کلا که همه میدونستن کنکور 90 کنکور آسونی نیست ولی فکر نمیکردن 89 هم اینجور باشه.ما هم که سر امتحان نهاییمون شوکه شدیم ازین به بعد هم وضع همینطوره تا اینکه کاملا حذف شه.نقل قول:
باید منتظر کنکور مفهومی و نسبتا دشواری باشیم
Printable View
کلا که همه میدونستن کنکور 90 کنکور آسونی نیست ولی فکر نمیکردن 89 هم اینجور باشه.ما هم که سر امتحان نهاییمون شوکه شدیم ازین به بعد هم وضع همینطوره تا اینکه کاملا حذف شه.نقل قول:
باید منتظر کنکور مفهومی و نسبتا دشواری باشیم
سلام به همه.
یه سوال خیلی مهم از طرف یکی از دوستام دارم.
اون هنوز دیپلم نگرفته و احتمالا دی بگیره.میخواد الان ثبت نام کنه.
قضیه تایید مشخصاتش چیه؟واسه ثبت معدل و اینا چیکار باید بکنه؟
پیشاپیش ممنون
---------- Post added 08-12-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 07-12-2010 at 11:58 PM ----------
سلام به همه.
یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم.
رفیقم قرار دی ماه دیپلم بگیره و میخواد کنکور امسال شرکت کنه.
واسه ثبت معدلش چیکار باید بکنه؟
قضیه ثبت و تایید اطلاعاتش چیه؟
پیشاپیش ممنون.
منتظریم....
omnia جان منم همین مشکلو دارم! دیروزم همینجا با بچه ها مطرح کردم! ولی خب سعی کردم زنگ بزنم این سنجش خراب شده!:2:........حالا مگه میگیرفت! چند تا از شماره هاش که سرکاریه هرچی زنگ بخوره هیچ کس بر نمیداره!:13: شماره اصلی خود سنجش هم که میزنی گویا هست و قسمت پرسش و پاسخش رو که میزنی میگه این قسمت هنوز راه اندازی نشده!:19::2:! خلاصه که اینجا ایرانه!:2:............بگذریم سرتونو درد نیارم امروز ساعت 8:30 صبح با کلی بدبختی بالاخره زنگ زدیم و یه ادم بیشعور!(البته ببخشید) گوشی رو برداشته مثل یه ادم طلبکار نمیذاره من حرف بزنم! هی میپره تو حرفه من میگه مشکلت چیه؟ مشکلتو بگو دیگه!خلاصه نتیجه اینکه اخرم گفت عیبی نداره اگه دو صفره اول شناسنامتو ننوشته! میخواستم به شما هم بگم بدونید! و نگران نباشید نیازی به هیچ تصحیحی نیست!:5:نقل قول:
من از دیشب تاحالا نتونستم ثبت نام کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این خطاها روبه رو می شم:
- تعداد مراجعه کنندگان زياد مي باشد
- پس از چند دقيقه مجددا نسبت به ارسال فرم اقدام نماييد
- امکان اتصال به پايگاه داده وجود ندارد
- پس از چند دقيقه مجددا نسبت به ارسال فرم اقدام نماييد
شما چی؟ تونستین ثبت نام کنین؟
اقا دسستت درد نکنهنقل قول:
ما خودمون کم عصابمون سره سوالات مفهومی و کمبود وقت در کل کنکور خورده ایناهم میان روش:19::19::19::46:
امروز رفتم آموزش پرورش ! ... چقدر شلوغ بود !! ... بخش سنجش و نمیدونم چیچی !!! .... همه برای همین سوابق تحصیلی ریخته بودن اونجا ... بیشتر بچه ها هم سر معدل دیپلم که اشتباه نوشته اومده بودن ....
سریال شناسنامه من هم که اشتباه بود و به طرف گفتم ... گفت کار داره ... میگفت چون کد دانش آموزی رو از روی سریال شناسنامه میسازن و... باید زنگ بزنم بپرسم ...
پرسید و گفتش که همین غلطه رو تایید کن اشکال نداره !!! :31:
الان هم تونستم ثبت نام کنم !!!
شما نترس ! تلاشتو تا حد تواناییت بکن و به نتیجه فکر نکن ! فقط تلاش تا حد توانایی (تا سقف خودت!) این رو همیشه دکتر ذاکر هم تو برنامه هاش توصیه می کرد !نقل قول:
نه من تو تلاش مشکل ندارم خدا رو شگر تلاشمو میکنمنقل قول:
با دعا های شما:46:
کسی جواب منو نداد ...
واسه ریاضی ها چه دروسی تاثیر داده میشه تو کنکور 90 ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اینم برای کسایی که میگن حداکثر ندارهنقل قول:
دفترچه آزمون ماله خود سنجش که راهنما هست
صفحه شماره 3
شماره 19
سوابق تحصیلی :
19 ) سوابق تحصيلي : منظور از سوابق تحصيلي، نمرات امتحا نات كتبي نهايي م ي باشد كه پس از تراز با توجه به مصوبات مربوط، به ميزان
حداكثر تا 25 % به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب، در نمره كل نهايي اعمال خواهد شد
بعدشم یه خواهش بحث معدل رو بیخیال شین
کلا الکی دهنتون رو درگیر میکنین :11: