برای من 1 ماه و 1 روز طول کشید.(تازه به من گفته بودن 7 تا 10 روز کاری)امیدوارم مال تو اینقدر طول نکشه.نقل قول:
Printable View
برای من 1 ماه و 1 روز طول کشید.(تازه به من گفته بودن 7 تا 10 روز کاری)امیدوارم مال تو اینقدر طول نکشه.نقل قول:
دوستانی که صبا دارند ازش راضی هستید؟چند وقته دارید؟چند روزه وصل کرد؟این که تو سایتش نوشته 128 نداره (یعنی سرعت هاش از 256 شروع می شه)
سلام
اسیا تک برای نصب چقدر زمان میبرد
بستگي داره...نقل قول:
براي من كه 5 روز...
نقل قول:
مودمت چيه؟؟؟ من 3ماه پيش كه گرفتم ازش مودم ZTE ZXDSL 831 رو به من 60 هزار حساب كردن يعني كردن تو پاچه من يه پورت لين داره فقط. سرعتش خوب بود قطعي نداشتم فقط محدوديت داشت فايده نداشت
بچه ها اسن آسيا اكانتينگش مشكل داره الان 3 هفته هستش قطع ميكني ديگه وصل نميشه خطاي مودم 691 ميده كه زنگ زدم نگو تو سرور آنلاين ميموني شما بعد قطع ميكنن وصل بشي ديروز گفتم چرا اينجوريه گفتن حق با شماست ولي نميتونم زمان بگم جالب اينجاست جديدا هر چي زنگ ميزنيم بر نميدارن البته از بس تلفن هاشون شلوغ هستش بوق آزاد ميخوره ديروز 2ساعت قطع شد اينترنت زنگ زدم گفتن برق مخابرات رفته آخرم ديروز هيچي به هيچي. صبانت يه خوبي كه داشتش نه قطعي داشت هم سرعتش بالا بودش. اسيا بايد كيفيت رو درست كنه.
در ضمن يكي از دوستاي ما خيلي مخ هستش سرعت 64 رو كرده 512 خوب شده ولي براي دانلود بازم هميشه جوابگو نيستش.
يكي از دوستام چون آي پيش لو نره نميگه از كجا گرفته براي خونه 512 گرفته سرعت دانلودش 512 هستش يه فيلم رو تو 8 ساعت دانلود ميكنه . اينترنت هاي ما فايده نداره . الان دوستم انگليس هستش عكس از تورنت فرستاد برام 15 تا فيلم رو با هم داشت دانلود ميكردش با چه سرعتي و همه رو سريع 100 درصد پر ميكرد اينم از اينترنت ما
اقا این صبا چه جوریه؟ قطعی داره نداره ؟افت سرعت چی؟
جواب بدین خواهشا شاید صبا گرفتم.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
بی خیال.یک ماه:18:
چقدر کم
راستی شنیدم داتک یوزر و پسوردد نمی ده و آی پی میده.درسته؟خوب من آی پی گرفتم چی کارش کنم؟نقل قول:
آقا به نظر شما میشه که من دوتا adsl رو روی یه خط داشته باشم ؟