يه سواله نسبتا بي ربط:
من يه بازي از گيم مستر كه ديويدش هم ورباتيم هست خريدم وقتي با نرو كيفيتشا تست كردم درصده كيفيتشا صفر نشون داد حالا به نظره شما مشكل از كجاست؟
يه سواله نسبتا بي ربط:
من يه بازي از گيم مستر كه ديويدش هم ورباتيم هست خريدم وقتي با نرو كيفيتشا تست كردم درصده كيفيتشا صفر نشون داد حالا به نظره شما مشكل از كجاست؟
خب بهترین درایو DVD ای که برای این کنسول عرضه شد سری Samsung بود .نقل قول:
الان هم از درایو های LiteOn استفاده میشه که این شرکت سابقه ی خوبی تو ضمینه ی درایو های نوری داره و تا الان هم فکر نمیکنم
کسی با خرابی این درایو رو به رو شده باشه.
تازگی ها هم خبر هایی از آمدن درایو های LiteOn با بورد جدید هست که به همین علت فعلا قابل کپی خور شدن نیست.
سلام.
ما که اخرش نفهمیدیم مادربورد falcon بهتره یا jasper؟
درایو bqnq خوبه یا samsung,hitachi,lite on?
در ضمن کسی نبود درباره ی lite_on بهم توضیح بده؟اگر این سوال ها تکراری هست ببخشید.
با تشکر
شما مطمن هستی نرم افزارت درست کار میکنه ؟نقل قول:
احتمال اینم هست که دیسک بازی Verbatim نبوده باشه
شما چند صفحه هم نه چند پست اخیر رو هم نخوندی ؟نقل قول:
jasper بهتره نه این که falcon بدتر باشه
همه درایو ها خوبن اما بهترینشون همونطور که سعدی جان گفتن samsung بود که الان محاله گیر بیاری چون رو سری اول 360 یعنی سال 2005 بود
الان حتی benq هم گیر نمیاد و 95 درصد lite-on هستن
چه توضیحی ؟
ممنونم اقا پدرام.نقل قول:
ولی به نظر شما تو nextgen میتونم elite رو با این مشخصاتی که شما گفتی گیر بیارم؟
اگر نه پس الا کدوم مادربورد و درایو بیشتر گیر میاد؟
درباره ی lite_on هم یه توضیح کلی میخواستم.
با تشکر
اگه elite میخوای که اصلا با برد jasper پیدا نمیشه و الان هر چی تو بازاره بالای 90 درصدشون Falcon هستن با درایو lite-onنقل قول:
مگر این که بگی کسی برات از دبی بگرده بیاره
الان بالای 80 درصد jasper هستن دستگاه ها یعنی premium و arcade
lite-on هم یک درایوه که دقیقا ساختار و کیفیتی مشابه benq داره و جایگزینش شده که بعضی ها اون اوایل میگفتن صدای تولیدیش در مقابل benq کمتره که خو من که تست کردم تفاوتی ندیدم
سلام دوستان
یکی بی زحمت به این عکس نگاه بنداره ببینم مناطقی که با رنگ نارنجی مشخصه برای نصب فن خوبه یا نه؟
و این هیت سینک هایی که اضافه شده کدوم مشکل داره؟( در کل وضعیت کیس برای دفع گرما چطوره؟):31:[php]http://mkhnseries.persiangig.com/X360.JPG[/php]
خب از نظر من در سمت بالا چپ بهترین گزینه برای گذاشتن Heatsink هست چون در واقع خود MS جاشو گذاشته و حتی در بورد هم برای اون سوراخ هایی گذاشته .نقل قول:
بعد از اون مهمترین جا برای گذاشتن یک فن , روی Heatsink کمکی GPU که توسط مس گرما بهش انتقال پیدا میکنه هست که میشه از
فنهای کوچیک استفاده کرد.ولی گذاشتن اون Heatsink اضافی مشکلی رو حل نمیکنه.
برای اطراف GPU هم که Ram های اونو تشکیل میده این عمل میتونه مفید باشه.
برای نصب فن در مکانهای زرد فقط قسمت دست چپ که بالای کنسول حساب میشه بهترین جا هست.
البته به نظر من این جور کانال کشی برای کنسول که با چسب برق همراه هست زیاد مناسب نیست چون اولا خود درایو DVD زمانی که بر روی GPU قرار بگیره خودش نقش کانال رو ایفا میکنه. و فقط کافیه که شما با یک مفوا یا کاغذ ضخیم بین CPU و GPU رو جدا کنین.
موفق باشید
سلام من یه 360 60 گیگ premium خریدم ولی نمیدونم چرا رمش 120 گیگه ! شکل کاتونش جفت کارتون های premium هست و تاریخش 2009 هست وسایله جانبیش هم هرچی که توی واسه premium ها هست تو اینم هست فقط هاردش 120 ته !
چطوری بازیهارو رو خوده هارد دستگاه سیو کنم ؟ مثلا بازی gta iv ??
من اگه 1 ساعت بازی کنم نیم ساعت خاموش کنم و دوباره روشن کنم بازی 1 ساعت بازی کنم ... (به همین ترتیب...)دستگه توریش میشه ؟ حد اکثر چقدر باید بازی کنم و چقدر خاموش ؟
خب چه بهتر !! ممکن هست فرونشده هارد 60 برای فروش نداشته از روی کنسول شما برداشته فروخته و جاش به 120 گذاشته و مطمئن باش پولشم گرفته.نقل قول:
حالا رنگ هارد شما مکشی هست ؟؟؟!!! چون هارد 120 با قاب سفید نداریما !!!!
شما روزی 5 الی 6 ساعت بازی کن و بعد 15 دقیقه بیا تو داشبورد و بعد اگه خواستی بازی کنی کنسول رو 1 ساعت خاموش کن و اگه
نه که کلا خاموش کن .
سعی کن کنسولت در جایی که هوا خورش خوب باشه قرار داشته باشه
سلام...عزیزان این کابله 3 فیش کاراییش چیه؟و این دیسک اورجینال بازیهای ارکد چی هستش که مدلهای دیگه این رو ندارن؟و دیگه این که مموری ارکد حدود 50 تومن هست ...میشه هنگام خرید این مموری رو به فروشنده بدیم بعد یه 20 تومنی هم بهش بدیمو یه هارد 60 -70 تومنی برداریم؟بعد اینکه دمای ایکس باکس به چقد برسه 3 چراغه میشه؟
نه مشکی نیست همون رنگ واسه پریمومه ... 425 تومن خریدم ؟؟؟!!!! (تو تهران)نقل قول:
5-6 ساعت یه سره پشت سر هم ؟؟!! یعنی چی ؟؟؟
خوب اون کابل 3 فیش برای اتصال به tv هست دیگه !نقل قول:
اون دیسک هم مجموع فکر کنم 5 تا بازی arcade هست که تو مدل arcade میزارن
اینو نمیدونم چون بستگی به فروشنده داره ممکنه اون رو 20 تومان ازت بخره به جاش یه هارد 20 بده که 60 تومانه یا هارد 60 که 90 تومانه
شایدم اصلا قبول نکنه
اگه منظورت از اون fan هایی هست که دما رو نشون میده باید بگم کاملا بی خوده
ولی در کل دکای بالای 65 خطر ناکه
خوب یعنی 6 ساعت یک ضرب بشین بازی کن بدون این که هی یک چشمت به ساعت باشه یک چشمت به چراغ جلوی دستگاهنقل قول:
در ضمن برای من خیلی عجیبه چون اولین موردیه که دیدم تو premium هارد 120 بزارن اونم سر خود
و این که شما میگید که همون رنگ premium هست احتمالا هارد هک شده laptop هست که تو قاب هارد 60 یا 20 قرارا داده شده
:18:سلام امروز کنسول جاسپرمو باز کردم تا فنشو با خروجی 12 ولت تقویت کنم هم توری جلو فن رو بریدم تا تهویه راحتر صورت بگیره ....تو همین حین به این نتیجه رسیدم که دوستان من فک میکنم کنسول xbox از نظر جنس و مواد بکار رفته در ساخت کنسول مشکلی نداره ولی از نظر مهندسی و طراحی کنسول ایراد داره اونم اینه که فاصله هدسینکهای gpu وcpu فاصله زیادی با فنها داره و حتی کانال کشی فنها ایراد اساسی و gpu از تهویه و هدسینک خوبی برخوردار نیست من اگه جای طراح کنسول بودم یا cpu وgpu رو نزدیک فنها قرار میدادم یا برای هر کدوم یه فن جداگانه مثل فن cpu کامپیوتر روشون مینشوندم با یه فن برای تهویه(3 تا فن):18:تازه هد سینکارو با هم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم که واقعا gpu گرمای خیلی بیشتری نسبت به cpu تولید میکنه بطوری که حتی سینک gpuرنگش نسبت به سینک cpu بر اثر حرارت تیره تر شده بود و در کل به این نتیجه رسیدم به این جاسپرم نمیشه زیاد دل بست ما که یه فالکونو شوهر داده بودیم و 450 تومن شیرین از دست دادیم خدا کنه به سال بعد برسه که بتونیم sam fisher . allan wake .metall gear ,وخیلی عناوین دیگرو زیارت کنیم ممنونم:46::40:
سلام(رنگ هاردم خاکستریه رنگه خودش سفید) کنسول من هیچ فرقی با بقیه پریموم ها توش نیست و نداره فقط هاردش 120 ته نمیدونم منظورتون از هک چیه ؟!:13:... من اگه هم با کنسولم اهنگ گوش کنم هم بازی کنم کنسول بیشتر داغ میکنه ؟ نمیدونم چطور جرات میکنید 6 ساعت بازی کنید ولی من جراتش رو ندارم بشینم 6 ساعت بازی کنم میترسم خراب شه من 2 ساعت بازی میکنم دستگاه داغ میکنه ...راستی رو کنسول 360 شما ها
MADE IN .. چی زده؟ کدوم کشور ؟
در ضمن من 360 تمو Cooling نکرم مشکلی که پیش نمیاد ؟
دوستان از کجا بفهمم کنسولم premium هست ؟ کارتونش که واسه پریمومه ؟ وسایل جانبی تو کارتون هم همش هست (واسه پریموم)
لطفا همه ی سوال هایی که در این پست نوشتم جواب بدین ممنون
[quote=pedram_sad;4081029]خوب اون کابل 3 فیش برای اتصال به tv هست دیگه !
اون دیسک هم مجموع فکر کنم 5 تا بازی arcade هست که تو مدل arcade میزارن
اگه منظورت از اون fan هایی هست که دما رو نشون میده باید بگم کاملا بی خوده
ولی در کل دکای بالای 65 خطر ناکه
خوب یعنی 6 ساعت یک ضرب بشین بازی کن بدون این که هی یک چشمت به ساعت باشه یک چشمت به چراغ جلوی دستگاه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پس چرا پرمیوم 6 تا فیش داره ؟یعنی به 2 تا تلویزیون وصل میشه؟:13:
حالا 5 تا بازیش چی هست؟:46:
میشه یه دما سنج گذاشت داخلش تا وقتی دماش به 60 تا 65 رسید خاموشش کنیم؟:20:
6 ساعت بازی کنی داغ نمیکنه؟:18:
قضیه این جریان هوا چیه؟من اگه بزارم روی میز کامپیوتر بغل مانیتور مشکلی داره؟البته هنوز نخریدما ...:31:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما اصل مطلب ...من 500 دارم ...با این پول کیسمو ارتقا بدم خوبه یا یه ایکس باکس بگیرم؟فقط برای بازی میخوام...کیسی که بتونه بازی ها رو مثل ایکس باکس اجرا کنه و تا 3.4 سال تو بازیها کم نیاره چند در میاد؟
و در اخر ممنون از کمکتون ...:11:
دوستانی که اپدیت کردند مشکلی نداشتند ؟؟؟
چون به نظر میاد که این اپدیت بعضی xbox ها رو دچار مشکل کرده
به این توجه کنید
Dangerous Xbox360 Update Killing to-be released Homebrew ----
On Tuesday, Microsoft has released an Xbox 360 software update that overwrites the first stage boot-loader of the system. Although there have been numerous software updates for Microsoft’s gaming console in the past, this is the first one to overwrite the vital boot block. Any failure while updating this will break the Xbox 360 beyond repair. Statistics from other systems have shown that about one in a thousand boot-loader updates go wrong, and unless Microsoft has a novel solution to this problem, this puts tens of thousands of Xboxes at risk.
It seems that this update is being done to fix a vulnerability already known to the Free60 Project. This vulnerability has been successfully exploited to run arbitrary code, and a complete end user compatible ---- has been in development for some time and is planned to be released on free60.org shortly. It will allow users to take back control of their Xboxes and run arbitrary code like homebrew applications, or Linux right after turning on the console; and, without the need of a modchip, finally opening up the Xbox 360 to a level of hacking as the original Xbox.
Because of the dangerousness of the update and the homebrew lockout, the Free60 Project advises all Xbox 360 users to not update their systems to the latest software version. The Project website at will provide the latest information on this ongoing topic, including the final ---- software.
Free60is a project that aims to enable Xbox 360 users to run homebrew applications and operating systems like Linux on their consoles. The effort is headed by Felix Domke and Michael Steil, who have a background in dbox2, Xbox and GameCube hacking, and who have spoken at various conferences about their findings. Two years ago, Free60 released a ---- that allowed arbitrary code execution using a game (”King Kong Hack”) as well as an adapted version of Linux, but this possibility has been disabled by Microsoft in subsequent updates of the Xbox 360 software.کد:http://www.free60.org/
Felix and Michael have repeatedly argued that game console manufacturers should open up their platforms to Linux and homebrew, similar to what Sony has done with the PlayStation 3
من یه سئوال دارم، یکی از دوستان قصد داره یه Xbox 360 تهیه کنه و با یه ال سی دی ال جی W2261V می خواستم ببینم این بنده خدا Xbox رو به مانیتور که وصل میکنه برای صداش نیاز به کابل یا قطعه ی اضافی داره یا همون کابل های درون خود پکیج کنسول کفایت میکنه؟ چون مانیتور که اسپیکر نداره و باید Xbox به اسپیکر جداگانه ایی وصل بشه.
شرمنده اگر سئوالم مبتدی هست ولی خوب نه خودم تا حالا Xbox داشتم نه این دوستم :).
برای من یک ابهام ایجاد شده،با توجه به این که ایکسباکس با تغییر فریم ویر درایور کپی خور می شود،
پس اگر بازی های کپی را به هارد اینستال کنیم،آیا باز هم بازی ها اجرا می شود؟؟
اگر شما قصد تهیه بازی های اوریجینال را داشته باشید،ایکس باکس 360 را ترجیح می دهید یا پلی استیشن 3 را؟
{ میشه آدرس نمایندگی اصلی مایکروسافت رو تو دبی بذارین؟برا خرید کنسول360+سه تا بازی اوریجینال(فیفا،فورزا،رزید ت اویل)
اگه از این جا بخرم،فکر می کنید آخرین ورژن دستگاهو بهم می دن؟
تازه تو گمرگ قوطی رو باز می کنن؟ یا نه؟
یکم توضیح بدین}
ممنونم
کاهش قیمت Xbox 360 elite به ۲۹۹ دلار
سایت ۱up اعلام کرد قیمت Xbox 360’s Premium Elite به ۲۹۹ دلار خواهد رسید.
ظاهرا مایکروسافت تصمیم دارد باقی مانده xbox 360 های Pro را به فروش برساند و از این به بعد فقط سیستم های elite را می توانید از تاریخ ۳ آگوست به قیمت ۲۹۹ دلار خریداری کنید.
مطمئنا در طی این دو هفته می توانید خبر های اصلی را از سایت رسمی مایکروسافت بشنوید.
با انتشار این خبر می توان انتظار کاهش قیمت کنوسلهای رقیب را هم داشت.
منبع خبر:
نکته کنکوری:کد:http://www.winbeta.net/%D9%83%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-xbox-360-elite%E2%80%8C-%D8%A8%D9%87-299-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1/
نفرین خدا بر فروشندگان دزد ایرانی!!
دیروز Arcade قیمت کردم 400 تومن!!! مرتیکه ××× !
ایشالا خدا به زمین گرمتون بزنه!
البته بالا بودن قیمت تو ایران دلیل زیاد داره ! یکی اینکه جاسپر اومده ! یکی اینکه الان تو تابستونیم ! یکیم اون درایو جدیدی که اومد اما خب اونم حک شده ظاهرا ! ولی با تموم شدن تابستون اوضاع به حال اولیه خودش برمیگرده ! چون تا قبل از تابستون ارزون بود یوهو کشیدن بالا !
همین الان یه نکته تو ذهنم جرقه زد،که خواستم نظر استادان و پروفشنال های را در مورد آن بدانم.
نمی دانم این ایده را برای اولین بار خودم مطرح می کنم یا مطرح شده......
اگر شرکتی وجود داشته باشد (نمی دانم که وجود دارد یا نه) که با هزینه ای مناسب ، گیم های اوریجینال(همونا که به طور رسمی با قیمت های نجومی عرضه میشه رو میگما) را به هارد کنسول نصب کنه،خیلی خوب میشه،
چون اولا نیازی به کپی خور کردن کنسول نیست
و عملا به درایو دستگاه هم فشاری وارد نمیشه
کلی هزینه کم میشه و دستگاه هم عمرش میره بالا
از شر دیسک های نامرغوب خلاص میشین
و خلاصه می دونم این ایده جالب رو حتما مایکروسافت می دونه-باسه همین که می خوام نظرات شمارو بدونم....
لطفا مسائل مربوط به این که هر بازی اوریجینال رو می توان در دستگاه های مختلف روی هارد نصب کرد را به صورت مبسوط شرح دهید.
این یعنی شما قانون کپی رایت را رعایت می کنید و عملا دیسک محتوا را ندارید....زود باشین نظراتتونو ابراز کنین!!!
[quote=ali.dragon;4082223]نه خیر دوست عزیز.اون 6 فیش حداکثر کیفیت رو به شما میده.به دو تا تلویزیون وصل نمیشهنقل قول:
5 تا بازی آرکید هست
نه خیر
داغ میکنه ولی اصولا باید با 8 ساعت بازی مداوم مشکلی براش پیش نیاد
در هر حال شما هرجا که می ذارید باید اطرافش آزاد و خالی باشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من ایکس باکس بگیرید بهتره
شما بهترین سیستم رو هم که ببندید بعیده تا 3-4 سال دوام بیاره.حالا چه برسه با 500 تومن
موفق باشید
دوست عزیز شما اگه دستگاه رو کپی خور هم بکنید باز هم قابلیت اجرای بازی های ارجینال رو داریدنقل قول:
برای من یک ابهام ایجاد شده،با توجه به این که ایکسباکس با تغییر فریم ویر درایور کپی خور می شود،
اگر شما قصد تهیه بازی های اوریجینال را داشته باشید،ایکس باکس 360 را ترجیح می دهید یا پلی استیشن 3 را؟
ولی به نظر من اگه شما 100 در صد می خواید بازی های ارجینال بخرید ps3 بهتره
ولی اگه حتی 1 درصد هم می خواین بازی های کپی بخرید xbox 360 انتخاب درسته
موفق باشید
دوستان یک بار دیگه ازتون خواهش دارم پست های پشت هم ندین و از گزینه ی ویرایش استفاده کنید !
دوست عزیز شما یه سر به این تاپیک بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جوابتو پیدا کردی که هیچ اگه نه سوالت رو همونجا مطرح کن !
این که میگی توش هارد 120 هست با عقل جور در نمیاد چون اگه کسی سر خود هم همین کار رو کنه که نمیکنه کلی میکشه رو قیمت دستگاهنقل قول:
ببین بالای هاردت چی نوسته ؟
نه شما 10 ساعت اهنگ گوش کنی و 12 ساعت هم movie ببینی بهش فشار هم نمیاد چه برسه به داغ شدن
جرات ؟
مگه کنسولش ژله هست که اب بشه ؟
من بدون cooling تا 8 یا 10 ساعت هم نشستم تو این 15 ماه و اخ هم نگفته
یک ماهی هست که cooling کردم تا 12 ساعت هم میشینیم و گاهی بعد از بازی فیلم هم میزنیم
( البته شما چون تازه خریدی این مسایل طبیعیه چون خودمم طی کردم )
تمام xbox های موجود در جهان پشتشون نوشته made in china
نه
اگه میخوای بالای 14 ساعت بزنی که اصلا خودت فکر نکنم بتونی بشینی اره انجام بده و همچنین اگه تو دراز مدت و تا پایان سلطنتش یعنی 2014 میخوای سالم برات کار کنه
خوب رنگ سفید و جعبه و وسایل premium به همراه هاردش نشون دهنده هاشه
نشونی دیگه ای نداره
اون 3 تایی اسمش composite هست برای اتصال به Avنقل قول:
پس چرا پرمیوم 6 تا فیش داره ؟یعنی به 2 تا تلویزیون وصل میشه؟:13:
و اون 6 تایی اسمش component هست برای اتصال به component روی tv و کیفیت بالاتری میده
اگه دوست داری میتونی انجام بدینقل قول:
میشه یه دما سنج گذاشت داخلش تا وقتی دماش به 60 تا 65 رسید خاموشش کنیم؟:20:
البته اگه این قدر وسواس داری و اینقدر تو گوشت تو کوچه و خیابون گفتن خرابی این کنسول بالاست !
بالا جواب دادمنقل قول:
6 ساعت بازی کنی داغ نمیکنه؟:18:
فقط تو میز tv در بسته نذارنقل قول:
قضیه این جریان هوا چیه؟من اگه بزارم روی میز کامپیوتر بغل مانیتور مشکلی داره؟البته هنوز نخریدما ...:31:
دوست عزیزنقل قول:
بهتره این بحث های انحرافی و بیخود ( بهتر بگم spam ) رو جاهای دیگه مطرح کنید
اینجا جای این بحث های amature نیست
حال توضیح دادن ندارم ولی فقط میگم نمیشه چون برای اجرا هر بازی نیاز به DVD خودش داره.نقل قول:
سلام دوستان
من ميخواستم xbox360 بگيرم
راستش ميخوام کم هم هزينه کنم. ولی يک نکته مدل ارکد گويا هارد نداره در نتيجه بازی ها اگر روی هارد نصب
نشن آيا کندتر اجرا ميشن يعنی لگ خواهند داشت؟
قيمت آرکد و پريميم رو هم لطف کنين بگيد؟
اگر ميشه شماره يک فروشنده ارزون فروش که قلابی هم نده رو اگه داشتيد بديد؟
آيا اين کنسولها در بازار هم به فروش ميرسند؟
مرسی
متاسفانه شما در ایران هستی و برای خرید اینجور وسائل باید خرج سنگین بکنی!نقل قول:
نه خیر بازی ها کندتر اجرا نمیشوند؛ لدینگ ها کمتر میشه، بازی بهتر، بهینه تر و روان تر اجرا میشه و از همه مهم تر درایو دستگاه استراحت میکنه.. ولی در کل اگر شما دیسک مرغوب با سرعت رایت پایین و استاندارد بخری، بازی به راحتی روی دستگاه اجرا میشه.
قیمت ها رو هم تو این تاپیک دنبال کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نکست جن رو پیشنهاد میکنم.. (جالبه بدونیم این افراد تخصص چند ساله دارن و حتی ایمیج بازی ها رو هم دستکاری نمیکنن!! بنابراین خیال شما حتی از بازی در لایو هم راحته)
موفق باشید
من یه سوال از دوستان محترم داشتم دوستان میشه روی داشبورد xbox 360 قفل گذاشت یا به قولن xbox 360 رو قفل کرد اگه میشه قفل کرد و کسی بلده به من هم یاد بده یا اموزشش رو بده ممنون میشم ازش
دسته بی ارزون از کجا بگیرم که خرید پستی هم داشته باشه زود بفرسته
اينم چند تا Mode (قاب) توپ براي ايكس باكس
اينم سه تا واسه نمونه:
براي مشاهده ادامه تصاوير فايل هاي زيپ رو دانلود كنيد
مد Half life
مد Hell Boyکد:http://www.4shared.com/file/124978360/71732bd5/halflife.html
مد Haloکد:http://www.4shared.com/file/124978553/c7da551e/hellBoy.html
مد Bloodکد:http://www.4shared.com/file/124978439/709771b1/halo.html
مد Gears Of Warکد:http://www.4shared.com/file/124978869/4fa7c90/blood.html
مد هاي غيرهکد:http://www.4shared.com/file/124978320/151feed1/gearsofwar.html
براتون دسته بنديش كردم تا راحت تر دانلود كنيد:46:کد:http://www.4shared.com/file/124978797/6f860a65/other.html
دوستان من از مشهد که بازی می خرم معمولا رایتیه جنس نامرغوب اند! یعنی خوباشون روشون نوشته PlayBox که بعضی از بازی ها نیستند! میخوام بدونم هر موقع که یک بازی رو میخرم و میریزم تویه هارد تا زمانی که تمومش کنم و دوباره پاکش کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟ یعنی هی بازی بریزم تمومش کنم هی پاکش کنم؟
متاسفانه شایان جان اون دیسک های plat box خودشون از همه ی دیسک ها بدتر هستن.ولی منظورتو دقیقا متوجه نشدمنقل قول:
میشه یه کم کاملتر توضیح بدی؟
نه دوست عزیزنقل قول:
همچین امکانی وجود نداره
اگه منظورتون دسته بی سیم هست که خیلی کم پیدا میشهنقل قول:
مگر این که خودتون بیاید تهران بگردین تو پاساژ لباف ببینین کجا دارن
چه جوری بک گراند دانلود رو موقع update میشه فعال کرد؟؟؟
نه داداش اشتباه میکنی اگه یه جنس درست حسابی بخاد پیدا شه همین play box هست اینارو فروشنده های رایتی میگن تا جنس حودشون فروش بره شما که میگید از بدترین جنساس منبع الطلاعاتتون از کجاست؟؟نقل قول:
سلام دوستان من تازه با این فروم آشنا شدم از آشنایتون خوشحالم :10:
دوست عزیز
ایشون درست میگن
playbox به قاتل لنز معروفه
اتقاقا فروشنده های گرگ صفت همه دیسک هاشون از این جنس هست
این حرف ها رو میزنن که اون کسانی که واقعا به فکر لنز دستگاه های من و شما هستن بازارشون کساد بشه
منبع اگه میخوای فروهای خارجی رو میتونی بگردی
یکی از club دار های اینجا از پارسال به حرف خود من گوش نداد و همش از این دیسک ها گرفت
تا هر 4 ماه میبرد لنز عوض میکرد
بهترین دیسک ها هم
verbatim
aone
t-gate
r-data
هستن