دوست من اصلا دونبال مکس نرو که خیلی سخته خیلی خیلی سخته
منم وقت کن اموزش میزارم
دوست من اصلا دونبال مکس نرو که خیلی سخته خیلی خیلی سخته
منم وقت کن اموزش میزارم
اینارو من 2 سال پیش داشتم
ادعاتون نشه
کلی منت هم میزارین
همه ی این ها رو روسی ها هک می کنن
شما ادعاتون نشه
باشه
آفرین.
باشه بابا من تسلیم
آقا من کم آوردم راحت شدی آقا محمد
هنوز نیومده تاپیک رو گند زدی رفت
خود شما مادر زاد 3d کار بودی؟
نبودی دیگه بهت یاد دادن من هم همونقدر بلد هستم که تو عکس دیدی
من تازه یک هفته است که 3dmaxنصب کردم دیگه از من چی انتظار داری همون هویچی که میگی رو به سختی ساختم.
من تسلیم شدم:11::11::11::11::10::10::10::10::10:
اون که به راحتی درست شدنقل قول:
حالا جی تی ای تهران چی شد پس کی میاد به بازار فکر نکنم بیاد
چون اگر می خواست بیاد شما پچی که میخواستی بفروشی رو نمی فروختی چون ممکنه یک نفر اون رو بخره و بده به بازار:21::21:
من گند کاری گردم ... ولی برو صفحه های اول ... میبینی که من از اولین کسانی بودم که تو این تاپیک کار می کردم !نقل قول:
آقا من کم آوردم راحت شدی آقا محمد
هنوز نیومده تاپیک رو گند زدی رفت
دیگه از شور به درش کردین لز ص 205 ( فکر کنم ) اقا محمد عکس میذاره بقیه می بینند میگن بذار اقا محمد میگه نمیشه هی همه می خوان بگن من بهترم من بهترم و ...
در ضمن به کسایی که می خوان سی دی و .. بخرند بگم که به نظر من ادم هر سال 4 تا دی وی دی کینگ پرند رو بگیره هی چی کم نداره هم کرک هایش کامله هم ایکه شما هر برنامه ای که بخوای تویش هست ( فقط توجه کنید که این 4 تا دی وی دی هست و هر کمی غلو بود ) ولی واقعا کامله
ماشین هم منن اصلا ماشین ایرانی دانلود نمی کنم می رم gta-worldmods.de تو قسمت دانلود ماشین ها رو به شرکت سازنده طبقه بندی کرده و کلی ماشین هم داره و پچ های جالب انگیز
در ضمن این شد حرف حساب
راستی تو ایران فروختن سی دی معنی داره ؟؟؟
من فکر می کنم گروه هک و امنیت اشیانه کل روسیه رو یک جا حریفه ( دم ایرانی ها گرم )
خب این الان چه ربطی داشت ؟نقل قول:
در ضمن به کسایی که می خوان سی دی و .. بخرند بگم که به نظر من ادم هر سال 4 تا دی وی دی کینگ پرند رو بگیره هی چی کم نداره هم کرک هایش کامله هم ایکه شما هر برنامه ای که بخوای تویش هست ( فقط توجه کنید که این 4 تا دی وی دی هست و هر کمی غلو بود ) ولی واقعا کامله
اين چند صفحه شد فقط دعوا . بابا يه كم چيزاي مي فيد بزاريد بقيه حال كنن . مگه اينجا تاپيك اديت و پچ نيست . من پيشنهاد مي كنم يه تاپيك به اسم دعوا ايجاد كنيم . اينجور بحث ها رو بكشيم اونجا ! خداييش كار داره به اينجا هم مي كشه . خوشبختانه مثل اين كه مشكل حل شده . منظورم دعواست .
بگذريم .
اينم چند تا مود باحال .
==================
مود بسيار زيباي افكت كه توپ تر از اين هيچ جا نيست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاي 4 مگابايت
اين مود هم جاي وسيله بازي كه توي خونه CJ سگا هست قرار مي گيره . بهتره :21:کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=15004
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Toyota MR2کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=15042
اينم اسكلت جمجمه به جاي ماه !کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=14174
کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=12380
اول از همه شما آقا محمد. شما خودت مودری و میگی از اولین کسانی بودی که تو این تاپیک بودی. فکر نمیکنم کارهای شما معنی دیگه ای جز تبلیغات برای فروش محصولاتتون رو بده.
واقعا اگر حرفه ای ماشین میسازید به همون پراید کمی سر و سامون بدین. من نمیدونستم کسی که مودی رو گذاشت برای اینکه ازش استفاده نکنند چرخهاش رو بزرگ میکنه. کوچک کردن چرخ یک ماشین که فقط با پاک کردن سه حرف از آخر فایل Vehicles.IDE انجام میشه. چه ربطی به تکسچر داره؟؟؟
شما اگر COL بلدی یا آموزش بده و اگر نمیدی پس اینجا چه نقشی داری؟؟
ناراحت نشین ولی واقعا عکس العمل کسانی مثل ZOLO یا JVT و یا Glecogen زمانیکه پراید و پیکان شمارو میبینند چیه؟؟؟ مطمئن باشید فقط می خندند. به هر حال دست روی دست بسیار است.
من شخصا JVT رو خیلی قبول دارم و مطمئن باش فقط با یک ایمیل ناقابل تمام تجربیاتش رو در اختیارمون میزاره و ترجمه هم که مثل آب خوردن شده البته به لطف نرم افزار پدیده.
در کل من احترام خاصی برای شما قائلم و با این کارها دارید خودتون رو جلوی بچه ها خراب میکنید.
آقا مجید؛ شما هم کل کل نکن و با این وضع که داری پیش میری براحتی میتونی تا چند وقت دیگه مثل آب خوردن بازی رو ادیت کنی. اینکه دوست خوبمون آقا محمد میگن COL رو هیچکس تو ایران بلد نیست یکم عجیبه. تعداد کسانیکه این چیزها رو بلدند بسیار زیاده. تعداد زیادی از ایرانیها در بازیهای GTA و NFS نقش دارند.
در کل با این وضع که داریم پیش میریم تاپیک ترش میره و کارش تموم میشه. هرکس کار خودش رو بکنه و به بقیه هم کاری نداشته باشه.
موضوع تاپیک ادیت و پچ هست. نه پراید و نه پیکان خط دار. همه مدل مود اینجا هست. هرکس به اندازه خودش کار بلده و خیلی بده که چون یه چیزی بلدیم دچار غرور بشیم و به بقیه پز بدیم.
صد در صد تایید میشه. زمانیکه ماهیت سایت Xebeer لو رفت رو به یاد بیارید.نقل قول:
من فکر می کنم گروه هک و امنیت اشیانه کل روسیه رو یک جا حریفه ( دم ایرانی ها گرم )
از نظر هک و هکر فقط Behrooz_ICE میتونه دنیا رو چپه رو کنه. یادتون بیاد وقتی 150 سایت رو تو یک شب ریختند بهم.
پس اون دوست بالایی نگو که روسی ها هک میکنند. گرچه اونها پیشتاز در زمینه هک بازی هستند.
نقل قول:
کد:http://mihd.net/7iyfj5