دوستان من امروز این لپ تاپ رو i5 8gb از کیمیاانلاین سفارش دادم فردا به دستم میرسه در موقع تحویل به چه نکاتی توجه کنم؟ و اینکه چه سیستم عاملی روش بهتری جواب میده؟ و موقع نصب ویندوز لپ تاپ تو شارژ باشه؟
Printable View
دوستان من امروز این لپ تاپ رو i5 8gb از کیمیاانلاین سفارش دادم فردا به دستم میرسه در موقع تحویل به چه نکاتی توجه کنم؟ و اینکه چه سیستم عاملی روش بهتری جواب میده؟ و موقع نصب ویندوز لپ تاپ تو شارژ باشه؟
ویندوز 8.1 نصب کننقل قول:
بهتره تو شارژ باشه که شارژش اگه تموم شد خاموش نشه وسط نصب
با نرم افزار hd tune. هم هاردشو تست کن مشکلی نداشته باشهنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
هیچ کس راه حلی نداره؟نقل قول:
سلام.
ذوستان من تازگی ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما در قسمت Action Center این مشکل رو میگیره:
Compatibility issue between your power management system and Windows
Your power management system isn't compatible with this version of Windows.
The model name of your power management system is Lenovo ACPI-Compliant Virtual Power Controller.
امتحان کردم مثلا وقتی در Power Plan زمان Sleep رو تغییر میدم تاثیری نداره و همون به صورت Default عمل میکنه. اخرین درایور Energy Managment رو هم نصب کردم اما تاثیری نداره.
کسی راه حلی داره
احتمالا نسخه Energy manager مناسب نیست. برای من اصلا نسخه 8.1 کار نمیکرد و نسخه 8 رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم . شاید مشکل شما هم با نصب ورژن 8 رفع بشه. در کل درایورهای مخصوص ویندوز 8.1 خیلی مناسب نیستن ...نقل قول:
تمام درایورای مخصوص ویندوز 8.1 رو از سایت لنوو دانلود کننقل قول:
نقل قول:
ممنون میشم اگه کسی از دوستان بتونه کمکی کنه...:n29:
دوستان به نظرتون برای استفاده از لپ تاپ بزنم یه سره به شارژ باشه
یا اینکه هر وقت باتریش تموم شد بزنم به شارژ ؟
کدوم حالت باتری بیشتر عمر میکنه ؟
من امروز این لپ تاپ به دستم رسید i5 8gb بسیار زیباست( از کیمیا آنلاین گرفتم بسته بندیش چنگی به دل نمیزد فقط دور کارتن یه پلاستیک پیچیده بودن ولی قیمت خیلی خوب بود بدون گارانتی شد 2030 هزینه ارسال هم به تنکابن شد 15 با تیپاکس )خیلی سریع روش ویندوز 8.1 نصب کردم تمام درایورهاش رو از سایت لنوو دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد تازه درایورهای ویندوز 8.1 همراه لپ تاپ بود تا الان کاملا راضی هستم صفحه نمایش هم خوبه فقط برای شما هم رنگ سفیدش مات هست یا براقه ولی اصلا جای اثر انگشت روش نمیمونه
فقط یک سوال دوستان چه بازیهایی را برای بازی با این لپ تاپ پیشنهاد میکنید؟
بنظرم بهترین حالت این است که لپ تاپ را به برق وصل کنی و حالت conservation mode را در برنامه energu management فعال کنی.نقل قول:
سعی کن که نگذاری باتری کاملا خالی بشه و بعد بخواهی شارژ کنی.
اگر مدت چند روز از لپ تاپ استفاده نمیکنی، شارژش را به 60 درصد برسان و بعد خاموشش کن. حالت conservation mode هم همین کار را میکنه.