اینم تموم شد ...
تقریبا" آخر های بازی، خیلی با داستانش حال کردم ... خیلی زیبا بود ( قبل از اون زامبی ها و اینها )
Printable View
اینم تموم شد ...
تقریبا" آخر های بازی، خیلی با داستانش حال کردم ... خیلی زیبا بود ( قبل از اون زامبی ها و اینها )
بچه ها کارم خیلی زیاد شده نزدیک امتحانات سه تا بای نصب کردم مجبورم همشونو تموم کنم تا دو سه روز مونده به امتحانات بهونه واسه بازی نیاد دستم.8 یا بیشتر ساعت طول کشید اینو تموم کنم موند ه دوسه تا بازی دیگه
آخرشو خیلی خندیدم اونجایی که کلینتون و کاسترو آماده میشدن با زامبیا بجنگن
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
ملت همه حرف زدن الا در مورد شماره ها و کسی نگفت معنی اون شماره ها چیه.آخرش که چنتا فیلم پخش کرد اما نگف شماره ها مربوط به چین
سلامنقل قول:
دوست عزیز وقتی گزینه ZOMBIES رو زدی اون ارور رو ok میکنی.بعد یه انیمیشینی نمایش میده بعد از اون میری و رینیم رو میزنی.به همین سادگی چرا اینقدر پیچیدش میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرحله اخر روی این کچله ایست میکنه چیکار کنم؟
قبل از مشت خوردن از تنظیمات بازیو از حالت فول اسکرین در بیارید اگر درست نشد تنظیمات گرافیکو روی low قرار بدید .نقل قول:
سناریوی جالبی داشت ولی هنوزهم ضعف شرکت treyarch در برابر کمپانی بنام و پرترفدار Infinity Ward توی این بازی به وضوح دیده میشه.
خدا کنه که CoD بعدی رو بسپورن به دستان توانمند بروبچ Infinity Ward
انشا الله..... :42:
دوستان یک راه حلی هم برای مشکل من ارائه بدید.
Act ؟نقل قول:
سناریوی جالبی داشت ولی هنوزهم ضعف شرکت treyarch در برابر کمپانی بنام و پرترفدار Activition توی این بازی به وضوح دیده میشه.
خدا کنه که CoD بعدی رو بسپورن به دستان توانمند بروبچ Activition
انشا الله..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که فقط ناشر سری cod هست . احتمالا منظورت Infinity Ward هست که فکر کنم منحل شده نمیدونم دقیقا ولی شایعاتی هست که Call Of Duty : Modern Warfare 3 داره ساخته میشه . من که نمیدونم داستانو از کجا میارن !
جدیدترین نسخه از سری بازی های Call of Duty در طی دو ماه اولیه انتشار توانست یک میلیارد دلار فروش داشته باشد و مشخص شد که بازیکن ها چیزی در حدود 600 میلیون ساعت زمان را صرف انجام این بازی کرده اند. این اخبار رسما از سوی کمپانی Activision اعلام شده و طبق گفته آن ها Black Ops فروش بی سابقه ای داشته و تنها رقیب آن از لحاظ میزان فروش فیلم Avatar (ساخته جیمز کمرون) به شمار می رود.
منبع: جام جم
lol Activition فقط ناشره.نقل قول:
اون یکی رو اینفینیتی وار ی همچین چیزی می زنه.:21: