svchost.exe از کی تاحالا رفته جزو ویروسا؟نقل قول:
Printable View
svchost.exe از کی تاحالا رفته جزو ویروسا؟نقل قول:
فقط firewall only رو نصب کن . شماره 2 و 3 اگه اینستال کنی تداخل ایجاد میکنه .نقل قول:
Svchost.exeIn the Windows NT family of operating systems, svchost.exe is a process and its associated image (executable file) for hosting services. These services are contained within dynamically-linked libraries (DLLs).نقل قول:
ویروس نیستش که! فایل ویندوزه
سلامنقل قول:
این یکی از فایل های ویندوزه
اما ممکنه که ویروس هایی مثله جیفو و یا سالیتی و.. که امکان چسبیدن به فایل exe رو دارن بهش بچسبن و اونو خراب کنننقل قول:
Svchost.exe problems take place when the system is misconfigured or its essential files are missing. Such problems occur when a PC is not maintained properly and has accumulated many critical issues that require immediate repair.
حتی سالیتی یه پروسه به نام scvhost یه اینطور چیزی داشت که مردم فکر کنن که فایل ویندوزه
ولی خب ممکن هم هست به دلایلی خراب بشه
که شما باید این برنامه:رو دانلود کنیدکد:http://uploadfa.com/jp2yf288vi3m
با حجم 5 مگ نصب و اجراش کنید تا فایل شما تعمیر شه.:20:
با سلام به کاربران کومودو میخواستم بدونم آنتی ویروسش خوبه من آواست فری رو پاک کنم از آنتی کومودو استفاده کنم؟
دوستان ورژن جدید هم اومد:نقل قول:
اینو که من همون دیروز گفتمنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5898836&postcount=2083[/PHP]
بجای این که این قدر مقایسه کنید آنتی ویروس ها رو در مورد کومودو و تنظیماتش بیشتر توضیح بدین...
این جوری ما تو این تایپیک پرسیدیم و جواب دادن:
برای ارتباط (فقط مرورگر با اینترنت) باید system و svchost.exe آزاد باشن.
سوال:
آیا می شه svchost.exe فقط در مواقعی که لازم هست اجازه ارتباط با اینترنت بزاریم...
یعنی فقط اطلاعاتی که میاد و میره اطلاعاتی باشه که مربوط به مرور گر ه ... نه اطلاعات دیگه ای...
اصلا وقتی svchost.exe رو آزاد بزاریم : آیا جز ارتباطی که واسه مرور گره ... کاره دیگه ای هم با اینترنت داره ؟
در مورد system هم همین سوال ها؟
نقل قول:
آیا می شه system فقط در مواقعی که لازم هست اجازه ارتباط با اینترنت بزاریم...
یعنی فقط اطلاعاتی که میاد و میره اطلاعاتی باشه که مربوط به مرور گر هست ... نه اطلاعات دیگه ای...
اصلا وقتی system رو آزاد بزاریم : آیا جز ارتباطی که واسه مرور گره ... کاره دیگه ای هم با اینترنت داره ؟
نقل قول:شرمنده ام دوستان...كامل توضيح ندادم...منظورم همون جيفو هست كه خودش رو پشت اين فايل پنهان ميكنه :11:نقل قول:
ویروس نیستش که! فایل ویندوزه
ممنون ولي اين رو چجوري بايد باز كنم؟ فرمت فايل PHP هست!! با چي باز ميشه؟:13:نقل قول:
با حجم 5 مگ نصب و اجراش کنید تا فایل شما تعمیر شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوند فایل رو به .exe تغییر بدیدنقل قول: