واقعا زيبا بود !!!
بهترينه به نظر من ...
واقعا زيبا بود !!!
بهترينه به نظر من ...
عکس العمل های کاسیاسنقل قول:
خود کاسیاس
========================
اول که خدمت بهزاد گلم عرض بکنم که
اولا
حضور کاکا بسی محتمل است اگه جای من سیتی رئال بودش صد در صد که رئالی بود الان.
یه جورایی ناراضیه از اوضاع میلان و همه میدونن رابطش با رونالدینهو و بکام اصلا خوب نیست.
رونالدو هم که صد در صد رئالی هستش شک نکنید .
اخرین خبر در این مورد رو خود کالی عنوان کرده بود که رونالدو صد در صد تابستون رئالی میشه ولی نباید این رو بخاطر زحمات پرز دانست بلکه همش کار کالی هست.
خوب میخواستی زمان خودت بیاری من میگم کار پرزه دی:
میبینید چه راحت پرز میتونه کارهاش رو انجام بده دیک
زنده باد پرز
یه دونه بود..!نقل قول:
یه دونه هست..!
یه دونه خواهد بود..!
واسه نمونه بود..!
واسه نمونه هست..!
واسه نمونه خواهد بود..!!!!!!!!
اها...بعد منبع و مدرک شما برای این حرف چیه؟نقل قول:
کاکا کسی بود که اصرار داشت میلان رونالدینیو رو بگیره
در ضمن تا حالا خبری از نارضایتی از حضور بکهام ندیدم...چون کلا پستشون زمین تا اسمون با هم فرق داره
خود کاکا هم ابراز خوشحالی کرده که بکام میمونه
اگه کاکا میخواست بره خیلی وقت پیش این کار رو کرده بود
توی اون قشیه من سیتی به همه ثابت کرد که توی میلان موندنیه
سران باشگاه هم میدونن که اگه کاکا رو بفروشن هواداران چه بلایی سرشون میارن
من هم خیلی علاقمندم ببینم این جناب پرز چطور میخواد این بازیکنان رو بیاره
کاکا - کریس - جرارد - مسی و تورس عمرا به رئال بیان
فقط تا تابستان صبر کن همه چی معلوم میشه و کاکا باز هم به همه ثابت می کنه که به میلان وفاداره
رئالی های هم خواب کاکا رو هم نمیتونن ببینن
همون طور كه احمد گفت منظورم كاسياس بود ...
بهزاد جان عزیز سلام شرمن که دفع قبل یادم رفت.
اول در مورد کریسی بگم که خیلی دوسش دارم
ایشون شما شک نکن ببین شک نکن رئالی هستش تابستون
خود حرف کالی هم نشون این مسئله است
که گفته رونالدو که تابستون میادش نگید کار پرزه کار منه.
معلومه که اومدنش صد در صده.
در مورد کاکا هم بگم که انتقالش به من سیتی 100% بودش اگه که تیم من سیتی یک چهارم افتخارات رئال رو داشت.
چون همگان دیدیم که به شدت یعنی به شدت ها نزدیک شده بود تا آنجا که رفقام که میلانی بودن هی به برلوس کونی فحش میدادن که کاکا رو از دست داد.
اما خوب کاکا یه چیزش خوشم میاد که به تیمهای مزخرف نمیره.
اگه بره میره رئال دی:
ولی شک نکن یه روزی کاکا رو در رئال میبینی اونم تو اوج.
پرز کسی نیست که الکی حرف بزنه اون میدونه چیکار کنه .
در مورد جررارد بگم که منم موافقم که اوردنش خیلی سخته همینطور تورس .
مسی رو کی خواست .
اما من مطمئنم که حد اقل از بین کاکا و رونالدو یکیشون رئالین صد در صد.
یه خبر دیگه هم بدم و اون اینه که اخیره رئیس باشگاه اتلتیکو بعد استعفای کالی گفته بودش که:
من نمیدونم چرا استعفا داد در حالی که تابستون به خاطر تلاشهای کالی اگوئر میره رئال.
وقتی کالی اینکارو میکنه فکرشو بکن پرز بیاد دیگه غوغا میکنه.
در هر صورت اگه کاکا رو دیدی در لباس سفید مقدس رئال با شماره 22 بازی میکنه ناراحت نشی فرقی نمیکنه لباس سفید رئال یا میلان .
دی
فکرشو بکن کریس در لباس سفید مقدس رئال با شماره 17 در سمت چپ و کاکا با 22 در سمت راست.
خوب به کاکا و رونالدو و اگوئرو و یحتمل جرارد اینم اضاف کنیدش.
=============================================
RMadridFC : ستاره برزيلي تيم وردربرمن المان گفت : ارزوي هر بازيكني است كه روزي در رئال مادريد بازي كند
اين ستاره برزيلي كه به احتمال زياد در پايان فصل تيم وردربرمن را ترك خواهد كرد از يونتوس پيشنهاد جدي دارد و به نظر ميرسد مقصد اصلي اين بازيكن تيم ايتاليايي باشد .
با اين حال اين بازيكن با بيان جملاتي مبني بر علاقه وي به رئال مادريد و ستايش اين تيم اميدهاي يوونتوس را كمرنگ كرده است و اگر رئال مادريد خواستار جدي اين بازيكن باشد راه براي حضور اين بازيكن در جمع كهكشاني ها هموار خواهد بود .
اين بازيكن كه با زبان پرتغالي با روزنامه الماني Die Welt سخن ميگفت هنگامي كه اين سوال مطرح شد كه چه انتظاري از اينده خود دارد با زبان اسپانيايي اينگونه پاسخ داد ؛ رئال مادريد تيمي است كه هر بازيكني ارزوي حضور در ان را دارد و او نيز با بقيه بازيكنان فرقي ندارد .
هر يك از بازيكنان فوتبال دوست دارند در جمع كهكشاني ها باشند و من نيز شامل انها ميشوم . مادريد تيمي است كه همواره بري كسب عنوان ميجنگد و از تاريخ باشكوه و پرافخاري برخوردار است .
اين بازيكن برزيلي از سال 2006 در تركيب تيم پورتو حضور در اروپا را تجربه كرد و سپس به تيم وردربرمن المان پيوست و به نظر ميرسد ديگر قصد حضور در اين باشگاه الماني را ندارد و به احتمال زياد در فصل بعد راهي يك باشگاه بزرگتر خواهد شد .
سلام مادریدی ها چطورین؟ سال نو مبارک پیشاپیش:20:
آقا تا حالا دقت کردین این هاینزه وقتی میخواد دفاع کنه یا پاش یا دستش همیشه خارج از محیط بدنشه و دنبال پنالتی دادنه:42:
بازی امسال رئال و یووه رو یادتونه دیگه ( گل دوم که از یووه خوردیم تو تورین)
بازی با لیورپول و که دیگه نگم بهتره:37:
بازی با بیلبائو هم چند دفعه تو محوطه جریمه دستش به توپ خورد(یکی باید هاینزه رو بگیره فکر کنم می خواد ال پیچیچی رو بگیره:39:)
واقعا این دیگه کیه
خدا کنه دوباره پرز بیاد این اعجوبه رو بندازه بیرون ببین جای فرناندو هیه رو کی اومده:2:
یک نفر همت کنه تمامی افنخارات رئال رو جم کنه با سال بگه و بزار اینجا لالیگا جام جذفی اسپانیا لیگ اروپا و جام جذفی اروپا مرسی
اگه این کارو بکنید سایت دیتا بیس ارور میده..!نقل قول:
تو امضا یکی از بچها کامل توضیح داده شده بود تعداد قهرمانی های رئال
فکر کنم پرسپولیس بودش.
دادش باشگاهتون کل بودجه سالش شده اندازه پیام خراسون !!!:27:نقل قول:
مجبورن کاکا رو بفروشن. کاکا هم اصلا از شرایط میلان راضی نیست.
دیگه خود گالیانی (حنطه نامبر 2) گقته اگه پرز بیاد کاکا رو میدیم به رئال.
بابا ما خودمونم نمیخوایمش شما به زور دارید خودتون میدیدش به ما خوب!!!
شما کاملا الان عصبی شدید!!! یه جورایی انگار مثه بچه ها لجتون گرفته !!! :31:
راستی لطفا تویه تاپیک رئال بی ادبی نکنید و کل کل نکنید برادر(قسمت قرمز).
ممنون از شما
اولا که کسی با شما صحبت نکرد که خودت رو قاطی کردی
من داشتم با احمد صحبت می کردم...پس خواهشا شما ساکت باش بذار بقیه حرفشون رو بزنن
در مورد سرمایه میلان بگم که میلان ثروتمندترین باشگاه ایتالیاست و جزو ثروتمندترین باشگاه های اروپا هست
اگه به تیکه انداختنه من هم بلدم چند تا تیکه ناب بهت بندازم که دیگه روت نشه بیای توی تاپیک
پس احترام خودت رو نگه دار...
در مورد همون گالیانی هم بگم که توی خرید کاکا و پاتو رئال رو شکست داد...الان هم دارین برای خرید کاکا دست و پا می زنین
اگه مصاحبه کاکا در مورد انتقالش به تیم های دیگه رو خونده باشی می فهمی که کاکا چی گفته...
تمام قضیه من سیتی هم توش نوشته بود...شما کافیه تا تابستون صبر کنین تا معلوم بشه کاکا باز هم به میلان وفاداره
در مورد وضعیت میلان هم بگم که وضعیتش از رئال بدتر نیست...رئال که توی لیگ شانسی نداره
توی لیگ قهرمانان هم مثل همیشه زود حذف شد
خبری هم از لج و لجبازی نیست و برای همه حرف هام دلیل داشتم
چقدر عصبانییییییییییییی !!!!!:41:نقل قول:
همونطوریکه قبلا هم گقتم شما یه کم مثه بچه ها لجت گرفته !!! نمیدونم چرا !!!
مثه بچه دبیرستانی ها حرف میزنی !!! نقل قول از شما: من داشتم با احمد صحبت می کردم.... کسی با شما صحبت نکرد که خودت رو قاطی کردی .............. (زشته بابا یه کم جنبه کم اوردن داشته باش خوب!)
تیکه هایی که میخوای به من بندازی تا دیگه تویه تاپیک نیام :
هر وقت گفتن خاک انداز ............
آش ماش بیرون باش ...........
آینه آینه ...........
احمد لجش گرفته مورچه ........... .
اینا تیکه هایی بود که میخواستی به من بندازی دیگه درسته !!!:27: تیکه ناب !!!!!! :27:
برادر دیگه اینو کل اروپا میدونن که اگه رئال دست رو یه بازیکن بذاره و واقعا بخوادش دیر یا زود میارتش. کاکا و پاتو انقدر جوون بودن که به درد رئال نمیخوردن اون موقع. باید میومدن تو تیمای درجه دو مثه میلان تا یه کم بیان رو فرم.
میلان وضعش از رئال بدتر نیست !!!!!!!!!!!!
شما که تو یوفا حذف شدید تو لیگ هم که دیگه هیچ !!!
یه 50 سالی هم هست کالچیو رو نبردید. اینو قبول کن که از همه لحاظ اوضاع شما خیلی خراب تره.
از لحاظ مالی که دیگه .............. !!! حتما میلان رو با لچه یا کالیاری مقایسه کردی و گفتی شرایط مالیتون خویه!
چطوری میگی وضعتون بهتر از ماست!
راستی اطلاعاتتون یه کم سوخته هااااااا !!!
حالا هم چون اون پایین 6-0 زدی(:46:) دیگه کوتا میام.
اگه فرهنگ داری بفهم که اینجا تاپیک رئال هستش وشما طرفدار میلانی نباید بیای اینجا کل کل راه بندازی
و بعد هم شاکی بشی .....
پس به قول خودت احترام خودت رو نگه دار دیگه اینجا پست نده .......
البته اگه توبه کردی و ایکر مقدس و کاپیتان رو به سروری قبول کردی و رئالی شدی بیا ما در خدمتت هستیم.
ممنون دوست عزیز
فعلا که شما در حد بچه ها حرف میزنی
وقتی بلد نیستی عین ادم حرفت رو بزنی و همه چی رو به تمسخر میگیری نباید بیش از این از شما انتظار داشت
الان اگه ازت بپرسن تاریخچه تیمت رو بگو نمی دونی که چی بگی
اگه پیش من بودی مشخص میشد که چقدر فوتبال حالیته و از رئال چی میفهمی و برای چی طرفدار یک تیم شدی
البته الان هم مشخصه اطلاعاتت در چه حده و طرز فکرت چجوریه
دیگه از طرز و سطح فکرت مطلع شدم و نیازی به ادامه بحث با شما نمی بینم
برو مسخره کن و مسخره بازی در بیار ببینم به کجاها قراره برسی...
تابستون هم مشخص میشه که کی و چه تیمی خودش رو برای یک بازیکن مسخره کرده
برو با این طرز فکرت خوش باش
شما تو تایپیک ئال چی کار میکنید لطفا برید تو تایپیک خودتون پست بدین
این حرفو از کجا میزنی ؟ خیلی غیر منطقی هست ... رئال شانس اول قهرمانیهنقل قول:
در مورد وضعیت میلان هم بگم که وضعیتش از رئال بدتر نیست...رئال که توی لیگ شانسی نداره
این نمک ها تایپیک رو شور میکنه هر حرفی دارین در مورد کل کل تو پیغام خصوصی به هم بزنید
خدا را شکر.نقل قول:
بعضی از حرفها انقدر مسخره هست که باید به تمسخر گرفتشون.
بخشی از تارخ تیمم تو امضام هست.
شما هم لطف کن دیگه نیا تویه این تاپیک نظر بده تا اینجوری ضایع نشی.
ممنون
100% تایید میشه.نقل قول:
منم باهت موافقم.
رياست در رئال مادريد به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد
كالدرون: حضور رونالدو درسانتياگو برنابئو را بايد نتيجه تلاش هاي من دانست
رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد اعلام كرد، ستاره ي پرتغالي منچستريونايتد فصل آينده به سانتياگو برنابئو خواهد پيوست. او معتقد است، حضور رونالدو در مادريد را بايد دستاورد تلاش هاي او دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رامون كالدرون، رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد كه چندي پيش از سمت خود كناره گيري كرد، هنوز پرونده ي انتقال كريستيانو رونالدو را دنبال مي كند. او كه در حال حاضر هيچ سمتي در باشگاه رئال ندارد، معتقد است، رونالدو در پايان اين فصل به برنابئو خواهد رفت و همه ي اين ها را نتيجه ي تلاش شخصي اش مي داند.
او در گفت و گو با برنامه ي El larguero در اين باره گفت:« بر اين باورم كه عملكردم در باشگاه رئال مادريد خوب بوده است. همراه با رئال به شش عنوان قهرماني دست يافته و موفق شدم، درآمد باشگاه را دو برابر كنم. به علاوه، يكي از بزرگترين بازيكنان دنيا در پايان رقابت هاي اين فصل به سانتياگو برنابئو خواهد آمد كه حضور او در برنابئو را بايد ثمره ي تلاش هاي من دانست. تابستان گذشته زمان مناسبي براي انجام قراردادهاي بزرگ نبود ولي رئال مادريد هميشه ستاره هاي بزرگ را به خدمت خود در مي آورد، چرا كه در اين باشگاه آن رقمي كه بازيكنان مي خواهند، حاضر است.»
هر چند كالدرون در طول برنامه نامي از بازيكني خاص را به ميان نياورد، ولي روزنامه ي AS در مطلبي با تجزيه و تحليل حرف هاي كالدرون، روشن كرد، اين ستاره كسي جز كريستيانو رونالدوي پرتغالي نيست. اين درحالي است كه كالدرون به تازگي شايعه ها درباره ي گفت و گو با كاكا در فرودگاه را رد كرد و گفت:« دوست ندارم، انتظارهاي بي جايي را ايجاد كنم، چرا كه اين خبرها هرگز درست نيستند. در هر صورت تنها نكته اي كه مهم و لازم به نظر مي رسد اين است كه رئيس جديد باشگاه بايد بهترين بازيكنان دنيا را به خدمت بگيرد.»
به نوشته ي پايگاه اينترنتي GOAL.com كالدرون 57 ساله، در پايان به اين نكته اشاره كرد كه در انتخابات آتي رياست باشگاه رئال مادريد شركت نخواهد كرد و قصد ندارد دوباره به امور مديريتي اين باشگاه بازگردد. او در اين باره عنوان كرد:« زماني كه از من خواسته مي شود تا از قدرت در برنابئو كناره گيري كنم، در انتخابات نيز شركت نخواهم كرد. من تنها مي خواهم بگويم كه از كسي خودم را پنهان نمي كنم و به علاوه تصميم هم ندارم تا در انتخابات حاضرباشم. من از اين شغل كناره گيري كردم، چرا كه به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد.»
تمايل ديگو براي حضور در رئال مادريد
به گزارش RMadridFC : ستاره برزيلي تيم وردربرمن المان گفت : ارزوي هر بازيكني است كه روزي در رئال مادريد بازي كند
اين ستاره برزيلي كه به احتمال زياد در پايان فصل تيم وردربرمن را ترك خواهد كرد از يونتوس پيشنهاد جدي دارد و به نظر ميرسد مقصد اصلي اين بازيكن تيم ايتاليايي باشد .
با اين حال اين بازيكن با بيان جملاتي مبني بر علاقه وي به رئال مادريد و ستايش اين تيم اميدهاي يوونتوس را كمرنگ كرده است و اگر رئال مادريد خواستار جدي اين بازيكن باشد راه براي حضور اين بازيكن در جمع كهكشاني ها هموار خواهد بود .
اين بازيكن كه با زبان پرتغالي با روزنامه الماني Die Welt سخن ميگفت هنگامي كه اين سوال مطرح شد كه چه انتظاري از اينده خود دارد با زبان اسپانيايي اينگونه پاسخ داد ؛ رئال مادريد تيمي است كه هر بازيكني ارزوي حضور در ان را دارد و او نيز با بقيه بازيكنان فرقي ندارد .
هر يك از بازيكنان فوتبال دوست دارند در جمع كهكشاني ها باشند و من نيز شامل انها ميشوم . مادريد تيمي است كه همواره بري كسب عنوان ميجنگد و از تاريخ باشكوه و پرافخاري برخوردار است .
اين بازيكن برزيلي از سال 2006 در تركيب تيم پورتو حضور در اروپا را تجربه كرد و سپس به تيم وردربرمن المان پيوست و به نظر ميرسد ديگر قصد حضور در اين باشگاه الماني را ندارد و به احتمال زياد در فصل بعد راهي يك باشگاه بزرگتر خواهد شد .
گرفتن دیگو به عنوان یه بازیساز بعد از دفاع چپ که جایگزین اتوبان هاینتزه بشه اولویت دوم ماست.تیم کمبود خلاقیت داره که با اومدن دیگو این مشکل رفع میشه.
از ايدهي انتقال به رئال استقبال خواهد کرد
آنجلوتي: فکر نمي کنم در پايان فصل اخراجم کنند
با اين که در ايتاليا گفته مي شود مربي ميلان قصد دارد همچنان در اين تيم بماند، مطبوعات اسپانيايي معتقدند که او از پينشهاد رئال مادريد براي مربيگري کهکشاني ها استقبال خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، کارلو آنجلوتي درها را براي انتقال به نيمکت رئال مادريد در تابستان آينده بازگذاشته و ازاين که فلورنتينو پرس، نامزد رياست باشگاه اسپانيايي او را به عنوان مربي بعدي تيم درنظرگرفته، ابراز خشنودي کرده است. اگر رئيس سابق کهکشاني ها بار ديگر به اين سمت انتخاب شود، آنگاه احتمال نشستن "کارلتو" روي نيمکت رئال هم بسيار زياد خواهد بود.
در هفته هاي اخير روزنامه هاي ايتاليايي نوشته بودند، آنچلوتي مي خواهد در ميلان بماند ولي رسانه هاي اسپانيايي نظر ديگري دارند و به اعتقاد آنها او از ايده ي انتقال به رئال استقبال خواهد کرد. روزنامه ي اسپانيايي "مارکا" به نقل از مربي روسونري نوشت، او پس از بازي اين هفته ي ميلان با سيه نا به خبرنگاران گفت:" هراتفاقي که بخواهد مي افتد. من از اين که پرس خواهان من است، خوشحالم."
آنجلوتي با اين که ميلان از دور رقابت هاي جام يوفا کنار رفت، معتقد است که تيمش اين فصل خيلي بد کار نکرده است:" فکر مي کنم اين فصل براي ما خوب بوده است. براي همين فکر نمي کنم که من را در پايان فصل اخراج کنند."
كشمكش ستارگان هلندي رئال
روبن و هونته لار تحمل همديگر را ندارند
دو ستاره ي هلندي باشگاه رئال مادريد اين روزها رابطه ي خوبي با يكديگر ندارند و با وجود آن كه در زمين مسابقه بسيار تاثير گذار ظاهر مي شوند، حتي با هم احوالپرسي هم نمي كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرين روبن و كلاس يان هونتلار از برترين بازيكنان خوان ده راموس در جريان ديدار شنبه شب مقابل اتلتيك بيلبائو بودند و در پيروزي 5 بر 2 كهكشاني ها نقش بسيار پررنگي داشتند. آرين روبن نخستين گل تيم مادريدي را به ثمر رساند و هونتلار نيز دو بار براي اين تيم به گل رسيد. بسياري موفقيت شنبه شب مادريدي ها را نتيجه ي شكست سنگين اين تيم در ديدار مقابل ليورپول و حذف زودهنگام كهكشاني ها از اين رقابت ها مي دانند. روزنامههاي معتبر اسپانيايي از جمله اسپورت و as گزارش داده اند كه اين دو ستاره هلندي، رقابت همه جانبهاي را با يكديگر آغاز كرده اند.
در طول رقابت ديدارشنبه شب هونتلار به روبن گفت كه چرا توپ را به او پاس نداده و روبن در پاسخ به او گفت:« خفه شو». هونتلار نيز پاسخ او را داد.
كشمكش ميان دو ستاره ي هلندي باز هم ادامه يافت. دقايق بعد زماني كه هونتلار جاي خود را به "داني پارخو" داد و پس از آن كه روبن جاي خود را به "ژولين فابره" داد، ستاره سابق آژاكس به سمت نيمكت رفت تا بر روي آن بنشيند. ستاره ي سابق باشگاه چلسي هم دستش را به سمت هونتلار دراز كرد تا با او دست دهد ولي هونتلار پاسخ او را نداد. اين در حالي است كه در طول هفته هاي اخير هم هونتلار گهگاهي از روبن طلب توپ كرده و درخواستش بي جواب مانده است.
سلام
بچها خواهشن تند نرید
این فقط یه بحث هستش.
بهزاد جانم من خیلی وقته میشناسمش وا ولین رفیق من تو این فورم به حساب میاد.
خیلی مودب هستن .
فقط ما بحث کردیم کاری به لج بازی و این حرفا نداریم.
اگه که تو تاپیک رئال فقط رئالیها باشن و هیچ کسی وارد نشه که نمیشه میشه؟
به نظر من باید اجازه بدیم بحثهای منتطقی راه بیفته که هم باعث رونق تاپیک بشه هم باعث افزایش بار فنی تاپیک.
هم اینکه با دوستان جدیدی اشنا بشیم.
البت که بحث منطقی .
======================================
یک نکته شایان ذکر هستش که .
اگر توجه کرده باشید در بین تیمهای اروپایی
بعضی تیمها قوی هستن به واقع یعنی قوی هستن و این رو باید گفت.
مث منچستر مث بارسا
اینا تو این دوره قوی هستن صحیح.
اما بعضی تیمها ممکنه مقابل اینا شکست بخورن و نسبت به اینها ضعیف باشن اما کلاسشون از اینا بالاتره
در ایتالیا میلان
در انگلیس لیورپول
در اسپانیا رئال
در المان بایرن
اینها تیمهای هستن که هر چقدر هم که تیم ضعیف باشه اما هر بازیکنی ارزوی بودن در آن رو داره اینها رو میشه گفت که 5 ستاره های اروپان .
و جالب اینه که در بین تمام اینها بعد رئال یه ستاره باز بالاتره.
خدایشش اینو بدون هیچ غرضی میگم که رئال کلاسش نسبت به تمام تیمها بالاتره.
===============================================
ایشالا که با اومدن پرز افتخارات جدیدی رو نیز کسب کنیم.
فعلا که حرف های تو خیلی مسخره هستنقل قول:
تو تاریخ رو فقط در کاپ گرفتن دیدی...این نشون از فهم فوتبال تو داره
تاریخی که من میگم تاریخ پیدایش تیم...تاریخ لباس رسمی تیم
تاریخ ساخت این باشگاه و دلیل ساخت این باشگاه
تاریخچه ورزشگاهتون...اسم ورزشگاه...دلیل انتخاب این اسم
و خیلی های دیگه...فعلا اون کسی که ضایع شده شما ویک سری از دوستانتون هستید که بلد نیستین بحث منطقی راه بندازین...یه مشت بچه که فقط بلدید رئال رئال کنین
من هم دیگه نمیام و وقت خودم رو جایی میذارم که طرف مقابل از فوتبال و احترام چیزی حالیش باشه
خوش باشید
اصلا من موندم که چی شد یه دفعه دعوا شد ؟ :blink:
سر کاکا بود ؟
این دعوا داره ؟
حالا این بازیکن بیاد یا نیاد (که میاد :27: )
حالا دعوا داره ؟
همه دیگه میدونن که میلان مشکل مالی رو داره حالا چقدر هیچ کدوممون نمی دونیم ولی اینکه داره دیگه قطعیه .. هر بازیکنی هم آرزوی بازی کردن تو رئال رو داره ... نه میلان و نه هیچ تیم دیگه .. همه آرزوشون بازی در رئال افسانه ای هست ..
حالا سر اننتقال یه بازیکن باید دعوا کرد ؟
آقا چرا اینقدر دنبال مهاجم و هافبک میگردیم باید به دفاع هم توجه داشت
تا امثال هاینزه تو رئال باشه اگه صد تا گل توی فصل بزنیم 30 تا 40 گل بخاطر این دفاع از حریفا می خوریم
به نظر من اول دفاع باید قوی شه سپس هافبک خلاق و بازی ساز(مثل کاکا و کریس رونالدو) سپس مهاجم خوب
گوتی چرا اینقدر گردنش درازه
والا از نظر زیبایی شناسی گردن دراز جزو زیباییه!:دینقل قول:
موافقم...ولی نمی دونم هر دفاعی میاد تو رئال اون خاصیتشو از دست می ده..مثل ساموئل...کاناوارو...کلا زیاد گل می خوریم.وقتی جای روبرتو کارلوس هاینتزه میاد همین میشه دیگه.نقل قول:
میلان تیم خیلی خوبیه ...
منم تو تیم های ایتالیایی طرفدار این تیم هستم ...
اما بیان قبول کنین رئال از میلان بهتره ...
اینم بگم اکثر کسایی که از یه تاپیک دیگه می یان تو تاپیک طرفدار یه تیم و به اون تیم هر چی می خوان می گن اکثرشون وقتی یه پست می دن شونصد نفر تو همون تاپیک حرفش رو تکذیب می کنن ...
اگه زیاد مسئله کش بیاد باعث بی احترامی می شه و اگه از خط قرمز رد بشه حتی به بن شدن می انجامه ...
پس لطفا این مسئله رو ادامه ندین ...
البته لطفا"
ممنون ...
من دشمن رئال لم
می خوام کله شونو بکنم
پس جاي شما تو اين تاپيك نيست :27:نقل قول:
به به نمردیم و بن لادن هم دیدیم تو تاپیکنقل قول:
با پای خودش اومده که اینجا رو منفجر کنه دی
ولی دوستمون از وجناتش پیداس دشمن نیست نفوذیه دی
رونالدو، کليد پيروزي در انتخابات رئالخبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1387/12/29
سرويس: ورزشي - فوتبال
در آستانه انتخابات هيات مديره باشگاه رئال، فلورنتينو پرس، يکي از نامزدها و رئيس اسبق باشگاه قصد دارد سياستي را که در سال 2000 اتخاذ کرد را در انتخابات بکار ببرد.
به گزارش ايسنا، پرس در انتخابات سال 2000 با قول جذب لوئيس فيگو رياست باشگاه را از آن خود کرد.اما اين بار او قبل از انتخابش قول جذب کريستيانو رونالدو، کاکا و استيون جرارد را داده است. سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد فصل گذشته با امضاي توافق نامه اي رسما اعلام کرد ،اگر رونالدو بخواهد اولدترافورد را در پايان فصل ترک کند مانع او نشود.
گفته مي شود آنخل سانچس که بين سالهاي 2000 تا 2006 معاون پرس رئيس وقت رئال بود رابطه نزديکي با ژرژ مندس ، مدير برنامه هاي رونالدو دارد و مي تواند او را متقاعد کند که رونالدو فصل بعد پيراهن سفيدپوشان مادريدي را بر تن کند.در صورت عقد اين قرارداد رونالدو دستمزد سالانه اي بالغ بر 12 ميليون يورو دريافت خواهد کرد و مندس نيز 8.5 ميليون يورو به عنوان کميسيون مي گيرد.مبلغ اين انتقال در حدود 80 ميليون يورو خواهد بود.
اين در حالي است که ائوخنيو مارتينس براوو، ديگر نامزد انتخابات رئال نظر کاملا متفاوتي دارد و معتقد است در صورتي که در انتخابات پيروز شود 80 ميليون يورو را جور ديگري هزينه مي کند. مارتينس براوو در گفتگو با روزنامه as مي گويد:"من بيشتر به جوانان ميدان خواهم داد و اين مبلغ را براي چندين بازيکن جوان آينده دار هزينه مي کنم و اعتقادي به جمع کردن ستارگان فوتبال دنيا در رئال ندارم."
انتهاي پيام :38:
کالدرون هم کار این بابا براوو رو کرد به این فلاکت افتاد ! از همون روز اول گفتم تیمهای بزرگ جای بازیکن تازه و جوون نیست !نقل قول:
جای امتحان پس دادن و تجربه نیست ! پرز خرید های خوبی کرد با همون خرید ها قهرمان شدیم اما بعدش دیگه فقط واسه پول می خرید !
البته حق هم داشت شاید اون موقع هدف بدست آوردن پول بود تا باشگاه از اون وضعیت خارج بشه اما الان با همین بازیکن هایی که داریم هم تو درآمد اول یا دوم هستیم. دیگه پرز نیازی به توجه زیاد به پول نداره.
امیدوارم خریدهای بجایی انجام بده. :40::11:
ممنون که به همگی توهین کردید!!!نقل قول:
شما به نظرم با این اوضاعی که داری کلا از جهان اینترنت خداحافظی کنی سنگین تری برادر.
راستی من گقتم بخشی از تاریخ باشگاه تویه امضام هست.(سوادتم که نم کشیده).
از شیوه نوشتنت کاملا مشخصه که چه جور آدمی هستی.
دیگه به خاطر بچه ها کوتاه میام.
ممنون
منم باهات موافقم.نقل قول:
این بابا از همین الان باید بدونه که شکست را پذیرا شده است !!!:27:
و به نظرم قطعا پرز پیروز میشه.
بابا من یه چیزی گفتم شما ببخشید ولی امسال بارسا قهرمانه