نقل قول:
نقل قول:
خودت بالا نوشته بودی 128 که!!!!:18:
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
خودت بالا نوشته بودی 128 که!!!!:18:
نه سرویسم رو معرفی کردم . سرعت ها واقعی نیست که ! من 128 دارم اما رو 512 بسته شده ! البته تا چند روز پیش رو دوم مگ بسته شده بود :9::45:نقل قول:
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
8.30 صبح:1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار سرعت اپلود رو زیاد کردن !:20:برا شما هم زیاد شده ؟
پینگ هم خدارو شکر یکم اروم گرفت :31:
ببین من اگه بخوام راشو بهت بگم عملا میشم دوسته نابابو میکشونمت به سمت خلاف، شما نه یکی دیگه به بقیه دوستان نفوذ میکنه اونوقت عذاب وجدانش واسه ما میمونهنقل قول:
شما IP دوستتو بگیر با این روش یه تست بکن، به شزطها و شروطها شاید بشه، البته احتمالش کمه... ip دوستتو در منو بار مرور گر وارد کن ، admin واسه یوزرو و پسورد وارد کن ، بقیه شم که تو شکل مشخصه
نقل قول:
پس حق با تو بود و واقعا خطت نمیکشیده! نویزت خیلی زیاده! بهترین سرعت برات همین 512 که داری! پس بش رازی باش :31:
برا من 6517 است. به نظرت شاتل سرویس 6 مگم میاره؟ :31:
نقل قول:
جالبه از وقتی که سرویستو از روی 2 مگ بردی رو 512 دوباره لتنسیت خوب شده. یعنی به نظرت با هم ارتباط داره؟ :23:
دیشب هم سرعت عالی بود... یه 1.5 گیگی فایل داشتم که همش دانلود شد...
فقط پینگ زیاد خوب نیست، در واقع پینگ کمی نوسان داره! یه ساعت عالیه، یه ساعت یکم بد میشه...
سرویس 2 مگ شاتل. خط 552
سلام دوستان
اين چجوري كه اينترنت نامحدود 128 انديشه ماهيانه 15.5 هزار تومن ولي 8 گيگش 22 تومن ماهيانشه
سرعت دانلود نامحدود بطور متوسط 30 هست ولی محدود, وقتی من بودم 130 الان شاید کمی کمتر باشهنقل قول:
سلام دوستان
اين چجوري كه اينترنت نامحدود 128 انديشه ماهيانه 15.5 هزار تومن ولي 8 گيگش 22 تومن ماهيانشه
چند روزی میشه که پینگ خوب شده ولی سرعت مثه قدیماش نیست:41:
سلام.
اندیشه تا چند بار امکان برقراری موقت به هر کاربر میده؟
فقط یکباره؟:21:
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
دوستان برا شما هم سرعت اپلودتون زیاد شده ؟!یا فقط من که به پشتیبانی بخاطر پینگ فحش دادم سرعتم زیاد شد؟ا
احتمالا فحشه کار خودش رو کرده!:31:
واقعا تاثیرش انکار نشدنیه!!!:27:
سلام
اندیشه 128 نامحدود خط 5 سرعت دانلود بین 29 تا 31 در نوسان
این سرویس V.P.N که تو لیست قیمتها اندیشه هستش چیه؟
با این V.P.N که به عنوان فیلــــــــــتر شکن ازش استفاده میکینم چه فرقی میکنه؟
میشه بی زحمت بگین کجاشه؟نقل قول:
تو گزینه های "تمدید سرویس" هست اما تو لیست اصلیشون چنین چیزی قرار ندارهنقل قول:
میشه بی زحمت بگین کجاشه؟
پیشگامان تویه گیلان نمایندگی داره ؟ اگه کسی استفاده می کنه ، کیفیتش چجوریاست ؟
آره همونه ولی گرونتره یکی از دوستام گفت فامیلش گرفته و برای همین کار ازش استفاده میکنه میتونین از آقای ماهانیان یواشکی بپرسین :31: ولی از سایت ها بگیری ارزونترهنقل قول:
میدونم مربوط به این تاپیک نیست اما میشه یه سایت معتبر برای این کار معرقی کنیدنقل قول:
از اینجا میتونی بخری سایتش مطمئنهنقل قول:
محتوای مخفی: باز نکن جیزه
سلامنقل قول:
رفیق درباره -- اکانتهای اینترنت ماهواره ای هم اطلاعاتی داری ؟
مثلا من مک رو دارم .یوزر و پسورد و ایپی برای وی - پی- ان ماهواره ای رو از کجا پیدا کنم ؟
عزیزان برا هر دستگاه تلفن باید یه اسپلیتر خرید ؟
بعدش کجا اسپلیتر به درد بخور میدن ؟
نقل قول:
شما وقتی خطت راه افتاد باید کل اهل منزل از یک پریز استفاده کنید :27:
یعنی از پزیز تلفن اتاقت یه سیم میره تو اسپلیتر(1فروند) بعد دو تا خروجی میده بهت یکیش میره واسه مودم اینترنت و دیگری خطی هست که میتونی 60 تا تلفن بهش وصل کنی با سیم کشی جدا :21:
آرهنقل قول:
عزیزان برا هر دستگاه تلفن باید یه اسپلیتر خرید ؟
من لاکانی خریدم و مشکلی هم تا الان نداشتمنقل قول:
بعدش کجا اسپلیتر به درد بخور میدن ؟
من از همون یک اسپلیتر اندیشه استفاده کردم و مشکلی نداشتم میشه بیشتر توضیح بدید که اسپیلتر برای هر تلفن چه مزیتی داره؟نقل قول:
و اینکه همسایه ما با همین یک اسپلیتر تلفنش نویز داره چه باید کرد؟
رفقا سلام ،
آقا من یه سوال پرسیدم در مورد اینترنت پیشگامان . می خواستم بدونم سرویس دهی و پشتیبانی و کیفیتش چطور هست ؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعی در این مورد داره جواب بده .
یعنی شما فقط برای یکی از تلفن هاتون اسپلیتر استفاده کردید و باقی هم بدون نویز شدن؟نقل قول:
من از همون یک اسپلیتر اندیشه استفاده کردم و مشکلی نداشتم میشه بیشتر توضیح بدید که اسپیلتر برای هر تلفن چه مزیتی داره؟
اسپلیتر رو استفاده کرده ولی بازم نویز داره؟! شاید مشکل از اسپلیترش باشه. درغیراینصورت با پشتیبانی تماس بگیرند و مشکلشون رو بگندنقل قول:
و اینکه همسایه ما با همین یک اسپلیتر تلفنش نویز داره چه باید کرد؟
نقل قول:
راسیتش من که تا الآن اسمشو نشنیدم:14:گفتم که پیامت بی جواب نمونه :31:
ایشالله تویه عروسیت جبران کنم :31: پیشگامان تویه سایتش زده که رشت نمایندگی داره ، دامون نت . اینم نشنیدید ؟ گفتم شاید کسی بدونه کیفیتش چطوره :نقل قول:
کد:http://www.pishgaman.net/SC.php?type=component_sections&id=69&mid=57
وقتی میزان نویز خط بالا باشه دیگر بایک اسپلیتر کاری نمی توان انجام داد.نقل قول:
و خط تلفن شما نویز دارد.
برای همین ما به همه پیشنهاد میکنیم که برای هر تلفن از یک اسپلیتر جداگانه استفاده کنید.
به همسایه خودتان هم اعلام کنید که برای هر خط از یک اسپلیتر استاده کند مشکل حل می شود.
بارها هم پیش امده که زمانی که از یک اسپلیتر هم برای مودم وهم برای تلفن استفاده می کنید.
در زمان حرف زدن با تلفن adsl دیسی یا سرعت ان پایین می اید.
با تشکر.
هادی
نقل قول:
اگه کسی میدونه خواهشا جواب بده!:11:
2-3 روزه حجمم در حد 300 مگابایته! ولی تا 9ام قرارداد دارم. واسه همین فقط شبا دانلود میکنم.
تو این سه شب اخیر 6.3 گیگ دانلود کردم که همش هم تورنت بوده...
شاتل 2 مگ - مرکز 552
آقا دفعه اول نوشتی من فکر کردم شوخی میکنی خب معلومه یه باره برقراری موقته دیگهنقل قول:
سلام
پیشاپیش عید سعید کریسمس رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام 128 نامحدود اندیشه رو بگیرم؛ الآن وضعیت اندیشه چطوره؟ سرعتش از همون 16تای خودش که کمتر نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای وبگردی میخوام و دانلود به صورت مداوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
128 نامحدود الان سرعتش 30 است.نقل قول:
پیشنهاد میکنم اول 128 3 گیگ بخرید.
کار کنید.
وقتی حجم در حال اتمام است.
به 128 نامحدود از داخل crm سایت تغییر سرویس دهید.
اگر با سرعت 30 نامحدود مشکلی ندارید از همان اول 128 نامحدود بگیرید.
سرعت دانلود در 256 نامحدود .50 تا 55 است (لینک مستقیم)
45تا50(تورنت)
با تشکر.
هادی
نقل قول:
آره من همون یک اسپلیتر رو وصل کردم که یک خروجی رفته به مودم و یک خروجی رو با یک تبدیل به چند خروجی تبدیل کردم که هرچندتا تلفن بخوام بهش وصل میکنم و مشکلی ندارم باهاش ولی همسایمون نویز شدید داره تو تلفن ، که بهش اسپلیتر بیشتر تجویز میکنم ببینم چی میشه :27:
این چه مسخره بازیه
مرده شور اندیشه رو ببرن با این پینگ افتضاحش
3 هفته تو سرور های بازی آنلاین ، latency زیر 1300 ندیدم
زنگ میزنم به شرکت ، میگه Ping به ما ربطی نداره
پس به کی ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمه من باید بیاد پینگ رو تنظیم کنه ؟ :9::thumbsdow
دوستان ، کدوم آی اس پی ، پینگش خوبه؟؟؟؟
دمه خودتو این عکست گرم. اگه از youtube استفاده نمیکنی و آن لاین چیزی نمیبینی و هدفت فقط دانلود طولانی مدته این سرویس و بگیر در غیر این صورت اصلا سرویس مناسبی نیست.نقل قول:
merry christmas