سلامنقل قول:
من همچنان حول موضوع خودم ادامه میدم، چون فکر نمیکنم بی ربط باشه.
1- اول اینکه خوشحالم حرف من در مورد "اخلاق نقد" روی شما تاثیر کرده_درس اخلاقی نبود، آموزش نقد بود_ همین تاثیر را من در دو پست آخر شما میبینم. که خیلی روانتر و بهتر پستتون را ارئه دادید. اینجوری خیلی راحتتر میتونیم با هم حرف بزنیم. بحث من اینه که با کلمات مناسب انتقاد کنیم و نظر بدیم. احمق و ... به نظرم جالب نیست. اگر قبول نداشتید با همون الفاظ احمق و .. میتونستید ادامه بدید، ولی ندادید، پس مورد قبول هست.
2-من اصلا با اصل انتقادهایی که نسبت به کومودو داشتی مخالف نیستم. در واقع موضعی ندارم، چون شامل تجربیات شما و نظرات شماست. و برای من هم قابل احترام بود، مثلا فرمودید اینترفیس بسیار احمقانه ای داره، من هم به عنوان یک نظر پذیرفتم و اصلا چیزی در موردش نگفتم.
3- بنده ورود کردم تا ببینم دانلود منیجری که CIS اونو ویروس میشناسه چی بوده تا گزارش کنم(خودتون فرمودید ویروس میشناسه) که الان میفرمایید IDM بوده، ولی این برنامه کاملا از نظر کومودو امن هست. پس ایراد از سیستم یا برنامه IDM شماست. (ضمن اینکه اصول / قانون/فرمول/ این هست که: وقتی از کرک استفاده میکنی و کومودو بهش گیر نده اونوقت خنگ هست، ولی شما این مسائل را نمیدونید...)
4-اما در مورد انتخاب محصول امنیتی اینجور که متوجه شدم شما دوست دارید یه محصول نصب کنید و با اولین نصب تا همیشه ازش استفاده کنید و راضی باشید. ولی با توجه به حساسیت و مواردی که بنده در ذهن شما میبینم، درصد این شانس یه مقدار کم هست. بلکه من توصیه میکنم چند آنتی ویروس را تست کنید و مناسب ترین را انتخاب کنید. این بهترین روش برای شماست. تا اینجا که ظاهرا از نود و کسپر و کومودو راضی نبودید میتونید امسی، بیتی،نورتون... را تست کنید.
ضمن اینکه به نیازهای خودتون توجه کنید. (فرمودید سبک باشه- بازی آنلاین میکنم- قدرت هم اولویت سوم) من هم بهتون پیشنهاد کومودو با تنظیمات پیشفرض را دادم، تازه برای تست، وگرنه انتخاب نهایی با خودتونه. یه چیزی مثل اوست/بیتدفندر شاید روی بازی آنلاین شما تاثیر منفی بزارند ،... البته شاید. به خیلی چیزها بستگی داره سرعت اینتنرت شما،ISP , تنظیمات فایروال و ....