چطوری بفهمم چندتا فریم میرم؟؟!!نقل قول:
Printable View
چطوری بفهمم چندتا فریم میرم؟؟!!نقل قول:
من نسخه ریلود بازی رو گرفتم،فقط موقع زدن ضربه دروازه،ریپلی ها،و زدن کرنر ها یکم افت فریم دارم،ولی در حالت معمولی فریم رو 60 ثابته،بعضی موقع ها اونم خیلی کم پیش میاد تو محوطه جریمه حریف، بازی یکم لگ دار میشه که مشکل جدی نیست چون خیلی کم پیش میادنقل قول:
نرم افزار Fraps دان کن و اجراش کن و بعد برو تو بازی گوشه سمت چپ مینویسه چند فریم میگیرینقل قول:
+
آقا کسی اینجا اصلا مسترلیگ بازی میکنه؟یا همه میرین بازی دوستانه انجام میدین؟
نرم افزار Fraps رو دانلود کننقل قول:
منم همین جاهارو لگ میشم و به نظرم واقعا جدیه چون نمیتونم بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امیدم به پچه
چه خوب که تغییرات رو احساس کردی اما کمی به جزییات هم توجه کن.خیلی ها همین اشتباه رو میکنن.نقل قول:
تغییر گیم پلی بخاطر تغییرات دیگه بوده و امسال هم در گیم پلی و هم در گرافیک استارت ی مسیر پیشرفته زده شده.مشخصه که کامل نباشه.
گیم پلی نسبت به قبل عالی شده بازی واقعی شده و سختتر.البته مشکلات هنوز هم هست.
گرافیک که محشره.اگه سیستم حدقل بتونه روی high دووم بیاره متوجه گرافیک فوق العاده میشید.
در مورد چمنها هم اون حس "کارتونی"در برخی استادیومها و در روز اتفاق میفته.همون رو در شب انجام بدید متوجه قدرت گرافیکی میشید
مثلا ورزشگاه سن سیرو کنتراست چمنش بالاست و وقتی با لایه های دیگه ترکیب میشه این حس رو میده.هماهنگ گرافیکی در روز بخوبی انجام نشده و این بخاطر کم بودن وقت هست.همونطور که هوای بارانی رو نذاشتند.
اینها در نسخه های بعد به شاهکار تبدیل میشن.
باز هم تاکید میکنم که برای درک بهتر گرافیک این نسخه بیشتر در شب بازیهاتون رو انجام بدید یا برای روز آلیانز آره نا رو انتخاب کنید.البته در لیگ نمیشه کاری کرد
اول از فونت بزرگ استفاده نکنیدنقل قول:
دوم اینکه بهترین پچ pesedit هست و با اینکه دست ساز هست اما کاملا نواقص pes رو در لایسنسها و ... رفع میکنه.به امید پچ رسمی باشی تا آخر باید تیمهای معتبر رو با نامهای فیک ببینی.
توپ رد کن چیه؟نقل قول:
درسته امسال واقعا گیم پلی متحول شده.
کسانی که هنو به گیم پلی جدید نتونستن عادت کنن میتونن از داخل تنظیمات،شوت و پاسها رو به basic تغییر بدن تا تقریبا مثل pes 2013 بشه.
گرافیک رو آپدیت کن و از داخل setting هم تنظیمات مربوط به فریم ریت رو تغییر بده.نقل قول:
من یه اوضاعی شده بود بدون استفاده از پاس عمقی بازی میکردم. خیلی سخت بود:n02:نقل قول:
ولی نمیدونم چرا شوت زدن ها توی این نسخه یه جوریه انگار کارتونیه. توپ میره هوا میاد پایین یه وضعیتی داره عجیب! از فاصله یه کم دور منظورم هست. نسخه قبلی با رئال گل های خوبی میشد زد اینجوری
من رو HIGH بازی میکنم ولی به نظرم گرافیک غولی نداره (حداقل نه به اون اندازه ای که شما میگین :دی)نقل قول:
ولی گیم پلی بازی مخصوصا دریبلینگ فوق العادس :دی
سرعت + یه جهت به صورت همزمان توپ رو سریع رد میکنه :)
گرافیکم اپدیته و ستینگ رو چک نکردم :دی
ولی به نظر من شوتارو خیلی بهتر کرده :دی ولی یه مشکلی هست که نمیدونم از من یا از pes اینه که سرعت + شوت رو میزنی خیلی دیرتر میزنه (نسبت به 13)نقل قول:
این بکسه ریلودد داره مرفح بی درد نمیان اینجا بگن چمنشون چطوره!!!!!
من گرافیک اصلیمو نمیشناسه . لپ تاپ Dell 5110 هست. کسی این مشکل داشته؟ تو بازی که میرم گیر داره
Cpu core i5
ram 4
vga gt 525 1gb
لطفا راهنمایی کنید. اخرین درایور نصب کدم
نقدی بر PES2014 بر اساس تجربه شخصی
1) نقاط ضعف بازی:
1- تو یه صحنه وسط زمین مدافع راست تیم حریف فرار کرد،منم با هافبک چپم افتادم دنبالش و یاگرفتن دکمه پاس خواستم توپ رو بگیرم یا اگر هم خطا شد در حد یه هل دادن ساده باشه و کارت نگیرم اما در عین ناباوری بعد از خطا داور کارت قرمز داد !!!
یا تکل هایی که میزنم برای تصاحب توپ،با اینکه برخورد خیلی شدید نیست و موقعیت خوبی هم از حریف نگرفتم ولی حتما داور کارت زرد میده
بطور متوسط تو هربازی 1 اخراجی و 5تا کارت زرد می گیرم !!! کلا داور به هر برخوردی کارت میده و زیاد دست به جیب میشه
( ظاهرا داورای این بازی با مفهوم کنترل بازی آشنا نیستن یه سر بیان لیگ برتر خودمون متخصص کنترل بازی ، نتیجه و ... میشن :n02: )
2- خدا نکنه یه بازیکن با اورال 50 از تیم حریف،به بهترین بازیکن تیمم وقتی توپ رو داره نزدیک بشه !!! 3 متر مونده بازیکن حریف توپ رو گرفته و هرتلاشی هم برای پس گرفتن توپ کاملا بی فایده ست
3- دروازه بان از زاویه بسته تقریبا هرطور شوت بزنی گل میخوره و عملکردش رو ضربات ایستگاهی که سانتر میشه رو دروازه خیلی بده
یه جورایی خیلی غیرطبیعی شیرجه خالی میره
4- وقتی مهاجمم حداقل 10متر از آخرین دفاع حریف جلوئه و با تمام سرعت داره به سمت دروازه حریف میدوئه،ناگهان مدافع حریف مثل یوزپلنگ میاد و میرسه به مهاجم و 90% مواقع توپ رو بدون خطا می گیره !!! این مورد خیلی فاجعه ست و اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
5- فک کنم کمی هم میشه به طراحی منوها و جلوه بصری این بازی ایراد گرفت،مخصوصا در قسمت Team managment یعنی من مُردم و زنده شدم تا تونستم جای چندتا بازیکن رو تغییر بدم و تعویض کنم و بخاطر سختی حرکت نشانگر از تغییر سیستم کلا منصرف شدم !!!
6- جان چمپیون و مفسری با صدای زامبی سرماخورده :n21:
2) نقاط قوت بازی:
1- پاس در عمق عالی شده،من که خیلی خوب و راحت پاس در عمق میدم و خیلی وقتا بازیکنم تک به تک کامل میشه و گـــــــــــــــــل:n02:
2- سانتر از جناحین و کرنرها هم خیلی خوب و کارآمد طراحی شدن ، یادمه در نسخه های قبلی حتی 1گل هم از کرنر یا باضربه سر با سانتر از جناحین نتونستم بزنم !!! ( البته شاید این مورد به نداشتن بازیکن سرزن در تیمم مربوط باشه )
ضربات ایستگاهی هم به لطف نشانگر و ... زدنش خیلی راحت شده و با داشتن یه بازیکن کاشته زن خوب مثل پیرلو تقریبا تمام ضربات زیر
25متر گل میشه و ضربات از راه دور هم میتونن خطرناک باشن
3- با وجود تعداد کم ورزشگاهها ولی چمن،نورپردازی و تماشاگرا نسبت به نسخه های قبل واقعی تر طراحی شدن و یه سری مواردمثل ایجاد
جو واقعی قبل از بازی و تشویق تماشاگرا مخصوصا در داربی ها خیلی جذاب و دیدنی شدن ( بازی بوکاجونیورز - ریورپلیت یا بارسا - رئال )
البته برای دیدن و درک واقعی این موارد نیاز به سخت افزارهای قوی برای اجرا در بهترین کیفیت هست
4- بطور کلی با تغییراتی که در گیم پلی ایجاد شده و بهبود نحوه بازی میشه گفت گیم پلی بازی بزرگترین نقطه قوت اون هست ( صرفنظر از یکسری موارد ) کلا اگه بشه کمی آستانه تحمل رو بالا برد و به همین نسخه قانع بود،میشه از بازی نه زیاد ولی تاحدودی لذت برد
5- پس از مدتها امکان costume کردن دوربین هم بوجود اومده که میشه دوربین دلخواه رو تنظیم و باهاش بازی کرد
( این مورد برای من خیلی اهمیت داشت )
6- در مورد سایر بخش ها مثل مسترلیگ و BAL و ... هم مثل هرسال تقریبا بدون نقص طراحی شدن و اگر ایرادی باشه در کل بازی وجود داره نه فقط در اون بخش و جذابیت اصلی سری PES هم تا حدود خیلی زیادی به این بخش ها ربط داره
7- شوت زنی و شیرجه زدن و دفع توپ دروازه بانها هم خوبه و منو تونسته راضی کنه
درکل اگه بخوام به بازی از 10نمره بده با ارفاق و کمی هم پارتی بازی:n02: نهایتا میتونم 7 بدم