طبقه چند و پلاک چند؟ تا کی برقراره؟نقل قول:
Printable View
طبقه چند و پلاک چند؟ تا کی برقراره؟نقل قول:
سلام
من دنبال هدفون in ear واسه موبایل،برای اهنگ گوش دادن هستم.همه جور اهنگ هم گوش میدم البته با کیفیت معمولی ۱۲۸ .بودجه هم تا ۳۰ تومن میتونم بدم.با استفاده از حرفای این تاپیک وکمی سرچ رسیدم به ep630 ep650 cx300 . در مورد این ۳ تا یکم توضیح بدید برتریهای هر کدوم را بگید.میخام کیفیت ساخت و صداش بهتر باشه که برام یه چند وقتی کار کنه.:8::5:
سلام دوستان من واسه گوش دادن به آهنگ با موبایل یه هدفون خوب میخوام که فقط موزیک رو تو حالت طبیعی خودش اجرا کنه و باس متوسط به بالا داشته باشه
و چیزی که مهمه من از مدل هایی میخوام که دوره گوش میره نه داخل گوش چون حساست دارم و نمیتونم از اونایی که داخل گوش میره بخرم اندازه اون هم متوسط باشه
تا 30 تومان یه چنتا مدل واسم لیست میکنید با قیمت و اگه شد عکس (البته اگه زحمتی نیست چون من شهرستان هستم و اینجا فقط باید سفارش بدی تا واست بیارن)
ممنون میشم راهنمایی کنید منو
احیانا شما cx300 میخوای بگیری .....نقل قول:
دوست گلم نمیتونی چون cx300 طرفای 50/60 تومنه ...
شما این 3 انتخاب رو دارید ...
1. ep630 (اگر که همه جور سبکی گوش میدی و بیس زیادی هم داره البته کنترل نشده و نامعقوله)
2. ep650 ( واسه همه سبکا مناسبه و گوش رو به اندازه 630 ازار نمیده چون صدای معقول تر و شفاف تر و تفکیک بیشتری نسبت به 630 داره .. بیسش هم عمیق تر شده و معقول تر ...)
( کلا کارای کریتیو واسه کسایی مناسبتره که تمایل موسیقاییشون سمت موسیقی شرقی و کلاسیک و موسیقی های بیس محور هست)
3. ex35 ( من خودم صدای این مدلو می پسندم ... حجم صداش یه نموره از اون دو تا کمتره ولی تفکیک بیشتر و بیسش هم کمی کمتر از اوناس و عمیق تره و شفافیتش از اونا به نظر بهتر میاد و واسه کسایی خوبه که تمایلشون به سوی موسیقی راک و متال و موسیقی های شلوغ و بعضی از موسیقی های غربی هستش ...)
( کلا کارای سونی واسه کسایی خوبه که تمایلشون سمت موسی قی های شلوغ و راک و متال هستش و از زیاد به بیس اهمیت نمیدن ... البته امکانش هست بعضی از افراد دوستار بیس هم راضی بکنه)
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
میشه از این مدلایی که گفتی یه نمونه عکس بزاری ؟؟؟نقل قول:
و یه چیزی اگه چیز با کیفیت میخوای باید دستتو بیشتر بکنی تو جیب مبارک ...
با 30 تومن ایرفون های زیر متوسط بازار رو میتونید بگییرید که تو پاسخ دوست بالایی گفتم
سلام
دوستان تا 40 تومن يه هدفون يا در اصل ear phone ميخوام
طوري باشه كه بشه باهاش ورزش كرد و هدست نباشه
بلندي و حجم صداش مهمه واسم زير 110 db نباشه
راستي من يه hq 1400 از نمايندگي كرتيو در اهواز خريدم
چرا نه بلندي صدا داره نه باس؟
داستان از چي ميتونه باشه؟
موسيقياي كلاسيك و راك إز لحاظ آلات موسيقيه لازم براي كوش دادن شبيه به همننقل قول:
فقط كلاسيك كمي بيس كمتري مي خواد
البته اين به نظر من درستشه مكر اينكه كسي توصيف خودش إز اين موسيقي رو داشته باشه ( عادت به شنيدن جيزي كه وجود نداره ؛ منظورم همون بيس هاي غلو شده هستش)
من پستمو طوری نوشتم که شما بخونی .. و متوجه شی کدوم بیشتر بدردت میخوره .....نقل قول:
خودم میگم بدون شک ex35
28 تومنه
سلامنقل قول:
ex35 مال چه شرکتیه ؟سونیه ؟
راستی ep650 تفاوت زیادی با ep630 داره ؟
سلام بچه ها برای iphone چه هدستی پیشنهاد می کنید
که هم بلوتوث باشه و هم سیم نداشته باشه>؟
بچه ها کسی میدون
SONY MDR-XD200
چنده و کجا داره یا یه سایته اینترنتی بگید برای فروش و اینکه غیر اصل داره یا نه و گارانتی چی ؟