دوست عزیز الان مشکلی که برای شما پیش آورده چیه ؟نقل قول:
چون برای منم اولش مشکلساز شده بود ولی حل شد بدون خرید ip .
Printable View
دوست عزیز الان مشکلی که برای شما پیش آورده چیه ؟نقل قول:
چون برای منم اولش مشکلساز شده بود ولی حل شد بدون خرید ip .
من سر گيم مشكل دارم .تماس گرفتم گفت تمام شركتا اين كارو ميكنن .پورتارو ميبندن اي پي استاتيك ميفروشن. گفت اگه ميخواي بخر اگه هم نه درخواست جمع اوري بزن. دارم ميگردم ببينم تو مركز مخابرات ما چي خاليه اونجا درخواست بدمنقل قول:
تمام این اراجیف و به منم گفتن ، ظاهرا چند تا شرکت دست به یکی کردن بچاپن ملت و ...نقل قول:
ولی شما قبل از تخلیه خط حتما 195 شکایتتو مطرح کن . شاید بی تاثیر نباشه!
همه چی رو بنویس ، خیلی مسخره اس میگن پورت ها رو بخاطر امنیت شما بستیم ولی اگه 50 تومن بدیدبراتون باز میکنیم و امنیتتون دیگه اصلا مهم نیست برامون!
این سامانه رو گذاشتن برای همین کارا . فرداش هم از فن آوا باهات تماس میگیرن خیلی محترمانه تر صحبت میکنن! اگه باز هم مشکل حل نشد ، چند روز بعدش از سامانه تماس میگیرن باهات میگن از 1 تا 10 امتیاز بده بهشون شما پایینترین امتیاز و بده بعد برو سراغ تخلیه خط .
سلام. من تا الان سرویس نامحدود استفاده میکردم و راضی بودم ولی یکی دوماه ماه اخیر هر چند وقت یکبار افت سرعت شدید پیدا میکنه. قبلا دانلود از یه سقفی میگذشت اینجور میشد ولی اخیرا هر چند وقت یکبار اینجور میشه!!! با پشتیبانی هم تماس میگیری بعد یکی دو روز درست باشه ولی باز رخ میده.
الان میخوام یک ماه سرویس محدود بگیرم. سرویس حجمی DP-2048 سرعت دریافت چقدره؟ همچنین از نظر پینگ چطوره؟
همچنین الان سرویس نامحدود برنزی تو لیست سرویس های داخل سایت نیست ولی برای تمدید تو ناحیه کاربری موجوده. این چجوریه؟ در اینده حذف میشه و قابل انتخاب نیست دیگه؟
مسخره ها بدون اطلاع رسانی شبانه رو برداشتن. الان بعد از اینکه کلی از حجمم کم شده متوجه شدم چه گندی زدن:n23:
موقع تمدید هم زنگ زدم چیزی نگفتن وگرنه 6 ماهه تمدید نمیکردم! این چه وضعشه اخه؟؟؟
کدوم شرکت الان شبانه میده؟ شاتل یه چیزی زده ولی نفهمیدم قضیه اش چیه
2-3 ماهی هست که برداشتن شبانه رو منم به خاطر همین تخلیه کردم و رفتم پارس آنلاین. پارس شبانه ش خوبه و هیچ محدودیتی برای سرعت و حجم نداره ولی قیمتاش یه کم بالاست. آسیاتک هم شبانه داره ولی گویا سرعتش مثل فن آوا همون سرعت خریداری شده س و باز نمیذارن سرعتو.نقل قول:
ممون. مبالغی که نوشته بعد از افزودن مالیاته یا بدون مالیات؟نقل قول:
بعد مثلا برای سرویس 6 ماهه که ترافیکش 36 گیگ هست نوشته ترافیک هر ماه 6 گیگ! یعنی هر ماه بهت شیش گیگ میده بعد سوخت میشه؟؟ یا کل 36 گیگ ترافیک رو طی اون چند ماه میشه استفاده کرد؟ یکم عجیب نوشته
کلا از سرویسشون راضی هستید؟
شبانه ها رو گند زدن بهش.
من که دیگه دانلودهام رو با سیم کارت انجام میدم و اینترنت شبانه نامحدود ایرانسل.
فقط من موندم فن آوا چرا لیست سایت های نیم بها رو منتشر نکرده. الان امتحان کردم دیدم اصلا نیم بها محاسبه نمیکنه انگار.
شبانه نامجدود داره ایرانسل؟ کدش چیهنقل قول:
اینجوریم باید پول چندتا سرویس بدیم. باید دید میصرفه؟
آره. 1 ساعته و 2 ساعته و 3 ساعته.نقل قول:
به ترتیب 900 و 1500 و 2000 تومن.
سرویس های نامحدود جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چند روزیه رو فن اوا برا استفاده از چیزک بی ان مشکل دارم.شما هم این مشکل رو دارین.مطمئنم که مشکل از نت هست.چه کنم؟
این فن آوا چرا سرویس های جدید رو اعلام نمی کنه؟
خدا میدونه دوباره چه خوابی واسمون دیدن.
امیدوارم حداقل مثل شاتل یک سوم ترافیک خارجی نباشه.
تعرفه ها خیلی عجیب غریب شده ...
ولی چیزی که برای من جالبه اینه که عملا اینکه بیان 16 مگ ثابت به مردم بدن قابل اجرا نیست . جالبه وزیر گفته 95 درصد این سرعت اسمی رو باید تضمین بدن !
تو بهترین حالت نهایتا 14 مگ برسه مردم البته اگه خونشون کنار مخابرات محل نباشه! ، تو تایم پیک هم که عملا خواب این سرعتا رو باید دید مگر اینکه منظورشون از این سرعت و ... رو شبکه داخلی باشه .
کلا بیان بگن مکانیزم سنجش سرعت چیه ؟ اگه هر زمانی سرعت از اون 95 درصد ! کمتر شد میشه شکایت کرد غرامت گرفت !؟
متاسفانه شبکه داخلی رو قرار بود تا چند ماه پیش کلا بسطش بدن به تمام ip های ایرانی ولی اینکارو نکردن . بیشتر سایتایی هم که مد نظرشونه به دردمون نمیخوره .
ولی یه نکته خوب ارزون شدن حجمه . گفته شده هر گیگ اضافه 2 تومن فروخته میشه . در حالت قبل باید یه حجم سنگینی می خریدی تا کلا برات 2 تومن بیفته ...
فن آوا تعرفه های کپی برابر اصل شاتل خودش رو گذاشت روی اینستاگرامش و بعدش حذفش کرد.
نمیدونم واقعا برای چی.
خیلی از شرکت ها نذاشتن هنوز ...
ولی چیزی که به چشمم خورد انگار قراره هر چی سایت رو ایران میزبانی میشه جزو شبکه داخلی حساب کنن . اگه واقعا درست باشه حالا میشه یه چیزی !
اینجوری برای دانلود خیلی از فایلها حتی تو شبکه تورنت رو هم میشه با هزینه مناسبی لیچ کنیم رو سرورای ایرانی ، بعد دانلود کنیم .
صبر کنیم ببینیم تعرفه ها چطورن .
فایده ندارهنقل قول:
شما مثلا VPSخارجی رو ماهی 10 تومن میخری ایرانیش ماهی 30 تومنه تازه با ترافیک کم و محدود
بله درسته. من از وزیر تو اینستاگرام پرسید م و جواب داد که بله همینطوره.نقل قول:
ولی مسئله اینه که آیا همه سایت های ایرانی رو داخلی میگیرن؟ حتی اگه سرورشون رو از دولت نخریده باشن؟ حتی سایت های دانلود؟
مشخص نیست
منظور من اینه که نسبت به حالتی که گفته بودن 500 تا سایت پر بازدید ، مسلما خیلی خیلی بهتر شده ...نقل قول:
ضمن اینکه حجم هم ارزون شده .
بعضی شرکتها هم گفتن مثل قبل عمل میکنن . یعنی شما سرعت 2 مگ هم بخری شیرشو باز میذارن برات . یعنی مجبور نیستی مثلا سرعت 8 مگ میخای حتما 8 مگ بخری . اینجوری از نظر هزینه ای هم بد نیست ...
کاش این آقای وزیر میومد فکری به حال سرعت تک کانکشن هم میکرد :n27:
هر سایتی که داخل ایران میزبانی بشه بحث دولتی بودن مطرح نیست .نقل قول:
البته قدم اوله ، مطمئن باش کم کم سایتای خوب دانلود مثل تاینی موویز و نایت مووی و ... یا دونه دونه تعطیل میشن یا میرن روی سرورای خارجی و سیستمشونو کلا عوض میکنن . چون الان اینطور سایتا مرتب ف.یلتر میشن ولی کماکان هم ادرساشونو دوباره قابل دسترس میکنن هم اینکه دوستان فعلا بند نکردن به سرور اصلی شون .
باید به این فک کنن ما که بالاخره دانلودمون و میکنیم چه بهتره پس ازشبکه داخلی خودمون باشه همه جوره برای همه بصرفه تره .:n02:
سلام
دوستان فن آوا هم تعرفه های جدیدش رو اعلام کرد
به گزارش روابط عمومی داده پردازی فن آوا سرویسهای اینترنت پرسرعت ثابت فن آوا (+ADSL2) از تاریخ 12 آذر 1396 به شیوه جدید ارائه خواهد شد.
بر اساس مصوبه شماره 266 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از این تاریخ، سرویسهای اینترنت پرسرعت (+ADSL2) ارایه شده به مشتریان به سرویسهای غیرحجمی (Connection Based) تغییر میکند.
سرویسهای غیرحجمی که براساس سرعت قابل ارایه طبقهبندی میشوند، دارای آستانه مصرف تعریف شده هستند که جزییات آن در جدول زیر قابل مشاهده است:
برگ هام ریخت:)) من به فکر تخلیه بودم. بهترین تعرفه رو داده اگه تصویب بشه. صداشو در نیارید دورهم خودمون استفاده کنیم:)) td lte رو جمع میکنم دیگه اگه سرعت فن آوا خوب باشه
کسی میدونه سرعت شبانه اش چقدر میشه؟
منم می خوام بیام :n02: راستی این گیگ های داخلی هست یا خالصه یا تقسیم بر 3 میشه؟نقل قول:
تقسیم بر 2 میشه. 225 گیگ 80 تومن 16 مگابیت. با شبانه:) یک عمر فن آوارو فحش دادم اینقدر گدا بازی در میاورد سر حجم، 7ماه هم هست مبین نت گرفتم ولی هنوز فن آوارو دارم. مثل اینکه مودمشو باید دوباره از جعبه در بیارم:)
نقل قول:
گفتن اطلاعات تکمیلی فردا اعلام میشه
مودم خاص داره با معمولی کار نمی کنه؟ راستی وضعیت پینگ چه طور هست؟نقل قول:
شبانه هاش اگه خوبه همین الان پارس رو جمع کنم ؟ پارس شبی 40 گیگ به راحتی به من میداد بدون افت سرعت. کسی تجربه از شبانه فن آوا داشته تا الان؟ 2 مگ سرعت شبانه اش چه قدره؟
نه همین adsl معمولی. اون زمان سرعتم یک مگابیت بود(خیلی کم) چند نفر هم بهش وصل میشدن اصلا نمیشد بازی کرد. ولی تو بازی vainglory سرور اروپا وقتی خودم تنها به مودم وصل میشدم پینگ بین 100 تا 200 بود مثلا 150نقل قول:
اولا به به به این تعرفه ها.اگه شبانش افت سرعت نداشته باشه عالی میشه
از طرفی هم متاسفانه اینطوری همه دانلودرایی که شیره ی شبانه رو میکشن میان اینور و قطعا افت سرعت وارد ماجرا میشه.نمونش همین 2 پست بالاتر
با مایییی؟؟؟:n08: دانلودر کجا بوده ما مصرف معمولیمون همین قدره.در حد 100 گیگ و اینا.اگه گیمی هم باشه بیشتر.کلن برای همه بهتره در ضمن طرح ها قرار شد که تضمینی باشه و سرعت ها کم و زیاد نشه و همون سرعت اصلی رو به متقاضی بدن.نقل قول:
امیدوارم از پس سرویس دهی بربیان ! اون قضیه 95 درصد واقعا پیاده بشه و ....
شبانه رایگان و این حجم ها !
فعلا متاسفانه اوضاع پینگش تو منطقه ما که بهم ریخته یه ip ایرانی میدی از هر 5 تا بسته یکیش بالای 500 میلی ثانیه میره .
نه مهندس تو سومی حساب میشی من گفتم دوتا بالاتر.پست پایینیت:n08:نقل قول:
از کجای پنل باید طرح رو عوض کرد؟ هیچی نداره پنلش دوزار نمی ارزه. فقط یه بخش داره ارتقای سرویس بعضی از طرحای قدیمیش اونجاست خیلی هاشم نیست. این جدیدارو از کجا میشه خرید؟ یا اگه اضافه نشده هنوز وقتی اضافه بشه کجا نشونشون میده؟ طرح فعال هم ندارم اصلا در حال حاضر
من اطلاعیه رو کامل خوندم و 1 نکته منفی و 1 نکته مثبت دیگه هم پیدا کردم.
البته نکته مثبتش خیلی خوبه و نکته منفیش خیلی مهم نیست
نکته منفیش اینه که سرعت پایه برای همه ی سرویس ها 128 کیلوبیته و برای سرعت های بالا پایه بالاتر قرار نداده.ولی چرا میگم مهم نیست؟ چون به نظرم با شبانه اینقدر ترافیکش مناسبه که به سختی ادم ترافیک تموم کنه مخصوصا رو سرعت 8 و 16
نکته مثبت اینه که شما وقتی ترافیک تموم شد و سرعتت پایین اومد میتونی مثل بقیه شرکت ها ترافیک بخری یا یه دوره سرویس دیگه بخری و سرعتت دوباره درست بشه.این خیلی خوبه.مثال میزنم:
شما سرویس 8 مگ داری.ترافیکتم تموم شده.میتونی 50 تومن پول بدی و 25 گیگ بخری یا اینکه 50 تومن پول بدی هم 1 ماه بیشتر تایمت شارژ میشه هم میزنی تو گوش 112 گیگ.بهتر از اینم میشه؟:n19:
احتمالا دروغی درکار هست چون هیچ شرکتی شبانه نمیده هیچ شرکتی 450 گیگ نمیده! شایدم موقتی گذاشتن که جذب کنن بعد عوض کنن
بابا فن آوا خیلی وقت بود ازت نااميد شده بودم امیدوارم کردی البته اگر کلکی در کار نباشه :n25:
بنظرم دروغی در کار نیست . خود وزیر اخیرا گفت با این مصوبه انتظار دارم در مجموع 700 میلیارد تومان از درآمدهای isp ها کم بشه ولی یه مقدار اینا جا بیفته بازار توسعه پیدا کنه ارزونتر هم میکنیم ...
واقعیت اینه که تا به الانش زیادی پول در می آوردن این isp ها .
حالا یکم باید صبر کنیم این تعرفه ها تثبیت بشن . فعلا فقط اعلام میشه ولی عملا هیچ isp ای با این نرخ ها سرویس دهی نکرده ...
بعضی شرکتها مثل pars online رو هم ببینید دم به دقیقه داره تعرفه ها رو ویرایش میکنه !
دوستان این ترافیک داخلی شامل همه ای پی های ایران میشه؟
من سرور افرانت دارم - دانلود فایل از افرانت مشمول ترافیک داخلی میشه؟
یکی از دوستان میشه تست پینگ بذاره ببینیم پینگ فن آوا چطوره؟