معلومه Killzone3 بلک آپس تا عمر داره به پای Killzone3 نمیرسه!
Printable View
معلومه Killzone3 بلک آپس تا عمر داره به پای Killzone3 نمیرسه!
همچین کو ، کو هم نمونده :31:نقل قول:
همش 1 سال مونده .
شاهدش هم پروسه ی زمانی عرضه کنسولهای شرکت سونی هست (هر 6 سال یک نسل) که قبلا در بارش بحث شده .
نقل قول:
داخل خارج بله ساله دیگه ps4 بازی میکنند اماً ایران 2 یا 3 سال دیگه میاد تازه خدا میدونه بازی هاش چقدر باشه و نکته مهم تر اینه که خیلی زمان میبره تا -- شه تا اون موقع دیگه ما پیر شدیم :31:
به منم جواب بدین دیگه یعنی کسی نمیدونه ps3 چنده؟نقل قول:
قیمت اونجارو ندارم
ولی بازی هاش کپی هم هست
دوست عزیز الان قیمت ps3 160gb 590 هزار تومان و320gb 640 هزار تومان البته اینا قیمت شهرستونه ممکنه تهران ارزون تر باشه. شما یک بازی orginal میخری 20 تش 25 هزار تومان هر بازی ای بعد هر بازی ای که خواستی میریزی روی هارد ps3 فکر میکنه که بازی هایی که توی هارد هستند شما دیسک ارجینالشو انداختی با برنامه های مختلف.نقل قول:
من که داخل شهرستون kilzoon 3 و god of war 3 رو دونه ای 2500 تومان گرفتم خیلی هم رازی هستم.
The REBUG team has released a new version of their custom firmware: REBUG 3.41.3 and 3.55.2. Also released is REBUG OtherOS++ with the ability to "QA Flag" from GameOS.
What's new in REBUG CFW 3.41.3 and 3.55.2? All this:
- UPDATED – Rebug Selector 1.5
- UPDATED – 3.66 Version Spoofer files
- UPDATED – Package Manager file path tweaks
- ADDED – LV1: Peek and Poke support (gitbrew.org)
- ADDED - LV2: Peek and Poke support for LV1 (3.55.2 ONLY) (gitbrew.org)
- ADDED - LV2: LV1 CALL System call (3.55.2 ONLY) (gitbrew.org)
- FIXED – Black Screen issue on certain PS3 titles
(Uncharted 2 and some other games would not load from Disc or HDD)- FIXED – MINIS Black Screen issue
- FIXED – QA Token compatibility
- FEATURE – NO Button Combo QA Menu when in DEBUG XMB
(★Debug Settings – Menu 1. Requires QA Token for some features)- FEATURE – Fake Save Data Owner
(Use Game Saves from ANY Owner)- FEATURE – Lock/Unlock Trophies
- FEATURE – Cinavia protection disabled
- FEATURE – Debug for HDD Exchange Utility
(Clone your HDD straight to USB HDD, NO QA Token needed)
The Custom PS3 Boot Logo/sound
کد:http://www.megaupload.com/?d=L2D97UH8
کد:http://www.megaupload.com/?d=Z9Q6HLPA
[/COLOR]???!!!! چه گرون من فکر می کردم 400~500 :31:نقل قول:
اخه تو سایتش زده بود $ 160:299 - $ 320:349 منم میگفتم دیگه چقد فرق میکنه فوقش 100 تومن:18: ولی گویا دو برابره:19: مملکته داریم؟:19:
+
اگه از جای دیگه بخرم مشکلی واسه کرک پیش نمی مثلا ریجن ایناش فرق داشته باشه؟
نقل قول:
فعلا قیمت ها داره میره بالا:31:
به چند دلیل که شامل فرا رسیدن سه ماهه مبارک تابستان - کپی خور نشدن دستگاه رقیب(xbox360):31: و کم شدن تدریجی ps3 هایی که قابلیت کپی خور شدن رو دارند ( فریم ور زیر 3.55)
در پناه حق باشید.:11:
نقل قول:
فریمور حتماً باید زیر 3.55 باشه رجیون هم واسه خوندن فیلم های blu ray یا 1 یا 2 باید باشه pal باشه بهتره :27:
در ضمن یه سری به بخش کنسول بازی سونی سایت digikala بزن صفحه دوم قیمت ps3 slim 320gb رو زده:46:
بچه ها بازیه Portal 2 روی چه فریموری اجرا میشه؟
3.60............
نقل قول:
چه ها بازیه Portal 2 روی چه فریموری اجرا میشه؟
سلام. از کجا میتونم لیست بازی هایی که روی 3.55 cfw کار نمیکنند رو ببینم؟؟
ای نامردانقل قول:
dirt3 هم همینطوره آره؟
آره اونم 3.60.............
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://goo.gl/GcbDh
داداش اینجا که لیستی نیست.یه نفر مثل من سوال کرده ولی هیچکی جواب نداده.نقل قول:
دوستان ايبوت اريجينال homefront رو از كجا بگيرم...؟؟؟
از 2 جا گرفتم ولي جواب نداده.
نقل قول:
تا دیروز بود ولی فکر کنم پاک شده،اصلا انگار هیلتر شده............
اگه چیزه دیگه ای پیدا کردم برای پ.خ میکنم..............
بازم شرمنده............
سلام امروز GOW3 رو تموم کردم :8: فکر نکنم دیگه چهارش بیاد (بخاطر دوستانی که بازی نکردند حذف شد). راستی من این دستگیره ps3 رو به pc وصل کردم چهار تا چراقش فقط چشمک میزه آیا داره شارژ میشه یا نه؟ (چهار تا چراغ کوچک جلوی دستگیره)
آره داره شارژ میشه
چرا از اسپویلر استفاده نکردید حالا دیگه یازی برام جذابیت نداره خواهش میکنم رعایت کنید:19::19::19::19::19::41::41::41::41::41:نقل قول:
نقل قول:
معذرت میخوام تا اونجایی که میدونستم تمام اعضای این تایپک GOW 3 رو بازی کردند. اما بعد از اون که گفتم یه چیزه دیگه اتفاق میفته که اونو نگفتم برای کسایی که بازی نکردن. به هر حال معذرت:20: راستی این اسپویلر چی هست؟ قیمتش چنده؟
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
راستی یه سوال الان دستگیره ام نیم ساعته که داره شارژ میشه چقدره دیگه باید بزارمش تا کاملاً شارژ شه. درضمن باتری کاملاً خالی شده بود که الان زدمش شارژ. (دفعه دومی هست که دارم شارژ میکنم. منظورم اینه که فقط یک باره دیگه شارژ شده بعد خالی)
قبل از اینکه صحبتمو شروع کنم یه چیزس بگم :
این بازارای ایران خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی نامردن
امروز رفتم MOVE بگیرم میگن پک استارترش شده 150 من گفتم نخواستم وای میسم ارزون بشه .
یارو گفت یک هفته دیگه قیمتا یه خورده میاد پایین تر الان کمیاب شده
نقل قول:سعید جان . من با این حرفی که میزنی مخالفم .من میگم PS4 که هیچ PS1000 هم الان درست شده منتهینقل قول:
شرکت سونی صبر کرده تا PS3 هاش فروش بره .
داداش الان گرونه بزار بده تابستوننقل قول:
[QUOTE=Gamemaster;6233883]The Custom PS3 Boot Logo/soundنقل قول:
داداش فقط KILL ZONE 3
[
فكر كنم spoiler همون محتواي مخفي هست.
شارژ كامل دسته هم فكر كنم ٢ ساعت طول بكشه.
بچه ها mgs 4 چند تا act داره
نقل قول:نقل قول:عزیز جان سلام. میشه یه توضیح در مورد لینک هات بدی من چیزی نمی فهمم.نقل قول:
در ضمن حاجی اسمت چیه ؟ :10:
________________________________________----
نقل قول:نقل قول:
عزیز من شارژ میشه . من همین امروز امتحان کردم اتفاقا خیلیم جالبه .
برای اینکه معلوم بشه چه زمانی شارژ شده دستت باید دستگاه PS3 روشن باشه اونوقت دسته رو وصل کن به
کامپیوتر شارژ که شد چراغش ثابت میشه .
اگرم دستگاهتو PS3 نمی خوای روشن کنی 2 ساعت بزار بسته کاملم شارژ نشه 10 ساعتی شارژ داره فقط شوک تو بازی شارژ مصرف میکنه .
سلام بچه ها داخل google بنویسید god of war 4 یه تریلر هایی میاد میزنه god of war coming soon 2012:18:
آقایون من یه LITTTLE BIGG PLANETT دارم نمی دونم کدوم شمارشه از کجا بفهمم کدومه ؟
یعنی چی؟نقل قول:
اگر روش نوشته little big planet 2 یعنی شماره 2 اگر هم فقط اسمش رو نوشته بدون شماره یعنی 1
قبل از نمایشگاه e3 شایعه شده بود قرار هست شماره 4 بیاد اما حقیقت نداشت هنوز چیزی اعلام نشده این هم یک خبر شایعه هست نه واقعیت !نقل قول:
سلام بچه ها داخل google بنویسید god of war 4 یه تریلر هایی میاد میزنه god of war coming soon 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من رو اسم بازی شماره 1 یا 2 رو مشخص نکرده. تو بازیم نمیزنه کدوم شمارشه؟
ولی از اون یارو که بازی رو گرفتم گفت دو هستش. کسی نمی دونه شماره 2 با 1 چه فرقی داره ؟
آقا این کلمه که بالا نوشتی یعنی چی ؟ دارکنس من 2 گیگهنقل قول:
من هر چی فگر کردم نفهمیدم نکنه منظورت کش کارت گرافیک هست و سی پی یو هست.
راستی این LITTLE BIG PLANET رو از کجا باید بفهم شماره چنده؟ من یه دونه دارم نمی دونم کدومشه حدود 8 گیگم هست می خوام اون یکیشو بگیرم
اول بازی که میاد در جا میره تو بازی منو نداره ............
سلام در بهترین موقعیت دستگیره ps3 slim چند ساعت یا چند روز شارژ میده؟
قیمت دستگیره ps3 رو گرفتم گفتن از 55 شده 58 واقعاً که مغازه دار ها خیییییییییییییییییللللللل للللللللللللللییییییییییی یییییی نامرد هستند.:19:
نه داداش یعنی اون مرتیکه برام ناقص ریخته اصلا بازی بالا نمیاد چند روز دیگه میرم کاملشو میگیرم:31:نقل قول:
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
آقا بازیه Harry Potter 7 روی 3.55 اجرا میشه؟ top spain 4 چطور؟همون تنیسه :31:
بچه های اوریجینال باز ، بازی outland رو پیشنهاد می کنم از PSN بخرید و بازی کنید بازی فوق العادس ...
سلام دوستان!چند تا سوال داشتم::20:
1.ریجن های مختلف چه فرقی دارند؟
2.باتوجه به این که ورژن Dirt3 =3.60هست،کدام عاقلانه تر است:
-ps3 رو به 3.66 آپدیتش کنم یا 3.60؟ممکنه در آینده اول 3.60 رو ه-ک کنند،بعد 3.66 رو ه-ک کنند؟
3.می نوان مثلا 3.66 رو به 3.55 دوباره تبدیل کرد؟!چون میترسم 3.66 ه-ک نشه:41:
سلام.نقل قول:
من راستشو بخوای 1 ماهیه بازی نکردم آخه موقع امتحانا دانشگاه بود .
اگه تو بازیا شوکشو خاموش کنی فکر کنم 12-15 ساعت شارژ داره .
اگه با لرزش شوکم بازی کنی حداقل 8 ساعتو داره شایدم 10 ساعت .
خوب عزیز یک دسته اضافیم بگیر یکی که شارژش تموم شد با اون یکی بازی کن .
__________________________________________________ _____________-
راستی آقا چرا حالا میگی دستگیره ؟؟؟؟؟ (دسته )
راستی دکمه های دسته PS3 من نرمه یه نمه . باید اینطوری باشه یا انکه صفت باشه ؟
__________________________________________________ ________________________
آقا یه سوال دارم هر کی بلده لطفا جواب بده ....
مگه این MULTIMAN جدیده 2.01 فرمت ntfs رو پشتبانی نمیکنه؟
من 3 ساعت اطلاعات هاردمو خالی کردم . ریختم تو کامپیوتر فرمتش کردم ولی بازیم مولتی من پشتیبانی نمی کنه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
جوابتون رو دادم که اگر فقط اسم بازی هست یعنی شماره یک هست !نقل قول:
طرف به دروغ گفته 2 هست !
سلام
اين ps3 اسليم كه بيشتر بدنه هاش مشكي مات هست خط و خش نميافته روش ولي بعضي از قسمتهاش كه مشكي براق هست خط و خش ميافته روش اعصاب آدم خورد ميشه !!!