شما یه تماسی با ترکانت بگیر. جدیدا سرویس 10 مگ میده ولی دانلود شبانه شو اطلاع ندارمنقل قول:
Printable View
شما یه تماسی با ترکانت بگیر. جدیدا سرویس 10 مگ میده ولی دانلود شبانه شو اطلاع ندارمنقل قول:
تک کانکشن هایوب - ۱:۱۵ بامداد
سرویس ۸ مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n34::n34::n34:
همین ۱۰ روز پیش بود که تو این ساعت تست گرفته بودم سرعت بالای ۲ مگ بود :n37:
هر چی پیش میره اوضاع بدتر میشه . . .:n03:
مخابرات هم تا دیروز بد نبود :n05:
الان اون هم سرعتش به شدت افت کرده :n24:
دیگه نمیدونم باید چیکار کرد :n27:
دوستان مخابرات شبانه رو جمع کرده ؟:n13:
دیشب مثل همیشه گذاشتم برای دانلود، از ساعت ۳ شب دانلود شروع شده . . .
دانلود منیجر هم تنظیم بوده که ۷:۵۰ دانلود رو متوقف کنه :
----------
الان رفتم تو نت بیل دیدم این رو زده:
جالب اینجاست که من اصلا یک گیگ هم شارژ نداشتم این چطوری ۲.۹ گیگ کنتور انداخته!!!:n04:
الان اعتبارم هم شده به این شکل:
Remained Credit -2,223
عزیزانی که تجربه دارند راهنمایی کنند که الان باید چیکار کرد؟ :n36:
---------
یک چیز مسخره دیگه هم اینکه تو نت بیل وضعیتم روی Online مونده، با آیپی رنج 10 !!!
نه دانلودشبانه سرجاشهنقل قول:
شما چرا تنظیم نکردی بعد از اتمام دانلود، اینترنت قطع بشه؟ تا ساعت 9:23 که کانکت مونده هرچی تو بازه رایگان دانلود کردیو برات حساب کرده
اون حجم منفی هم یعنی به محض اینکه اکانتتون رو شارژ کنید 2223مگ از حجمتون کسر خواهد شد!!!
مسخره نیستنقل قول:
بعد از اتمام حجم یا زمان اکانت اتصال شما از طریق اینترانت برقرار می مونه تا بتونید اکانت رو شارژ یا تمدید کنید
نقل قول:
دوست عزیز یعنی چی دانلود شبانه نداره . من خودم 10 مگ دارم شبا تا 10 گیگ دانلود دارم . برین 10 مگ رو بگیرین
خب من همیشه همینطوری دانلود میکنم - تا به حال همچین مشکلی نداشتم!نقل قول:
----------------
دانلود هم ۷:۵۰ متوقف شده و بعد از اون به مدت بیش از یک ساعت هیچ send و recive ای نداشتم تو تصویر قبلتر مشخصه . . .
فردا زنگ بزنم ۲۰۲۰ کاری میتونه بکنه؟!
موضوع اینجاست که مودم خاموشه و هیچ اتصالی ندارم ولی تو نت بیل زده Onlineنقل قول:
مودم رو هم روشن میکنم کانکت نمیشه و خطای یوزر نیم و پسورد میده . . .
یعنی همون اینترانت رو هم وصل نمیشه!
تو نت بیل هم این پیغام میاد:
Concurrent user login not allowed
نه 2020 فکرنکنم واسه اون حجم از دست رفته کاری بکنه براتوننقل قول:
ولی واسه مورد دوم زنگ بزنید حتما درستش میکنن
مخابرات آیپی خوب گرفتنش خیلی سخته به همون خاطر آیپی رنج خوب که گیرم میاد دیگه دست نمیزنم بهش . . .
اگر میدونستم همچین اتفاقی ممکنه بیفته حتما تنظیم میکردم قبل از اتمام تایم رایگان کلا اتصال رو قطع کنه و آیپی رو هم بیخیال میشدم . . .
در کل حرف شما درسته ولی شماهایی که دانلود شبانه می کنید حتما باید نت رو قبل از تموم شدن بازه رایگان قطع کنید وگرنه اینطوری 2گیگ میکنه تو پاچه تون ...نقل قول:
تک کانکشن هایوب سرویس ۸ مگابیت بر ثانیه
تک کانکشن 3G همراه اول
واقعا نمیدونم برتری این سرویس هایوب به 3G همراه اول چی میتونه باشه ؟
از لحاظ پینگ هم هایوب مدتیه رفته رو ۳۰۰ و تلاش خودش رو میکنه تا خودش رو به پینگ 3G نزدیک کنه :n09:
یکی از مشکلات بریج در مخابرات نبود امنیت در شبکه ATM و کافو های نوری هست. وقتی بریج میزنی میبینی هر بار مودم یکی دیگه میاد روی مرورگر یا مثلا" توی my network places چند تا سیستم جدید باهات شبکه میشن و... ولی این مشکل معمولا" با دادن آی پی استاتیک به ویندوز حل میشه.نقل قول:
احتمالا" برنامه ای تو ویندوز استفاده نمیکنی که پورت 53 رو مشغول کنه مثل dns changer ,... ؟ از برنامه اصلی اوپن (GUI) استفاده میکنی یا از این اپلیکیشنهای آماده هست؟ نسخه برنامه آپدیت هست؟یک لوگ از اتصال اوپن اگه میدادی خیلی بهتر میشد نظر داد!
IP های مخابرات که کلا" تخم مرغ شانسیه روی بعضی ها حتی وب سایت بانک هم متصل نمیشه!
این مشکل از چند روز پیش برای تعدای از اکانتها پیش اومده و با زدن دگمه ...remove در قسمت مربوطه پنل مدیریتی نت بیل حل میشه! ولی متاسفانه یا اوپراتورها به این سطح از پنل دسترسی ندارند و یا اطلاعاتی در این مورد بهشون نمیدهند. مشکل با زنگ زدن به 2020 حل نمیشه شما یا باید با یک اینترنت دیگه اکانت رو شارژ کنید یا حضوری تشریف ببرید مخابرات!نقل قول:
بله رو بریج تجربه ورود به فولدر share سیستم یه نفرم دارم که توش پر از سریال بود :n02:نقل قول:
....
نه هیچ برنامه ای نصب نیست که بخواد پورت رو اشغال کنه و از openvpn-2.3.6-I601-i686 استفاده می کنم
یعنی اگر با یک خط دیگه، اکانت مخابراتم رو دوباره شارژ کنم، اون Online به صورت اتوماتیک حذف میشه؟نقل قول:
چون تا زمانی که اتصال قبلی Online باشه مجدد نمیشه وصل شد . . .
بله در چندین تماسی که با 2020 داشتم گفتند خطای سیستمی هست نه میتونند شارژ بزنند و نه امکان تمدید وجود داره( چون دسترسی ندارند!) نمیشه به گیت وی مخابرات وصل شد مگر اینکه یکی از دو کار بالا رو انجام بدید.:n12:نقل قول:
الان زنگ زدم 2020 حرف شما رو تایید کرد و گفت برای همه سرعت ها دانلود شبانه برقراره ... ولی چرا اون بیشعور اون حرف رو به من زد ؟ موندم والا! شنیدم بعضی از خط ها ده مگ رو نمیکشه ؟ همچین چیزی صحت داره ؟نقل قول:
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کن به max rate ببین چند مگ زدهنقل قول:
همه چی دست مخابرات ِ اگه پورت خوب ببندن مطمئنا 10مگو راحت میکشه
نقل قول:
درستش کردن !!! :n20:
دارم به ۲۰۲۰ امیدوار میشم! :n16:
بله مال شما حل شد چون حسابتون هنوز اعتبار داره برای حسابهایی که expire شدن یا ترافیک تموم کردند امکان پذیر نیست حساب بنده حتی اعتبار منفی هم داشت!نقل قول:
................................
نقل قول:
در status مودم نگاه کن به max rate ببین چند مگ زده
همه چی دست مخابرات ِ اگه پورت خوب ببندن مطمئنا 10مگو راحت میکشه
کد:Downstream Upstream
SNR Margin
:
22.8 18.3 db
Line Attenuation
:
50.1 25.6 db
Data Rate
:
2304 766 kbps
Max Rate
:
10528 884 kbps
CRC
:
3 0
10528Kb آپ شدهنقل قول:
راحت میتونی 10مگ بگیری و مشکلی نیست
دقیقا برای من هم همین طور بود، حساب من به خاطر مشکلی که در دانلود شبانه پیش اومده بود اعتبارش شده بود منفی ۲ گیگ !!! روی Online هم مونده بود . . .نقل قول:
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتم اینترنت من قطع شده (!!!! :n10:) لطفا بررسی کنید . . .
گفتن اعتبارت منفی شده مشکل سیستم هستش درستش میکنیم . . .
چند ساعت بعد نگاه کردم دیدم هم اعتبار برگشته، و هم اون Online حذف شده!
----------------
راستی یکی از دوستان گفته بود اعتبار منفی ۲ گیگ معنیش این هست که به محض شارژ حساب، ۲ گیگ از اون شارژ کم خواهد شد . . .
ولی کارشناس ۲۰۲۰ به من گفت اگر تا حل مشکل، بخوای حسابت رو شارژ کنی، فقط ۵۰۰ مگابایت از اون شارژ کسر میشه !
یعنی اگر یک گیگ شارژ کنم در نهایت ۵۰۰ مگ اعتبار برام میمونه!
البته من ریسک نکردم و منتظر موندم تا خودشون مشکل رو حل کردن و اعتبارم رو بهم برگردوندند :n16:
متاسفانه اکانت ما خیلی وقت پیش expire شده بود و یکبار هم در خواست تمدید 24 ساعته کرده بودیم.همچنین اعتبار منفی حدود 900 مگا بایت در شبانه کم شده بود و... در نتیجه بهانه خوبی داشتند که بگند کاری از دستشون بر نمیاد و باید از جای دیگه حساب رو تمدید کنم.نقل قول:
مورد شما بخاطر اشکال از طرف خودشون بوده وگرنه برای منم پیش اومده بود قبلا حجمم منفی شده بودنقل قول:
به محض شارژ مجدد دقیقا همون مقدار حجم رو از 3گیگی که خریده بودم کم کرد
من اون یکی خطم الان نگاه کردم Max Rate حدود 5000 تاست ... پس برای اون نمیشه ده مگ گرفت درسته ؟ .... کلا اضافه کردن این Max Rate توسط مخابرات چقدر امکان پذیره ؟ و چقدر دردسر داره ؟نقل قول:
5000 یعنی فعلا خطت 5مگ رو میکشه حتی اگه اکانت 100مگ هم بهت بدن فقط از 5مگش میتونی استفاده کنینقل قول:
max rate دست خود مخابرات ِ ، هر چند Kb که دلش بخواد میتونه ببنده ولی کلا تکنولوژی adsl ی که ما داریم نهایتش 24مگ هست
دردسرشم که نباید تو بکشی یعنی وقتی میری 10مگ میگیری اونا باید خطتو 10240Kb ببندن ولی ظاهرا یه خورده اذیت میکنن و باید یکی دوبار حضوری بری تا بفهمن که از max rate و اینا یه چیزایی حالیته وگرنه اینا به اسم 10مگ به مشترک 2مگ میدن!!!!
محتوای مخفی: OFF TOPIC
.نقل قول:
.
.
ایشاالله موفق باشند :n05:
از دوستان مخابراتی کسی مشکل قطع شدن دیتا داره؟ :n27:
تقریبا به فاصله هر 5 دقیقه ، دیتا قطع میشه و تا زمانی که IP جدیدی نگیرم درست نمیشه
عملا غیرقابل استفاده شده
ستون Disconnect Cause نت بیل هم خالیه!
من ده مگ گرفتم امروز ... اما به نظرم سرعت دانلودش خیلی پایینه ؟ ... از ده مگ چقدر سرعت دانلود انتظار میره ؟
مبارکه :n02:نقل قول:
حدود 1MB
شما یه عکس از استاتوس مودم بذار لطفا
این خط اول که روش دو مگ هست ...
SNR Margin
:
22.7 18.4 db
Line Attenuation
:
50.1 25.6 db
Data Rate
:
2304 766 kbps
Max Rate
:
9456 884 kbps
CRC
:
39 31
این خط دوم ام که براش ده مگ گرفتم
SNR Margin
:
10.1 4.6 db
Line Attenuation
:
53.0 27.1 db
Data Rate
:
2304 824 kbps
Max Rate
:
5372 783 kbps
CRC
:
3 66
اولین تست سرعت من با ده مگ .... ولی با IDM از اکثر سرور ها تست کردم سرعت اطراف 300 میچرخه :n03:
قبلا هم گفته بودم که:نقل قول:
نقل قول:
وقتی میری 10مگ میگیری اونا باید خطتو 10240Kb ببندن ولی ظاهرا یه خورده اذیت میکنن و باید یکی دوبار حضوری بری تا بفهمن که از max rate و اینا یه چیزایی حالیته وگرنه اینا به اسم 10مگ به مشترک 2مگ میدن!!!
الان تماس گرفتم با 2020 مکس ریت رو بیشتر کردن اینم سندش ... اما هیچ فرقی تو سرعت دانلود من نکرد :n03:
SNR Margin
:
22.2 9.5 db
Line Attenuation
:
53.0 26.7 db
Data Rate
:
2304 1022 kbps
Max Rate
:
9792 1153 kbps
CRC
:
0 0
برادر کجا زیاد کردن؟!!!نقل قول:
اون 2304 رو می بینی؟ اونو باید بذارن رو 10240
مخابرات برای شما هم قطع شده ؟!
برای من موقع کانکت شدن Error 738 میده . . . :n29:
-----------------
درست شد! :n06:
ممنون عزیز:n16: بازم تماس گرفتم گفتن باید منتظر باشم اگه اعمال نشد حضورا مراجعه کنم ... من فک کردم مکس ریت باید زیاد بشه ...نقل قول:
برادر کجا زیاد کردن؟!!!
اون 2304 رو می بینی؟ اونو باید بذارن رو 10240