سلام سایتی هست که توش تمام رمزها ( دوستانه ، کوچک کردن ، خونی ، و حیوانی ) رو نوشته باشه ؟ تو بازی که فقط 1 مدل رمز رو آموزش میده
Printable View
سلام سایتی هست که توش تمام رمزها ( دوستانه ، کوچک کردن ، خونی ، و حیوانی ) رو نوشته باشه ؟ تو بازی که فقط 1 مدل رمز رو آموزش میده
اصلا مطمئنی همچین چیزی داریم تو بازی ؟ شاید باید انلاک بشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
بازی فقط Fatality و babality داره
توی بازی استارت بزنید ، به قسمت Move List ، سپس Super Moves برویدنقل قول:
و انتهاش Finishing Moves که Fatality 1 , 2 و Bability و Stage Fatality رو نوشته
Friendship ، Animality ، Brutality رو من ندیدم داشته باشه همچنین Endurance Mode
نمیدونم دسته شما چطوریه ولی با فرض استاندارد بودن Controller (مانند دسته های پلی استیشن)نقل قول:
سلام به همه بچه های گیم خور من الان این بازی نصب دارم مشکلی ندارم دارم بازی میکنم فقط الان دوتا دسته وصل کردم که دو نفری مبارزه کنیم که فقط یکی از دست ها انتخاب میشه هر دفعه یک دسته میتونه انتخاب کنه بازی کنه کجا و چطوری دو نفره مبارزه کنیم یعنی رو در رو ممنون میشم بهم بگید
شما باید در صفحه اصلی که نوشته
Fight
Story Mode
Tower Chalenger
و...
R2 رو بزنید (یا به عبارتی کلید شماره 6 دسته) حالا اینجا Versus Mode Vو انتخاب کنید و براحتی میتونید دو نفری بازی کنید.
چرا داداش، شاید بشه قفلش کنم رویbabylity :n02:نقل قول:
اما انصافا پوشش زناش خیلی ستمه، شما خودت روت میشه جلوی والده یا همشیره گرامیت این کاراکترا رو برداری؟؟:n13:
تو بحش Extra گزینه وسط رو انتخاب کن.نقل قول:
البته اگه منظورتون ویرایش کارکتراس این لینک ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبگم شما لباس سوم MILEENA رو انتخاب کردی؟؟...فکر کنم راست بری توی کوچه(البته با PC) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...من موندم اون نیم وجب پارچه رو چجوری به خودش بسته:n02::n09:نقل قول:
چرا نباید روم بشه؟ پوشش خانومای بازی یکی از ویژگی های بازی بوده و به نظرم خیلی هم به جا و مناسبه.نقل قول:
آخه شما اولین نفری نیستی که این نظرو داری :n02:
برای مثال یکی از دوستای عزیزم درباره اینکه برادر کوچکترش dead island رو بازی کنه شک داشت.چون پوشش بعضی از خانومای بازی b*kini بود ، جالبه که blood & gore قضیه براش اونقدرا مهم نبود :n01:
لابد اینا اثرات آموزه های دینی ـه :n02:
دو تاسوال دارم اولی چرا اون شخصیت کریسوس نیست؟؟؟ از کجا میشه اضافه کرد؟؟؟؟
- :n25:
دوم این که چه طوری میتونم وقتی میخوام شخصیت ها رو انتخاب کنم نمیشه لباس های دیگه انتخاب کرد مثل مورتال کمبت 4؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید:n11: