ای ول :31::20::10:نقل قول:
Printable View
ای ول :31::20::10:نقل قول:
سه سئوال تخصصینقل قول:
1) آیا ظرف و شکل و شمایل این عطرهای ریو دقیقا برابر و مشابه مدل اصلی هست ( مثلا وان میلیون تو مدل ریو همین شکل شمش طلاست ؟ )
اخه من شنیده بودم مدل های ریو با تغییر اسم و البته نزدیک به اسم مدل اصلی اقدام به تولید این محصولات میکنه و فکر میکنم اونایی که دقیقا مثه مدل اصلی نام گذاری و کپی مشن درجه 2 یا 3 محصولات تقلبی باشن
2) نحوه تشخیص مدل های درجه 2 یا 3 با توجه به جواب بالا که مشابه شکل و شمایل اصلی باشه با مدل ریو چی هستش ؟ :8:
3) سئوال آخرم آیا مدل های ریو هم مدرج شده هستن یعنی 50 میل یا 100 میل دارن یا همگی یک طبقه بندی دارن :10:
رفتم اونجا فقط 4 تا رویو داشت.نقل قول:
کد:http://www.fragrantica.com/perfume/Jacques-Bogart/Bogart-7792.html
عزیز بحث فیک بودن مطرح نیست...بحث کیفیت هستش...مسلما اینهایی که ایران هست هم کیفیت خوبی دارند ولی نسبت به قیمتشون..این مورد ربطی به ایران نداره و در خود آمریکا هم ریتیلر های معتبری مثل فراگرانس نت و فراگرانس ایکس کرید رو به قیمت خیلی ارزون تر از کرید بوتیک میفروشن(هرچند قیمت اونها هم از قیمت های ایران گرون تر هستش) ولی خود افراد توی آمریکا هم اگر مجبور نباشن از اینها نمیخرن و مستقیم میرن بوتیک نیمان مارکوس یا کرید بوتیک و به قیمت خیلی بالاتر میخرن...بنده زیاد سعی کردم دلیل این موضوع رو بفهمم و در یه سری موارد دیدم بحث سر بچ نامبر هستش و یعنی اینکه خود کرید کارهای رو با کیفیت و بوهای مختلف عرضه میکنه که بهترینش توی همون کرید بوتیک و چند فروشگاه معروف فروخته میشه..مصخصوصا این مورد رو در مورد آونتوس و سیلور مانتین و امپریال زیاد شنیدم...مسلما عطرهای کرید داخل ایران از کرید بوتیک خریداری نمیشن(شک نکنید) چون قیمتشون خیلی خیلی بالاتر هستش(تقریبا 2 برابر ایران)...هنوز دلیل این تفاوت قیمت رو کاملا نمیدونم ولی چیزی که توش نمیشه شک کرد این هست که بین کریدی که ایران میخرید و کرید کرید بوتیک تفاوت هایی هست و تمامی افراد آگاه هم پیشنهاد میکنن که از کرید بوتیک بخرید....نقل قول:
حرفاتون رو قبول دارم و اینجا به نظرم درسته که کار فیک زیاده کار اصل هم هست چون نزدیک دبی هستیم و دبی هم یه جورایی بعد پاریس مرکز عطر دنیا شده..ولی چیزی که هست این هست که هرکاری توی ایران و دنیا معروف بشه فیکش زیاد میشه و به نظرم خیلی از کارهای ورساچه و گیونچی و کالوین کلین و برند های معروف دیگه تو ایران فیک هستند...مخصوصا بعضی هاشون که قیمت منطقی ندارند و گاها خیلی ارزون تر از حتی آمریکا هستند...معمولا نسخه کپی درجه یک این عطرها در ایران به جای اصل فروخته میشه...یه راه ساده برای جلوگیری از این مطلب اینه که بهتره یک مینی(یا همون اشانتیون) عطر رو بخریم و بعد 100 میلش رو بخریم تا اینجوری با مقایسه دچار اشتباه نشیم چون معمولا مینی ها اصل هستند و تا حالا نشنیدم جایی که مینی فیک هم وجود داشته باشه...
عزیز سمپل ها رو یکی از دوستان از آمریکا برام فرستادن...و البته یه سری دیگش رو فامیل یا اشنایان از اروپا آوردن یا پست کردن...قیمتاش بالا در میاد و شاید یک سمپل دو میلی در حد 5 تومن در بیاد ولی خوب به نظر من ارزش داره...نقل قول:
اگر خواستید میتونم سری جدید که سفارش میدم موارد مد نظر شما رو هم بفرسته...
من یه مینی ازش خریدم که 7 میل هست(بیشتر برای شیشش خریدم :دی ) بوی خاصی داره که شیرین هستش و البته کمی بوی چرمی داره(البته نه مثل بولگاری بلک) و خیلی هم بوش گرم نیست و توی این فصل بد نیست مصرفش..جزء دسته عطرهای چوبی محسوب میشه و به نظرم برای محافل رسمی خوبه...هرچند خیلی هم رسمی نیست..عطری نیست که خیلی خوشم بیاد ازش ولی مسلما هرازگاهی برای تنوع استفاده خواهم کرد..ناگفته نماند که این عطر نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره و پخش بو و ماندگاریش هم خوبه..از چند نفر که پرسیدم هگی بوش رو دوست داشتن...نقل قول:
نقل قول:
انقد تعریف Axe Instinct رو کردی که پا شدم رفتم خریدمش...ولی خب تاییدش میکنم و بوی خوبی داره اما اون قدرا هم که خودش گفته چرمی نیست...من بوی چرمی بهتر از Axe Instinct رو ادکلن Qubism از امپر میدونم...بوی اون به نظرم چرمی تر و یه کم باحال تره...امپر یه سری کاراش با وجود این که به نظر انگار همه چیزو قرو قاطی کرده اما بد در نیومده...اما بعضیاش چون نصفیش به نظرم همین جوری الکی یه چیزایی رو انگار با هم قاطی کرده تا یه چیزی از توش در بیاد یه اسمی هم همینجوری الکی روش گذاشته..
ولی اخیرا یه کار جدید از این امپر اومده که واقعا ترکیب قرو قاطی جالبی شده..توصیه میکنم تونستید تستش کنید نظرتونو بگید...اسمش Courage هستش و شیشه اش کاملا دایره است و رگه های چرم رو شیشه گذاشته...به طور دقیق دقیق میتونم بگم این عطر بوی نجاری میده....دقیقا بوی نجاری وخاک اره میده...چرا میگم بوی نجاری چون تو نجاری بوی چوب دقیقا مثل بوی خود درخت نیست و اونجا بوی چوبش بوی خاک اره و چوب داغ شده در اثر اره میاد ...این عطر Courage i هم دقیقا بوی خاک اره میده...خیلی حس باحالیه...عمرا مشابه چنین عطری رو بهش برخورده باشید...حتما یه تست بکنید نظرتون راجع بهش بگید
mhek عزیز من یکی دوتا ادکلن میخوام که اینورا پیدا نمیشهدیدم شما از اونور اورده بودین و گذاشتین واسه فروش بازم میارین؟
جدا خریدی؟ دمت گرم. خوشحالم خوشت اومد اره منم بوی چرم چندان حس نمی کنم. ولی واقعا دوست داشتنیه برام. تو محل کارم هر نیم ساعت اسپری میکنم و لذت میبرم. امشب یکی از بچه ها گفت عجب بویی داره این، اسمشو بنویس برم بخرم. گفتم همین امشب میری بخری دیگه؟ گفت اره میرم . وقتی که گفتم axe است کمی جاخورد :31: ولی خیلی خوشش اومده بود.نقل قول:
اون دوتا رو هم در برنامه تست میگذارم. راستی ویسکی رو استفاده میکنی؟
عزیز من میتونم بگم که دوستم از آمریکا براتون بفرسته...ولی منتها خودم فکر نکنم دیگه تعداد بالا بگم پست بکنه چون این سری گمرک خورد به عطر ها و یه جورایی به همون قیمتی که پامون در اومده بود بعضیش رو فروختم...نقل قول:
ولی شاید بتونه برای شما هم پست بکنه...یه دونه گمرک نمیخوره معمولا(مامور پست میگفت فوقش دیگه سه تا بگو بفرسته چون توی پست قانون هست جنس بالای 50 دلار گمرک میخوره و البته مامور گمرک پستی نمیدونه قیمت عطر رو و یه حدسی میزنه همینطوری و به خاطر همین بیشتر 2 تا نباشه بهتره حداکثر دیگه سه تا)..حالا اون عطرها رو بگید چیا هست تا ببینم میشه کاریش کرد یا نه....
اما یه سری موارد هست...اول اینکه هزینه پست برای یه عطر زیاد در میاد(حدود 20 دلار)...و دوم اینکه پست آمریکا به ایران usps هست و البته ترکینگ نامبر داره ولی شنیدم گاها که گم هم شده و هیچ کاریش هم نمیشه کرد...البته تا حالا از من گم نشده...و حدود 25 روز هم طول میکشه...
خلاصه خرید از خارج دردسر زیاد داره خصوصا آمریکا ولی خوب مزیت های خودش رو هم داره....
راستی چرا از استراوبری خرید نمیکنی؟؟
شما اطلاعی دارید از نحوه خرید از این سایت؟فکر کنم حتما باید کارت اعتباری داشته باشیم مثل ویزا یا مستر یا... چند روز طول میکشه به ایران برسه و اینکه ممکنه اذیت کنن سر فرستادنش؟ چون جدیدا مثل اینکه وضع واردات عطر خراب شده و خیلی گیر میدن.اگر کسی اطلاعاتی داره تو زمینه خرید از این سایت بگه.اخه من خیلی دوست دارم ازش خرید کنمنقل قول:
من برای خرید از آمریکا که به حساب عموی دوستم در ایران واریز میکنم..ولی واسه بعضی از خرید های مستقیم از اروپا یا خرید های اجناس مجازی باید معمولا از طریق درگاه پیپال واریز انجام بشه و برای این کار باید ویزا کارت یا مستر کارت یا دبیت کارت داشته باشید...نقل قول:
خود سایت استراوبری نوشته سعی میکنه جوری بفرسته گمرک نخوره ولی اگر هم بخوره گفته بیاید بگید تا اگر شد به حسابتون بریزیم هزینه گمرک رو..البته نمیدونم این شدنی هست یا فقط تبلیغات هستش...
در مورد اینکه این سایت به ایران میفرسته یا نه که فکر نمیکنم مشکلی باشه..چون این سایت نسخه فارسی راه اندازی کرده یعنی میتونه بدون مشکل به ایران بفرسته...من از این سایت خرید نکردم تا حالا ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه...سایت معتبری هم هست و همه جا خوبیش رو خوندیم و شنیدیم...
در مورد رسیدن عطر هم تا 90 درصد بدون مشکل پست میاره دم خونتون و فوقش گمرک میخوره و گمرک هم قابل حل هست و چیزی نیست که علاج نداشته باشه...اونطوری یه نامه میاد دم خونه که باید برید پست و مبلغ گمرک رو بپردازید و بسته رو بگیرید...
برای خرید هم اگر خودتون ویزا یا مستر کارت ندارید باید از طریق دوستانی که دارند انجام بدید..بنده با چند نفر کار کردم و چند تایی آدم مطمئن برای پرداخت میشناسم...اگر خواستید میتونم توی پخ در این مورد باهاتون صحبت بکنم...