مثل اینکه با 4g عادی فرق میکنه، ربطی ندارهنقل قول:
Printable View
مثل اینکه با 4g عادی فرق میکنه، ربطی ندارهنقل قول:
مودم تعویضی منو الان اوردن ببینیم سیمکارت کی فعال میشه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چند روز طول کشید تا مودم را دریافت کردید بعد از طریق فروشگاه ایرانسل اقدام کردید یا از سایت yelloنقل قول:
تلفنی از سایت یلونقل قول:
یک روز و نیم
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من الان از طريق سايت يلو با شماره ٦٠٠ در خواست تعويض مودم وايمكس رو ثبت كردم. مودم بنام خودم نبود و اين مسئله رو عنوان كردم و خيلي راحت درخواستم ثبت شد.هيچگونه مشخصاتي هم از صاحب مودم نخواستن.هزينه اش هم فقط ٤٧ تومن واسه بسته اجباري بود. حالا سواي بحث اين تعويض اما فرضا زياد فرقي هم با خريد يك مودم نميكنه اين طرح تعويض - چونكه مثلا شما يه مودم كه ميخريد ميتونيد بسته ١٥٠ گيگ رو هم با تخفيف خوبي بخريد- من حساب كردم يه مودم و يك بسته ١٥٠ گيگ تقريبا ٢٦٠-٢٧٠ درمياد - كه الان من كه تعويض كردم بخوام اون بسته رو بخرم ٢١٠-٢٢٠ تومن ميشه. فقط ميمونه فرق مودم ها كه در طرح تعويض اين b5142 رو ميدن- من قبلا gp2101 رو خريدم و اصلا فريمور اين مودم استيبل نيست و مشكلات زيادي داره منجمله قطع ناگهاني اينترنت و ري استارت شدن در صورت خاموش نكردن wifi مودم.
متاسفانه اپراتور ایرانسل اطلاعات دقیقی به کاربران نمیده، گفتگوهای متعددی داشتم باهاشون و جواب های تکراری نتیجه بحثم بود، طفره رفتن از جواب مناسب فک میکنم سیاست کاری این اپراتور باشه، اطلاعات دقیق تری در مورد مودم خواستم فقط لینک صفحه خرید رو واسم ارسال کردن که مشخصات چشم گیر و دقیقی نداره فقط مشخصات ظاهریه، و طبق گفته دوستان که تغییر کالای فاکتور رو اعلام کرده بودن رو مطرح کردم کلا این موردو جواب ندادن و سکوت کردن، و مورد آخر اینکه در جواب چه مدل مودمی تعویض میشه پاسخشون بدون اشاره به مودم خاصی "یکی از مودم های داخلی خواهد بود" بودش ولی تمام درخواست کننده ها تا الان ۵۱۴۲ دریافت کردن.
سلام
میخواستم بدونم با با اینترنت ایرانسل نمیشه انلاین گیم بازی کرد
مودم 6000 دارم امتحان کردم نشد میخواستم بدونم همشون اینجوریه؟
4جی معمولی چطور؟
با ٦٠٠ تماس بگيريد پاسخگوييشون بهتر از اپراتور ايرانسل و در سايت خودشون يلو هم نىشته تعويض با ٥١٤٢ - مشخصات دقيقش هم در پست هاي قبلي دوستي از جعبه عكس گرفته و لينكش رو گذاشته
با ٦٠٠ تماس بگيريد پاسخگوييشون بهتر از اپراتور ايرانسل و در سايت خودشون يلو هم نوشته تعويض با ٥١٤٢ - مشخصات دقيقش هم در پست هاي قبلي دوستي از جعبه عكس گرفته و لينكش رو گذاشتهنقل قول:
شما که الان درخواستتونو ثبت کردین، چطوری به unstable بودنش پی بردین؟ قبلا استفاده کردین؟نقل قول:
کس دیگه ای قطع ناگهانی این مودم رو تایید میکنه؟ اگه آره که از اکبند خارج نکنم !!! من استفادم گاهی اوقات dota 2 ، پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه