خیر ... بارها گفته شده گرافیک لپ تاپ ها تغییر ناپذیرندنقل قول:
Printable View
خیر ... بارها گفته شده گرافیک لپ تاپ ها تغییر ناپذیرندنقل قول:
اگر از روی هارد و یا دی وی دی نمی توانید ریکاوری کنید و سیستم ریست میشه ، مشکل از ناسازگاری هست و باید بدهید بیرون براتون این کار را انجام بدهندنقل قول:
من قبلا طریقه استفاده از نرم افزار قدرتمند Norton ghost v.14 را توضیح دادم اینجا :نقل قول:
بگردید پیدا کنید و استفاده کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
بهترین نرم افزاری که میتونه به شما کمک کنه
درایو لپ تاپ من دی وی دی میخونه ولی سی دی پخش نمیکنه!!مشکل از چیه؟
سلام آقای غفاری میخوام بدونم رفتین تعمیرش کنین؟ آیا 3 تا بوق نمیزنه اول روشن شدنش؟نقل قول:
نقل قول:
مشکل از اپتیکشه که خرابه ... لیزش قدرت خواندن سی دی را نداره و Fail شده
باید ببرید تعمیر یا تعویض اگر مشکل با ریکاوری و راه حل نرم افزاری آپگرید فریمور حل نشه :41:
توی لپ تاپ وایو fw در قسمتvaio recovery center اومدم از سیستم بک آپ بگیرم گفت که 3 تا دی وی دی میخواد.
دی وی دی اول و دوم با موفقیت رایت شد. اما واسه دی وی دی سود توی 66% گیر کرد و همینجوری موند.
مشکل از کجاست؟
احتمالا یک باگ رخ داده موقع کار یا همچین چیزی ... باید صبر می کردید شده بالای 5 ساعت !
باید از اول راه را برید !
با سلام خدمت دوستان و بزرگان در سایت پی سی ورلد
من یه لپ تاپ dell vostro 1510 گرفتم و چند تا سوال از خدمتتون داشتم
1: این لپ تاپ هیچ سی دی انگار نداره دو درایو بیشتر هم نداره os و recovery
میخوام از ویندوز ویستا image بگیرم چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟ acronis خوبه ؟ کدوم نسخه ؟
از درایو ریکاوری هم image بگیرم ؟
طریقه پیاده سازی اینها چطور خواهد بود ؟
با Driver magician چطور ؟ خوبه با این برنامه از درایو های سخت افزاری backup بگیرم ؟؟!!
2: و همچنین میخوام هارد این لپ تاپ رو پارتیشن بندی کنم با Paragon Partition Manager ولی تو لینکی که گذاشته بودین آموزش خاصی ندیدم از این لینک
3: برای پارتیشن بندی بهتره با سی دی بوتیبل این کار رو انجام بدم یا از داخل خود ویندوز ویستا ؟کد:http://www.paragon-software.com/business/pm-ese/screenshots.html
البته سی دی بوتیبل Hiren boot cd v 9.5 رو هم دارم که نرم افزار های زیر داخلش هست
1: Partition magic pro 8.05
2: Acronis Disk director Suite 9.0.554
3: Paragon Partition manager server 7.0.1274
4: Partition commander 9.01
5: Ranish Partition Manager 2.44
6: The Partition Resizer 1.3.4
7: Smart Fdisk 2.05
و غیره ....
نرم افزار Paragon Partition Manager 9.0 رو هم دارم
از مجموعه آکرونیس هم نرم افزار های زیر رو دارم
Acronis True Image Echo Server v9.5.8
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چه صورتی امکان داره بوت لودر این لپ تاپ قاطی بشه ؟ پارتیشن بندی ؟ یا زدن ویندوز ایکس پی
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر ارادتمند شما آرش :11:
موفق باشید
متشکر میشم راهنماییم کنید :11: