با عرز سلام خدمت اساتید عزیز
می خواستم بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه خوبی برای خرید هست و پیشنهاد میشه یا نه؟(کاربرد فیلم و موزیک پاپ و کلاسیک)
اگه حدود قیمتشم میدونید لطف کنید بگید ممنون میشم
Printable View
با عرز سلام خدمت اساتید عزیز
می خواستم بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه خوبی برای خرید هست و پیشنهاد میشه یا نه؟(کاربرد فیلم و موزیک پاپ و کلاسیک)
اگه حدود قیمتشم میدونید لطف کنید بگید ممنون میشم
دو هفته پیش فروشگاه پیشگامان داشت به قیمت ناقابل 500 تومن نمیدونم هنوز دار یا نهنقل قول:
با سلام.
قصد خرید یک هدست دارم با حدود قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن. واسه کارهای روزمره و معمولی مثل بازی، موسیقی، چت و...
دوست دارم سبک باشه و کیفیت صدا و میکروفونش هم بد نباشه.
تو جستجوهایی که داشتم تو این رنج قیمت به دو تا مدل از کریتیو hs-320 و hs-300 رسیدم که به نظر گزینه های خوبی میان. حالا به نظر شما مدل 320 و بگیرم و یا 300 ؟ فرق زیادی با هم دارن؟
دوستان اگه گزینه ای دیگه ای هم مد نظرشون هست تو این رنج قیمت بگن + اینکه بهترین جا واسه خرید هدست و هدفون و از این جور چیزا تو تهران کجاست!؟؟؟
تشکر.
سلام
منم میخوام امروز یه هدفون برای ام پی تری پلیر بگیرم
برای هدفون هم 50 تا 80
به نفر برای هدفون این را پیشنهاد کرده است فیلیپس sho9550
نظر شما چیه ؟؟؟
سلام دوستان
یه ایرفون میخوام واسه گوش دادن بیشتر آهنگ های پاپ و راک تو رنج 50-60 تومن
منتظر راهنماییتون هستم :n01:
دوستان این هندزفری های بیتس ( Ibeats htc pack ) که های کپی هستند و با قیمت حدوده 50 فروخته میشن به نظرتون چه کیفیتی دارند ؟
من برای گوشی میخام ( اکسپریا اس ) که هندزفری خودش خوبه ولی بلندی صداش کمه .
سلام
هدفون روی گوش از مارکهای ایدفایدر و لوجتیک وجنیوس وکریتیو تا حداکثر 100 هزار تومان کدام مارک ومدل بهتر است--باس قدرتمند وشفافیت صدای بهتر----
سلام. الان هدفن خوب و ترجیحا ارزون چی هست؟ همون ep630 فقط ؟
ازدوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
راستش خودت داری میگی های کپی دیگه!!!نقل قول:
نمی دونم از لحاظ کیفیت چطور هستند، امّا خب مطمئناً هرگز مثل اصلش نیستن...
من میگم حالا که می خوای یه هدفون بگیری، یه اصلش رو بگیر؛ البه بیتس منظورم نیست ها! (وگرنه باید هر چی داری رو بدی واسه یه هدفون! :n09:)
دنبال یه برند دیگه باش، یه کم بیشتر پول بذاری، می تونی یه چیز خوب بگیری... :n05: