سلام من یک گیرنده DELL گرفتم
همه چیزش درسته فقط فقطی اسکن میکنه کانالها رو پیدا نمیکنه
usb هم هست
مشکل چیه ؟
Printable View
سلام من یک گیرنده DELL گرفتم
همه چیزش درسته فقط فقطی اسکن میکنه کانالها رو پیدا نمیکنه
usb هم هست
مشکل چیه ؟
لیونل مسی عزیز شما مطمئنی که DELL اصل هست؟ من که تا حالا ندیده بودم DELL گیرنده دیجیتال ----T MPEG-4 H.264 AVC بزنه! ان شاء الله که قلابی نیست.
اگه همه چیز نصبه و اوکی هست و واقعا سرچ می کنه و پیدا نمیکنه پس صد در صد از تنظیم نبودن آنتنه.
شما اگر تهران هستید این کار رو بکنید: اون آنتن هوایی که به این دستگاه می زنید رو، به یک وسیله ای که کانالها رو به صورت آنالوگ دریافت می کنه متصل کنید، مثل تلویزیون معمولی. بعدش شبکه خبر رو باهاش (به صورت انالوگ) بگیرید.
اگر شبکه خبر رو مثل آینه به صورت آنالوگ گرفتید مطمئن باشید دیجیتال رو هم می گیره.
به این دلیله که شبکه خبر و تلویزیون دیجیتال دقیقا با یک میزان قدرت دریافت می شن و من در تهران امتحان کردم این موضوع رو. در شهرستان این کار جواب نمی ده چون اونجا شبکه خبر آنالوگ رو مثل تهران پخش نمی کنند.
یه جور راهنمای دریافت در تهران اینه.
سلام دوباره
ممنون از راهنمائی
شبکه خبر رو مثل آینه نکرد ولی خوب بود
بقیه شبکه ها با جابجائی آنتن کوچیک خوب میشد
ولی تو pc هنوز هیچ کاری نکرده شاید مشکل فرکانس داره تو نرم افزار blazevideo
چون کار نکردم نمیدونم
آنتنت ضعیفهنقل قول:
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
این dell ریمارک است و ساخت شرکت dell نیست قیمتش هم 28000 تومانه
قیمتش 24 گرفتم در ضمن پس دادن مشکلی نبود
بهترین مارکش چی هست که صد در صد روی pc جواب بده
lg خوبه
خبر فوري كاهش قيمت پروويژن
الان سايت پروويژن T+7 رو زده 75000
و پروويژن T-7 رو زده 65000 تومانکد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=129
کد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=127
تقریبا تمام مدلها رو امتحان کردم تمام چیپهاشون یکیه حالا فرقی نمی کنه 20 تومانی باشه یا 50 تومانینقل قول:
حتما از برنامه blazedtv ورژن 6 به بالا استفاده کن
سیستم باید قوی باشه
آنتن خودش معمولا خوب جواب نمی ده می تونی با آنتن هوایی کانالها رو بگیری بعد به آنتن خودش وصل کنی
سلام
این شبکه آی فیلم که اخیرا صدا و سیما راه اندازی کرده ، روی شبکه دیجیتال پخش می شه؟
فکر نمی کنم این کار رو بکنند. اینا اگر عقل داشتند در تهرانی 13 میلیونی که شاید 1 درصدشون هم عربی در حد مکالمه بلند نیستند، کانال الکوثر و العالم رو پخش نمی کردند! من بارها ازشون تقاضا کردم اگر می تونن جام جم 2 و 3 که برنامه های متنوع تری رو دارند پخش کنند منتها کو گوش شنوا؟نقل قول:
العالم و الکوثر و آی فیلم خوبه برای استان هایی که درشون ایرانی های عرب زبان هستند نه تهرانی که بیشترشون سبزواری و آذری و لر و همدانی و تویسرکانی هستند!
بعدشم این آی فیلم بر خلاف تبلیغاتش هیچ چیز جدید نداره! مثلا اومدن سریال اغماء رو به زبان عربی دوبله کرده اند یا مریم مقدس یا همه فیلم ها و سریالهایی که قبلا 100 بار فارسیش رو پخش کرده اند!
این خرج های اضافی از بیت المال رو من نمیدونم برای چی میکنند؟ کانال الکوثر همه این سریالها و فیلم هایی که الان آی فیلم میخواد نشون بده رو قبلا نشون داده و این کانال دوباره می شه موازی کاری با الکوثر!
من از خود اعراب تو سوریه شنیدم که میگفتند اینکه فیلم های ایرانی زنان رو حتی در خونه شخصی با چادر و روسری نشون میده واقعا خنده داره و ما تا وقتی این همه سریال هندی و ترکی و خارجی هست اصلا چنین چیزهایی رو بهشون اعتنا هم نمیکنیم. بعد اینا انقدر هزینه الکی میکنند.
به جای این ولخرجی های مزحک نکردند برای مملکت 75 میلیونی که نصفشون جوان هستند یه کانال مخصوص ورزش راه بندازند!
یعنی واقعاً کانال i-Film که بر روی 2 ماهواره پخش میشه از رسیدگی به نیازهای جوانان خود کشورمون واجب تر بود؟!
خدا بهشون عقل بده!
نقل قول:
با آنتن خودش من تست کردم هیچی نمیگیره. مینویسه no signal درسته؟
با آنتنی که باهاش تلویزیون رو میگرفتیم تست کردم. زدم سرچ کنه هیچی نیافت !!!!! البته تنظیماتش رو گذاشتم رو ایران و این جوری شده بود.
بعد رفتم گذاشتم رو universal و بین فرکانش فکر کنم 600 تا 700 زدم سرچ کرد و همه شبکه ها رو آینه گرفت.