نه .متاسفانه گوشیه خودمه .البته الان دیگه تیپ آب نفتی زدم.نقل قول:
Printable View
نه .متاسفانه گوشیه خودمه .البته الان دیگه تیپ آب نفتی زدم.نقل قول:
سلامنقل قول:
این گوشی تمام مشکیش اکش تو بازار اومد؟
آقا اگه کسی خواست گوشیشو بفروشه یه خبری به ما بده ..... البته اگه سالم و تمیز باشه ...
منم تائید میکنم:10:نقل قول:
مرسینقل قول:
فقط دعا کنین لمسی نباشه
چون از بس امسال گوشی لمسی اومده . حالم ار هر چی گوشی لمسی به هم میخوره
بالاخره تونستم توی یوتوب صدای w995 رو در دوتا فیلم بشنوم....اسپیکرش بیس 5700 رو نداره و صدای اسپیکرش زیرتر هست اما از بقیه ی گوشی های نوکیا و سونی اریکسون که تا بحال شنیدم بهتر بود:20:
در یک دوتا کلیپ هم صدای 5700 رو با ان95 8گیگ و 5800 مقایسه کرده بودند اما هیچکدوم صداشون جذابیت 5700 رو نداشت...
صدای اسپیکرهای 5700 تک هست
فقط یک مشکل جدیدا در 5700 پیدا کردم : در هدفون زمانی که بیس عمیق هست در صداهای زیرتر اغتشاش به وجود میاد یعنی زمان بیس عمیق بقیه ی صداها نیز لرزه دار میشوند که این نشانه ی بیس ناهموار هست...در گوشی های جدید سونی اریکسون فناوری clear bass که به معنی بیس تمیز هست احتمالا این مشکل برطرف شده است :8:
تابحال شده گوشی اخطار کمبود حافظه برای اجرای نرم افزار یا بزرگنمایی عکس به شما بده؟...حتما اون موقع آرزو می کردید کاش پخش کننده ی موزیک بسته میشد...حالا من میگم چطوری دهنشو ببندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- در (فهرست موزیک) یعنی همون جایی که هنرمندان و آلبوم ها و...هست از(گزینه ها) (رفتن به در حال پخش) رو انتخاب کنید
2-دوباره از (گزینه ها) (همسان ساز) رو انتخاب کنید...سپس روی یکی از حالت های کلاسیک یا پاپ یا غیره (گزینه ها) رو زده و (ویرایش) رو انتخاب کنید
3-در آخرین مرحله نیز دوباره (گزینه ها) رو زده و (خروج) رو انتخاب کنید
می بینید که دیگه موزیک پلیر هم به همین راحتی بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
امیدم به این بود که بازم نشد
نقل قول:
مرسی
ولی من هیچ وقت حافظه کم نیاوردم
چون زیاد اهل نرم افزارو این جور چیزا نیستم
فقط گوش دادان موزیک با اسپیکر
فقط دوستانی که این گوشیو دارن میدونن چه لذتی داره
البته من تصمیم دارم اگه یه زمانی 5700 رو فروختم یه نوکیا تاچ بگیرم:46:نقل قول:
اما اگه مثل 57 تک باشه:8:
از من میشنوی هیچ وقت 5700 رو از خودت دور نکنشنقل قول:
اگرم خواستی گوشیتو عوش کنی نفروشش و گوشی جدید بخر
بخوای بفروشی پولیم دستتو نمیگیره
اگه پیشت نباشه مطمعن باش دلت واسش تنگ میشه
آره اتفاقا خودم هم تو همین فکر بودم،چون به قول شما هم پولی دستم رو نمیگیره هم دلم براش تنگ میشه:rolleye:نقل قول:
نه 5700 تا زندس باید باهاش زندگی کرد:46:
سلام
نگفتین تمام مشکی این گوشی تو بازار ایران اومده بود؟
تا جایی که من خبر دارم مشکیه فابریکش توی ایران عرضه نشدهنقل قول:
این 5700 عجب گوشی ای بود من که فروختمش ولی وقتی فکر میکنم میبینم گوشی به این خوبی و مقاومت و کارایی تو سری نوکیا تو این رنج قیمت واقعا کم بود و شاید میشه گفت اصلا نبود
من امیدم به سری ایکس نوکیاست
بجز ایکس 3 و6
همچنان منتظر جایگرینی واسه 5700 هستیم
صبرمون زیاده
خدا رو شکر گوشیمم مثل به قول بچه ها بنز کار میکنه:31:
چرا نشستی بزن به تخته دیگه
من امیدم به سری ایکس نوکیاست
بجز ایکس 3 و6
همچنان منتظر جایگرینی واسه 5700 هستیم
صبرمون زیاده
خدا رو شکر گوشیمم مثل به قول بچه ها بنز کار میکنه
چرا نشستی بزن به تخته دیگه:31:
سلام
خسته نباشيد
آقا من 5700 دارم و ازش خيلي خيلي راضيم
ولي الان يه مشكل داره اونم اينه كه وقتي پايينشو ميچرخونم به طرف پشت دوربين عمل نميكنه و وقتي ميارم سرجاش بازم هيچ كاري نميشه ولي اگه دوربين رو به سمت جلو بيارم موزيك پلير فعال ميشه در صورتي كه بايد دوربين فعال بشه اگر هم تا آخرش ببرم (زماني كه كليد موزيك به طرفم باشه) موزيك پلير قطع ميشه حالا اگه كلا" صفحه رو برگردونم كاملا" به حالت اول تازه دوربين فعال ميشه و وقتي دوربين رو قطع كنم ديگه دكمه هاي صفحه زيري كار نميكنه (شماره ها)
نميدونم چش شده ازش راضيم ولي اينو ديگه نموتونم قبول كنم اگه ميشه بگيد چي كارش كنم و اينكه چقدر خرج داره
مرسي
باي
سلامنقل قول:
شما با کد#7370# * گوشیتو ریاستارت فکتوری کن ایشالاه درست میشه
انجام دادی نتیجشو بیا تو همین تاپیک بگو
سلام
آره انجام دادم ولي بازم نشد
آخه يكي دو روز قبل از اين ماجرا درست بود
نقل قول:
ببرش بیرون واست درستش کنن
باید ببری تعمیر اگه مشکل نرم افزاری نباشه.منم فکر میکردم دوربین گوشی مشکل سخت افزاری پیدا کرده که بالا نمیاد ولی الان چند روزه بعد از 3ماه درست شده! واسه تعمیر دوربین هم یکی از بچه ها رفته بود 5تومن پیاده شده بودنقل قول:
آدم میاد تو این تاپیک گریش میگیره :دی
برا 5700 خدا بیامرز من هم این مشکل پیش اومد بردم درست کردم 5 تومن شد یه قطعه ای رو عوض کرد سیاه بود کوچیک هم بود :دی
سلام
گفتم بیام تاپیکو بیارم بالا
حالا که اومدم یک سوال چرتیم بپرسم که پستمو اسپم محسوب نکننو پاک نکنن
تا قبل اینکه این گوشیاز بازار ناپیدید بشه قیمتش چند بود؟
خواهرزاده ام همون اول که اومد چون هنوز گوشی نخریده بود و منم کاتالوگ 5700 دیده بودم بهش پیشنهاد دادم و اونم خرید...منم چون گوشیم استریو نبود خیلی حسودیم میشد و دلم هم نمیخواست گوشیم با خوهرزاده ام یکی بشه اما هر چقدر صبر کردم این نوکیای بی عرزه نتونست یک گوشی با کیفیت صدای اسپیکر بهتر تولید کنه و بعدش خبر خروج 5700 از بازار رو شنیدم که منو مجبور کرد تا یک دست دوم خریداری کنم...زمانی که 5800 اومد گفتم دیگه با این گوشی روی اسپیکرهای 5700 خواهزاده ام رو کم میکنم اما 5800 صداش اصلا کیفیت 5700 نداره:13:...واقعا از اینکار نوکیا جا خوردم:18:نقل قول:
اگه 5700 یک فرستنده ی اف ام هم داشت شاهکار بود:5:
تاپیک؟ چت روم بگی بهترهنقل قول:
آدم میاد تو این تاپیک گریش میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جالبه که هیچکدوم از گوشیهای اکسپرس میوزیک نوکیا چنین چیزی رو ندارهنقل قول:
اگه 5700 یک فرستنده ی اف ام هم داشت شاهکار بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانور نوکیا روی گوشیهای موزیکش به نظر من خیلی بیخوده.چون میوزیک پلیرهای نوکیا دارای ساده ترین امکانات هستند.حتی تایمر خواب هم ندارن یا امتیاز دهی به آهنگ .قسمت most played فقط 20 تا آهنگ هست در حالی که تو راهنما نوشته باید 40 تا باشه.اصلا چرا گزینه ای نداره که بدونیم هر آهنگ رو چند بار گوش دادیم
5800 هم اصلا ربطی به گوشی اکسپرس میوزیک نداره چون اکسپرس میوزیکها حداقل دکمه های کنترل موزیک دارن
نوکیا خودشم نمیدونه تو 5700 چیکار کرد.حواسش نبوده یه گوشی خوب زده
من الن تنها امیدم به 26 بهمنه که یک گوشی از سری ایکس معرفی بکنه هم با امکانات بالا و هم تاچ نباشهنقل قول:
حالم از هرچی گوشی تاچه به هم میخوره
خدا خیر بده 5700 رو که کنارم مثل یک دوست خوب 2 سال پا به پام داره میاد
همش میترسن گوشیم خدایی نکرده یک روز خراب بشه
اونوثت من چی کار کنم؟
خود کشی میکنم 100 در صد:31:
اینو خوب اومدی که حواسش نبود که این گوشیو تولید کردنقل قول:
راستی یک زمانی میگفتن که میشه به نوکیا سفارش گوشی داد
هنوز میشه؟
من که میگم واسم رو ان 86 یکی از اسپیکراشو بزاره اونوره گوشی و روش اسپیکر 5700 بزاره
به همین راحتی
خرجم زیاد نداره:31:
قسمتی هست که بشه مردم نظرات و درخواست ها و سوالاتشون رو از نوکیا بپرسند؟...من میخوام بپرسم چرا 5700 تولیدش متوقف شد؟...ایده ی چه کسی بوده؟...چرا گوشی های جدیدی که میزنه دیگه از چنین کیفیت اسپیکری استفاده نمیکنه؟:44:
نقل قول:
من فکر میکنم یکی از برند های رقیب نوکیا وقتی دیده 5700 اسپیکراش انقد باحاله ی خودش نمیتونه اونو تولید کنه
اومده تو شرکت نوکیا طرح ساخت اسپیکر 5700 رو از رو سیستم طراحش شیفت + دیلیت کرده
طراحشم فرادای ان روز به صورت مشکوکی به قتل رسیییید
واسه همین نوکیا دیگه نتونست اینو باز تولید کنه
داستان پلیسی شد
بچه ها در برین تا به ما مشکوک نشدن
بدویین برییییییییییییین:31:
واقعا اسپیکرهای خری داشت ...پیش هر کسی صدای موزیک رو بلند میکردم ،کف خون قاتی میکرد
وقتی لجم میگرفت یکی که n73 داره بیاد پیشم بگه کیفیت صدای گوشی من بهتره ،حتی چند بار هم شد که به خاطر این موضوع دعوا شدم(البته لفظیا:دی)
وقتی هم که روشون کم میشد میگفتن دوربین گوشی ما 3 هست :دی
چه خاطراتی داشتیم با 5700 ...
اگه یه دوربین درست حسابی داشت ،هیچوقت هیچوقت نمیفروختمش ...
منم خیلی دلم میخواست صفحه نمایشش 2.8 بود و فرستنده ی اف ام داشت و اسلایدشو هم میداشت...اگر این سه تا رو داشت بهترین گوشی مالتی مدیا میشد...اگر هم دوربینش 8 بود که دیگه همه گوشی هاشون رو میفروختن و 5700 میگرفتند...نقل قول:
خدا کنه 5900 که شاید آینده تولید بشه این موارد به علاوه ی کیفیت بی نظیر اسپیکر رو داشته باشه...همه بگین الهی آمین:26:
اخ گفتییییینقل قول:
منم دقیقا همچین گوشی میخوام
تنها گوشی با این مشخصات تو بازار فعلا 8510 ه
فقط اف ام نداره و اسپیکرشو والا من نمیدونم چه جوریه
یکی میگه از 5700 بهتره یکی میگه نیست
نباید اسپیکر بدی داشته باشه
یادمه اون اول که اومده بود تو جی اس ام ارنا خوندم که اسپیکر خوبی داره
کاش یکی از ماها که با اسپیکر 5700 کاملا اشناییم یک 8510 دستمون میافتاد مقایسه میکردیم
آره منم خیلی دلم میخواد صداشو بشنوم....در ضمن امشب صدای 5800 رو شنیدم...صدای شفاف و بلند و دلنشینی داره...نمیدونم اما صداش به دلم نشست...صدای واضح و گسترده ای داشت...به نظر من اگه کسی گوشی لمسی میخواد و صدای5700 رو هم دوست داره 5800 هم میتونه راضیش کنه...:20:نقل قول:
نقل قول:
اره 5800 هم صدای بدی نداره
بی خیال 5800
8510 رو گیر بیار
من خودم 8510 دارم و با 5700 کلی کار کردمنقل قول:
تو بلندی که اصلاً قابل مقایسه نیستن
8510 خیلی صداش بیشتره
اگه اکولایزرشو رو bass بزاری بیسش بد نیست یه ذره از 5700 ضعیفتره
در کل کیفیتش در حد 5700 ه ولی خیلی بلندتر
صدای 8510 شفاف و لذتبخش هست؟...منظورم اینه که پهنای استریوی خوبی داره؟...صدای هدفونش چطوره؟نقل قول:
اگه اكولايزرشو دستي تنظيم كني بيسش حتا از 5700 هم بيشتر ميشه ولي حالت استريوش در حد 5700 نيست
هدفونش از نظر كيفيت عاليه فقط يكم صداش كمه كه اونم ميشه زيادش كرد
در كل هم هدفون هم اسپيكرش راضيت ميكنه
اگه فرستنده ی اف ام هم داشت دیگه آخر گوشی بود...آخه سامسونگ که این همه امکانات مالتی مدیا گذاشته چرا از این یکی صرف نظر کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا
کاش اف ام ترنسمیتر هم داشت