سلام
من کسپر ورژن سرور نیاز دارم ، هر چی هم گشتم ، پیدا نکردم ، کسی داره بهم بده ؟
تنکس
Printable View
سلام
من کسپر ورژن سرور نیاز دارم ، هر چی هم گشتم ، پیدا نکردم ، کسی داره بهم بده ؟
تنکس
لایسنسش رو نمیتونید پیدا کنید که نصب کنید. مگر نسخه خریداری کنید. ورژن سرور با key نسخه های home که فعال نمیشه.نقل قول:
موفق باشید
ببخشید دوستان KEY جدید نمیزارین ؟
مال من دیشب Block شده .
ممنون میشم یه سری جدید بزارید .
برای key ها تاپیک جداگانه ای در نظر گرفته شده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
من از آنتی ویروس کاسپر استفاده می کنم .
رفتم کافی نت و اپدیت هاش رو گرفتم 94 مگ
فایل زیپ رو باز کردم و رفتم تو تنظیمات آنتی ویروس و آدرس پوشه رو دادم ولی اپدیت نمی کنه . چرا ؟
می شه کمکم کنید ؟ فقط خیلی عجله دارم
توی وارد کردن آدرس دقت کنید. طوری آدرس رو وارد کنید که پوشه در برگیرنده 3 فایل آتوپچ و بیسز و ... انتخاب شده باشه نه فولدر های قبلی و ....نقل قول:
تیک kaspersky lab از سرور اپدیت برداشته شده باشه.
اگه اپدیت افلاین بیشتر از 3 روز پیش تهیه شده باشه باز پیام آپدیت نبودن دیتابیس کسپرسکی میاد.
موفق باشید.
با سلام به همگی.من کسپر سکی اینترنت سکوریتی2011رو نصب کردم.بعد از نصب هم سرعت کامپیوترم خیلی پایین اومده راه حلی برای اینکه کسپر سکی روی سرعت کامپیوتر تاثیر کمتری بذاره وجود داره؟
سلام به دوستان!
این کسپراسکای 2011 بعضی وقت ها مصرف سی پی یوش خیلی می ره بالا...به صورتی که لپ تاب اصلا هنگ می کنه!نمی شه کاریش کرد؟
نقل قول:نقل قول:
راه حلی واسه ی سبک کردنش نیست.
اما میشه از مسیر زیر:
setting > general scan
تیک idle و rotkit رو بردارید کمی کمتر سیستم رو درگیر میکنه.
موفق باشید
ممنون.من این راه حل رو امتحان کردم.بازم همونطوریه.نرم افزاری برای این کار وجود نداره مثلا برایه فایرفاکس برای اینکه کمتر cpuرو درگیر کنه ازFirefox Ultimate Optimizerاستفاده می کنم برای کسپرسکی راه حله دیگه ایی وجود نداره؟نقل قول:
راه حلی واسه ی سبک کردنش نیست.
اما میشه از مسیر زیر:
setting > general scan
تیک idle و rotkit رو بردارید کمی کمتر سیستم رو درگیر میکنه.
موفق باشید
سلام
چرا در كاسپرسكي من در قسمتsef run قسمت saf run for applications نيست ?
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای نسخه های 64 بیتی کار نمی کند چون لازم نیست .
موفق باشید .
درودنقل قول:
خیر ساختار کسپرسکی این شکل طراحی شده.
موفق باشید
سلامنقل قول:
وقتی فایل رو از حالت فشرده خارج می کنم همه توی " فقط یه پوشه هستند "
اون چیزی که شما میگید رو قبلا استفاده می کردم ولی این آپدیتی که گرفتم مثل قبلیا نبود . این از همون آپدیت هایی هست که 3 نوع روزانه - هفتگی - کمپلیت هست و من هم کمپلیت رو دانلود کردم . نمی دونم چطوری باید آپدیتش کنم . ولی مطمئنم که فایل هاش با اون چیزی که شما میگید کلی فرق می کنه چه از نظر تعداد و پوشه و چه از نظر پسوند فایل ها
من تا بحال آپدیت روزانه و هفتگی کسپر رو ندیدم. ( لینک بدید )نقل قول:
من آپدیت کامل برنامه رو میگم ، اون ادپیت شما حتما ایراد داره.
اگر موفق نشدید دفعه بعد حتما از جای دیگه دانلود کنید.
موفق باشیدکد:http://www.---------.com/WebPage/Software.aspx?MCat=1&Cat=2&Title=%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%20%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3%20%D9%88%20%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%84
این وبلاگ هم یه راه نصف و نیمه برای مجانی کار کردن با KIS و KAV گفته:
کد:http://goo.gl/mRdEH
سلام
دوستاني كه اين همه به كسپرشون مينازند!!!
يه جوابي براي اين مسئله پيدا كنيد!!!
من موقع رایت DVD با مشکل مواجه هستم و دی وی دی هام می سوزند.
روي 1% ميايسته و ديگه هيچ. به همين راحتي DVD ميسوزه. مشكل به احتمال زياد از كسپر 2011 هست.
كسپر رو EXIT ميكنم به راحتي رايت انجام ميشه.
در يك تاپيك جداگانه مطرح كردم ولي با توجه به جوابهايي كه دوستان بيان كردند مشكلم برطرف نشدن.
ميشه راهنمايي كنيد كه چطور اين مشكل رو حل كنم.
مشکل کار از کجاست؟
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر واقعا مشکلت از کسپر باشه ، منم قبلا همین مشکلو داشتم و اینطوری برطرف شد!نقل قول:
قبل اینکه با Nero رایت کنی؛
کسپر رو Pause کن! و بعد رایت مجدد فعالش کن:46:
مطمئن باشيد مشكل از كسپر هست.نقل قول:
وقتي كسپر رو Exit ميكنم به راحتي ميتونم DVD رايت كنم.
واقعاً كسپر در مقابل چنين مشكلي راه حلي رو پيشنهاد نداده؟!!!!!:13:
واي!!! يعني شما هم براي رايت DVD آنتي ويروستون رو غير فعال ميكنيد؟!!!:41:
اينكه يك ضعف بزرگ براي چنين شركت بزرگي محسوب ميشه؟!!!:21::13:
با اين حال اگه روش مطمئنتري براي حل مشكل به غير از غيرفعال كردن كسپر و همچنين تعويض آنتي ويروس پيدا كرديد لطف كنيد و بيان كنيد.:27:
شاد باشيد :40:
اگه فقط با nero مشکل دارید یعنی با خود ویندوز رایت میکنید مشکلی بوجود نمیاد:نقل قول:
ستینگ کسپرسکی رو باز کنید. وارد app control بشید و تنظیماتش رو باز کنید. چند گروه میبنید مثل trusted و low و ...
فایل اجرایی مربوط به nero رو پیدا کنید کلیک راست کنید و move to trusted کنید.
اگر کسپرسکی موقع اجرای فایل ریپورتی میده فایل اجرایی nero رو در لیست سفید هم اد کنید.
موفق باشید
سلام دوستان من کسپر رو میخوام رو یه لپ تاب 5 هسته ای و 4 گیگ رم با سیتم عامل 64 بیت نصب کنم مشکلی که بوجود نمیاره از لحاظ سرعت؟ وبعد یای میتونم اپدیت رو تا اخرین تاریخ دانلود کنم و دستی اپدیتش کنم و لینیکی براش دارید و همچنین دانلود اخرین نسخه از کسپر و تریال ریستش ؟
از این که کمکم میکنید ممنون هستم
نقل قول:
کمی افت سرعت طبیعی هست.
لینک از سرور اصلی:
لینک از jumbofiles :کد:http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2011/kis11.0.1.400en.exe
تریال ریستر:کد:http://jumbofiles.com/82fdds0yswoq
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5384353&postcount=2906
دستی هم میتونم اپدیتش کنم ؟بعد اگه میشه دستی اپدیتش کرد چه جوری میشه؟و تریال ریستش رو چه جوری باید اعمال کرد؟
بله ، لینک + راهنمایی:نقل قول:
برای تریال ریستر راهنمایی داخل پست هست.کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=716&Title=Kaspersky-Internet-Security-2011-Offline-Update-2010-11-22
موفق باشید
نقل قول:
سلام.بعد از تعویض ویندوز وقتی کسپر رو کامل اپدیت میکنم هنوز پیغام database are absolete وجود داره و هیچ طوری هم نمیره. زمان سیستم هم درسته . چطوری درستش کنم؟
نقل قول:
تاریخ و زمان رو دقیق تنظیم و ری استارت کردم . از کلیدی که خود شما در تاپیک کرک وسریال گذاشتید استفاده میکنم اما نتیجه نداد.ورژن هم KIS 2011 11.0.1.400 که از خود سایت کسپر دانلود کردم.
نقل قول:
------ تیک خورده بود که برداشتم.تاریخ هم امروز که 18 هست من با 19 و بعدش با 17 هم امتحان کردم حتی تاریخ هایی مثل 2 و 3 نوامبر.در مورد فایل 607 هم کاری گفتید انجام شد اما باز هم نتیجه نداشت.
نقل قول:
برنامه mbam رو مدتها دارم و هر هفته دو بار سیستم رو اسکن میکنم چیز خاصی پیدا نکرد فقط یک لودر کرک بازی بود.
همینطور فول اسکن کسپر چیزی پیدا نکرد. تایم زون هم +3:30 تهران هست .
بدون چیز پی ان اپدیت میکنم.فایل U0607 در فولدر اپدیت تاریخ امروز 19 نوامبر رو نشون میده.
در مورد 2011 بودن نه دیگه انقدر هم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
البته قبل اینکه بیام اینجا دوباره نصبش کرده بودم.خیلی عجیبه توی فوروم کسپر و گوگل مشکل اینطوری راجه به kis2011 پیدا نکردم.تنها راهی که خودم فکر میکنم safe mode هست. باز هم از شما و بقیه ممنونم اگر این مشکل درست شد خبرشو میدم.
Database are absolete
درست شد ! دیشب همینطوری اپدیت کردم انتظار داشتم حجم 2 3 مگ دانلود بشه و باز هم این پیغام بمونه. اما دیدم حجم دانلود زیاد شده طوری که بعد از 3 روز اپدیت نکردن یکدفه 82 مگ دانلود کرد! اخر هم پیغام داد که سیستم باید ری استارت بشه. من هم که میدونستم درست شده ری استارت کردم و دیدم بله کسپر سرسبز شد.
البته بگم تاریخ دقیق هست.من فکر میکنم مشکل از سرور دانلود بوده با وجود اینکه تنظیمات روی انتخاب سرور اتوماتیک هست.
ورژن دقیق همون kis2011 11.0.1.400 (a.b.c هست. می خواهم نظر شما رو هم بدونم.نقل قول:
ورژن دقیق چیه ؟ ( من تا الان فک رمیکردم 2010 نصب دارید )
لوگ اپدیت دیروز:
کد:http://www.4shared.com/file/TzB-ECsb/6dqs34.html
فايل Nero در ليست trust قرار داره. خودم هم اين كار رو قبلاً انجام داده بودم.نقل قول:
البته در موقع رايت هيچ گونه پيغامي مبني بر اينكه فايل ويروسي پيدا شده يا نرو ويروسي هست وجود نداره.
با نرو 10 هم امتحان كردم. جواب يكسان بود.
تنها رايت DVD براي من غير فعال كردن آنتي ويروس هست كه به شدت از اين موضوع ناراحت هستم.
نكته ديگه اينكه آيا كساني كه از كسپر 2011 استفاده ميكنند دچار چنين مشكلي نشدهاند؟
رایت کردن که فقط یکی از چند تا باگ است . وقتی عکس ها رو باز می کنی بعد از یک مدت به یک فایل سیستم اختلال ایجاد می کنه و حتی رایانه خاموش نمیشه :31:
من به شخصه از Kaspersky PURE آستفاده می کنم . با تریال ریست خودم .
موفق باشید .
درست برای من نسخه 2011 کسپر وقتی سیستم را روشن میکردم و
بعد از 2دقیقه میخواستم سیستم را در حالت استندبای یا هایبرنت بگذارم سیستم این عملیات را اجرا نمیکرد
تنها را هش هم exitکردن کسپربود.
سلام
من میخواستم نسخه 11.0.2.556 را دانلود کنم . نسخه ژاپنی را دانلود کنم مشکلی نداره ؟؟ این نسخه ایرادی نداره ؟؟
یا صبر کنم تا انگلیسی بیاد ؟؟ اخه هر چی صبر کردیم انگلیسیش نیمد که نیمد از یک طرف هم میترسم امروز دانلود کنم فردا انگلیسیش بیاد:31:
حالا چکار کنم به نظرتون ؟؟ کسپر یک مدت انگلیسی هم داشت که تا خواستم دانلود کنم دیدم برش داشته، چرا ؟؟
آيا ميشه از آپديتهاي Internet Security 2011 براي Pure هم استفاده كرد؟نقل قول:
تفاوت بين Internet Security و Pure چيه؟
پویا جان شما بهتر است یکم دیگر صبر کنیدنقل قول:
نمیخواد نسخه ژاپنی را دانلود کنی چون من دانلود کرده بود وبا هرچی ترفند نشد زبانش را انگلیسی کرد(نکنه ژاپنی بلدی داداشی):31:
وارور میداد
به نظر من این نسخه 400 هم خوب است
پس صبور باشید
در پناه حق
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
دوست عزیز خیر چون برای اپدیت کردن به مشکل برمیخوریدنقل قول:
وهمینطور هات فیکس هایی که مثلا در اینترنت سکیوریتی است برای پیور اجرا نمیشود
چون فایل هی ای انها مانند هم نیست ویا برعکس.
پس بهتر است اپدیت هر محصول را برای دیگر محصول کسپرسکی اجرا نکنید
موفق باشید
در پناه حق
نه ژاپنی بلد نیستم ولی انفدر با 400 کار کردم که دیگه جاهاش رو حفظ کردم . این که چیزی نیست من از 2010 که خواستم 2011 نسخه 100.0.1.400 را دانلود کنم اصلاً هم با 2011 کار نکردم اومدم نسخه روسی رو دانلود کردم:31: و دچار مشکل شدم:27:.نقل قول:
منظورتون از ارور اینه که خود به خود ارور میداد یا موقع تغییر زبان ؟؟ شما که کار کردی در کل مشکل خاصی نداره برای دانلود ؟؟ فوقش انگلیسی هم که اومد اون هم دانلود می کنم .
شانس ما الان دانلود میکنم و نصب می کنم بعد میرم سایت کسپرسکی میبینم انگلیسیش اومده :27::31:
داداشی از من میشنوی صبرکننقل قول:
نسخه 400 با نسخه 556 از نظر ظاهر فرقی ندارد.
امدیم شما ژاپنی را دانلود کردید وان هم باگ داشت چیکار میکنید.
من خودم همون نسخه 556 که اول بار امد را دانلود کردم ولی بعد از دو روز خود به خود کسپر رنگش خاکستری میشد و از کار می افتاد که با مشورت با دکتر هانیبال وهادی جان گفتند که ین نسخه فعلا
فاینال نشده شما بهتر است 400 را دوباره استفاده کنی
فعلا هم که با کمودو سرمیکنیم تاببینیم
چی میشود:27:
خب اگر باگ داره کسپر براچی از تو سایتش برش نمیداره ؟؟نقل قول:
آپدیت های 400 رو 556 کار میکنه ؟؟ اخه دیگه هر روز دارم میرم تو سایتش میبینم که هنوز انگلیسیش نیمده .
لینک دانلود نسخه انگلیسیش را یک دانلود سنتر داره ولی میترسم از اون دانلود کنم . حالا چرا کسپر که انگلیسی رو یک مدت داشت برش داشته ؟؟ اگر 556 باگ داره پس باید ژاپنی هم از تو سایت بر میداشت درسته ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، از این اتفاق ها زیاد می افته که آپدیت بعد از چند روز خود به خود درست میشه. اگه به ساپورت کسپرسکی بگید من نمیتونم آپدیت کنم بهتون میگه تاریخ رو درست کنید و تیک ------ رو بردارید .نقل قول:
دقیقا مانند حرف شما طرف میگه نه من این کار هارو کردم بازم نشد و بعد از چند وقت طرف میاد میگه درست شد. حتی توی خود P30 خودمون.
به هر حال مشکلی الان نیست.
موفق باشید
برای رایت سعی کنید از برنامه های دیگه ای استفاده کنید ببینید مشکل هنوز هست یا نه. مثلا alcohol 120 و ...نقل قول:
اگه بخواهیم عیب یابی کنیم باید همچین کاری رو کرد:
اول تنها بخش انتی ویروس کسپرسکی رو خاموش کنیم ، تست کنیم.
بخش اپ کنترل کسپرسکی رو خاموش کرد و تست کرد.
وقتی منشا ایراد معلوم شد بهتر میشه در موردش نظر داد.
شما وقتی کسپرسکی رو pause protection می کنید در حقیقت تمام بخش های بالا رو خاموش کردید که اون بخشی که باعث ایراد شده مشخص نمیشه.
اگه این کارو کردید اعلام کنید.
موفق باشید
با تشكر از جوابتوننقل قول:
به سوال دوم من پاسخ نداديد:
فرق بين اينترنت سكوريتي و پيور چيه؟
دوست عزیز در واقع پیور همان اینترنت سکیوریتی است فقط چند اپشن از اینترنت سکیورتی بیشتر دارد.این هم اپشن های اضافه شده به پیور.نقل قول:
بخش مرکزی کنترل سیستم برای مشاهدهی فعالیت کلی رایانه
- دارای ابزار بسیار پیشرفتهی پشتیبانگیری(Backup) از اطلاعات با امکان زمانبندی
- امکانات بسیار کامل برای مراقبت والدین (مشاهدهی میزان استفاده از اینترنت و محدود کردن آن، فیلترکردن سایتهای دلخواه، تنظیم امکان دانلود یا عدم دانلود فایلهای دلخواه، غیرفعال کردن اجرای برنامههای دلخواه و...)
- امکان بهینهسازی رایانه و پاکسازی آن از اطلاعات اضافی
- قابلیت پسوردگذاری بر روی درایو یا فولدر
- بخش جدید مدیریت پسوردها برای ذخیره و حفظ پسوردها در مقابل Keyloggerها با استفاده از کیبورد مجازی ایمن
- قسمت جدید File Shredder برای حذف کامل فایلها بهطوریکه قابل بازیابی نباشند
دوست عزیز موفق باشید.
در پناه حق
نقل قول:
پویا جان شما بهتر است یکم دیگر صبر کنید
نمیخواد نسخه ژاپنی را دانلود کنی چون من دانلود کرده بود وبا هرچی ترفند نشد زبانش را انگلیسی کرد(نکنه ژاپنی بلدی داداشی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارور میداد
به نظر من این نسخه 400 هم خوب است
پس صبور باشید
در پناه حق
برید تو پوشه های kasper ببینید تو پوشه ی skin فولدر en هم هست؟ اگه بود برید تو KIS شیفت +f12 رو بزنید ببینید زبان عوض می شه؟
اگه فولدر بود و نشد برید تو ریجستری تو آدرس و مقدار skinswitchdiabled رو به ۰ تغییر بدید.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ KasperskyLab \ protected \ AVP11 \ environment
سلام والا من برای گرفتن لایسنس چینی وخوروندن ان به نسخه انگلیسی همهنقل قول:
این کارا را میکردیم ولی اخرش هیچی الان هم که دیگه به کارم نمیاد
در پناه حق