سلام دوستان من fc14دارم میخوام سرویس سامبا رو به صورت کامل از طریق اینترنت نصب کنم،که swatهم باهاش نصب بشه،اگه میشه راهنمایی کنید،اخه هر چی پکیچ swatرو از اینترنت دانلود میکنم موقع نصبش ایراد میگیره.fedora core 14 32bit,kde desktop
Printable View
سلام دوستان من fc14دارم میخوام سرویس سامبا رو به صورت کامل از طریق اینترنت نصب کنم،که swatهم باهاش نصب بشه،اگه میشه راهنمایی کنید،اخه هر چی پکیچ swatرو از اینترنت دانلود میکنم موقع نصبش ایراد میگیره.fedora core 14 32bit,kde desktop
یعنی هیچ کس نمیدونه با کدوم دستور میتونم از طریق اینترنت یه سرویس رو به صورت کامل نصب کنم:19:
سلام خدمت اساتید
من فدورا 16 نصب کردم اما رو صفحه دسکتاپ نمیتونم راست کلیک کنم اولین بارمه که فدورا نصب کردم ر توزیهای دیگه میشد راست کلیک کرد
فکر کنم فدورا 16 از گنوم 3 استفاده می کنه. در این صورت این اتفاق طبیعی هست چون تو گنوم 3 نمی شه رو دسکتاپ راست کلیک کرد.
ممنون استادنقل قول:
حالا راهی نداره این محدودیتو دور بزنم؟
با یه برنامه با اسم GnomeTweakTool می شه یه کارایی کرد.
سلام..
فدورا 15 دارم..دنبال بسته های مالتی مدیا هستم پخش MP3 و حالا تصویری ها زیاد مهم نیست خیلی باشن همون کادک های رایج کفایته.. باید پکیج رو از کجا گیر بیارم..؟
تشـــــــــکر..
جدیدترین نسخه ۱۶ هست. توصیه می کنم اون رو نصب کنی.
فکر کنم با نصب vlc همه چیزها رو می تونی ببینی.
اینجا رو هم ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تو کتابخانه یه کتابی دیدم به اسم اموزش Fedora 9 که قدیمیه میخوام بدونم ایا ارزش خرید وخوندن داره ویا نه چون نسخه قدیمی را اموزش میده ارزش نداره براش وقت بزارم