orelleano هست كه اسمش رو گزارشگر تلفظ مي كنه و يك مهاجم بزرگ هست. و رشدش خيلي عاليه ولي خوب خصوصياتش در مورد داشتن استايل خاص و غيره مثل كايزر نيست من امروز صبح مستر ليگ شروع كردم از شانس توي همون نيم فصل اول هر دو بازيكن يعني اورليانو و كايزر هر دو معرفي شدند و هر دو رو خريدم. خيلي جالب شده. اينم بگم كه بازيكنان Newcomer هميشه توي شروع فصل ترانسفر زمستاني معرفي مي شن و كاملا اتفاقي ممكنه شما يه بار بازي كني يه تعداد رو ببيني بعد دوباره يك تازه رو شروع كني ببيني كساي ديگه معرفي شدن كاملا تصادفي هست. ولي اول و آخر بالاخره شما شاهد ظهور همه Newcomer ها توي مدت 20 سال خواهيد بود. معمولا كايزر توي 3 يا 4 سال اول معرفي ميشه. شما اگه سيو BAL داريد مي تونيد توي مود BAL هم اسمش رو جستجو كنيد. خواهيد ديد كه توي يك تيم بزرگ هست. هر بار كه بازيكنان newcomer معرفي ميشن 17 ساله هستندنقل قول:
نقل قول:
این کایرز که شما میگی همون فرانس بکن بائره آلمانی هست که ملقب به قیصر هست.:18:
دقیقا درست میگینقل قول:
ماله من توی بارسا هست این کایسر
هافبک وسط هست
یه بار برام یه پاس تو عمق عالی فرستاد خودم کف کردم عجب گلی شد اون گله که زدم :31:
کسی نمیدونه ؟؟نقل قول:
خوب توی بخش network به چه دردی میخوره؟؟
من توی live از پولم چجوری استفاده کنم؟؟؟؟
شما تو نتورک برای هر پست بازی میتونید یه scout انتخاب کنید مثلا" برای خط حمله مسی رو انتخاب می کنید وبرای اینکه مسی رو انتخاب کنید باید قیمت اون رو بدید و اینجا پول مورد استفاده قرار می گیرهنقل قول:
درسته كه كايزر آلماني هست ولي به نظر نمياد بكن بائر باشه چون تا اونجا كه من مي دونم فرانس بكن بائر دفاع بود نه هافبك البته انصافا قيافه كايزر بي شباهت به قيصر يا همون بكن بائر نيست. اوايل كه من PES بازي مي كردم و توي مود بال مي ديدمش فكر مي كردم كه بكن بائره بعد ديدم كه اين يه بازيكن newcomer هست. ولي هر چي هست مسلم هست كه كونامي ارزش زيادي به اين بازيكن داده بازيكني كه هم اسمش گفته ميشه هم معني اسمش پادشاه هست توي زبان آلماني هم داراي استايل منحصر به فردي توي ضربات كاشته داره و پس از مدتي به بهترين شرايط مي رسه جالب هست بدونيد كايزر و اورليانو كه آرژانتيني هست هر دو در بدو ظهورشون داراي درجه D هستند. توضيح اينكه بازيكنان newcomer درجه ندارند _ هست درجه شوننقل قول:
توی become a legend یه قسمتی هست نوشته scout که میری یه بازیکن با قیمت کمتر از خودت انتخاب میکنی. اون قسمت به درد چی میخوره؟
همونه که اون بالا من گفتم . ماله بخش network ه.نقل قول:
البته قد بکن بائر به مراتب بلند تر از کایزرهنقل قول:
سلام این بازی چند تا پچ داره چهار تا یا بیشتر کسی از دوستان اونوا رو نصب کرده که مشکل نداشته باشن
نقل قول:
اورلیانو رو من دارم ولی زیاد بازیش نمیدم:دی
همون فصل اول توی لیگ دسته 2خریدمش
ولی با وجود تورس و بنزما و آگوئرو زیاد بازی بهش نمیرسه
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
و اگه میشه چندتا بازیکن با پیشرفت بالا معرفی کنید ..