راست میگی اصلا دقت نکرده بودم!!!
کسی در مورد لول های چلنینگ(Chaneling) چیزی می دونه؟؟؟من فکر کنم اگه براشون آقانیزم ببندیم قوی بشن. مثلا لول 3 شادوشامن و لول 1 سند کینگ. شما چی می دونید؟؟؟
Printable View
راست میگی اصلا دقت نکرده بودم!!!
کسی در مورد لول های چلنینگ(Chaneling) چیزی می دونه؟؟؟من فکر کنم اگه براشون آقانیزم ببندیم قوی بشن. مثلا لول 3 شادوشامن و لول 1 سند کینگ. شما چی می دونید؟؟؟
لول های چنلبنگ لول هایی هستند که چند ثانیه ای هستند تا اجرا باشند و اگر عاملی روی هیرو تاثیر بزاره از بین میره..من با کریستال میدن مثال میزنم...
اگر توی لول 6شش :
-حرکت کنی
-stun بشی
-تور بشی
و...
لول 6ت از بین میره...
در مورد لول 6 سند کیگن هم تا 2 ثانیه همین حالات وجود داره
لول های چنلبنگ لول هایی هستند که چند ثانیه ای هستند تا اجرا باشند و اگر عاملی روی هیرو تاثیر بزاره از بین میره..من با کریستال میدن مثال میزنم...
اگر توی لول 6شش :
-حرکت کنی
-stun بشی
-تور بشی
و...
لول 6ت از بین میره...
اگر توی لول 6شش :
-حرکت کنی
-stun بشی
-تور بشی
و...
لول 6ت از بین میره...
در ضمن اون ترکیب اقانیزم میشه گفت بی استفاده هست برای doom چون نسخه ی 6.37 بازی میشه توی مسابقات که اقانیزم کار نمیده روی doom
:31:
قابل توجه بچه هاي شهرستاني تو تهران پچ مسابقات 6.41 يا با توافق 6.43 بازي ميكنن
اونم ap
خوبه كه شماها هم اينجوري بازي كنيد
نقل قول:
فكر كنم غلطه...ديگه سانج كار نمي كنه...ولي movement speed و attack speed رو داري!
سلامممم......ميگم كسي تا حالا LvL6 كريستال ميدن رو بي نهايت كرده يا اصلا ديده همچين چيزيو.....
اخه من ديدم replay اينو ولي از اولش نبود كه بفهمم چه جوري اين كارو كرد فقط داشت راه مي رفت ولي شيشش عمل ميكرد!!!!!!!!!!
در ضمن با اين كريستال ميدن چه جوري ميشه LvL6 دوم رو خنثي كرد!!!!
ديروز يه بازيه 2 & 2 زديم....ما كريستال ميدن & سناتور بوديم و حريفsummon gorgon و DOOM بود..با اينكه سول بوستر هم چيده بودم ولي يه دوم مي خورد روم مجبور بورم به سرعت به چشمه برگردم!!!!! اشكمو در آوردد......
ممنون از رپلی قشنگتنقل قول:
مربا بابا:40::11:
برای 6 کریستال یا جینا اگه وقتی لول 6 زدی شروع کرد به زدن یکی از افراد حریت از ایتم اولیه هکث استفاده کنه و تورو بفرسته هوا وقتی بیای پایین 6 تو همیشه فعاله بدون استفاده از مانا که یه باگه:21:نقل قول:
فكر كنم كه mode بايد lm يا normal باشه
-ap تيم ها خيلي قوي ميشن و بازي خيلي طول ميكشه
ما هم كه ديروز مسابقه داديم بازي normal بود
امشب هم مي خوايم تيم ها رو عوض كنيم و دوباره بازي كنيم
مي خوام توي تيم 1 pandaren يا همون panda رو بردارم
واقعا هيروي خوبي
اگه طرف 100000000000000000000000000000000000 هم اتك بده اتكش ميس ميشه
تازه لول 3 هم dodge ميده
يعني جاخال ميده
تازه لول 6 كلي آبگريد ديگه دارن
هيرو نيازي به هكث و stun نداره
dr.bronxعزیز اولا اینکه مقدار میس پاندا(اگر لول2 ش را روی یکی بزنه)میشه 99 درصد و 100 درصد نمی شه
بعدشم اگر شما برای یه هیرو 4 تا battlefry ببندی بازم امکان داره دمیج بخوری...یه جوری بعضی موقع ها میشه دو بار با هم میس یه دمیج بشه...(منظورما خوب نرسوندم ولی امکانش هست بازم دمیج بخوری)
پاندا هیروی خوبی هست
من گرفتم چی میگی. منم همچی عقیده ای دارم. ولی هیشکی باور نمی کنه. نمی دونم چرا. :(نقل قول:
عزیز اولا اینکه مقدار میس پاندا(اگر لول2 ش را روی یکی بزنه)میشه 99 درصد و 100 درصد نمی شه
بعدشم اگر شما برای یه هیرو 4 تا battlefry ببندی بازم امکان داره دمیج بخوری...یه جوری بعضی موقع ها میشه دو بار با هم میس یه دمیج بشه...(منظورما خوب نرسوندم ولی امکانش هست بازم دمیج بخوری)
پاندا هیروی خوبی هست
سلام به برو بچ dota باز
من یه سوال ناشیانه داشتم
چطوری از روی عکس های پایین (سر/ پا /مشت)میفهمین هیرو از کدوم نوعه (agility ......