برادر حان! دیگه بعد بوقی کار کردن تو زمینه it، فرق پانوراما و عکسبرداری سه بعدی رو میدونیم ها!! تو خود منوی دوربینش هر دو حالت رو داره عزیزنقل قول:
Printable View
برادر حان! دیگه بعد بوقی کار کردن تو زمینه it، فرق پانوراما و عکسبرداری سه بعدی رو میدونیم ها!! تو خود منوی دوربینش هر دو حالت رو داره عزیزنقل قول:
خب دیشب که بارون اومد در حد سیل نتونستیم بریم تهران چه بهتر میمونم یه مدت دیگه میرم تا گوشی هم ارزونتر بشه :31:
یکی گفت arc s دو تا دوربین داره که دومی برای مکالمه ی تصویری هست اگه اینجوری باشه من نمیخوام چون کاراییش تو ایران 0 هست :41:
من جسارت نکردم خدمت شمانقل قول:
بازم سر حرف خودم هستم ، شما مگه 3D sweep panorama رو نمی گید ؟ خوب عزیز دل برادر توی عکسایی که با این تکنولوِِژی گرفته شده کجاش سه بعدیه ؟ !!
اصلاً سه بعدی یعنی چی ؟ یعنی اینکه 3تا بعد داشته باشه دیگه ، در حالی که عکسایی که در این حالت گرفته میشه فقط عریضتر هستش که بهش میگن پانوراما
اینو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خدای نکرده به سواد شما توهین نکردم ، اینجور چیزا هم یه چیز عمومیه و هرکسی می تونه در موردش اطلاعات داشته باشه
دقیقا همین تکنولوژی در دوربین H55 سونی هم استفاده شده
به هر حال اگه شما میگید سه بعدیه من حرفی ندارم داداش:11:
حرف آپوش درسته! اين گوشي 3 بعدي عكاسي ميكنه! تو تي وي هاي 3d شما همين عكسو به صورت 3 بعدي و عمق دار ميبيني
تو صفحه نمايش معمولي هم همون پاناروماي خودمون ميبيني!
عزیز جان، sweep panaroma با 3d sweep panaroma فرقش همون توانایی پخش به صورت سه بعدی هست که تو خود نمایشگر گوشی یا حتی دوربینی که چنین قابلیتی داره قابل تشخیص نیست. جالب هم اینجاست که تو عکس اولی که خودت هم گذاشتی، به وضوح نوشته یک تصویر برای چشم سمت راست و یکی برای چشم سمت چپ گرفته میشه!
اگر به مطلبی هم که سایت cnet در اینباره نوشته توجه کتید، متوجه خواهید شد دقیقا منظورش همان عکس سه بعدی هست که فقط میشه در نمایشگر سه بعدی دید دوست عزیز (انقدر روی حرفت پافشاری نکن، این همون سه بعدیه خودمونه ;) )
Sony Ericsson has also thrown in a peculiar 3D feature, which will let you take 3D photos using the Xperia Arc S. Sort of.
Here's how it works. You take panorama photos, which will appear in 2D on the screen, because the Xperia Arc S' screen doesn't support 3D. The Arc S then performs some complicated internal algorithm-crunching, and spits out an image that will appear in stereoscopic 3D when you plug your phone into a compatible 3D TV.
1- این گوشی یک دوربین بیشتر نداره اونم پشتشه :31:نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بزودی خطوط 3g در ایران راه اندازی میشه که مکامله تصویری هم جزوشه پس کارایی هم داره .
و اینکه آرک اس
Scenes that pop out of the screen. In 3D
Straddle the peaks. Dive into the depths. Make your breathtaking mountain panoramas look, well, breathtaking. Select Sony’s 3D Sweep Panorama and catch the scene. Now amaze your mates and show it on a 3D TV.
:31:
دوستانی که دوست دارند به اینجا یک نگاه بندازند تا با امکانات آرک اس کامل آشنا بشن.
نمونه فیلم برداری با سنسور exmoreکد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-arc-s?cc=gb&lc=en#view=features_specifications
کد:http://www.youtube.com/watch?v=8Gct-hjPrpc
لووول.جالب بود:دینقل قول:
2- بزودی خطوط 3g در ایران راه اندازی میشه که مکامله تصویری هم جزوشه پس کارایی هم داره .
حامد گفتن داره مياد چرا مي خندي؟ :31:
فك كنم 1 سالو نيمه كه داره مياد
خوب ما هنوز توی MMS ش موندیم.اونم خودت خوب میدونی حالا خالا ها نمیاد.وقتی هم بیاد 90 درصد خدماتش تعطیله:دینقل قول:
حامد گفتن داره مياد چرا مي خندي؟
فك كنم 1 سالو نيمه كه داره مياد
دوستان من 4 5 روز پیش گوشیمو آپدیت کردم(با فلش تولز) به 2.3.4 و الان متوجه شدم زبان شیرین فارسی رو نداره دیگه :دی
البته کیبورد فارسی داره
حالا با اپدیتی که واسه این منطقه میاد زبان فارسی دوباره اضافه میشه؟
من زبان گوشیمو فارسی نمیکنم فقط می خوام داشته باشه :دی