اگه نشانه گذاری مثل angry brids می تونی از این تابع فکر کنم بدرد می خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ScreenToWorldPoint
Printable View
اگه نشانه گذاری مثل angry brids می تونی از این تابع فکر کنم بدرد می خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ScreenToWorldPoint
راه حلت جالب بود ... باید روش بیشتر فک کنم ببینم تو بازیم چه جوری پیاده سازیش کنم ... ممنونم :n16:نقل قول:
شرمنده بازی چون سفارشیه نمیتونم بزارم ... :n18: شاید کامل بشه اجازه بدن نمیدونم.
پرویز جان سوال خیلی واضح بود ... ببین وقتی تو انگری برد پرنده پرتاب میکنی یه خط سفید رنگی بهت مسیری که قراره پرتاب بشه نشون میده ... منظورم اونه :n17:نقل قول:
اونکه همون trail render کارتو راه می اندازه فکر کردم منظورت هدف گیری بود.
آره ... حالا باید رو اینکه هر لحظه رفرش کنه و جهت پرتابو نشون بده کار کنم ... اگه میتونید بیشتر کمکم کنید :n16:نقل قول:
عجب.
نیازی به کار کردن نیست.
Time = 1
Start Width = 0.2
End Width = 0.1
این چیزه جالبی میشه ، ولی با این 3 تا پارامتر کارای زیادی میتونی بکنی.
نکته کنکوری : حتما از متریال های پارتیکیل استفاده شود. 2 نمره.
ببین ... رو حالت موس down نقطه ی شروع پرتابو میگیره.نقل قول:
رو حالت موس drag نقطه ی دوم واسه پرتاب.
و رو حالت موس up آبجکت مورد نظرو پرت میکنه.
خب من اگه بخوام از trail استفاده کنم باید رو یه آبجکت جدای دیگه این کمپوننت رو اضافه میکنم و رو حالت update مدام پرتابش کنم درسته ؟!
پس فک میکنم نیازی به کار کردن داره ... فعلا که نتونستم ... :n17:
رو Drag که نمیشه نقطه دوم رو گرفت ، رو همون Up به دست میاد و پرتاب میشه.
حالا چون شما گفنی انگری بردز ( اونجا ما نقطه ی دومی نداریم ) ، من همچون چیزی تو ذهنم هست ، اونجا بحث ارتفاع و نیرو داریم ، من نمبدونم حالا شما ارتفاع و نیرو رو چه کردی ولی اینجوری میشه که:
نقطه اول و نیرو به دست میاد ، یه آبجکت خالی ( که تریل هم داره ) با مشخصات داده شده ( ارتفاع و نیرو ) به سمت مکان جاری موس پرتاب میشه. و این کار ادمه داره نا کلید رها بشه ( یعنی میشه در زمان Drag و نه Update ).
حالا چون ارتفاع ممکنه بلند بشه و بحث Trail Life Time رو داریم ( در شرایط انگری بردز ) ، باید زمان تریل ، با توجه به اختلاف زاویه ی افق و راستای آبجکت خالی به دست بیاد ( هرچی زاویه بیشتر ، زمان هم رو به بالا بره )
با توجه به چیزی که من از بازیه شما فهمیدم ، این جورکی باید حل بشه.
از این جا دانلود کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا کرک کن
نسخه 4 کرک داره و خوب هم کار میکنه
نتونستم :n28:
ببین حامد جان من الان یه پروژه ی تستی به حجم 64 کیلوبیت درست کردم که توش مکانیک اصلی پرتاب رو داره.
یه آبجکت هم زیر مجموعه ی شی که پرت میشه هست و Trail Renderer داره.
همونطور که میدونی الان آبجکتو پرت کنی توسط شی aim جهتی که پرت میشه رو نمایش میده.
حالا من میخوام همین جهت رو قبل از اینکه پرت بشه نشون بده.
قربون دستت اگه وقت داری به دادم برس :n28: :n03: