سلام
من قصد خرید دو تا گوشی N70 و 3250 رودارم البته یکیش برای برادرم.لطفا" من رو راهنمایی کنید.
با تشکر
Printable View
سلام
من قصد خرید دو تا گوشی N70 و 3250 رودارم البته یکیش برای برادرم.لطفا" من رو راهنمایی کنید.
با تشکر
منظورت چیه؟ در مورد چی راهنماییت کنیم؟نقل قول:
قیمت یا اطلاعات میخوای؟
منظورم اینه تو این رنج قیمت با توجه به ورژن سیمباین اونها وهمچنین قابلیت های اونها آیا انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم یا خیر؟نقل قول:
k320 کاکرده چنده ؟؟
يك گوشي خوب تا 410 هزار تومان حالا يك ذره بالا تر هم اشكال نداره خيلي فوري است
یکی از ایرادات این دو گوشی اینه که اینفرارد ندارن اما با وجود بلوتوث ضعف مهمی نیست.نقل قول:
در ضمن تمام گوشیهای با سیستم عامل سیمبین یه مقدار سرعتشون نسبت به گوشیهای هم رتبه ی بدون سیستم عامل سیمبین کمتره اما اینم مشکل مهمی نیست چون به نظر من برنامه های قابل اجرا در سیمبین به بقیه چیزاش می ارزه.
اگه با اینا مشکلی نداری 3250 و N70 انتخابای خوبی هستن.
این دو تا گوشی دیگه هم میتونن انتخاب خوبی باشن. البته گوشیهایدیگه ای هم هستن اما سیستم عاملشون سیمبین نیست اگه بخوای اونا رو معرفی میکنم.
P990
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 286000 تومان
6120 Classsic
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 163 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 105*46*15 ميليمتر - وزن 89 گرم
قيمت: 239000 تومان
اگه بتونی پیدا کنی فکر کنم همون 50-60 تومن باشه.نقل قول:
P1 بهترین انتخابه.نقل قول:
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 66 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 160 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 106*55*17 ميليمتر - وزن 124 گرم
قيمت: 419000 تومان
با گارانتي يا بي گارانتي؟(منظورم قيمته)
با گارانتي اصلي سوني اريكسون (كامتل)نقل قول:
برای خرید یا اطلاعات بیشترم میتونی به اینجا بری.
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Son-P1