حالا ماله من RSSI خوبه ولی CINR خیلی پایینه :
RSSI : -55.74dBm
CINR Reuse 1 : 6.92dB
CINR Reuse 3 : 10.00dB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
حالا ماله من RSSI خوبه ولی CINR خیلی پایینه :
RSSI : -55.74dBm
CINR Reuse 1 : 6.92dB
CINR Reuse 3 : 10.00dB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من ساکن کرج هستم و تو منطقه عظیمیه میشینم اما از بدشانسی من خط تلفن خونه من pcm هست و این خط امکان دریافت خدمان adsl رو نداره( به خشکی شانس) مخابرات هم رفتم و گفتن تا چند سال دیگه هم نمیشه خط رو عادی کنیم.حالا میخوام ببینم وایمکس ایرانسل واسه من جواب میده یا نه؟اینجور که از صحبت ها حالیم شد وایمکس ایرانسل کلی اعصاب خوردی داره و یه پشتیبانی که فقط بلده بگه پولتو بریز تو حلق ما و بعدش هم حاجی حاجی مکه!!
با در نظر گرفتن اینکه من هیچ امکانی برای گرفتن اینترنت adsl ندارم می ارزه که کلی پول بیشتر بدم و برم وایمکس ایرانسل بگیرم؟
دوستان این Email آمده ولی برای تایید زنگ نزدن .نقل قول:
درخواست شما جهت ثبت نام براي شناسه وايمکس ************ طي 28 روز آينده منقضي خواهد شد. لطفاً ظرف مدت تعيين شده نسبت به پرداخت هزينه ثبت نام اقدام نماييد.
همین درسته دیگه پولو پرداخت کنم ؟
نه این نیست باید زنگ بزنن تحت پوشش هستی ، الانم زنگ بزن بگو این این ایمیل اومده پس کی زنگ میزنیننقل قول:
اگر روزی بیشتر از 3 ساعت با دایال آپ کار میکنی ارزش داره که وایمکس بگیرید. از مبین نت هم می تونی بگیری اگر تحت پوشش باشی.نقل قول:
مودم من دیشب به دستم رسید، مدارکم رو هم وارد کردن، کانکت هم میشه، ولی فقط تو سایت ایرانسل میره. تو پرتال لاگین نمیکنه که بتونم برم تو اینترنت. چقدر طول میکشه تا اینترنتم فعال بشه؟؟؟؟؟ همون رمز E-care رو باید تو پرتال بزنم؟؟؟؟ رمز دیگه ای که ندارم.... ولی با اون لاگین نمیشه به پرتال. تو E-Care هم حسابم فعاله، ولی هیچی به عنوان اعتبار برام منظور نشده. من 512 پایه گرفتم....
وقتي حسابت فعاله بايد بتوني از اينترنت استفاده كنينقل قول:
شما بايد اول شناسه وايمكس و سپس پسورد رو وارد كني و بعد اون عدد 4 رقمي رو كه نشون ميده در جاي خالي وارد كني بعد ميتوني بري اينترنت
مشکل همینه، پسوردم رو قبول نمیکنه، وقتی هم مودم رو رو حالت TTLS میذازم دیگه کانکت نمیشه، این یعنی پورتال منو شناسایی نمیکنه. موجودیه حسابم رو هم خالی زده تو E-Care. حتی صفر هم نزده..... این احتمالا یعنی هنوز اجازه استفاده از پورتال رو ندارم....(و به تبع اون اینترنت)نقل قول:
آقا جان هنوز اینترنتت فعال نشده , تمامنقل قول:
آقاجان دستت درد نکنه. گفتن هنوز پروفایلت بروز نشده. حداکثر 24 ساعت طول میکشه. تمامنقل قول: